kızlar biz oğluşum meteyle bugün evimize döndük.çok şükür sorunsuz bi doğum oldu.genel anestezi aldım.çünkü çok heyecanlandım ve korktum ameliyathaneye girdiğimde.aslında epidural olacaktı ama son anda genel yapın korkuyorum dedim.kendime geldiğimde meleğim yanımda ağlıyodu.sonda hariç herşey iyiydi.biraz dikişlerimde ağrılar oluyor ama yavruma bakınca değer diyorum.allah hepimizin yavrularına sağlık sıhhat versin.tüm hamişleride bi avazda kurtarsın inşallah.
bu arada mete 3250 gram 49 cm doğdu:)korktuğum kadar az değildi kilosu.ultrason ölçümlerine pek güvenmeyin yani:)
genel anestezi ile sezeryan olanlar????
duyan okuyan var mı bilmiyorum ama ????
1 - ne kadar iç çamaşırı götürdünüz
2- hasta bezimi yoksa ped mi kullandınız ?
3 - sütünüz geliyormu ?
4- ne kadar süre sonra duş alabiliyorsunuz ?
5 - yürümek çok mu zor
6- çorap kullandınız mı ,
7- pijama mı - gecelik mi ?
anneler
ha bu arada bebişlere hemşireler genellikle ne giydiriyorlar ?
mama yada biberon götürüp kullanan varmı ?
bebeğe havlu götüren ve kullanan varmı ?
başka aklıma gelmeyen ayrıntı var mı şunuda götür diyebileceğiniz ????????????
amiiinnn canım cok sagol.oglusuna maasllah dıyelım sanada acıl şifalar eskı saglıına ktez zamanda kavusursun umarımkızlar biz oğluşum meteyle bugün evimize döndük.çok şükür sorunsuz bi doğum oldu.genel anestezi aldım.çünkü çok heyecanlandım ve korktum ameliyathaneye girdiğimde.aslında epidural olacaktı ama son anda genel yapın korkuyorum dedim.kendime geldiğimde meleğim yanımda ağlıyodu.sonda hariç herşey iyiydi.biraz dikişlerimde ağrılar oluyor ama yavruma bakınca değer diyorum.allah hepimizin yavrularına sağlık sıhhat versin.tüm hamişleride bi avazda kurtarsın inşallah.
kızlar ya bugün şehirdışında bi avm vardı çok bunaldım hadi gidelim dedim.gittik yarım saat sonra ben çok kötü oldum .yürüyemedim kesinlikle sancım oldu.apar topar çıktık yola annemlerde bi korku telaş hemen hastaneye gittik.nst ye girdik ve yine yanlış alarm doktor hiçbişey yok dedi. bayram öncesi için eşim alsanız olmaz mı biz çok stres yapıyoruz dedi yok daha erken dedi ama sonra ultrasonda benim plesantanın biraz sıkıntılı olduunu gördü.yarın için doppler istedi.onun sonuçlarına göre bakacağım dedi.sıkıntı varsa alıcaz mecbur yoksa veveğe zarar verir dedi. zaten benim ilk oğlumda da 31. haftada plesanta ayrılması sebebiyle erken doğum yapıp ikizini kaybetmiştk. canım çok sıkıldı.dua edin kızlar yarın sonuçlar iyi çıksın
sagol canım hayırlısı bakalım bekleyıp gorecegız.yalnız lavaboda tuvalet kagıdını okadar ıncelıyorumkı nişan falan gelir dıyecanımcım hadi hayırlısı inşalah allah gonlune gore verir
sagol canım hayırlısı bakalım bekleyıp gorecegız.yalnız lavaboda tuvalet kagıdını okadar ıncelıyorumkı nişan falan gelir dıyegözlerim şaşı göruyor artık
aaa ben manyaklastığımı dusunuyordum sende benim gibi yapıyormussun he he normalmişim birde inceliyordum allahım bu bebişler bize daha neler yaptıracak :))
doguramayanlarla sezaryene gırecekler kaldı topıkteonlarda bebşlere kavusunca bız yapayalnız kalıcazzzzz...depresyona gırmek ıstıyoruuuuummm hatta gırdım bilee
benım pazartesı canım cantaları alıp gıdecegız acılma varsa sunıyı yıyecegım.ama hıc yok gıbı cunku agrım sancım yok.sen de varmı agrı sızı.bende acılma yoksa doktor bayramı beklerız dıyor bayramda da yok kendısı.of okadar karısgım kı Artık rabbım nezaman kısmet ederse dusunmemeye calısıyorumsende yarın gelısmelerden haberdar et bızı ok
3 - sütünüz geliyormu ?
5 - yürümek çok mu zor
anneler
kızlar ya bugün şehirdışında bi avm vardı çok bunaldım hadi gidelim dedim.gittik yarım saat sonra ben çok kötü oldum .yürüyemedim kesinlikle sancım oldu.apar topar çıktık yola annemlerde bi korku telaş hemen hastaneye gittik.nst ye girdik ve yine yanlış alarm doktor hiçbişey yok dedi. bayram öncesi için eşim alsanız olmaz mı biz çok stres yapıyoruz dedi yok daha erken dedi ama sonra ultrasonda benim plesantanın biraz sıkıntılı olduunu gördü.yarın için doppler istedi.onun sonuçlarına göre bakacağım dedi.sıkıntı varsa alıcaz mecbur yoksa veveğe zarar verir dedi. zaten benim ilk oğlumda da 31. haftada plesanta ayrılması sebebiyle erken doğum yapıp ikizini kaybetmiştk. canım çok sıkıldı.dua edin kızlar yarın sonuçlar iyi çıksın
Bebeğini sağ salim kucağına alan arkadaşları tebrik ediyorum. Darısı diğer bekleyen arkadaşların başına. Bende bugün itibariyle 39+1. haftadayım. Artık gittikçe zorlanmaya başladım. Kasılmalarım çok oluyor, karnım taş gibi ve alt bölgede baskı hissi var. Ayrıca zaman zaman sanki iğne saplanması gibi canımı kısa süreli yakan ağrılar hissediyorum. Benim yaşadıklarım bunlar, sona yaklaştığımız şu günlerde sizlerde belirtiler nasıl? Şimdidedn hayırlı ve kolay doğumlar...
ben de nişanı gördüğümde panik olmuştum hemen doktorumu aradım kanama artarsa veya sancılarım sıklaşırsa gelmemi söyledi..nişanı göreli bugün 4.gün ama hala beklemedeyim..istersen doktorunu ara için rahat etmezse..ya da bekle sancıların sıklaşırsa ,suyun gelirse ya da bebek hareketlerinde azalma hissedersen git..
3 - sütünüz geliyormu ?
5 - yürümek çok mu zor
anneler
Kızlar listede eksik olan var mı doğum yapanlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?