kıslar az önce doktordan geldim..1 cm.açılma varmış bebeğin kafası kanala yerleşmiş..çatı muayenesi yaptı ondan bile çok korkuyodum ama hiç anlamadım.
normal doğuma çok müsaitsin sancıyı bekleyelim öle gel dedi..
hayıııırrrrr çoooook korkuyorum epidural sezeryan istiyorum dedim..ölürümde normal yapamam dedim. oda doktorun olarak normal doğumu tavsiye ederim.
sezeryan çok kötü bi olay ama yine sen bilirsin pazartesiye kadar düşün....kararın değişmezse pazartesi öğlen 12.30 da alalım dedi....
yaaaa öleeeee boşluktayı ki napıcağımı bilemiyorum ama çooook korkuyorumm
canım senın kontrol nezman sen sezaryen ıstıyorsn sanırım senın tarıh bellırlenmedı mı henuz
senin nezninde tüm arkadaşlara teşekkür ederimmBu kadar zaman ı hep birlikte geçirdik yahuuu kısmetse bundan sonrası da el bebek gül bebek dertleri ile geçip gidecekkk Ayh ben çok duygusala bağladım kendi kendime zatennn , ama bu duygusallığın bir çaresi yokkk :2::2::2: Ben sadece zırıldarken kimse görmesin diye uğraşıyorum :2: Bahsetmiştim geçen akşam yatarken ay beni oğlumdann ayırcaklarmı şimdi , biz böyle iç içe sanki birdik gibi saçma sapan bir düşünceyle hemde ciddi ciddi düşünüyordum , yakaladım kendimi Nasıl bir anne olucaksam artık , millet öpmesin diye gözlerinin içine bakıcam herhalde
Ama her şey bir yana , bu topic teki istisnasız herkes çok iyi yürekli idi, herkes birbirine çok destek oldu, hiç kavga eden , atışan olmadı, dışardakilerden daha çok uğraştık belki birbirimizle , bizi anlamayan bir dolu saçma sapan insan lardan burada birbirimize sığındık ,Artık yavaş yavaş hepimiz anne olucağız Sanırım dünya yı daha güzel bir yer yapma çalışmalarımız son hız başlıyacak, herkeseeeeeeeeeee teşekkür eederis, kalabalıktan fırsat bulur bulmaz yanınızdayımmm ,
canım misina gibi işte, ama ortası delik, kaç cm içeri girecek bilmiyorum ama belin az aşağısından yukarı doğru omurilik içine sokuluyor, kalan küçük kısım vücuda yapıştırılıyormuş, kaymıyormuş, o kataterin içinden gerektiğinde ağrı kesici enjekte ediliyor, sanırım 24 saat kalacak, çok emin değilim, onu söylemedi bak, sadece spinale göre epidural tercih ettiklerini söyledi..
Bu arada mesajına da cevap vereyim, benim hemoroidim yaklaşık 12 yıldır var canım... Yani eminim
senin nezninde tüm arkadaşlara teşekkür ederimmbu kadar zaman ı hep birlikte geçirdik yahuuu kısmetse bundan sonrası da el bebek gül bebek dertleri ile geçip gidecekkk ayh ben çok duygusala bağladım kendi kendime zatennn , ama bu duygusallığın bir çaresi yokkk :2::2::2: ben sadece zırıldarken kimse görmesin diye uğraşıyorum :2: bahsetmiştim geçen akşam yatarken ay beni oğlumdann ayırcaklarmı şimdi , biz böyle iç içe sanki birdik gibi saçma sapan bir düşünceyle hemde ciddi ciddi düşünüyordum , yakaladım kendimi nasıl bir anne olucaksam artık , millet öpmesin diye gözlerinin içine bakıcam herhalde
ama her şey bir yana , bu topic teki istisnasız herkes çok iyi yürekli idi, herkes birbirine çok destek oldu, hiç kavga eden , atışan olmadı, dışardakilerden daha çok uğraştık belki birbirimizle , bizi anlamayan bir dolu saçma sapan insan lardan burada birbirimize sığındık ,artık yavaş yavaş hepimiz anne olucağız sanırım dünya yı daha güzel bir yer yapma çalışmalarımız son hız başlıyacak, HERKESEEEEEEEEEEE teşekkür eederis, kalabalıktan fırsat bulur bulmaz yanınızdayımmm ,
kıslar az önce doktordan geldim..1 cm.açılma varmış bebeğin kafası kanala yerleşmiş..çatı muayenesi yaptı ondan bile çok korkuyodum ama hiç anlamadım.
hayıııırrrrr çoooook korkuyorum epidural sezeryan istiyorum dedim..ölürümde normal yapamam dedim. oda doktorun olarak normal doğumu tavsiye ederim.
sezeryan çok kötü bi olay ama yine sen bilirsin pazartesiye kadar düşün....kararın değişmezse pazartesi öğlen 12.30 da alalım dedi....
Slm kızlar nasılsınız.
07.08.2012 saat 18:30 itibariyle oğlumu kucağıma aldım çok şükür.
Hastaneden bugün çıktık, zor bir doğumdu, ama tatlı oğlumu gördükçe nasıl mutlu oluyorum bilseniz.
Rabbim en kısa zamanda bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin, olmayanlarada en kısa zamanda nasip etsin...
07 agustos 2012 tarihde oglum dunyaya geldi kizlar aksam uzeri saat 16:00 ile 17:00 rasinda,dun 17:30 hastaneden ciktik,suan evimizdeyiz sukurler olsun,acilmam 4cm oldu fakat ben sancilarda kendimi kontrol edemedgim icin bebegin kalp atislari yavasladi,epudural sezeryan oldum.epudral gercekten cok iyi tavsiye ederim.normal veya sezeryan farketmez.hepinizi opuyyoruz oglumla teyzeleri.
Kizlar cok sukur melegim artik koynumda 10:08de 2750gr olarak dunyaya geldi bembeyaz mis kokulu...
Spinal sezeryan oldum hala bacaklarim uyusuk yavas yavas aciliyor ama sutum henuz gelmedi cok istahli masallah...
Bizden simdilik bu kadar...
valla epiduraldeki o monteli kateterle dolaşma fikri pek cazip gelmiyor ama.spinalde de baş ağrısı olabilirmiş.15 bardak neskafe-su vb içmek mi ne gerekiyormuş ağrı geçsin diye.topiklerde yazıyordu.anlamadım gitti.herkeste farklı oluyormuş bazısında ağrı vb olmamış hiç
bakın kızlar doğumdan sonra dönün aramıza.yeni topik açarız.bebişinin gazını 1 seferde çıkaranlar diye.ya da süt çiftliği kuracak 2012 ağustos anneleri diye.ay ayrılmayalım girin nolur bebişten sonra.yıllarca devam eden topikler var.biz de onlar gibi oluruz işallah.valla keşke hepimizi topluca doğuma alsalar aynı hastanede.refakatçiye de gerek kalmaz moral tavan olur yani
canimm simdiden hayirli olsun guzel haberlerle gel aramiza. bak muffin ne guzel demis dogumlardan sonra da elimizden geldigince devam ettirelim burayi hepimiz bisi kesfederiz bebek bakimiyla ilgili dertlesir mutlu olur yuvarlanir giderizz
bu arada tek degilsin dogumdan once benim de vardi icimde bebeklerimi benden ayiracaklar simdi diyee merak etme dogumdan sonra geciyor :))
tatlim sezaryen olmus biri olarak nacizane tavsiyem normal dogur eger mumkunse.. dogru epidural sezaryende gule oynaya bebeler cikiyor sonraa yatamiyorsun kalkamiyorsun , sonracigima sezaryen sonrasi komplikasyonlar var (Sekil ornek ben) vs vs. ama cok tedirginsen kendini de illa zorlama
kızlar benim karnım iyice aşağı indi. bu haftalarda normal mi yoksa doğumun yaklaşmasının habercisi mi? 2-3 gündür indi aşağı ve düzensiz sancılarım da sıklaştı
normalde doğumum 4 eylül görünüyor ama kızım sezeryan olduğundan bu doğumum da sezeryan olacağı için ağustos annesiyim
galiba sanırsam herhalde
canım dikkat et bebek hareketlerini doktorunu ara karnın asağ inmesi normal sancılarda normal kanaman varmı yokmu sen ona bak bebeişin hareketliyse sorun yok
kanamam yok. bebiş de hareketli çok şükür. of çok heyecanlıyım. bazen uykularım kaçıyor. bir kızım var ama oğlumu da kucağıma almak onun da sevgisini tatmak istiyorum
minişlerim benim yerim ikisini de
kanamam yok. bebiş de hareketli çok şükür. of çok heyecanlıyım. bazen uykularım kaçıyor. bir kızım var ama oğlumu da kucağıma almak onun da sevgisini tatmak istiyorum
minişlerim benim yerim ikisini de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?