2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar cok sukur melegim artik koynumda 10:08de 2750gr olarak dunyaya geldi bembeyaz mis kokulu...
Spinal sezeryan oldum hala bacaklarim uyusuk yavas yavas aciliyor ama sutum henuz gelmedi cok istahli masallah...
Bizden simdilik bu kadar...

Kizlar cok sukur melegim artik koynumda 10:08de 2750gr olarak dunyaya geldi bembeyaz mis kokulu...
Spinal sezeryan oldum hala bacaklarim uyusuk yavas yavas aciliyor ama sutum henuz gelmedi cok istahli masallah...

ayy canım bugünmü doğdu meleğimiz... çok şükür ohhhh ne güzelll Rabbim sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş.. :)

merhaba kızlarrrr benimde salı günü kontrolüm vardı nst de ilk defa sancı çıktı 40dan aşağı düşmedi ama çokta yükselmedi yinede sevindim diyebiliriz sanki artık gerçekten meleğime kavuşmaya az kaldı gibi çatı kontrolü için daha erken olduğunu söyledi doktorum ama açılma var mı diye de merak ettim doğrusu:26: bunun dışında çok şükür herşey yolunda normal doğum istediğim için artık beklemekteyiz

alllah sabır versin canım dikkat et kendine dikişlerine ve bebeğe.dr la konuşcam bakalım hangi sez. türünü önerecek.epidurale prenses doğum diyorlarmış konfor açısından.ben de alet edevat olayını sevmem allahtan hayırlısı artık bakalım ne dicek dr um

choco-latte cim

spinal neden demedi.ay azcık detaya iner misin ucunda ne var o aletin.ne kadar süre durcak ameliyattan sonra.detayları alalım bu arada gözün aydın tarih belli olmuş.allah sağlıkla bahtı açık yollasın hepsini.anayız biz anaaaaaaaa duygusal moddayım da

gözün aydın bebeğim sende doğurdun hayırlısı ile.. bebşini öp benim için:)

canım sağlıkla al kucağına hayırllı doğumlar datlumm.çok duyguluyum bu hafta gözlerim sulandı yine.

tv de benzemez kimse sana var ya.zeki müreni taklit etmişler.huysuz ağlıyor ben de başladım ağlamaya.kızlar derdime bir çare abuk sabuk şeylere ağlıyorum.sizde de var mı?ne yapmam lazım doğum esnasında ağlamak vb istemiyorum gülerek almak istiyorum kızımı inşallah.ay noldu bana.bişiy diyin anacıımm

sederkciiimmm

gözün aydın allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bahtı açık olsun.eee nasılsın süt geldi mi?bir de spinalden memnun musun detay alalım bebişim

Bebeğimin ilk kontrolü vardı,herşeyimiz çok iyi kiloda almış oğlum mis mis:))

maşallah canım ya darısı bizimkilere.

kavuşmak hayal olduuuuuuu şarkısını söyleyeceğim.

kızlarr hurma süte iyi geliyormuş dün 4-5 tane yedim 1 damla bişey sızıntı vardı göğüste.ne acaba?ama su renginde.

amin inşallah,en kısa süredede doğum hikaeymi yazcıcam :))
sezeryandan 3gun sonra süt gelirmiş,2 gece kaldım hastanede oğluş kilo vermişti fazla süt gelmediği için. şimi maşllah çok güzel emioruz ki kilo almışız:) huma çayı nı tavsiye ederim günde-3-4 bardak ıyı gelıo:)

tebrık ederızzzz inatcı hanfendı tesrıf buyurdular nıhayet dunyamıza allah analı babalı buyutsun canım

maasllah canım erken davrandı senın beyfendı.sanırım planlı olmadı sezaryenın bırden bıre mı oldu??

canim cok sevindim hayirli olsun Allah anali babali buyutsun benim yerime de kokla prensesi

canım senın kontrol nezman sen sezaryen ıstıyorsn sanırım senın tarıh bellırlenmedı mı henuz

anacim yapicak pek bisi yok hatta dogumdan sonra da azalmakla birlikte devam ediyor sulugozluluk :)) bu arada epidural katateri tam sen hastaneden cikarken cikartiliyor , yatarken falan da hic hissetmiyorsun cikarken de acimiyor , dr un iyiyse takildigini bile hissetmiyorsun.

senin nezninde tüm arkadaşlara teşekkür ederimm bu kadar zaman ı hep birlikte geçirdik yahuuu kısmetse bundan sonrası da el bebek gül bebek dertleri ile geçip gidecekkk ayh ben çok duygusala bağladım kendi kendime zatennn , ama bu duygusallığın bir çaresi yokkk :2::2::2: ben sadece zırıldarken kimse görmesin diye uğraşıyorum :2: bahsetmiştim geçen akşam yatarken ay beni oğlumdann ayırcaklarmı şimdi , biz böyle iç içe sanki birdik gibi saçma sapan bir düşünceyle hemde ciddi ciddi düşünüyordum , yakaladım kendimi nasıl bir anne olucaksam artık , millet öpmesin diye gözlerinin içine bakıcam herhalde

ama her şey bir yana , bu topic teki istisnasız herkes çok iyi yürekli idi, herkes birbirine çok destek oldu, hiç kavga eden , atışan olmadı, dışardakilerden daha çok uğraştık belki birbirimizle , bizi anlamayan bir dolu saçma sapan insan lardan burada birbirimize sığındık , artık yavaş yavaş hepimiz anne olucağız sanırım dünya yı daha güzel bir yer yapma çalışmalarımız son hız başlıyacak, HERKESEEEEEEEEEEE teşekkür eederis, kalabalıktan fırsat bulur bulmaz yanınızdayımmm ,

kıslar az önce doktordan geldim..1 cm.açılma varmış bebeğin kafası kanala yerleşmiş..çatı muayenesi yaptı ondan bile çok korkuyodum ama hiç anlamadım.
normal doğuma çok müsaitsin sancıyı bekleyelim öle gel dedi..
hayıııırrrrr çoooook korkuyorum epidural sezeryan istiyorum dedim..ölürümde normal yapamam dedim. oda doktorun olarak normal doğumu tavsiye ederim.
sezeryan çok kötü bi olay ama yine sen bilirsin pazartesiye kadar düşün....kararın değişmezse pazartesi öğlen 12.30 da alalım dedi....
yaaaa öleeeee boşluktayı ki napıcağımı bilemiyorum ama çooook korkuyorumm

canım misina gibi işte, ama ortası delik, kaç cm içeri girecek bilmiyorum ama belin az aşağısından yukarı doğru omurilik içine sokuluyor, kalan küçük kısım vücuda yapıştırılıyormuş, kaymıyormuş, o kataterin içinden gerektiğinde ağrı kesici enjekte ediliyor, sanırım 24 saat kalacak, çok emin değilim, onu söylemedi bak, sadece spinale göre epidural tercih ettiklerini söyledi..

bu arada mesajına da cevap vereyim, benim hemoroidim yaklaşık 12 yıldır var canım... yani eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…