2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bizde doktor kontrolünden geldik.allah kısmet ederse 7 ağustosta sezeryanla doğum olacak.çünkü ilkide sezeryanla olmuştu.şimdiden heyecan sardı.

hımmm o zaman göğse ılık su torbası koysak işe yarar mı süt için.bir de sonda olayı var sez.da canım kesin takarlar mı

Evet havlu yada su torbası olablir zaten ebelerde oneriyormus genelde oyle seyler birisine takıldı eminimde digerine hiç sormadım buradan okuduklarımdan takılmayanlar oluyormus sanırım tam anlamadım o olayı ama cok dayanılmayacak bir acı oldugunu sanmıyorum. Takarken hafif acıdı demişti arkadasım zaten cıkarma anında bebege kavustugu için acı hissetmemiştir :))

ah bu taze annelerin hepsi terk etti bizi , yeni topic mi açıcağız buradan mı devam edeceğiz ??

ya kızlar ayıptır söylemesi çok fena ishal olmuşum, bazı yerlerde okumuştum doğum öncesi olabilir diye, ondan mı acaba:26:

demmir cann , sen de safak ba gibi canlı yayın yapıcaksın böyle giderse,

ben bu bacağımı napıyım kesip atimmi,ölüyorum yaa

kuzum ya kıyamam geçmiş olsun , sende ne yaşanacaksa yaşadın nerdeyse bu hamişlik sürecinde , aklıma gelen bi şeyde olmuyor kii diyeyim de geçsin canının acısı

herkese selamlar

20.07.2012 cuma günü saat 18.20 de meleğime kavuştm 5 hafta erken geldi yavrum. geçen hafta salı gecesi aniden suyum geldi. dr bebğim küçük olduğu için sezeryanla almak istemedi. sancım gelene kadar hastanede yattım. perşembe gecesi sancılarım başladı ve cuma günü MELEĞİMİ kucağıma aldım. doğumum normal oldu. çok sancılıydı ama yavrumun o iri gözlerini görünce yemin herşeyi unuttum. 2080 gr çok küçük ama kuveze koymadılar. enfeksiyon sarılık derken dün taburcu olduk. çok şükür evimizdeyiz. daha ayrıltılı yazmaya çalışcam sonra. hepiminizi öptük kızımla.

Ya kızlar bu son dönemlerdeeskisi gibi langur lungur oynuyor mu bebek? Yoksa daha mı az? Bgn hiç tekmelemedi beni, ara sıra taş gibi oluyor sadece karnım? O kıpırdadığı için mi oluyor o sertlik karnımda?? Eğer daha çok şüphelenirsem bunun için acile gidilir mi sizce? Bana bu konularda yardım ederseniz çok sevinirim

Canim oyle eskisi gibi kıpır kıpır değiller tabi onlarda büyüdü ve yerleri daraldı bizdede aynı problem var ve benim bebeğim aşağı cok baskı yapiyo

Ne güzel ağustos gelmeden bebişler geldi.
Karakız bizimkiler yerlerini çok sevdiler galiba tık yok :)
ne yapsak acaba, nasıl doğumu çabuklaştırabilirizki?

Sonlara yaklaştıkça insan bikiyo artık bir an once gelsinler cok fenayim oturamiyorum yatamiyorum iyice ağır oldum doğursak biran once yaaaa

:
Ne güzel ağustos gelmeden bebişler geldi.
Karakız bizimkiler yerlerini çok sevdiler galiba tık yok :)
ne yapsak acaba, nasıl doğumu çabuklaştırabilirizki?

Benim takvime bak bi zambak cim 2gundur aGridan oluyorum
ama tik yok cok sevdiler bencede rahat galiba :))))))))

Ne aceleniz var. Son günlerin keyfini çıkarın bol bol dinlenin. Gercektende enerjiye cok ihtiyacınız olacak.

Ahh şu havalar biraz serin olsa daha rahat olcam inanki, uyuyamayınca daha ağır geliyo, bide sağa sola dönememek varya nasıl işkence
Senin bebiş ne yapıyor be yaa :)

Sizide hergün arıyorlarmı doğurdunmu diye?
Bazen telefonu açmıyorum, çok sıkıldım çünkü.
Saolsunlar düşünüyorlar ama hergünde doğurdunmu denirmi yaa, sinir oldum

canım gözün aydın.allah analı babalı büyütsün yavruşunu.bebişine dalıp da bizi de unutma.büyüyene kadar yazışalım seneye 1 yaşını kutlarken de işallah buralarda oluruz

canım gözün aydın.allah analı babalı büyütsün yavruşunu.bebişine dalıp da bizi de unutma.büyüyene kadar yazışalım seneye 1 yaşını kutlarken de işallah buralarda oluruz

inşallah canım. çok teşekkür ederim. sizi unutmya niyetim yok Allahın izniyle takipteyim ileri zamanlarda bebişlerimiz büyümeleriyle ilgili konuşacaz ama bebim bebiş çok küçük minyatür bebek gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…