2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım allah analı buyutsun canım inşallah acılarınıda en kısa zamanda atlatırsın

bu arada mete 3250 gram 49 cm doğdu:)korktuğum kadar az değildi kilosu.ultrason ölçümlerine pek güvenmeyin yani:)

maşallah mete paşaya çok guzel kilosuda boyuda benim kızım kilolu cıkıyor inşallah benim kızımde dediğin gibi yanılma olurda doktorun dediği kadar kilolu olmaz hoşgelmiş oğluşun dunyaya

genel anestezi ile sezeryan olanlar????

duyan okuyan var mı bilmiyorum ama ????

1 - ne kadar iç çamaşırı götürdünüz
2- hasta bezimi yoksa ped mi kullandınız ?
3 - sütünüz geliyormu ?
4- ne kadar süre sonra duş alabiliyorsunuz ?
5 - yürümek çok mu zor
6- çorap kullandınız mı ,
7- pijama mı - gecelik mi ?

anneler

ha bu arada bebişlere hemşireler genellikle ne giydiriyorlar ?
mama yada biberon götürüp kullanan varmı ?
bebeğe havlu götüren ve kullanan varmı ?
başka aklıma gelmeyen ayrıntı var mı şunuda götür diyebileceğiniz ????????????

1-canım iç çamaşırı fazla kullanılmıyor.2 tane a yeter bence
2-ben hasta bezi kullandım o yüzden de çamaşır kullanmadım zaten dikiş var karında 2 kata gerek yok
3-ben çok erke doğum yapmama rağmen geldi çok şükür.
4-2.gün hastaneden çıkar çıkmaz yaptım duşumu
5-e şimdi göz korkutmayım ama zor tabiii kolay değil karnın o kadar açılıyor ama sonuçta dayanılmayacak gibi değil.
6-benimki kıştı gayet kullandm ama gene de şimdden yanına almakta fayda var.
7-hastanede kesinlikle gecelik daha rahat oluyor.

bebiş sorularına cevap veremeyeceğim çünkü benimki malesef yanımda değildi küvezdeydi.

kızlar ya bugün şehirdışında bi avm vardı çok bunaldım hadi gidelim dedim.gittik yarım saat sonra ben çok kötü oldum .yürüyemedim kesinlikle sancım oldu.apar topar çıktık yola annemlerde bi korku telaş hemen hastaneye gittik.nst ye girdik ve yine yanlış alarm doktor hiçbişey yok dedi. bayram öncesi için eşim alsanız olmaz mı biz çok stres yapıyoruz dedi yok daha erken dedi ama sonra ultrasonda benim plesantanın biraz sıkıntılı olduunu gördü.yarın için doppler istedi.onun sonuçlarına göre bakacağım dedi.sıkıntı varsa alıcaz mecbur yoksa veveğe zarar verir dedi. zaten benim ilk oğlumda da 31. haftada plesanta ayrılması sebebiyle erken doğum yapıp ikizini kaybetmiştk. canım çok sıkıldı.dua edin kızlar yarın sonuçlar iyi çıksın

amiiinnn canım cok sagol.oglusuna maasllah dıyelım sanada acıl şifalar eskı saglıına ktez zamanda kavusursun umarım

canım ınsallah sıkıntısızca saglıklıca kavusursun bebişine guzel dusun guzel olsun

sagol canım hayırlısı bakalım bekleyıp gorecegız.yalnız lavaboda tuvalet kagıdını okadar ıncelıyorumkı nişan falan gelir dıye gözlerim şaşı göruyor artık

aaa ben manyaklastığımı dusunuyordum sende benim gibi yapıyormussun he he normalmişim birde inceliyordum allahım bu bebişler bize daha neler yaptıracak :))

aaa ben manyaklastığımı dusunuyordum sende benim gibi yapıyormussun he he normalmişim birde inceliyordum allahım bu bebişler bize daha neler yaptıracak :))

doguramayanlarla sezaryene gırecekler kaldı topıkteonlarda bebşlere kavusunca bız yapayalnız kalıcazzzzz...depresyona gırmek ıstıyoruuuuummm hatta gırdım bilee

doguramayanlarla sezaryene gırecekler kaldı topıkteonlarda bebşlere kavusunca bız yapayalnız kalıcazzzzz...depresyona gırmek ıstıyoruuuuummm hatta gırdım bilee

dur bacım var gunumuz ne yapalım bizim sıpaların işi belli olmaz bakarsın bu aksam gelirler bak yanlız değilsin

tamam canım haber vericem.dr a güveniyorsan ve bayramda sıkıntı yaşamak istemiyorsan gidecek alternatif kaliteli dr lar yoksa sez. olurdum ben olsam.suni sancı daha zor bişey gibi değil mi?şans işi.ben de bayram bitimini beklemek isterdim ama alternatif dr um yok iyi bir dr bulamadım çevrede.

bu sorulara cevap verecek anneler aranıyorrrr

inşallah sağlığıyla hayırlısıyla alırsın bebişi kucağına canım sakin ol moralini yüksek tut olumlu olsun

Bebeğini sağ salim kucağına alan arkadaşları tebrik ediyorum. Darısı diğer bekleyen arkadaşların başına. Bende bugün itibariyle 39+1. haftadayım. Artık gittikçe zorlanmaya başladım. Kasılmalarım çok oluyor, karnım taş gibi ve alt bölgede baskı hissi var. Ayrıca zaman zaman sanki iğne saplanması gibi canımı kısa süreli yakan ağrılar hissediyorum. Benim yaşadıklarım bunlar, sona yaklaştığımız şu günlerde sizlerde belirtiler nasıl? Şimdidedn hayırlı ve kolay doğumlar...

canım ben de sağa sola döndükçe batma oluyor.bu hafta karnımdaki taşlaşma sıklaştı.geçn hafta gittiğimde nst de sancı yoktu.bir de kalkamıyorum yatınca ve oturunca.

Evet canım, yatakta sağa sola dönmek tam bir işkence. Oturup kalkmak artık beni de çok fazla yormaya başladı. Allah yardımcımız olsun hepimizin.

bebegimin hareketlerinde bir sıkıntı yok çok şükür bende burdan okuduğum kadarıyla ve elimdeki kitaplara bakarak biraz rahatladım ama yinede yarın öbür gün bi gidelim diyoruz doktora içimiz o zaman daha rahat olacak..acemi olmak ne kötüymüş..

Canım ben 30 haziranda spinal anesteziyle sezeryan doğum yaptım
1-2 iç çamaşırı yeter
2-Hasta bezi kullandım
3-sütüm 4. gün geldi
4-c.tesi doğum yaptım salı duş aldım
5- İlk 3 gün yürümekte çok zorlandım ama yürüdükçe iyileşiyosun bunu bil
6- Doğum yaptıgımda hava serindi ve Karamandayım çorap giydim 2 tane at çantaya

Bebişe eldiven al yüzlerini çiziyolar, çıtçıtlı bady üzerine alt üst alsan daha iyi olur, tulumu tavsiye etmiyorum. mama ve biberon kesinlikle al bibeonda da DR.BROWNS süper. Havluya ihtiyacım olmadı. Başka sorun varsa cevaplayabilirim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…