Kizlar cok sukur melegim artik koynumda 10:08de 2750gr olarak dunyaya geldi bembeyaz mis kokulu...
Spinal sezeryan oldum hala bacaklarim uyusuk yavas yavas aciliyor ama sutum henuz gelmedi cok istahli masallah...
Bizden simdilik bu kadar...
ne alt katı be canım aynı evdeyiz4 yıldır birlikte yaşıyoruz. evi ayırmaya kalktık bu kezde kayınvalidemi başımı atmaya kalktılar. yani iki ucu ..... değnek benim durum. yok istememek değil yanlış anlaşılmasın bendeki düşmanımın başına vermesin denen cinsten. küçücük bi örnek vereyimde anlayın. 7. ayımdaydım bi gece rahatsızlanmış benimde nasıl sancım var yinede kalktım hastahaneye götürdüm (eşim gececi ) tuttu bana çok afadersiniz taratimi sen yap benim başım ağrıyo kafamı eğemiyom dedi. yani gerisini siz düşünün.
sezeryande gerçekten spinal daha iyiymiş. en azındn arkana yaslanıp oturabiliyon ilk ayakların açılana kadar ama epidural diken gibi batıyo insana.
Merhaba anneler ve kuzuları,
biz doktordan geliyoruz, son muayenemizi olduk, 14 Ağustos salı günü 16:00 da epidural sezaryenle gelecek kızım inşallah, anestezist de muayene etti, katateri gösterdi, nasıl takacağını anlattı, misinadan azıcık daha kalın bir şey, o kadar güzel anlattı ki doktor, aklımda soru işareti kalmadı epiduralle ilgili... 2 tüp kan verdim, bir de parmağımdan kan aldılar...
çok çok heyecanlıyım, bir an önce kızımı görmek istiyorum
Allahım hepimize sağlıkla, kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı
öpüyoruz kocaman
Kizlar cok sukur melegim artik koynumda 10:08de 2750gr olarak dunyaya geldi bembeyaz mis kokulu...
Spinal sezeryan oldum hala bacaklarim uyusuk yavas yavas aciliyor ama sutum henuz gelmedi cok istahli masallah...
biz geldikkkkkkkkkkk :) Kısmet ise yarın sabah saat 8 de hastaneye girişim olucak , gün içinde de(hangi saat bilmiyorum ) genel anestezi ile Haluk POYRAZbeyimizi bulunduğu yerden dış dünyaya davet edeceğiz :) çoçuğum o kadar tepindi etti içerde dün biraz umudum vardı ama tabiki kafası yüzünden giremedi doğum kanalına yavrum , kafası biraz büyük te 10.6 ölçüme göre ,doktor pazartesi alalım dedi, bende 3 gün çok heyecanlanırım :18::18:dedim (aslında ben değilde eşim benim fena heyecanlı o nedenle hiç kasılmak istemedim doğrusu ) , inşallah hayırlısı ile kucağımıza alacağız yarın anlıyacağınızz , veeeeeeeeeeeeeee yeni bir hayata başlıyacağızz .kilosunu da ölçemedik on gün önce 3456 idi herhalde almıştır bu arada sanırım heyecanlı olmam gerek ama bilemedim ben :26:öle bir şaşkın havadayım bebek doğduğunda da ona şaşkın şakın bakmam umarım
Bebeğimin ilk kontrolü vardı,herşeyimiz çok iyi kiloda almış oğlum mis mis:))
maşallah canım ya darısı bizimkilere.
kavuşmak hayal olduuuuuuu şarkısını söyleyeceğim.
kızlarr hurma süte iyi geliyormuş dün 4-5 tane yedim 1 damla bişey sızıntı vardı göğüste.ne acaba?ama su renginde.
amin inşallah,en kısa süredede doğum hikaeymi yazcıcam :))
sezeryandan 3gun sonra süt gelirmiş,2 gece kaldım hastanede oğluş kilo vermişti fazla süt gelmediği için. şimi maşllah çok güzel emioruz ki kilo almışız:) huma çayı nı tavsiye ederim günde-3-4 bardak ıyı gelıo:)
canım sağlıkla al kucağına hayırllı doğumlar datlumm.çok duyguluyum bu hafta gözlerim sulandı yine.
tv de benzemez kimse sana var ya.zeki müreni taklit etmişler.huysuz ağlıyor ben de başladım ağlamaya.kızlar derdime bir çare abuk sabuk şeylere ağlıyorum.sizde de var mı?ne yapmam lazım doğum esnasında ağlamak vb istemiyorum gülerek almak istiyorum kızımı inşallah.ay noldu bana.bişiy diyin anacıımm
canım sağlıkla al kucağına hayırllı doğumlar datlumm.çok duyguluyum bu hafta gözlerim sulandı yine.
tv de benzemez kimse sana var ya.zeki müreni taklit etmişler.huysuz ağlıyor ben de başladım ağlamaya.kızlar derdime bir çare abuk sabuk şeylere ağlıyorum.sizde de var mı?ne yapmam lazım doğum esnasında ağlamak vb istemiyorum gülerek almak istiyorum kızımı inşallah.ay noldu bana.bişiy diyin anacıımm
maasllah canım erken davrandı senın beyfendı.sanırım planlı olmadı sezaryenın bırden bıre mı oldu??
choco-latte cim
spinal neden demedi.ay azcık detaya iner misin ucunda ne var o aletin.ne kadar süre durcak ameliyattan sonra.detayları alalım bu arada gözün aydın tarih belli olmuş.allah sağlıkla bahtı açık yollasın hepsini.anayız biz anaaaaaaaaduygusal moddayım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?