2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende de hiçbir belirti yok canım bekliyoruz dr da suyun gelirse sancın olursa gel diyor ama bende tık yok

Al benden de o kadar:) suyum falan iyiymis azalma yok belirtiyok, bende merak icindeyim ptesi nst cuma kontrol var o zamana kadar beklemedeyiz.. ama beklmekte zormus ya, :)

Al benden de o kadar:) suyum falan iyiymis azalma yok belirtiyok, bende merak icindeyim ptesi nst cuma kontrol var o zamana kadar beklemedeyiz.. ama beklmekte zormus ya, :)

benimde salı kontrolüm var canım bakalım ne olacak bekliyoruz yapacak birşey yok hayırlısı artık

İyi geceler annisler. Nasilsiniz? Kimler dogum yapti kimlerin ginu belirlendi bebisleriniz nasil cok merak ediyorum ama takip edemiyorum sizi. Buldugum ilk firsatta uyumak istiyorum cunku. Ben acil sezaryenle dogum yaptim ki en son istedigim sey ameliyat olmakti. Kismet nasip ama cok zormus. Kendi istegi ile sezaryan olmak isteyenler bikez daha dusunun derim. Ben sadece hastanedeyken yatabildim. Sonra hep ayaktayim ama bugun 6. Gun agrilarim dayanilmaz gibi. Normal yapabilmeyi cok isterdim.

Amiiiiiiiin cnm sağolasın cnm sanırsam elendilinde dediği gibi epiduralde uyuşma çok olmuyo ama spinalde anında uyuşuyosun ve hiç birşekilde dr un dokunmasını dahi hissetmiyosun
bu çok güzel bişey bişey hissetmediğin için panik felende olunmuyo emin ol hiç cesur biri değilim ama bu spinali çok sevdim
bide epiduralde katater takılı kaldıgı için sonrasında ağrı kesiciyi ordan veriyolar ama spinaldede ağrı kesici iğne yapıyolar ben yaptırdım çokda rahat ettim
bide uyuşukluk uzunca sürdüğü için dayanılmaz bi ağrı olmuyo olduki ağrın var hemen iğne yapıyolar ve o iğne çok çabuk etki ediyo
spinalden memnun kaldııgm için tavsiye ederim cnm tabi sen yine araştır ama en önemlisi drun hangisini öneriyosa ona güven cnm
ben iyikide güvenmişim diyorum

günaydın kızlar kafam çok karışık size bir konuda danışmak istiyorum Allah nasip ederse bir kızımız olacak son gün 17 agustos fakat o günde arefe bayram tatili giriyor biliyorsunuz doktorumuz tatile gidecekmiş dün doktordaydım 39 haftadayız ama çoçuk hala inmedi dedi ben suni sancı istedim normal doğum olsun diye çok yukarıda bebek
olmaz dedi arefe günü gel aynı olursa illa dersen sezzeryanla alalım dedi bende son güne bırakmak istemiyorum salı gününe kadar bekleyip aynı olursa inmeye niyeti yoksa bebişimin sezeryan yaptırım diye düşünüyorum fakat içim atmıyor sezeryan isteseydim 36. haftada alacaktı doktorum bu kadar bekledim ....... bebeğin aşağıya inmesi ve açılma olması için ne yapabilirim bana yardımcı olurmusunuz

öncelikle hayırlı olsun benim de bebeğimin başı aşağıya inmemişti 40.haftam bittiği gün doğum yaptım.
normal doğum yaptım zor oldu ama sakın aklından suni sancı geçirme okadar kötü birşeyki anlatamam szaten çoğu doktorda önermiyor
açılman varmı ? benim hastaneye gittiğimde 4 cm açılmam vardı 5 oldu sonra ilerlemedi epudural normal doğum yaptım çünki bebek inmedi
ama bence bekle 41.haftaya kadar iner mutlaka dediğim gibi benim açılmam vardı nişanım gelmişti .
sezeryanı asla ama asla önermiyor kimse normal doğum gibisi yok ben gece 4de dğurdum öğlen 1de çıktım hastaneden
açılma ve inmesi için bol bol yürüyüş yap çömel kalk

canım açılmam yok çoçuk hala yukardaymış 41. haftayı beklemek istiyorum ama bayram tatili giriyor doktorum olmayacak bir sıkıntı olursa diye risk almak istemiyorum. Doktoruma kalırsa ne suni sancıyı nede sezeryanı tavsiye ediyor bana
fakat kordon dolanırsa yada kakasını yaparsa kontrolede gidemeyeceğim 4 günde bir sıkıntı olursa diye kafam karışık

seni çok iyi anlıyorum bende acayip korkuyordum temmuz annesiydim tam gününde doğdu yavrum
onlar nezaman geleceğini iyi biliyorlar annesi suyun iyiyse korkma bebeği hareketlerinde azalma olursa felan dikkat et

canım suyum iyi hareketlerine dikkat ediyorum son günümüz arefe günü sonrasında tatil ve doktorum yok bebeğin hareketinde bir sıkıntı olursa ne yapacağım o zaman diye düşünüyorum

valla epiduraldeki o monteli kateterle dolaşma fikri pek cazip gelmiyor ama.spinalde de baş ağrısı olabilirmiş.15 bardak neskafe-su vb içmek mi ne gerekiyormuş ağrı geçsin diye.topiklerde yazıyordu.anlamadım gitti.herkeste farklı oluyormuş bazısında ağrı vb olmamış hiç

canım bebiş nasıl merak ettim.eve geldiniz mi?

yarın annemler gelecek ....çok mutluyum onun için...kızım ,bebeğim artık gel sen de ...hep ne kadar geç doğarsan o kadar iyi dediğim için de özür diliyorum senden :))sabırsızlanıyorum seni görmek için..doğduğun günle ilgili yüzlerce seneryo ürettim ,doğuşunu ,eve gelişimizi,ilk banyomuzu hepsini ....çok bekletme artık ..

ne alt katı be canım aynı evdeyiz 4 yıldır birlikte yaşıyoruz. evi ayırmaya kalktık bu kezde kayınvalidemi başımı atmaya kalktılar. yani iki ucu ..... değnek benim durum. yok istememek değil yanlış anlaşılmasın bendeki düşmanımın başına vermesin denen cinsten. küçücük bi örnek vereyimde anlayın. 7. ayımdaydım bi gece rahatsızlanmış benimde nasıl sancım var yinede kalktım hastahaneye götürdüm (eşim gececi ) tuttu bana çok afadersiniz taratimi sen yap benim başım ağrıyo kafamı eğemiyom dedi. yani gerisini siz düşünün.
sezaryenli hatunlar korse giyiyor musunuz,
bana dr. um hastaneden çıktığım gün giyebilirsin hemen dedi ama ben bugün başladım giymeye
canım bn ilk 9 gün giydim artık çıkardım bu sıcakta çekemiyorum.ama üç sabahtır yürüşe çıkıyorum çıkarken yağlanıp, streç sarıp üzerine takıyorum terletip karın kaslarımı sıkılaştırsın diye.
aynen canım yanlız olsam bari işimi bilirim. böyle birde onların arkasını toplamak laf anlatmaya çalışmak var. zaten sırf oğluşlarım için sabır diyorum yoksa kapı cam kalmıcak evde

senaycım zaten insana koyan o oluyo kaynana olsa el dersin ama insanın kendi ana babası olunca böyle yapan siz acımızsanız el mi acıcak diyor.

sezeryande gerçekten spinal daha iyiymiş. en azındn arkana yaslanıp oturabiliyon ilk ayakların açılana kadar ama epidural diken gibi batıyo insana.

canım açılmayı başlatmak için işe yarar mı bilmem ama hızlandırmak için bol duş, yürüyüş, hatta mümkünse küvete oturabilirsin.

bana da bana da...............
canım merhaba nasılsın oğlusun nasıl umarım hersey yolundadır.normal doğum konusunda sana hak verıyorum ama Rabbım senın ve bebegın ıcın en hayırlı ve saglıklı olan neyse onu vermıstır oyuzden fazla takılma.bende normalden yanayım ama artık kendımı sezaryen de olabılırsın hazırlıklı ol dıye alıstırıyorum.kesılmek benı cok urkutuyor ama sonrasında ıyıkıde oyle olmus dıyecegım belkıde.herseyın hayırlısı saglıcakla gelsın kuzularımız

Beklemek gerçekten çok zormuş arkadaşlar..Zaman hiç geçmiyor sanki.en de bayramdan önce olmasını istiyorum ama tık yok malesef..Bakalım yarın doktor kontrolümüz var.Doktorumuz ne diyecek.Eğer bebeğin kilosu 4 kg.. a dayandıysa sez.der muhtemelen ama pek sanmıyorum.Çünkü benim doktorum normal doğumdan yana olan biri.Çok zorda kalınca ancak sez.diyebilir.Hayırlısı bakalım.ama artık çok zorlanıyorum gelsin istiyorum bir an önce sağlıkla oğluşum...

acılman var mı canım senın az da olsa sancı agrı??...bende agrı sızı yok sımdılık.acılma varmı bılmıyorum pazartesı ogrenecegız.acaba onu anlayamazmıyız kı.nısan da gelmedı gelmıste ben gormemıs de olabılırım ama hıc bır agrım yok.herkes bayramı tek vucut yapacaksın sonra doguracaksın dıyor ıster ıstemez sınırlenıyorum yaaaama rabbım en hayırlısını ve saglıklısını versın dıyorum sonra da.bı de topıkte tek basımıza kaldık of cok sıkıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…