kızlar bebeklerinizi sakın kimseye övmeyn..
ben kızım akıllı uslu diyodm bugün sabah 5.30 dan beri deli etti beni.
yanmda kimsede yok
uyumadı hiç uyutuyorm 5 dk dolmadan bağırmaya başlıyo
korkup irkiliyoda bazen
uykusuzm sinirden ağladm zaman zaman...
nazar ettm resmen..
inş bugünlk böyledir huyu değişmez bebeğimn
bir daha kimseye övmeyeceğim kızımı..
Kızlar göbekler ne alemde, benimki indi biraz ama yine var, hemde vıcık vıcık
Korse kullanamıyorum, çok sıkıyor, banze şimdilik ertele diyorum ama bazen canımı çok sıkıyor
benim göbeğim baya indi yaa..hastanede sezeryandan 3 saat sonra korse taktılar hiç çıkarma dediler..hem göbeği topluyo
sallaamasını engelliyo çok iyi oluyo...akşam çıkarayım deidm karnım çok acıdı yumuşacık ztn bide sallanıyo ağrı yapıyo öle olunca
en iyisi korse takmak...göbeğim çok az kaldı belki korsenin etkisidir...
kilo konusundada 14 kilo almıştım toplamda...şu an 8 kilo gitti geriye 6 kilo kaldı..
sizin kilolar ne alemde??????**
Kızlar göbekler ne alemde, benimki indi biraz ama yine var, hemde vıcık vıcık
Korse kullanamıyorum, çok sıkıyor, banze şimdilik ertele diyorum ama bazen canımı çok sıkıyor
benim göbeğim baya indi yaa..hastanede sezeryandan 3 saat sonra korse taktılar hiç çıkarma dediler..hem göbeği topluyo
sallaamasını engelliyo çok iyi oluyo...akşam çıkarayım deidm karnım çok acıdı yumuşacık ztn bide sallanıyo ağrı yapıyo öle olunca
kilo konusundada 14 kilo almıştım toplamda...şu an 8 kilo gitti geriye 6 kilo kaldı..
kızlar bebeklerinizi sakın kimseye övmeyn..
ben kızım akıllı uslu diyodm bugün sabah 5.30 dan beri deli etti beni.
yanmda kimsede yok
uyumadı hiç uyutuyorm 5 dk dolmadan bağırmaya başlıyo
korkup irkiliyoda bazen
uykusuzm sinirden ağladm zaman zaman...
nazar ettm resmen..
inş bugünlk böyledir huyu değişmez bebeğimn
bir daha kimseye övmeyeceğim kızımı..
9 kilo almıştım bende 20 günde hepsi gitti eski kilomdayım şuan,bütün kıyafetlerim oluyo.
ay ne güzel bende görücemmi o günleri.19 kilo aldım 13 kilo gitti.ama oğlumdan kalma 5 kiloda var(2 senede 2 doğum yapınca kilo gidemeden geri geldi)yani toplamda 11 kg vermem gerek offff offfff
benim yaşadıklarımı yazmışsın inanamadım okurken bende bebeğim çok iyi gazı nazı yok diyordum gaz sorunumuz başladı 2gün öncesi itibari ile...Bir de kaka yapamadık derken günde 1 kere kaka yapıyoruz şu an 2gündür kabus modda yaşıyorumnasıl kakasını yapabilir nasıl gazı çıkar sürekli araşıtırır moddayım ek mamaya devam ediyoruz acaba o mu gaz yapıyor ya da kabız yapıyor bilemiyorum da kafayı sıyırmak üzereyim en iyisi evlatlarımızın iyisini de kötüsünü de söylememek kimseye''amaaan bebek işte ağlıyor da sızlıyorda demek lazım''
slm kızlaaaarrr nasılsınız
bende hala doğum yapmadım kızımın gelmeye hiç niyeti yok dün kontrole gittik ne sancı ne açılma var yarın günümüz doluyor dr 1 hafta daha bekleyebiliriz ama ben sorumluluk alamam dedi bende riske atmak istemiyorum ve yarın 12 ' de sezeryana giriyorum lütfen dualarınızda bizede yer verin hepinizi çok öpüyorum
slm kızlaaaarrr nasılsınız
bende hala doğum yapmadım kızımın gelmeye hiç niyeti yok dün kontrole gittik ne sancı ne açılma var yarın günümüz doluyor dr 1 hafta daha bekleyebiliriz ama ben sorumluluk alamam dedi bende riske atmak istemiyorum ve yarın 12 ' de sezeryana giriyorum lütfen dualarınızda bizede yer verin hepinizi çok öpüyorum
Herkese slm taze anneler.
Sanırım benim gibi doğurmayan kalmadı.
Ben yarın 41. haftayı bitiriyorum fakat hala açılmam yok.Dr. cuma sabahtan gel dedi suni sancı verelim olmaz ise sezeryana döneriz dedi.
Benim durumum gibi olan varmıydı aranızda...
Sezeryanda hemen süt geliyor mu. Süt sağmak için en iyi marka nedir yada en kullanışlısı. Biberon olarak hangi markayı önerirsiniz.
Hastanede unutmamam gereken aklınıza gelen detaylar var mı yardımcı olursanız çok sevinirim..
evetttt kim kaldı doğurmayan:))
dualarımız seninle canım,inş. sağlıkla kucağına alırsın bebeğini rabbim tüm hamilelerin yardımcısı olsun.
sana tavsiyem sez. nasl girersen öle çıkıosun (genel anes. bahsediorum) moralini yüksek tutup gir. haayırlı doğumlar olsun
benim yaşadıklarımı yazmışsın inanamadım okurken bende bebeğim çok iyi gazı nazı yok diyordum gaz sorunumuz başladı 2gün öncesi itibari ile...Bir de kaka yapamadık derken günde 1 kere kaka yapıyoruz şu an 2gündür kabus modda yaşıyorumnasıl kakasını yapabilir nasıl gazı çıkar sürekli araşıtırır moddayım ek mamaya devam ediyoruz acaba o mu gaz yapıyor ya da kabız yapıyor bilemiyorum da kafayı sıyırmak üzereyim en iyisi evlatlarımızın iyisini de kötüsünü de söylememek kimseye''amaaan bebek işte ağlıyor da sızlıyorda demek lazım''
Bende sizdenim. İlk hafta cok iyi has dioduk herkese kuzu gibi derkeeennn 2 haftadir gaz sancilariyla ugrasiyorum gaz olmasada huysuz. Kucaga alisti bile. Kimseye iyi demiyorum artik. Cok huysuz diorum.
Bide ben ugrastikca sutum geri kaciyor. Kaciyor degil artik bitti gitti sanki. Cok uzuluyorum. İki damla veriyordum onuda veremicekmiyim artik. Dua edin bana nolur biraz olsun anne sutu alsin yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?