hımmm o zaman göğse ılık su torbası koysak işe yarar mı süt için.bir de sonda olayı var sez.da canım kesin takarlar mı
ya kızlar ayıptır söylemesi çok fena ishal olmuşum, bazı yerlerde okumuştum doğum öncesi olabilir diye, ondan mı acaba:26:
ben bu bacağımı napıyım kesip atimmi,ölüyorum yaa
Ya kızlar bu son dönemlerdeeskisi gibi langur lungur oynuyor mu bebek? Yoksa daha mı az? Bgn hiç tekmelemedi beni, ara sıra taş gibi oluyor sadece karnım? O kıpırdadığı için mi oluyor o sertlik karnımda?? Eğer daha çok şüphelenirsem bunun için acile gidilir mi sizce? Bana bu konularda yardım ederseniz çok sevinirim
Ne güzel ağustos gelmeden bebişler geldi.
Karakız bizimkiler yerlerini çok sevdiler galiba tık yok :)
ne yapsak acaba, nasıl doğumu çabuklaştırabilirizki?
2 gundur sanci cekiyorum bi yerlesemedi
Ne güzel ağustos gelmeden bebişler geldi.
Karakız bizimkiler yerlerini çok sevdiler galiba tık yok :)
ne yapsak acaba, nasıl doğumu çabuklaştırabilirizki?
Seninkinin hiç gelmeye niyeti yok vallah:)
Ne aceleniz var. Son günlerin keyfini çıkarın bol bol dinlenin. Gercektende enerjiye cok ihtiyacınız olacak.
herkese selamlar
20.07.2012 cuma günü saat 18.20 de meleğime kavuştm 5 hafta erken geldi yavrum. geçen hafta salı gecesi aniden suyum geldi. dr bebğim küçük olduğu için sezeryanla almak istemedi. sancım gelene kadar hastanede yattım. perşembe gecesi sancılarım başladı ve cuma günü MELEĞİMİ kucağıma aldım. doğumum normal oldu. çok sancılıydı ama yavrumun o iri gözlerini görünce yemin herşeyi unuttum. 2080 gr çok küçük ama kuveze koymadılar. enfeksiyon sarılık derken dün taburcu olduk. çok şükür evimizdeyiz. daha ayrıltılı yazmaya çalışcam sonra. hepiminizi öptük kızımla.
Ne aceleniz var. Son günlerin keyfini çıkarın bol bol dinlenin. Gercektende enerjiye cok ihtiyacınız olacak.
Sizide hergün arıyorlarmı doğurdunmu diye?
Bazen telefonu açmıyorum, çok sıkıldım çünkü.
Saolsunlar düşünüyorlar ama hergünde doğurdunmu denirmi yaa, sinir oldum
canım gözün aydın.allah analı babalı büyütsün yavruşunu.bebişine dalıp da bizi de unutma.büyüyene kadar yazışalım seneye 1 yaşını kutlarken de işallah buralarda oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?