- 18 Haziran 2011
- 1.872
- 291
- 163
Slm kızlar nasılsınız.
07.08.2012 saat 18:30 itibariyle oğlumu kucağıma aldım çok şükür.
Hastaneden bugün çıktık, zor bir doğumdu, ama tatlı oğlumu gördükçe nasıl mutlu oluyorum bilseniz.
Rabbim en kısa zamanda bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin, olmayanlarada en kısa zamanda nasip etsin...
merhaba kızlar hepinizi tebrik ediyorum öncelikle sağ sağlim bebişlerinize kavuşmanız dileğiyle bende haziran 2012 annesiyim birhafta daha erken gelseydi mayıs annesi olacaktım elimde bu kanguru var kızıma aldım tertemiz 4 -5 kez kullandım hiç sevmedi
Eki Görüntüle 481314 En ucuz CHICCO SOFT & DREAM KANGURU ( CHICCO YUMUŞAK & GÜVENLİ KANGURU) - CHIC Fiyatlarını Karşılaştırın - Kangurular
sizdende kanguru almak isteyen olbileceğini düşünüyorum almak isterseniz boşuna sıfırına para vermeyin ilgilenenler özel mesaj atabilir yada bu gönderiyi beğenirseniz ben size özelden mail adresimi yollarım bu arada bebeklerinizle ilgili sormak istediğiniz acil bişey olursada mesaj atabilirsiniz hemen cevap vermeye çalışırımhepinize hayırlı doğumlar şimdiden
yarın annemler gelecek ....çok mutluyum onun için...kızım ,bebeğim artık gel sen de ...hep ne kadar geç doğarsan o kadar iyi dediğim için de özür diliyorum senden :))sabırsızlanıyorum seni görmek için..doğduğun günle ilgili yüzlerce seneryo ürettim ,doğuşunu ,eve gelişimizi,ilk banyomuzu hepsini ....çok bekletme artık ..
acılman var mı canım senın az da olsa sancı agrı??...bende agrı sızı yok sımdılık.acılma varmı bılmıyorum pazartesı ogrenecegız.acaba onu anlayamazmıyız kı.nısan da gelmedı gelmıste ben gormemıs de olabılırım ama hıc bır agrım yok.herkes bayramı tek vucut yapacaksın sonra doguracaksın dıyor ıster ıstemez sınırlenıyorum yaaaama rabbım en hayırlısını ve saglıklısını versın dıyorum sonra da.bı de topıkte tek basımıza kaldık of cok sıkıcı
Merhaba anneler ve kuzuları,
biz doktordan geliyoruz, son muayenemizi olduk, 14 Ağustos salı günü 16:00 da epidural sezaryenle gelecek kızım inşallah, anestezist de muayene etti, katateri gösterdi, nasıl takacağını anlattı, misinadan azıcık daha kalın bir şey, o kadar güzel anlattı ki doktor, aklımda soru işareti kalmadı epiduralle ilgili... 2 tüp kan verdim, bir de parmağımdan kan aldılar...
çok çok heyecanlıyım, bir an önce kızımı görmek istiyorum
Allahım hepimize sağlıkla, kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı
öpüyoruz kocaman
merhaba anneler ve kuzuları,
biz doktordan geliyoruz, son muayenemizi olduk, 14 ağustos salı günü 16:00 da epidural sezaryenle gelecek kızım inşallah, anestezist de muayene etti, katateri gösterdi, nasıl takacağını anlattı, misinadan azıcık daha kalın bir şey, o kadar güzel anlattı ki doktor, aklımda soru işareti kalmadı epiduralle ilgili... 2 tüp kan verdim, bir de parmağımdan kan aldılar...
Allahım hepimize sağlıkla, kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı
öpüyoruz kocaman
biz geldikkkkkkkkkkk :) Kısmet ise yarın sabah saat 8 de hastaneye girişim olucak , gün içinde de(hangi saat bilmiyorum ) genel anestezi ile Haluk POYRAZbeyimizi bulunduğu yerden dış dünyaya davet edeceğiz :) çoçuğum o kadar tepindi etti içerde dün biraz umudum vardı ama tabiki kafası yüzünden giremedi doğum kanalına yavrum , kafası biraz büyük te 10.6 ölçüme göre ,doktor pazartesi alalım dedi, bende 3 gün çok heyecanlanırım :18::18:dedim (aslında ben değilde eşim benim fena heyecanlı o nedenle hiç kasılmak istemedim doğrusu ) , inşallah hayırlısı ile kucağımıza alacağız yarın anlıyacağınızz , veeeeeeeeeeeeeee yeni bir hayata başlıyacağızz .kilosunu da ölçemedik on gün önce 3456 idi herhalde almıştır bu arada sanırım heyecanlı olmam gerek ama bilemedim ben :26:öle bir şaşkın havadayım bebek doğduğunda da ona şaşkın şakın bakmam umarım
biz geldikkkkkkkkkkk :) kısmet ise yarın sabah saat 8 de hastaneye girişim olucak , gün içinde de(hangi saat bilmiyorum ) genel anestezi ile haluk poyrazBeyimizi bulunduğu yerden dış dünyaya davet edeceğiz :) çoçuğum o kadar tepindi etti içerde dün biraz umudum vardı ama tabiki kafası yüzünden giremedi doğum kanalına yavrum , kafası biraz büyük te 10.6 ölçüme göre ,doktor pazartesi alalım dedi, bende 3 gün çok heyecanlanırım :18::18:dedim (aslında ben değilde eşim benim fena heyecanlı o nedenle hiç kasılmak istemedim doğrusu ) , inşallah hayırlısı ile kucağımıza alacağız yarın anlıyacağınızz , veeeeeeeeeeeeeee yeni bir hayata başlıyacağızz .kilosunu da ölçemedik on gün önce 3456 idi herhalde almıştır bu arada Sanırım heyecanlı olmam gerek ama bilemedim ben :26:öle bir şaşkın havadayım Bebek doğduğunda da ona şaşkın şakın bakmam umarım
ben nişanı gördüm pazartesi başka bişey olmasına imkan yok eminim yani nişan olduğu konusunda akşam sabah doğururum diye sevinirken perşembe oldu gelen yok ....halbuki nişandan sonra 24-48 saat içinde doğum olur diye nette..bel ağrılarım var arada yoklayan açılma var mı bilmiyorum..mide bulantısı oluyo arada o da rahimde incelme olduğunda olur die okumuştum bi yerde...bu arada benim de pazartesi kontrol 15 güne doğuramazsan gel demişti kontrole :))sanırım o zaman daha netleşir doğum zamanı ve şekli ...hayırlısı artık hepimiz içinde ..
07 agustos 2012 tarihde oglum dunyaya geldi kizlar aksam uzeri saat 16:00 ile 17:00 rasinda,dun 17:30 hastaneden ciktik,suan evimizdeyiz sukurler olsun,acilmam 4cm oldu fakat ben sancilarda kendimi kontrol edemedgim icin bebegin kalp atislari yavasladi,epudural sezeryan oldum.epudral gercekten cok iyi tavsiye ederim.normal veya sezeryan farketmez.hepinizi opuyyoruz oglumla teyzeleri.
seninle doğumumuz aynı gün normalde.. Niçin sezeryana karar verildi onu merak ettim bebek tersmi acaba ?
yok canım 7. Aydan beri başaşağı kuzum ama benim hemoroidim var, o yüzden normal beni bayağı zorlayacaktı, doktorumla sezaryene karar verdik.
oh ne guzel cok azs kalmıs kuzucuguna kavusmana saglıklı haberlerle gel canımbiz geldikkkkkkkkkkk :) Kısmet ise yarın sabah saat 8 de hastaneye girişim olucak , gün içinde de(hangi saat bilmiyorum ) genel anestezi ile Haluk POYRAZbeyimizi bulunduğu yerden dış dünyaya davet edeceğiz :) çoçuğum o kadar tepindi etti içerde dün biraz umudum vardı ama tabiki kafası yüzünden giremedi doğum kanalına yavrum , kafası biraz büyük te 10.6 ölçüme göre ,doktor pazartesi alalım dedi, bende 3 gün çok heyecanlanırım :18::18:dedim (aslında ben değilde eşim benim fena heyecanlı o nedenle hiç kasılmak istemedim doğrusu ) , inşallah hayırlısı ile kucağımıza alacağız yarın anlıyacağınızz , veeeeeeeeeeeeeee yeni bir hayata başlıyacağızz .kilosunu da ölçemedik on gün önce 3456 idi herhalde almıştır bu arada sanırım heyecanlı olmam gerek ama bilemedim ben :26:öle bir şaşkın havadayım bebek doğduğunda da ona şaşkın şakın bakmam umarım
allah anala babalı buyutsun gozunuyaydın canım.sancıları kontroledememek nasıl bırsey bıraz bılgılendırırsen sevınırım ccanım.sunı sancımıydı kı:44:07 agustos 2012 tarihde oglum dunyaya geldi kizlar aksam uzeri saat 16:00 ile 17:00 rasinda,dun 17:30 hastaneden ciktik,suan evimizdeyiz sukurler olsun,acilmam 4cm oldu fakat ben sancilarda kendimi kontrol edemedgim icin bebegin kalp atislari yavasladi,epudural sezeryan oldum.epudral gercekten cok iyi tavsiye ederim.normal veya sezeryan farketmez.hepinizi opuyyoruz oglumla teyzeleri.
hadıcanım senınde gozunaydın saglıklıca kavus yavruna darısı bız bekleşip sabırsızlananlaraMerhaba anneler ve kuzuları,
biz doktordan geliyoruz, son muayenemizi olduk, 14 Ağustos salı günü 16:00 da epidural sezaryenle gelecek kızım inşallah, anestezist de muayene etti, katateri gösterdi, nasıl takacağını anlattı, misinadan azıcık daha kalın bir şey, o kadar güzel anlattı ki doktor, aklımda soru işareti kalmadı epiduralle ilgili... 2 tüp kan verdim, bir de parmağımdan kan aldılar...
öpüyoruz kocaman
acılma olmustur tatlım nısandan sonra oluyor dıye bılıyorum inşallah ıyı haberler alırsın doktorundan.sanırım normal ıstıyorsun Rabbım kolaylıkla kurtarsın.benı deee:26::26::26:ben nişanı gördüm pazartesi başka bişey olmasına imkan yok eminim yani nişan olduğu konusunda akşam sabah doğururum diye sevinirken perşembe oldu gelen yok ....halbuki nişandan sonra 24-48 saat içinde doğum olur diye nette..bel ağrılarım var arada yoklayan açılma var mı bilmiyorum..mide bulantısı oluyo arada o da rahimde incelme olduğunda olur die okumuştum bi yerde...bu arada benim de pazartesi kontrol 15 güne doğuramazsan gel demişti kontrole :))sanırım o zaman daha netleşir doğum zamanı ve şekli ...hayırlısı artık hepimiz içinde ..
07 agustos 2012 tarihde oglum dunyaya geldi kizlar aksam uzeri saat 16:00 ile 17:00 rasinda,dun 17:30 hastaneden ciktik,suan evimizdeyiz sukurler olsun,acilmam 4cm oldu fakat ben sancilarda kendimi kontrol edemedgim icin bebegin kalp atislari yavasladi,epudural sezeryan oldum.epudral gercekten cok iyi tavsiye ederim.normal veya sezeryan farketmez.hepinizi opuyyoruz oglumla teyzeleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?