2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde bugün kontrolüm vardı,1cm açılmam olmuş ama bebeğin kafası henüz kanala yerleşmemiş normal doğum istediğim için çarşamba gününe kadar beklyeceğiz olmazsa çarşamba sabahı hastaneye gidiyorum sezeryana alacaklar 15.08.2012 kızımın doğumgünü benimde 3.evlilik yıldönmümüm olacak :) inşallah herşey hayırlısıyla olur...

bizimde evlilik yıldonumumuz 16 ağustos belki benim kzıımda o zaman gelir bellimi olur ama bende ne sacı ne acılma bakalım

bizimde evlilik yıldonumumuz 16 ağustos belki benim kzıımda o zaman gelir bellimi olur ama bende ne sacı ne acılma bakalım

:) valla aslında böyle bir tarihe denk gelmesi güzel mi bilemedim çünkü eşim daha önceki evlilik kutlamalarımızı çok güzel organize etmişti şimdi kızımızın doğumgünü olunca bizim evlilik yıldönümü yalan olacak gibi :)

canım şimdilerde temizliği bıraksan iyi olur.. Evet iş yapmak doğumu başlatabildiği gibi yorgun doğuma girmenin olumsuzluklarınında olduğunu unutmaman lazım

benim kızımda çıkmıcak gibi hatta şu an deşiyor beni diyorum çık bari ordan :)

ben bugün itibariyle 40+1 günlük az önce sanki nişan denilen şey geldi tam anlayamadımda ama panik yaptım hafif kırmızılık,sümüksü akıntı gibi ne yapayım şimdi..sancı,su olmadığı sürece beklicekmişiz galiba ...kızım da hareketli şuan da bi sorun yok inşallah...

ben de nişanı gördüğümde panik olmuştum hemen doktorumu aradım kanama artarsa veya sancılarım sıklaşırsa gelmemi söyledi..nişanı göreli bugün 4.gün ama hala beklemedeyim..istersen doktorunu ara için rahat etmezse..ya da bekle sancıların sıklaşırsa ,suyun gelirse ya da bebek hareketlerinde azalma hissedersen git..

Geçen hafta salı günü sancım oldu 3 saat kadar hastaneye gel dedi doktorum gittm orda sancım durdu malesef.Çatı muayenesi yaptı 1 cm açıklık var dedi..O günden sonra sancım falan olmadı 10 gün oldu işte.Ama bugün çamaşırım ıslandı.Suyummu geldi anlayamadım.Yarn kontrolümüz var bakalım ne dicek

yarın canım seninki ne zaman bakalım dr um ne diyecek

benım pazartesı canım cantaları alıp gıdecegız acılma varsa sunıyı yıyecegım.ama hıc yok gıbı cunku agrım sancım yok.sen de varmı agrı sızı.bende acılma yoksa doktor bayramı beklerız dıyor bayramda da yok kendısı.of okadar karısgım kı Artık rabbım nezaman kısmet ederse dusunmemeye calısıyorumsende yarın gelısmelerden haberdar et bızı ok

hımmm dkoktorunu aramadın mı tatlım ben cok heyecanlandım sımdı.ınsallah hayırlı haberler alırsın.belkı gece gelır bebişin annesi

slm kızlar bugun kontrolum vardı bebek nst falan ıyı cok sukıur ama bende en ufak bır dogum belırtısı yok bayrama gelırseb dr uma ulasamam dıye korkuyorum gunum son gun 15 agustos dr umda bana bıraktı dılersen sezeryan yapbılırız ama bıraz daha bekleyelım dedı ne yapacagımı sasırdım deneyımlı arkadaslara soruyorum boyum 150 cm cıvarı ve kılom 95 fakat 85 le hamıle kaldım bebekte 3600 3800 gorunuyor bunlardan bırı normale engel mı beklemelı mıyım bılemıyorum lutfen cevap yazıp deneyımınızı paylasın benımle yanlıs bır karar vermekte ıstemıyorum bebekte bas gelıs

hımmm dkoktorunu aramadın mı tatlım ben cok heyecanlandım sımdı.ınsallah hayırlı haberler alırsın.belkı gece gelır bebişin annesi

aramadım doktoru.Geçen sefer yalnış sinyal ile aradım gittim bişi yok.O yüzden aramak istemedim şimdi.Gece sancım falan olursa gideriz artık bavulumuzu alıp.İnşallah diyorummm

canımcım senin fiziksel bu özelliklerinden çok bebeğin kafa boyu yani bedensel yapısı ve çatının durumuda önemli ve en sağlıklı bilgiyi doktorun verebilri bu konuda diye düşnüüyorum..

aramadım doktoru.Geçen sefer yalnış sinyal ile aradım gittim bişi yok.O yüzden aramak istemedim şimdi.Gece sancım falan olursa gideriz artık bavulumuzu alıp.İnşallah diyorummm

canımcım senin fiziksel bu özelliklerinden çok bebeğin kafa boyu yani bedensel yapısı ve çatının durumuda önemli ve en sağlıklı bilgiyi doktorun verebilri bu konuda diye düşnüüyorum..

yok benimki o kadar yürekli değil canım bence sen ne yap et bu ara doğur yoksa kesin kaynayacak :)

ah ah elimde olsa hemen doğururum ama belliki kız babasının istediğini yapacak babacımı ne olacak

canım bende oyle dusunuyordum ama oturdukca kendimi dinleyip stres yapıyorum sinirleniyorum değişik değişik hallere giriyorum boyle daha iyi ama yorgunluk konusunda haklısın offf biran once doğursak yaaaa

canım bekle sancıların sıklassın bu siteden oğrendiğim kadarıyle 1 hafta bile bekleyen var hadi hayırlı olsun doğumun ilk baslangıc sinyalini aldın darısı basımıza

canımcım hadi hayırlısı inşalah allah gonlune gore verir

sıkıntı yapma kontrole gittiğinde bize soylediğin bu sorunları doktorumla paylas en doğru kararı doktorunun onerisiyle sen vereceksin ama doktorunla endişelerini en ayrıntısına kadar paylas

kızlar biz oğluşum meteyle bugün evimize döndük.çok şükür sorunsuz bi doğum oldu.genel anestezi aldım.çünkü çok heyecanlandım ve korktum ameliyathaneye girdiğimde.aslında epidural olacaktı ama son anda genel yapın korkuyorum dedim.kendime geldiğimde meleğim yanımda ağlıyodu.sonda hariç herşey iyiydi.biraz dikişlerimde ağrılar oluyor ama yavruma bakınca değer diyorum.allah hepimizin yavrularına sağlık sıhhat versin.tüm hamişleride bi avazda kurtarsın inşallah.

bu arada mete 3250 gram 49 cm doğdu:)korktuğum kadar az değildi kilosu.ultrason ölçümlerine pek güvenmeyin yani:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…