öncelikle amiiiin diyeyim darısı tüm dogum yapıcak arkadaşlara

epidural düşünüyodum ben ama dr um spinale karar verdi bende ona güvendiğim için gıkımı çıkarmadım

iyikide çıkarmamışım cnm

hiçbişekilde his felen olmuyo yani içeri girdim yan yatırdılar bacaklarımı karnıma çektim
başımıda yani çenemide göğsüme dogru yatırdım belimden iğneyi yaptılar iğne acısı felen hiiç bişey yani onda korkulcak hiçbişey yok
peşine hemen bacaklarımda elektrik çarpması gibi bişey oldu ve o an bacaklarımda ağırlaşma uyuşma oldu çok anlık bişey yani
ondan sonra önüme örtüyü gerdiler ve ben daha başladıgını anlamadan oğluşumun sesini duydum onu gördüğün anda olay bitiyo zaten
acayip bi an acayip bi duygu

hiçbişekilde kesiliyo bebek çıkıyo felen hissetmedim

uyuşukluk hemen geçmiyo tam olarak nasıl diyim belki 2 saat felen daha sürüyo uyuşukluk
9 buçuk civarı çıktım odama benı 2,30 da kaldırdılar yürümek için he bide lavman yapılmadı sondayıda anesteziden sonra taktıkları için hiiiiç hissetmedim
kaldırmaya geldiklerinde eyvah çok acıycak psikolojisiyle yaklaşmış olsamda çok şükür acı felen olmadı rahatlıkla kalktım ve yürüdüm cnm
ondan sonrada denilen gibi bolca yürüdüm yalnız gaz olayım uzun sürdü o da ancak gece 12 de felen oldu

spinali kesinlikle tavsıye ediyorum heleki benım gibi ödlek biri bunu söylüyosa daha dencek bişey yok

başka aklına takılan olursa cvplarım cnm