teşekkürler canımAllah kolay doğumlar nasip etsin cnm zaten nişan gelince 1-2 gün içinde olabiliomuş doğum sen sancıların başlarsa ne kadar da bir geldiğine bakıp ole gidersin dr.a .. hadi Allah kurtarsın darısı başımıza![]()
cnm bnm kuzenim bahsetmişti çatı muayenesinden sonra kanama oluomuş korkma demişti.. ben henüz çatı muayenesi olmadım gerçi ama olanlar bole dıor![]()
Cnm ben daha dun cati muayenesi oldum,ne cnm yandi nede kanamam oldu,saniyelik bisi zaten,belki kisiden ksiyede degisiyo olabilir onu bilemem![]()
ya da dr.dan dr.a mı değişio acabadoru dıosun cnm kimisi çok kötü bişi insanın canı yanıo dıo kimiside hiç anlamadım dıo
![]()
eşimde aynı siz gibi dedi yani doktor muayene etti de kan o yüzden geldi dedi ama gecen haftada yapmıştı ve kanama olmamıştı bu haftada aynı muayeniyi yaptı canım da acımadı zaten 2 saniyelik bişey sokuyo çıkarıyo anlamıyorsun bile ama saat 4.5 gibi kan geldi işte bende nişan dedim ne bileyim muayenemi nişanmı
Selam kızlar uzun zamandır sizi takip ediyorum ama fırsat bulup üye olamamıştım yinede doğuma yaklaştığım buğünlerde benle aynı sıkıntı ve kaygıları yaşayan sizleri okumak bana iyi geliyordu artık benim için son saatler yarın 8 de sezaryanla kızïmıkucagıma alacam Allah'ın izniyle 5 yaşında bir oğlum var tecrübeliyim ama oğlumun varlığı B'ni daha tdirgin yapıyor kızımdan çok aklımonda aslında:) sezaryan olma ihtimali olan arkadaşlar sezaryandqn niye bu kadar korkuyorsunuzki inanın çok rahat ve normal doğumdan bbek için daha güvenli mecbursanız hiç korkmadan yaptırın sezaryanın basit bir fıtık ameliyatından farkı yok siz uyurken herşey bitiyor uyandığızda bebeğiniz yanınızda narkozanda korkmayın şuanda birsürü insan ameliyatta ve hepsi uyanıcaklar sağlıkla artık herşey çok ilerledi...
elimde olan bişey değil korkuyorum işte