• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar benim çok moralim bozuldu bugün halen kendime gelemiyorum, 37+0 haftamızdayız bugün ilk kez nts ye girdik normalde oğlum çok hareket etmesine rağmen nts de hareketleri çıkmadı , çikolata yedim bol bol, meyvesuyu da içtim , 2 kez girdik ikisi de aynı çıkınca birkaç saat sonra tekrar girdik ama yine de istediğim gibi değil dedi doktorum, eğer nts düzgün çıkmazsa bebeğin yeterince oksijen alamamasına işaretmş, haraket çıkmaması bebekte problem olabileceğini gösterirmiş, cuma günü yine çağırdı, inşallah herşey nrmal çıkar... Bu konuda bir bilgisi olan ya da benzer durumla karşılaşan arkadaşlar var mı ?

ilk önce ultrasonla bakmıştı daha sonra nts ye gitmiştim, yeri dar gelmiş olabilir haklısın 3500 gr, biraz tomiğiz aslında, saol canım amin...

Canım nts odasından çıkınca oturur oturmaz başlıyo hareketleri, şimdi bile karnım dalga dalga ama neden cihaza bağlanınca az hareket ediyo anlayamıyorum :(

Benimde 2 nstde de hareket alınamadı kotu tarafı ben nstde değilkende ogun içinde hareket alamadım ama moralim cok kotuydu cok erken bir haftada acil yatıs heran dogum olabilir dediler cok uzulmustum.3.nstde eger hareket alınmazsa yatıs verilecekti dediğin gibi bende cikolata meyve suyu bunları denedim ama fayda etmedi taaki dısarı cıkıp biraz yuruyup kafamı toplyana kadar. Biraz hastane ortamından cıkıp kafamı toplayıp oksijen alınca hareket alındı. Moral ile ilgisi cok buyuk. Ayrıca normalde hareketlerini hissediyormussun ondan cok takma.Emin ol onemli bir konu olsa seni eve gondermez doktorlar :)

doktorumuz son konturolumuzde normal doğuma herşey uygun dedı,beklıycez artık dedı,suyun gelır kanaman olursa,sancıların güçlenir sıklasırsa mutlaka ara beni dedi,bu bekleme olayı sıkıcı ama gelıverse bıan önce :31:
tek korkum bayrama denk gelmesi,bayramda doktorum yok :18:

Günaydın herkese,

Biz de kontrolde olacağız bugün. Bize doktorumuzun verdiği sezaryen tarihi 12 Ağustos ama babamızın doğum günü 14 Ağustos, sıpacığım:nazar: beklerse 14 Ağustos'da olucak sezaryen. Hem de Kadir gecesi o akşam. Ama bakalım sıpacık:nazar: ne yapacak durabilecek mi durduğu yerde.

Neyse Ağustosu ettik artık bu ay hayırlara vesile olsun inşallah, hepimiz sağlıkla alalım yavrularımızı kucaklarımıza...

Heycan ve korkuyla bekliyorum dogurcagim zamani.:-) agustosa girdik bende artik doguranilirim.
Persembe kontrolum var benimde cati muayenesi olcam. Uzun boyluyum die herkes kolay dogurursun dio ama cati isinin boyla cok alakasi yok.
Dogurunca bu terlemeler azalcak saniyodum daha fazla dediniz tirstim yoruldum sicak ter ve dustan.
benımde boyum uzun canım doktorum buna cok guvenıyor.bende haftaya catı muaynesı olacam umarım sevgılı çatım benı ve doktorumu yanıltmaz da normal dogum yolu gozukur.
Günaydıııın bugün kontrolümüz var bakalım bugün doğum şeklimiz belli olacak mı ?
hadi canım hayırlısı neyse o olsun hakkınızda guzel haberlerle gel.
Günaydın herkese,

Biz de kontrolde olacağız bugün. Bize doktorumuzun verdiği sezaryen tarihi 12 Ağustos ama babamızın doğum günü 14 Ağustos, sıpacığım:nazar: beklerse 14 Ağustos'da olucak sezaryen. Hem de Kadir gecesi o akşam. Ama bakalım sıpacık:nazar: ne yapacak durabilecek mi durduğu yerde.

Neyse Ağustosu ettik artık bu ay hayırlara vesile olsun inşallah, hepimiz sağlıkla alalım yavrularımızı kucaklarımıza...
canım hamılelık takvımıne gore tam 12sınde 40haftan doluyor sanırım.sezaryen ıcın bu kadar beklıyormu doktorlar cok sasırdım:53:

Dün çektiğim sancılar ara ara gece de devam etti ve 3 saat ancak uyuyabildim o da sabaha karşı.Bugün inanılmaz güçsüz bir durumdayım.Kolumu kaldırmaya halim yok.Allahtan bugün sancım falan yok.Hava da serin.İnşallah bugün biraz uyurum da kendime gelirim biraz..

canım hamılelık takvımıne gore tam 12sınde 40haftan doluyor sanırım.sezaryen ıcın bu kadar beklıyormu doktorlar cok sasırdım:53:

Yok yok normalde son adet tarihine göre 22 Ağustos doğum tarihim. Detaylı ultrasondan sonra verilen muhtemel tarih olduğu için onu yazmıştım. 39. haftada alıyorlar planlı sezaryen olunca.

Dün çektiğim sancılar ara ara gece de devam etti ve 3 saat ancak uyuyabildim o da sabaha karşı.Bugün inanılmaz güçsüz bir durumdayım.Kolumu kaldırmaya halim yok.Allahtan bugün sancım falan yok.Hava da serin.İnşallah bugün biraz uyurum da kendime gelirim biraz..
cnm sancılarını nasıl hıssedıyorsun? böyle kasıklarına ve vajınana iğne saplanır gibi batmalarmı oluyor yoksa sedece karnın yanı rahmın sertleşir büzüşür gibimi oluyor bende de ara ara ıkısıde oluyor sancımı ney ayırt edemıyorum:44: nst de sancım cıkmıtı 86 yı bulan hemşıre agrı hıssedıyomusun demıstı bende herhangı bir agrı acı hissetmıyorum,sadece karnım sertleşiyor onu hissedıyorum demıstım.sancım gelipte farketmemekten korkuyorum.yardım edin :52:

Arkadaşlar merhaba, genelde okuyucu olarak takipteyim ama söylemek istedigim bişey var...,Artık Ağustos ayına girdik..Öncelikle mübarek ramazanda hepimize hayırlı,sağlıklı doğumlar diliyorum..Bu ay bizim için çok önemli Allah izin verirse hepimiz bebişlerimize kavuşucaz..Sizden ricam artık korkularımızı,endişelerimizi bir kenara bırakıp dopğumumuza ve bebişlerimize konsantre olmamız.. Stress herşeyde sorun çıkmasına sebep oluyor biliyorsunuz.. Çatı kontrol,sancı konrkusu,acı korkusu,bişey olacak korkusu...vs.. sıcaklarda cabası ama bence bunları bi kenara bırakıp hamileliğimizin tadını çıkaralım diyorum ben..kötü haberler,kötü hikayeler okumayalım,bebişlerimizi iyi enerjilerle doguralım inşallah.. Böylelikle daha kolay gelişir diye umuyorum herşeyi...
Allah'ım hepimize kolaylıklar versin...

bır hazıran annesı olarak sıramızı sızlere verdık ıns bızımkıler ıkıncı ayını tamamlıcak darısı sızlerın basına Allah bı avazda kurtarsın hıc bırseyı sorun yapmayın stres ten uzak surun rahat rahat doguma gırın..bebısınızı saglıkla kucaklayın opusun koklasın super bı duygu ve bu duyguyu tatmanıza az kaldı ıns..

cnm sancılarını nasıl hıssedıyorsun? böyle kasıklarına ve vajınana iğne saplanır gibi batmalarmı oluyor yoksa sedece karnın yanı rahmın sertleşir büzüşür gibimi oluyor bende de ara ara ıkısıde oluyor sancımı ney ayırt edemıyorum:44: nst de sancım cıkmıtı 86 yı bulan hemşıre agrı hıssedıyomusun demıstı bende herhangı bir agrı acı hissetmıyorum,sadece karnım sertleşiyor onu hissedıyorum demıstım.sancım gelipte farketmemekten korkuyorum.yardım edin :52:

sancın gelip de farkedememe gibi birşey olmaz hiç merak etme :9:
işte karnın sert oluyor ya o sancıdır. doğum yaklaşınca karnın öyle sertleşecek ki birkaç saniye hareket edemeyeceksin. sonra da sancı bu muymuş diye güleceksin :9: ben doğurana kadar çok rahattım gülüyordum milletin korkuttuğu sancı bu muymuş diye, sadece hastanede sancısı geldikçe çığlık çığlığa bağıran o kadını görünce tırsıyordum. ama doğum anına kadar hiç öyle çığlık atacak bir ağrı olmuyor, rahat ol.
ha bir de doğum geldiğinde büyük tuvaletin gelmiş gibi hissedeceksin. ben bunu bilmiyordum, az daha hastane koridorunda doğuracaktım tuvaletim geldi diye.

sancın gelip de farkedememe gibi birşey olmaz hiç merak etme :9:
işte karnın sert oluyor ya o sancıdır. doğum yaklaşınca karnın öyle sertleşecek ki birkaç saniye hareket edemeyeceksin. sonra da sancı bu muymuş diye güleceksin :9: ben doğurana kadar çok rahattım gülüyordum milletin korkuttuğu sancı bu muymuş diye, sadece hastanede sancısı geldikçe çığlık çığlığa bağıran o kadını görünce tırsıyordum. ama doğum anına kadar hiç öyle çığlık atacak bir ağrı olmuyor, rahat ol.
ha bir de doğum geldiğinde büyük tuvaletin gelmiş gibi hissedeceksin. ben bunu bilmiyordum, az daha hastane koridorunda doğuracaktım tuvaletim geldi diye.
o çığlık atanlar nıye atıyo ozaman anlayamıyorum,kandırmıyosun dimi beni :9::9::9: amanın tuvalete doğurmuyalımda :1: sertleşmeyse genelde düzensız ama oluyor gün içinde ara ara,doğum yaklaşıyormu yoksa,doğurasım vaaaarrr :52::52::52:

Heycan ve korkuyla bekliyorum dogurcagim zamani.:-) agustosa girdik bende artik doguranilirim.
Persembe kontrolum var benimde cati muayenesi olcam. Uzun boyluyum die herkes kolay dogurursun dio ama cati isinin boyla cok alakasi yok.
Dogurunca bu terlemeler azalcak saniyodum daha fazla dediniz tirstim yoruldum sicak ter ve dustan.

Pepik senle dogum tarihimiz ayni.Ben de Yeni oldum cati muayenesi.o normal AMA bebegin kilosu biraz fazla ayrica kanala yerlesmemis ve gelmeye de hic niyeti yokmus.sen de durum nedir yazar misin kontrolden sonra.bak ozellikle dogum kanalina girip girmedigini sor bazi dr lar soylemiyorlar.burda paylasirsan sevinirim kontrol sonucunu.ins sen de Hersey yolundadir

Merhabalar herkese.
Doğum yapan arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin evlatlarınızı.
Doktor kontrolü olan arkadaşlarda inşallah güzel haberlerle gelirler bugün.
Bana gelinceeee;
Cuma günü beklenen doğum tarihimiz. Ama ne bir sancı ne bir nişan var. Nstye giriyorum çıkıyorum tık yok.
Doktor istersen cumartesi istersen pazartesi yatışını yapalım suni sancıyla doğurtmayı deneyelim dedi. Ayrıntıları cuma konuşacakmışız. Hayırlısı ile inşallah cumaya kadar gelir bebeğim kendi kendine de suni sancıya filan gerek kalmaz. Olmadı pazartesiye hatta doktorumu ikna edebilirsem çarşambaya kadar beklemeyi düşünüyorum. Kendimi normal doğuma çok adapte etmiştim ama suni sancı olayı korkutuyor birazcık:18::18:

ayhhhhhhhhhh yaşasınnn Ağustos 2012 'ye ulaştık sağsalimmm :)))

herkesin keyifleri nasıl kızlar, ufak tefek korkuların dışında bir şey olmasın , bol enerji dolu bir gün ve ay diliyorum , artık İnşallah Allah ın izni ile hepimiz azar azar hazırız bebişlere, :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

kendimi brunch ile ödüllendirmeye karar verdim ağustos un ilk gününde :1::1: her şeye de bahanemiz var :52::52:
Poyraz la birlikte hepinizi öpüyoruz :54::54::54: özellikle gelin adaylarını :34::34:

arkadaşlar merhaba.ben ocak annelerindenim.öncelikle allah hepinizin bebişlerini sizlere bağışlasın.ben bebek arabamı satmak istiyorum.nedeni ise düşünmeden aldım diyebilirim.evim gezebileciğim yerlere uzak olduğu için pek dişarı çıkamıyorum.bu yüzden arabayı en fazla 5 sefer kullandım.yepyeni katlanmış bir şekilde evin bir köşesinde duruyor.ben çantası ve ana kucağı dahil 1.500 tl ye almıştım.ana kucağını kullandım fakat araba ve çanta çooook temiz.ilgilenenlere duyurulur.bu linkten de bakabilirsiniz. (ben 1000 tl'ye satıyorum) (bendeki bordo-gri olanı)http://www.ayhancocuk.com/travel-si...bebek-arabasi-cok-yakinda-ayhan-cocuk-ta.html

Son düzenleme:
Günaydın kızlar ... bu gün 1 ağustos annesi olan var mı bilmiyorum ama ebucubu arkadaşımız doğuma girecek bu gün :46: 1 ağustos annesi bayrağını ona vericez :72: başka var mı bayrağı göğüsleyen :1:

ayhhhhhhhhhh yaşasınnn Ağustos 2012 'ye ulaştık sağsalimmm :)))

herkesin keyifleri nasıl kızlar, ufak tefek korkuların dışında bir şey olmasın , bol enerji dolu bir gün ve ay diliyorum , artık İnşallah Allah ın izni ile hepimiz azar azar hazırız bebişlere, :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

kendimi brunch ile ödüllendirmeye karar verdim ağustos un ilk gününde :1::1: her şeye de bahanemiz var :52::52:
Poyraz la birlikte hepinizi öpüyoruz :54::54::54: özellikle gelin adaylarını :34::34:

afiyet olsun :34: poyraz egemide öpsün ama :9:

Back
X