Benimde bugün kontrolüm vardı,1cm açılmam olmuş ama bebeğin kafası henüz kanala yerleşmemiş normal doğum istediğim için çarşamba gününe kadar beklyeceğiz olmazsa çarşamba sabahı hastaneye gidiyorum sezeryana alacaklar 15.08.2012 kızımın doğumgünü benimde 3.evlilik yıldönmümüm olacak :) inşallah herşey hayırlısıyla olur...
bizimde evlilik yıldonumumuz 16 ağustos belki benim kzıımda o zaman gelir bellimi olur ama bende ne sacı ne acılma bakalım
valla benim eşim acık acık soyluyor ohh benim işime geliyor diyee cok acık sozludur kendisi
merhabalar doğuran doğuma hazırlanan ve doğumu benim gibi bekleyen annişler nasılsınız ben iyiyim kızım bir 9 ay daha karnımda duracak gibi kızımın benden ayrılmaya niyeti yok bu arada temizlik yapmaya devam biri beni durdursunn
ben bugün itibariyle 40+1 günlük az önce sanki nişan denilen şey geldi tam anlayamadımda ama panik yaptım hafif kırmızılık,sümüksü akıntı gibi ne yapayım şimdi..sancı,su olmadığı sürece beklicekmişiz galiba ...kızım da hareketli şuan da bi sorun yok inşallah...
acılman var mı canım senın az da olsa sancı agrı??...bende agrı sızı yok sımdılık.acılma varmı bılmıyorum pazartesı ogrenecegız.acaba onu anlayamazmıyız kı.nısan da gelmedı gelmıste ben gormemıs de olabılırım ama hıc bır agrım yok.herkes bayramı tek vucut yapacaksın sonra doguracaksın dıyor ıster ıstemez sınırlenıyorum yaaaama rabbım en hayırlısını ve saglıklısını versın dıyorum sonra da.bı de topıkte tek basımıza kaldık of cok sıkıcı
yarın canım seninki ne zaman bakalım dr um ne diyecek
hımmm dkoktorunu aramadın mı tatlım ben cok heyecanlandım sımdı.ınsallah hayırlı haberler alırsın.belkı gece gelır bebişin annesiGeçen hafta salı günü sancım oldu 3 saat kadar hastaneye gel dedi doktorum gittm orda sancım durdu malesef.Çatı muayenesi yaptı 1 cm açıklık var dedi..O günden sonra sancım falan olmadı 10 gün oldu işte.Ama bugün çamaşırım ıslandı.Suyummu geldi anlayamadım.Yarn kontrolümüz var bakalım ne dicek
hımmm dkoktorunu aramadın mı tatlım ben cok heyecanlandım sımdı.ınsallah hayırlı haberler alırsın.belkı gece gelır bebişin annesi
slm kızlar bugun kontrolum vardı bebek nst falan ıyı cok sukıur ama bende en ufak bır dogum belırtısı yok bayrama gelırseb dr uma ulasamam dıye korkuyorum gunum son gun 15 agustos dr umda bana bıraktı dılersen sezeryan yapbılırız ama bıraz daha bekleyelım dedı ne yapacagımı sasırdım deneyımlı arkadaslara soruyorum boyum 150 cm cıvarı ve kılom 95 fakat 85 le hamıle kaldım bebekte 3600 3800 gorunuyor bunlardan bırı normale engel mı beklemelı mıyım bılemıyorum lutfen cevap yazıp deneyımınızı paylasın benımle yanlıs bır karar vermekte ıstemıyorum bebekte bas gelıs
hımmm dkoktorunu aramadın mı tatlım ben cok heyecanlandım sımdı.ınsallah hayırlı haberler alırsın.belkı gece gelır bebişin annesi
slm kızlar bugun kontrolum vardı bebek nst falan ıyı cok sukıur ama bende en ufak bır dogum belırtısı yok bayrama gelırseb dr uma ulasamam dıye korkuyorum gunum son gun 15 agustos dr umda bana bıraktı dılersen sezeryan yapbılırız ama bıraz daha bekleyelım dedı ne yapacagımı sasırdım deneyımlı arkadaslara soruyorum boyum 150 cm cıvarı ve kılom 95 fakat 85 le hamıle kaldım bebekte 3600 3800 gorunuyor bunlardan bırı normale engel mı beklemelı mıyım bılemıyorum lutfen cevap yazıp deneyımınızı paylasın benımle yanlıs bır karar vermekte ıstemıyorum bebekte bas gelıs
yok benimki o kadar yürekli değilcanım bence sen ne yap et bu ara doğur yoksa kesin kaynayacak :)
canım şimdilerde temizliği bıraksan iyi olur.. Evet iş yapmak doğumu başlatabildiği gibi yorgun doğuma girmenin olumsuzluklarınında olduğunu unutmaman lazım
benim kızımda çıkmıcak gibi hatta şu an deşiyor beni diyorum çık bari ordan :)
ben bugün itibariyle 40+1 günlük az önce sanki nişan denilen şey geldi tam anlayamadımda ama panik yaptım hafif kırmızılık,sümüksü akıntı gibi ne yapayım şimdi..sancı,su olmadığı sürece beklicekmişiz galiba ...kızım da hareketli şuan da bi sorun yok inşallah...
benım pazartesı canım cantaları alıp gıdecegız acılma varsa sunıyı yıyecegım.ama hıc yok gıbı cunku agrım sancım yok.sen de varmı agrı sızı.bende acılma yoksa doktor bayramı beklerız dıyor bayramda da yok kendısı.of okadar karısgım kı Artık rabbım nezaman kısmet ederse dusunmemeye calısıyorumsende yarın gelısmelerden haberdar et bızı ok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?