2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim yaşadıklarımı yazmışsın inanamadım okurken bende bebeğim çok iyi gazı nazı yok diyordum gaz sorunumuz başladı 2gün öncesi itibari ile...Bir de kaka yapamadık derken günde 1 kere kaka yapıyoruz şu an 2gündür kabus modda yaşıyorumnasıl kakasını yapabilir nasıl gazı çıkar sürekli araşıtırır moddayım ek mamaya devam ediyoruz acaba o mu gaz yapıyor ya da kabız yapıyor bilemiyorum da kafayı sıyırmak üzereyim en iyisi evlatlarımızın iyisini de kötüsünü de söylememek kimseye''amaaan bebek işte ağlıyor da sızlıyorda demek lazım''

Bende sizdenim. İlk hafta cok iyi has dioduk herkese kuzu gibi derkeeennn 2 haftadir gaz sancilariyla ugrasiyorum gaz olmasada huysuz. Kucaga alisti bile. Kimseye iyi demiyorum artik. Cok huysuz diorum.
Bide ben ugrastikca sutum geri kaciyor. Kaciyor degil artik bitti gitti sanki. Cok uzuluyorum. İki damla veriyordum onuda veremicekmiyim artik. Dua edin bana nolur biraz olsun anne sutu alsin yavrum

Son düzenleme:
Kızlar göbekler ne alemde, benimki indi biraz ama yine var, hemde vıcık vıcık
Korse kullanamıyorum, çok sıkıyor, banze şimdilik ertele diyorum ama bazen canımı çok sıkıyor

benim göbeğim baya indi yaa..hastanede sezeryandan 3 saat sonra korse taktılar hiç çıkarma dediler..hem göbeği topluyo
sallaamasını engelliyo çok iyi oluyo...akşam çıkarayım deidm karnım çok acıdı yumuşacık ztn bide sallanıyo ağrı yapıyo öle olunca
en iyisi korse takmak...göbeğim çok az kaldı belki korsenin etkisidir...

kilo konusundada 14 kilo almıştım toplamda...şu an 8 kilo gitti geriye 6 kilo kaldı..
sizin kilolar ne alemde??????**

bebekler korumasız nazara acık oluyor gercekten ee tabi gaz sorunlarıde yaklasık 20.gunde baslıyor ondan huy degiştirmeleride var ben ısrarla huyunu sorana her bebek gibi deyip geciştiriyorum :)

1 hafta sonra sadece 4 kilo gitmişti, şuan bilmiyorum son durumu...

benim oğluşumda kucağa alıştı bile ,kucağımda uyuyor yerine koyunca uyanıyor,gaz sorununa ne yapsam fayda etmedi,artık 3-4 aylık olmasını bekliycez,kızımda hiç olmamıştı ama oğlum çok gazlı malesef

Kızlar göbekler ne alemde, benimki indi biraz ama yine var, hemde vıcık vıcık
Korse kullanamıyorum, çok sıkıyor, banze şimdilik ertele diyorum ama bazen canımı çok sıkıyor

valla benim göbekte küçüldü ama dediğin gibi vıcık vıcık.spor yapmak lazım.40 ım çıksın platese başlıcam

9 kilo almıştım bende 20 günde hepsi gitti eski kilomdayım şuan,bütün kıyafetlerim oluyo.

bebeklerin gaz sorunu 15 günden sonra başlıyor canım.benim kızda iyi uyuyordu ama şimdi çok gazlı.biraz katlanıcaz artık.
hiç sinirlenme canım benim durumum daha vahim.bide 16 aylık oğlumla ve kıskançlık krizleri ile uğraşıyorum.

9 kilo almıştım bende 20 günde hepsi gitti eski kilomdayım şuan,bütün kıyafetlerim oluyo.

ay ne güzel bende görücemmi o günleri.19 kilo aldım 13 kilo gitti.ama oğlumdan kalma 5 kiloda var(2 senede 2 doğum yapınca kilo gidemeden geri geldi)yani toplamda 11 kg vermem gerek offff offfff

slm kızlaaaarrr nasılsınız

bende hala doğum yapmadım kızımın gelmeye hiç niyeti yok dün kontrole gittik ne sancı ne açılma var yarın günümüz doluyor dr 1 hafta daha bekleyebiliriz ama ben sorumluluk alamam dedi bende riske atmak istemiyorum ve yarın 12 ' de sezeryana giriyorum lütfen dualarınızda bizede yer verin hepinizi çok öpüyorum

ay ne güzel bende görücemmi o günleri.19 kilo aldım 13 kilo gitti.ama oğlumdan kalma 5 kiloda var(2 senede 2 doğum yapınca kilo gidemeden geri geldi)yani toplamda 11 kg vermem gerek offff offfff

merak etme canım çocukların arkasında koşturmaktan verirsin hepsini,benimde 2,5 yaşında kızım var allah tan çok kıskanmadı ama çok hareketli kilo vermemde çok etken oldu sağolsun :)

dr. bana kabızm olmiim die bi ilaç verdi. yağlı bi sıvı kapak kapak içiosun günde 3-4 kez. ondan sanırım oğluşda etkilenio 1 hafta oldu hala ishal mode

dualarımız seninle canım,inş. sağlıkla kucağına alırsın bebeğini rabbim tüm hamilelerin yardımcısı olsun.

sana tavsiyem sez. nasl girersen öle çıkıosun (genel anes. bahsediorum) moralini yüksek tutup gir. haayırlı doğumlar olsun

evetttt kim kaldı doğurmayan:))

bende hala beklemekteyim kızlar bugün kontrolden geldik suyumuz gayet iyiymiş kızımız yerinden memnun sancımızda yeteri kadar çıkmadı anlayacağınız beklemeye devam pazartesi tekrar gideceğim hayırlısı bakalım son günler hiç geçmek bilmiyor ama herşeyin hayırlısı

dualarımız seninle canım,inş. sağlıkla kucağına alırsın bebeğini rabbim tüm hamilelerin yardımcısı olsun.

sana tavsiyem sez. nasl girersen öle çıkıosun (genel anes. bahsediorum) moralini yüksek tutup gir. haayırlı doğumlar olsun

Allah razı olsun kızlar saolun şu an gayet sakinim ama yarın nasıl olucam bilemiyorum iyi düşüneyim iyi olsun inşallah

canım aynen nazar değiyor.çocuğu olmayan bir kadın var komşumuzun arkadaşı.o sürekli soruyordu hamileyken nasıl gidio diye ben de sıcak zorluyor vb diyordum birgün düştüm.geçen de dr kontrolüne götürdük sultanımı o gün hiç olmadığım kadar şıktım hamilelik öncesinden bile hoş olmuştum.tam cici anne modu.hastanenin wc sinde bacağım tutmadı dizimin üzerine düştüm.nazar var vallahi.allah hepimizi ve meleklerimizi korusun kem gözlerden.

gaz sıkıntısı bizde de vardı.en güzel çözüm ayağına sıcak su torbası.valla işe yaradı.gazdan uyumuyordu kendini kasa kasa emiyordu içim parçalanıyordu her defasında.yastık kılıfının içine sardım sarmaladım aşırı sıcak olmasın diye.ayağına koyuyorum mışıl mışıl.tek hatam emzik verdim.düşünce ağlıyor.emmeyi öğrendi emzik sayesinde ama düştü mü hemen uyanıyor.

canım stres yaptıkça gelmiyor.sen önce moralini yüksek tut.bol su iç.gerekirse mama ver.sonuçta aç kalmasın bebek.elbet gelecek.yeter ki geleceğine inan.ilk 3 gün göğüslerimi koparasım geldi büyükler ama süt vermediler çok kızdım.şükür 3. günün sonunda sıka ede 1-2 kaşık çıktı.şimdi incir kaynatıp içiyorum.kuru üzüm kaynatıyorum bir de humana.az-çok geliyo.doymayınca mecbur mama.ben de hayal kırıklığı yaşadım bebeğimin bağışıklığı güçlü olacaktı tek anne sütü verecektim ama her zaman istediğimiz gibi olmuyor.nolur moralini bozma çoğumuz aynı durumdayız.kızım açken içim parçalandı mama verdirmeyecektim ama kan şekeri düşer dediler mecbur kaldım.

canım 20 kg ya yakın aldım ama tartıldım sadece 4 kg eksik çıktım evdeki normal baskülde.anlamadım gitti.bebek zaten 3 küsür.nerde suyu-kanı-plesantası osu busu==????hastanedeki dijitaldi.anlamadım gitti.

korse hapşururken vb de koruyor dikişi.ben 3. günden itibaren hiç çıkarmadım.yatarken bile kullanıyorum.ayarlı şerit korse.sıkınca gevşetiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…