2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam küçük prens ve prenseslerin anneleri..
nasılsınız..biz iyiyz şükür fakat benim kemiklerim çok ağrıyor sanırım vücudumda iltihap var içleri sızlıyor resmen. dün 1 haftalık kontrolümüze gittik.şükür her şey yolunda.bebişim 200 gr almış.ilk hafta için çok iyi maşallah.eve geldikten sonra da göbeğimiz düştü çok şükür. biraz önce de ilk banyomuzu yaptık acayip rahatladı kuzum benim. emip uyudu hemen:)) bizden haberler böyle...hala bebişleri bekleyenler allah sabır ve güç kuvvet versin.enerji toplayın önümüzdeki günler için hiç panik yapmayın...öpüyoruz kuzumla siziii

selam kıslarrrrrrrrrr

şimdi geldim kontrolden
açılmam var AMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA bebek kafası çok iri olduğundan kanala giremiyorrrrrrrrrr

4 kiloya yakınmış şuan
bekleriss 1 hafta dahaaa ama o sırada daha da irileşirseee
yada Allah korusun kaka yapabilirrr
doğum esnasında Allah korusun omuz takılır vs
neden riske girelim seni de onu da riske atamam gece uyuyamam ben diyo :)

kısacasıııııııııı

YARIN SABAH 7.30'DA HASTANEYE YATIYORUMMMMMMM

Suniyi verecek doktor basacak ümüğümeeeeeeeeee

bekleyecekmiş açılma iyi olursaa güsel

ama olmassaaaaa gidişata göre sezeryannn

eee neden peşin peşin sezeryana almıyonus dedim

neden o ameliyatı çekesin ki önce normali deneyelim dediii

hayırlısını diliyorum tabikisideeeeeeeeee

iyiyimmmm halaa korkum yok sadece midemde kelebekler uçuuyo :))
dualarınızı bekliyorum

hadi hayırlısı bakalım benimde dün gittim 4084 olmuştu maş. Baş çevresi şu an doğuma uygun ama abiraz daha büyük olsa idi olmazdı dedi.. Banada 27 sinde yatış verdi ben kendi sancım gelir belki dedim ondan 2 3 gün daha bekletio.. Aynen banada önce ilaç olmazsa suni olmazsa mecbur sez dedi :)

Canım bu senle ilgilidir de...
Ben minyonum, boyum kısa...
Dolayısıyla buna bağlı olarak böyle konuşuyor doktor.
Ama sen uzunsan, sorun olmayabilir.
Benim arkadaşım 4.800 normal doğurdu :)))
Hakkımızda hayırlısı...

taze annişler size birşeyler sorayım
ben kızımda çok sancı çektim,gaz sancısı
doğumdan sonra neler yediniz neler sancı yaptı
yemeklerle pek aram yok napacam bilmiyorum
erkek bebekte de çok sancı olurmuş

aslında çokta uzun değilim 1.66 civarındayım .. şimdi kilom 76 oldu 65 ile hamile kalmıştım.. Ne bileyim doktoruma güveniyorum.. Sadece psikolojik işte bebek büyüyünce öyle gibi geliyor insana.. :)

aslında çokta uzun değilim 1.66 civarındayım .. şimdi kilom 76 oldu 65 ile hamile kalmıştım.. Ne bileyim doktoruma güveniyorum.. Sadece psikolojik işte bebek büyüyünce öyle gibi geliyor insana.. :)

Benle kıyaslanınca sen selvisin canım :)))))))) Benim boyum 1.58 çünkü :)))))))))

Tabiki doktoruna güven bu çok önemliiiii...

benle kıyaslanınca sen selvisin canım :)))))))) benim boyum 1.58 çünkü :)))))))))

tabiki doktoruna güven bu çok önemliiiii...

hadi hakkımızda hayırlısı olsun canım ne diyeyim :) p.tesiye kadar müsait olursan bana msjla suni sancıda nasıl olduğunu yazarsan sevinirim.. Tecrübe olur gitmeden :)

Dogum yapan anneler lousalik doneminde nelere dikkat ediyorsunuz?
Havalar sicak geliyor oyle sıkı giyinemiyorum
Birde toplam 13 kilo almistim 10 kilosunu verdim 12 gunde
bu normal mi sizce? İctigim suyun haddi hesabi yok suya doymak bilmiyorum..

Bende çok sıkı giyinmiyorum, ama ayklarımı üşütmemeye dikkat ediyorum. Dünde soğuk almıştım, böbreklerim bile ağırdı, ağrı varken oğlumu emzirdim ve hemen sütü geri çıkardı, bebeklerde çok etkileniyor, dikkat etmek lazım.
Bende çok su içerim ama kilo vermem o kadar hızlı değil yaa...

Kızlar göbekler ne alemde, benimki indi biraz ama yine var, hemde vıcık vıcık
Korse kullanamıyorum, çok sıkıyor, banze şimdilik ertele diyorum ama bazen canımı çok sıkıyor

herkese merhaba uzun zamandır giremiyorm forma özledim haftaya ecime gidicem bol bol görüşürüz kimler doğurdu çok merak ediyrm ben 6 ağustos ta kurtuldum çok şükür yağız enes efem dünyaya geldi 3 saatlik bi ameliyatın sonunda bende yeniden doğdum adeta
doğuranlar yeni sayfa açtımı merak ediyrm
hepinizi bebişlerle beraber öpüyrm doğum yapmamış olanlarında Allah yardımcısı olsun hayırlarla kurtulsunlar inşaallah

kızlar bebeklerinizi sakın kimseye övmeyn..
ben kızım akıllı uslu diyodm bugün sabah 5.30 dan beri deli etti beni.
yanmda kimsede yok
uyumadı hiç uyutuyorm 5 dk dolmadan bağırmaya başlıyo
korkup irkiliyoda bazen
uykusuzm sinirden ağladm zaman zaman...
nazar ettm resmen..
inş bugünlk böyledir huyu değişmez bebeğimn
bir daha kimseye övmeyeceğim kızımı..

Ahh canım o sıkıntı bizde de var.
Karnını doyur yatır diyorduk, çok sakindi, şimdide uyanınca huzursuz olmaya başlıyor, sürekli emmek istiyor.
Önceden akan sütüm şimdi azaldı, yetmiyor bile, mecbur mama veriyorum, mümkün değil sakinleşmiyor.
İlk başlarda emzik alıyordu şimdi almıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…