haklısın canım.senin ailen neden gelmedi öylesi daha rahat olurdu.3.. kişi görümcen mi.geldiklerinde bari yardımcı olsalar sana o halde bişey beklemeyip yardım etseler.ay annem üzülmüştür şimdi beni istemiyor diye .o da haklı torunu sonuçta ve doğumda ne olur bilinmez ama ben de kendime göre haklıyım sakiin bir ortam daha iyi geliyor bana.hayırlısı olsun hepimiz hakkında
annemler geçen hafta benimlelerdi canım kardeşim ameliyat oldu ankarada, hem de o vesileyle görüştük- dediler daha doğuma 15 gün var bi de o taraf gelecek ev rahat olsun (tabii bunlar benim kardeşimi alttan doldurmamla anca dank etti kendilerine)
ben hastanede eşimin kalacağını annemlerin yanında dannnn diye söyledim babam garipser gibi oldu ama annem hiç alınmış gibi görünmüyordu. bizler kaç yaşındayız şu halimizde halimi dermanımız yok, eşlerimiz 9 aydır bi altımızı silmedikleri kaldı herşeylerimize şahitler. ve ben açıkcası daha iş bitirici olduğu ve beklentilerimi bildiği için eşimle ve kızımla başbaşa olmayı tercih ediyorum o gün.
anneleri üzecez diye hiç korkma canım. ben senin bu 9 aydır her bir şeye tin tin kendin uğraştığını ve kendine has bir methodla yapmak istediğini görüyorum. bu senin bebeğin ve eminim kendi annelerimiz de aynı heyecanı bizimle yaşamışlardır. sonuçta yine kucaklarına alıp sevecekler koklayacaklar, içini ferah tut.