• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

allah saglıklı hayırlı uzuun omurler versın canım butun heyecanına sahıt olduk cok guzeldı allah kolaylık versın tatlım

Canlarım dogum yaptım .ama maalesef 8 cm açılmama ve sancılara rağmen bası kanala inmedi . Acil sezeryana alındım. Bebeğimin kordonu boynuna dolanmış . Simdi yanımda sukur. Bal gibi birsey

Allah saglıklı hayırlı ömürler yazsın canım yavruna gecmiş olsun.Sonraki günler içinde Allah güç kuvvet versin şimdiden :)

Toplam 23 kullanıcı konuyu okuyor. (14 üye ve 9 ziyaretçi)

Muffinnn,
hatice1695,
Ice_daisy,
sekerciiik+,
aysre,
gulsunoguz,
berenay01+,
meltem85,
esrapdr,
umit_07,
sibely,
eylemcb,
35yagmur35,
svgptrcg+

MAŞALLAH YİNE BÜTÜN KIZLAR TOPLANDIK.ALLLAH MUHABBEİMİZİ ARTIRSIN.KOLAY DOĞUM VERSİN.DOĞUM YAPAN ŞAFAKBA VE CERTUR ALLAH SAĞLIKLI-GÜZEL ÖMÜR VERSİN.BİZ DE BAYRAMLIK KURBANLAR GİBİ BEKLEMEDEYİZ SIRAMIZI.MEEEEE MEEE DİYE ALLAH BİZE KEYİFLİ DOĞUM VE KOLAY TOPLANMAYI NASİP ETSİN AMİNNNNNNNNNNNNN:18::18::18::17::17::17:

ay zaten bende anlamadım,hep bilmem ka. Hamilede bir olan şey benim başıma geldi son ayda, ay şikayet gibi olmasında allahım deli oluyorum bu duurma ya.. Valla en son öle demişti,en azından sebebini biliriz ağrının diye. Kaşınmam hakkındada telefon açıp sormadım bilerek,alacağım cevap "normaldir yeliz" olucak çünkü. O yüzden cmrtesiyi bekliorum.

Benim bebişte şikayet ettiğimi duyoyo galiba bir oynuyo anlatamam oturdugum yerden sallıyo bebeğim:)[/color][/b]:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

canım kolonya sür dün resmen kan topladı kaşımaktan göğüs altım.kolonya geçirdi.

BERENAY VE PEPİĞE

BEBEK
1. 2 tulum,4 kısa kol çıtçıtlı badi,2 uzun kol çıtçıtlı badi,1 kolsuz çıtçıtlı badi,
2. 3 çorap
3. 2 eldiven-şapka
4. Yan yatış yastığı
5. Mama(ne olur ne olmaz-süt gelmezse vb)
6. Biberon 3 tane-4 küçük süt saklama şişesi(lansinoh aldım)
7. Prima premiumcare 1 nolu bez YARIM PAKET ALDIM YANIMA
8. Islak mendil(unibaby)
9. Pişik kremi
10. 2-3 battaniye
11. Pratik alt açma
12. Beşiğe sermek için temiz bir örtü
13. Ana kucağı
14. Ağız mendili
15. Süt için kaşık
16. Çıkışta anakucağına örtmek için tülbent

ANNE
17. Çorap
18. Terlik
19. Göğüs pompası
20. Göğüs pedi
21. Göğüs kremi
22. foto Makine-Şarj-Pil-Hafıza kart-Cep tel-şarj
23. Hasta bezi-ped
24. Su ısıtıcı
25. Emzirme atleti
26. 3 gecelik
27. 1 pijama
28. Sabahlık
29. Lohusa tacı
30. Makyaj malz-tarak-ayna-diş fırça-macun
31. Aile cüzdanı
32. Nüfus cüzdanı
33. 5-6 tane iç çamaşır veya kullan at çamaşır
34. Sıvı sabun
35. 4-5 temiz poşet
36. Saç maşası
37. Yastık kılıfı, çarşaf
38. Islak mendil-havlu kağıt
39. Çıkış için lacivert elbise
40. Gebelik takip dosyası
41. parfüm
42. Süt artırıcı çay
43. Havlu
44. kolonya
45.KAPI SÜSÜ
BUNU YAZMAMIŞIM :52::52::52::52:

Son düzenleme:
berenay ve pepiğe

bebek
1. 2 tulum,4 kısa kol çıtçıtlı badi,2 uzun kol çıtçıtlı badi,1 kolsuz çıtçıtlı badi,
2. 3 çorap
3. 2 eldiven-şapka
4. Yan yatış yastığı
5. Mama(ne olur ne olmaz-süt gelmezse vb)
6. Biberon 3 tane-4 küçük süt saklama şişesi(lansinoh aldım)
7. Prima premiumcare 1 nolu bez yarım paket aldım yanıma
8. ıslak mendil(unibaby)
9. Pişik kremi
10. 2-3 battaniye
11. Pratik alt açma
12. Beşiğe sermek için temiz bir örtü
13. Ana kucağı
14. Ağız mendili
15. Süt için kaşık
16. çıkışta anakucağına örtmek için tülbent

anne
17. çorap
18. Terlik
19. Göğüs pompası
20. Göğüs pedi
21. Göğüs kremi
22. Foto makine-şarj-pil-hafıza kart-cep tel-şarj
23. Hasta bezi-ped
24. Su ısıtıcı
25. Emzirme atleti
26. 3 gecelik
27. 1 pijama
28. Sabahlık
29. Lohusa tacı
30. Makyaj malz-tarak-ayna-diş fırça-macun
31. Aile cüzdanı
32. Nüfus cüzdanı
33. 5-6 tane iç çamaşır veya kullan at çamaşır
34. Sıvı sabun
35. 4-5 temiz poşet
36. Saç maşası
37. Yastık kılıfı, çarşaf
38. ıslak mendil-havlu kağıt
39. çıkış için lacivert elbise
40. Gebelik takip dosyası
41. Parfüm
42. Süt artırıcı çay
43. Havlu
44. Kolonya
45.kapı süsü
bunu yazmamışım :52::52::52::52:

ellerine sağlık :))

Ankara'da sıcak hava nedeniyle kamu kuruluşlarında çalışan engelli ve hamilelere 2 gün idari izin verildi.

Son düzenleme:
ellerine sağlık :))

güle güle kullanın pepik ve berenay.kızlar saç düzleştiricimi aldım ama ayna da alıcam.kendime gelince ablam düzleştirir.fotoda iyi çıkarım.makyaj ürünü olarak 1 kapatıcı-krem-parlatıcı ve rimel aldım.ilk bebek -ilk foto.özenelim ama di mi?:49::49:

Canlarım dogum yaptım .ama maalesef 8 cm açılmama ve sancılara rağmen bası kanala inmedi . Acil sezeryana alındım. Bebeğimin kordonu boynuna dolanmış . Simdi yanımda sukur. Bal gibi birsey
olsun cnm sen normal doğum için elinden geleni yaptın,önemli olan saglıkla bebişine kavuşmandı :34:
nasıl bir duygu annelık taze anne neler hıssettın ?

canım bana nolur hangi hastane odluğunu söyle yakındaysan görmek istiyorum seni :) çok çok sevindim sağlıkla hepimize nasip olsun inş.

kızlar hurma doğumu hızlandırıyormus ve cok faydalıymış,yiyormusunuz sizde ben günde 3 veya 4 tane yıyorum umarım yanlış birşey yapmıyorumdur:17:

Back
X