2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hayirli olsun allah anali babali buyutsun. Dedigin gibi ayni gun cikmissin masallah.)

Allah analı babalı buyutsun cnm maşallah ona darısı basımıza :))

Benimde bugun iftar arti yatiya misafirim var. Kayinvalidemler... Bayaa yoruldum bugun hatta asiri ama guzel bi iftar hazirlamayida basardim. amaaaa iftar saatinden once karnim tas kesildi hala rahatlamadi bi turlu. Yarin sabah suprize uyandirma bizi diolar.) hayirlisi. Canim cok yanio bu kasilmadan ama yapcak bisi yok. İnsalah biraz rahatlarda uyurum

gözünüz aydıııınnnnnnnnnnnn
Allah analıbabalı büyütsün....................

MaşaAllah hoşgelmiş, bir meleğimiz daha gelmiş.
Sizleri okudukça çok heyecanlanıyorum, Rabbim sizlere bağışlasın...

maşallah miniğine canım gözün aydınn darısı bizee inşallah

hayırlı olsun canım yavaş yavaş dökülüyoruz

Gözün aydın, hayirli uğurlu olsun. Kaderi bahtı acik olsun inşallah. Allah bağislasin
Darısı bekleyen hamile kardeslerimizin başına inşallah......

Mrb taze anneler uzun süredir takip ediyorum sizi.ilk defa yazıyorum suan malum sicaklAr uyumak mümkün değil.dogum yapan arkadaslarımızı okuyunca heyecanlandim.benim De 14 agustos beklenen doguM tarihi.ama bekleyemeyecegim sanırım .ins hayırlı zamanda gelsin de artık sabredeceğim.benim gibi sabahlayAn tüm anne adaylarına kocaman selamlar

Gözün aydın, hayirli uğurlu olsun. Kaderi bahtı acik olsun inşallah. Allah bağislasin
Darısı bekleyen hamile kardeslerimizin başına inşallah......

İyi geceler arkadasım maşallah bebek doğdu ama seni hala görebiliyoruz ne güzel..ya bebis seni hiç uyutmuyor yada tam aksi...keyfiniz nasil bakalım ?

Allah bağışlasın, gözünüz aydın canım, darısı başımıza inşaallah. Hikayeni topiğimize yazmayı unutma sakın
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/542042-2012-agustos-annelerinin-dogum-hikayeleri.html

Merhaba canım hoşgeldin, daha önce de yazsaydın keşke tanışmak için daha iyi vakit olurdu, malum eksiliyoruz artık
Listeye eklenmek istersen bilgilerini iletebilir misin, gözümden kaçıyor da sonra

http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/542042-2012-agustos-annelerinin-dogum-hikayeleri.html

ya şu saate kadar rahim ağrısı beni uyutmadı yok mu bunun bir çaresi bilen varsa lütfen yazsın ilaçı filan yok mu doktorumuda arayıp sorcam inş. bi çözümü vardır geçekten son ay çok zormuş gebelikte

Uyuyamıyorum, bunaldım iyice
Ağlamak istiyorum yaaa, nasıl bir psikoloji bu
Canım rahim ağrısı için bana parol yazdı...

İçim daraldı yaa, niye böyle oldum ben, herkes yaşıyormu bu durumu acaba.

Uyku yok, boncuk boncuk ter çok, kafam bi dünya, ayy ben şimdiden depresyona girdim galiba

Karakız senin miden yanıyormu?

Bebek aşağı inmiş ama mide yanması geçmedi benim yaa

normal canım bebekler uzuyo bende
lavaboya gittim kan geldi ama çok azdi su gibi birşey geliyordu 2gündür sanırım benim kız
tam gününde gelecek :26:

benn doguruyorum

zambak da şahidi
kız ben hastaneye gidene kadar canlı yayın yaparım net paketim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…