2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya ne demek sezaryen çok kötü bir olay, mecburiyetten yaptıranlar da var, senin gibi normal doğumdan korktuğu için yaptıranlar da... bir doktor olarak böyle yorum yapacağına; vücudun da bebeğin de normal doğuma hazır dese, sonrasında sana normal doğumun güzelliklerini anlatsa olmaz mı... çok kızdım çok...

bakın kızlar doğumdan sonra dönün aramıza.yeni topik açarız.bebişinin gazını 1 seferde çıkaranlar diye.ya da süt çiftliği kuracak 2012 ağustos anneleri diye.ay ayrılmayalım girin nolur bebişten sonra.yıllarca devam eden topikler var.biz de onlar gibi oluruz işallah.valla keşke hepimizi topluca doğuma alsalar aynı hastanede.refakatçiye de gerek kalmaz moral tavan olur yani

hadi hayırlısı canım bakalım beni ne bekliyor.bu saatten sonra kızımı istemeye gelcekleri zaman benle uğraşacakları kesin.ne zorluklar altında dünyaya geliyorlar meğer bebişlerimiz.paylaşamam kimseyle.öptürmem de.allah bahtını açık etsin minik balıklarımızın.

canimm simdiden hayirli olsun guzel haberlerle gel aramiza. bak muffin ne guzel demis dogumlardan sonra da elimizden geldigince devam ettirelim burayi hepimiz bisi kesfederiz bebek bakimiyla ilgili dertlesir mutlu olur yuvarlanir giderizz
bu arada tek degilsin dogumdan once benim de vardi icimde bebeklerimi benden ayiracaklar simdi diyee merak etme dogumdan sonra geciyor :))

tatlim sezaryen olmus biri olarak nacizane tavsiyem normal dogur eger mumkunse.. dogru epidural sezaryende gule oynaya bebeler cikiyor sonraa yatamiyorsun kalkamiyorsun , sonracigima sezaryen sonrasi komplikasyonlar var (Sekil ornek ben) vs vs. ama cok tedirginsen kendini de illa zorlama

tbr. cnm hayırlı olsun allah sağlıkla analı babalı büyütsün inş.

hayırlı olsun allah sağlıkla analı babalı büyütsün inş. cnm

Kizlar cok sukur melegim artik koynumda 10:08de 2750gr olarak dunyaya geldi bembeyaz mis kokulu...
Spinal sezeryan oldum hala bacaklarim uyusuk yavas yavas aciliyor ama sutum henuz gelmedi cok istahli masallah...
Bizden simdilik bu kadar...

teyzesi yer o meleği maş. cnm iyi haberlerinizi aldımya

benim eşim geçen yıl spinal ile dizinden ameliyat oldu. uyuşukluk 2 saate kadar geçiyor. sonrasında baş ve bel ağrısı olmaması için
hast. ve dr. önerisi sabaha kadar 5 lt su içilmesi ve ara ara sütsüz sert nescafe içilmesi olmuştu. allaha şükür söylenenleri yaptık.
hiç bir ağrı çekmeden ertesi gün taburcu olmuştuk.

canım merhaba benimde durumum senin gibi bende normalden çok korkuyorum epidural normal istiyordum. ama şimdi normal doğurmak istiyorum çünkü biiyorum allahın izniyle biz bunu yapabiliriz çünkü vucudumuz buna göre yaratılmış.

slm kızlar 07.08 2012 oglumu kucağıma aldım kızlar sağlıkla 3 50 kg doğdu rabbim sizlerinde kucagınıza allmayı nasip etsin bebeklerinizi

şu topluca doğuma alınma ve refakatçiye ihtiyaç kalmaması işini çok sevim çünkü şimdiden yarınkayınvalidem mi yoksa ablam mı kalıcak durumu var saçma sapan birde biri eşimi sakinleştirse, yahu ben heyecan yapamıyor gerilemiyorum bu adamı sakileştiricem diye püff

aaaa sevindim çünkü düşünceyi çok saçma bulup kendimde korkmuştumm peki doğumdan sonra nasıl hissdiyorsun , yabancı gibi görüceğim diye çok korkuyorum benn :18::18:

merhabalar doğuran doğuma hazırlanan ve doğumu benim gibi bekleyen annişler nasılsınız ben iyiyim kızım bir 9 ay daha karnımda duracak gibi kızımın benden ayrılmaya niyeti yok bu arada temizlik yapmaya devam biri beni durdursunn

kızlar benim karnım iyice aşağı indi. bu haftalarda normal mi yoksa doğumun yaklaşmasının habercisi mi? 2-3 gündür indi aşağı ve düzensiz sancılarım da sıklaştı
normalde doğumum 4 eylül görünüyor ama kızım sezeryan olduğundan bu doğumum da sezeryan olacağı için ağustos annesiyim
galiba sanırsam herhalde

canım dikkat et bebek hareketlerini doktorunu ara karnın asağ inmesi normal sancılarda normal kanaman varmı yokmu sen ona bak bebeişin hareketliyse sorun yok

canım dikkat et bebek hareketlerini doktorunu ara karnın asağ inmesi normal sancılarda normal kanaman varmı yokmu sen ona bak bebeişin hareketliyse sorun yok

kanamam yok. bebiş de hareketli çok şükür. of çok heyecanlıyım. bazen uykularım kaçıyor. bir kızım var ama oğlumu da kucağıma almak onun da sevgisini tatmak istiyorum
minişlerim benim yerim ikisini de

canım allah bağışlasın her ikisinide hayırlı gunlerini gormeyi nasip etsin valla uyku açması bizdede var heyecanı soylemiyorum bile

canım allah bağışlasın her ikisinide hayırlı gunlerini gormeyi nasip etsin valla uyku açması bizdede var heyecanı soylemiyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…