2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sağol cvb ın için cnm hareket edince normal yaa genelde yattıgın yerden bagırıyosun resmen acıyo diye

inşallah hayırlı bir şekilde doğumun gerçekleşir ağrısız,acısız ne yapcaz böle bilmiyorummm:)
amin canım inşallah 4 kiloluk tosuncuk nasıl doğacak bakalım hele bir yarın gideim de sez mi normal mi diyiversinler

cuma günü suni sancı verecekler. cumaya kadar beklicem
canım hiç açılman var mı demin biri yazmış açılman yoksa suni sancı işe yaramıyormuş die
bnde normal istiyorum suni versinler belki açılır diyorum ma bilmiyorum işte acemilik:18:

bizi de eklermisiniz oğluşşumla

öncelikle amiiiin diyeyim darısı tüm dogum yapıcak arkadaşlara
epidural düşünüyodum ben ama dr um spinale karar verdi bende ona güvendiğim için gıkımı çıkarmadım
iyikide çıkarmamışım cnm hiçbişekilde his felen olmuyo yani içeri girdim yan yatırdılar bacaklarımı karnıma çektim
başımıda yani çenemide göğsüme dogru yatırdım belimden iğneyi yaptılar iğne acısı felen hiiç bişey yani onda korkulcak hiçbişey yok
peşine hemen bacaklarımda elektrik çarpması gibi bişey oldu ve o an bacaklarımda ağırlaşma uyuşma oldu çok anlık bişey yani
ondan sonra önüme örtüyü gerdiler ve ben daha başladıgını anlamadan oğluşumun sesini duydum onu gördüğün anda olay bitiyo zaten
acayip bi an acayip bi duygu hiçbişekilde kesiliyo bebek çıkıyo felen hissetmedim
uyuşukluk hemen geçmiyo tam olarak nasıl diyim belki 2 saat felen daha sürüyo uyuşukluk
9 buçuk civarı çıktım odama benı 2,30 da kaldırdılar yürümek için he bide lavman yapılmadı sondayıda anesteziden sonra taktıkları için hiiiiç hissetmedim
kaldırmaya geldiklerinde eyvah çok acıycak psikolojisiyle yaklaşmış olsamda çok şükür acı felen olmadı rahatlıkla kalktım ve yürüdüm cnm
ondan sonrada denilen gibi bolca yürüdüm yalnız gaz olayım uzun sürdü o da ancak gece 12 de felen oldu
spinali kesinlikle tavsıye ediyorum heleki benım gibi ödlek biri bunu söylüyosa daha dencek bişey yok
başka aklına takılan olursa cvplarım cnm

malesef oğlum memeyi komple almıyo çok ugraştık ama olmadı malesef
oyuzden de yara oldu lansinoh hiiiç işe yaramadı bende demekki kişiden kişiye değişiyo bu durum
zeytinyağı az birazda olsa fayda etti bana zeytinyağını kaynattık sonra soguttuk ondan sonra sürekli sürüp duruyorum

Sevgili Muffin,
Ben 10 sene önce arkadaşımın anlattıklarını yaşadım. O kadar rahat bir doğumdu ki. Şimdiki imkanların çoğu da yoktu üstelik. Devlet hastanesiydi ve yataklar şimdiki kadar modern değildi. 24 saat yatırıyorlardı o zaman ama ben 6 saat sonra kalktım ayağa bütün gece elimde sonda yürüdüm çünkü bütün yalvarmalarıma rağmen sondayı çıkartmadılar. Spinal çok rahat, epiduralde ise sonradan ağrı kesici alabiliyorsun kateteri almıyorlar arkandan.
Bu sefer de spinal sezaryen olacak, inşallah yine ilkindeki gibi rahat olurum, oluruz hep birlikte :)

Allah hepimize kolaylıklar versin.

Herkese selamlar sevgiler,
Kontrolümüz vardı bugün. Doktor alttan muayene yaptı açılma var mı diye. Yok :) Açılma da yok, incelme de yok, nst'de ağrı sancı da yok :) 14'üne gün aldık biz de. 6 gün sonra Allahın izniyle kavuşuyoruz kuzumuza.

Doktorumun ilginç bir tarzı var. Zaten çok pozitif ve rahat bir bayan. Lavman olmayacakmış bu süper hoşuma gitti, çünkü işin en sıkıntılı kısmı sonda ve lavman bence. Ve ameliyattan hemen sonra yedirip içirecekmiş. Bir kavanoz kayısı hoşafı ile bir kavanoz tavuk suyu çorbası istedi hastaneye :)

Nst sırasında hemşire ile de konuştum. Süt için bir hafta önceden süt yapacak şeyleri tüketirsen iyi olur dedi. Kanıtlanmış bir şey yok ama zarar da gelmez tüketmekten dedi. Ben de bugün stokladığım rezeneleri tüketmeye başladım, zaten 1 aydır hurma yiyiyorum. Bakalım işse yarayacak mı?

Böyle işte beklemeye devam, tembel paşam herhalde Kadir gecesini bekleyecek... :)

canım sağlıkla gelsin bebişin inşallah.. yer elmasının süt yaptığını duydum hamile bir bayan doğumdan önce yemeğe başlamış ve doğuma daha varken bile süt geliyo demiş bi arkadaşıma :44: nekadar doğru bilmiyorum tabi :44:

sağol canım içimize su serptin hatta kova kova.tek aklımda kalan epiduraldeki kateter.spinali liste başına aldım.epidural daha zor geldi bana.darısı hayırlısıyla bizlere olsun.bebişini sağlıkla büyütmen dileğimle..

canım sağol.epiduralin spinale göre artısı var mı onu merak ediyorum sadece.inşallah canım kolay ve rahat geçer allah yardımcımız olsun aminnn

Ya kızlar bişey soracağım, hani ultrason kağıdında FL değerini 7 ile çarpıp çocuğun boyunu buluyoruz ya benim bugünkü kağıdımda değer 77.7 yazıyor çarpınca 54 küsür falan çıkıyor bu mümkün mü sizce? Bence dr.yanlış ölçmüştür değilmi bu kadar uzun boylu olmaz herhalde bir bebek :)

Slm kızlar nasılsınız.
07.08.2012 saat 18:30 itibariyle oğlumu kucağıma aldım çok şükür.
Hastaneden bugün çıktık, zor bir doğumdu, ama tatlı oğlumu gördükçe nasıl mutlu oluyorum bilseniz.
Rabbim en kısa zamanda bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin, olmayanlarada en kısa zamanda nasip etsin...

olabilir de canım 56cm doğan da oluyo..topiklerde okuduğuma göre söylüyorum bunu..benim son kontrolde 47.25 çıkmıştı.

tebrikler tatlım allah analı babalı büyütsün sonunda kavuştun oğluna darısı bizlere inş.. doğumun çokmu zor oldu cnm takip ettiğim kadarıyla baya bi bekledin açılman olması için demi

Canım benim yiğenim 56 santim doğmuştu. Neden olmasın.

Tabii ki olabilir, geleceğin basketbolcusu geliyordur belki :) Arkadaşımın da bebeği 54 cm doğmuştu.

canım sağol.epiduralin spinale göre artısı var mı onu merak ediyorum sadece.inşallah canım kolay ve rahat geçer allah yardımcımız olsun aminnn

Sadece ameliyattan sonra ağrı kesici verilmesi sanırım artısı ama epiduralde tam bir uyuşma olmuyormuş, sadece acıyı hissetmiyorsun ama yapılan işlemleri duyabiliyorsun bildiğim kadarıyla ama spinalde iğne vurulur vurulmaz uyuşuyorsun. Spinalde zaten bir süre uyuşuk olduğun için ağrı hissetmiyorsun sonra da adet sancısı gibi ağrılar, ertesi sabaha hiç bir şey kalmıyor Allahın izniyle.

İnşallah iyi olacak, alacağız kuzularımızı kucağımıza...

İyi Akşamlar kızlar topiğimiz artık çok sessiz doğum yapan annişler doğal olarak yavru kuşlardan vakit bulupta yazamıyorlar pek bizde bekliyoruz bakalım bizim yavrumuz ne zaman gelecek dün dr daydık herşey yolunda çok şükür normal yollardan bebişimizin gelmesini bekliyoruz bende hiç bir belirti yok henüz ama artık çok zorlanıyorum son zamanlar çok zor geçiyormuş gerçekten bu arada dün hemşirenin söylediği birşeyi paylaşayım sizlerle özellikle meme ucu çatlaklarıyla başı dertte olan anneler sütünüzden çatlak olan yerlere sürüyormuşsunuz geçiriyormuş her emzirmeden sonra aynı şeyi yaparsak çatlak sorunu olmuyormuş

MErhaba canim seninle dogumlarimiz ayni gorunuyor,Dr ne dedi sana. bende normal dogumu bekliyorum ama hic belirti yok?ne sanci ne bisey..normal mi acaba bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…