Valla diyorum ya bana kalsa gogsumde gezdirecem eşim oraya baglayalım istersen diyor rahat bırak diyor
Ama tamamen onun keyfine baglı agzını kilitliyor itiyor falan sıpa istemeyince almıyor :)
Bizimkide zayıf 2.200 biraz toparlasın diye cok zorladım gecen hafta ouzun uyumalarında falan kendimi nasıl bunalttım ama şimdi kabul ettim onun keyfine baglı hersey
ilk bir iki hafta bizm içnde zor geçiyor gerçkten..
insan rahat uyuyamıyor.
emzirmem lazm diye fırlıyorm yataktan...
emmeyince altını açıp altını silmek en iyisi onun hissiyle öyle bir uyanıyolarkii
dene istersen
Ahh canım neler deniyorum. Altını acıyorum siliyorum hemsirenin gosterdiği sekilde hırpalıyorum burnunu sıkıyorum cenesini ayagını durtuyorum :) İki yudum alsa uyku arasında geri puskurtuyor inat gibi :)
Arkadaşlar dua istiyorum düzenli sancılarım var 5 dk da bir geliyor sanırım hastaneye gidiyoruz biraz sabredeyim dedim ama eşim izin bile almış işten, inşallah bu sefer alırım yavrumu kucağıma, dua edin....
diğer topiclerde cokca okumustum canım henuz gozlerini kontrol edemiyorlar normal birsey tabi doktora zaten gideceksen sorarsın için rahat eder yine :)
doktor ve senin kararın genelde doktor acıkca sonu sezeryanda olabilir diye sana soruyor kabul edersen suni sancı veriyorlar. Doktorun bakıs acısı ile ilgilide oluyor.bazısı direkt veriyor bazısı fikrini alıyor :) bi arkadasımın hiç açılması yoktu suni sancı ile normal dogum yaptı 3hafta once doktoru basta sonuc basarısız olabilir sancı cektiginle kalabilirsin diye uyarmıs o kabul etmiş cok sukur sonu dikişi bile olmadan normal dogum ile sonuclandı :)
Benimde yaraydi hala yara ama ilk günlere göre daha iyi sütün varmı ? Benim 11 gün oldu sütüm gelmiyor yinede elimden geldiğince emziriyorum gece mama takviyesi yapıyoruz sütün varsa dua et bence suan yara olmasini tercih ederdim bide anladığım kadarıyla sezaryen galiba. En kısa zamanda duzelir inşallah
yeni anneler bişi sorcam..
bebekleriniz kaç saat uyuyor.
hastanedeki doktorlar 3 saatten fazla uyutmayın emzirin dediler
çevremdekilerde saatte bir emzir uyandır diyolar
kafam karıştı.
dünde yengem aradı kısa aralklarla uyandırp emzirme kilo almaz dedi.
en fazla 3 saat uyutup emziriyorm kızımı
bazen ağlaynca saatte bir verdiğimde oluyo..
şaşırdm kaldm acemilik böle bişi olsa gerek
2 sayfa bile geriye gidemdim , hemen aklıma gelen bir kaç şeyi paylaşmak istedim ,
eve geldiğim ikinci gün hasta bezi kullanayım rahat ederim dedim , pişik yaptı (hani numune istemiştik ya ) bebiş in kremini çalıp çalıp tuvalate gidiyorum ,sebamed pişik kremini onayladım böylelikle, niveanın numunesi gelmişti, önce onu kullandım bebiş in kine ortak olmıyayım diye ama işe yaramadı , sebamed 2-3 sürüş te farkettirdi :))
doğumun ilk günü uyuyor diye uyandırmadığım bebiş imin açlık tan şekeri düşmüş diye uyuduğunu söylediler, mama vermişler, sonraki 3 saat boyunca bu seferde çok tok diye uyanmadı , bende şimdi evde besledikten sonra 2 saat e alarm kuruyorum ,uyandırıp besliyorum ,maşallah altını temizlerken felen uyanıyor, olmadı kendisi de uyanıyor bebiş im,
ilk banyosunu da yaptırdık , hatta 2.sinide ,
doktorum a saçlarımı boyatayım dedim , sütüne geçer dedi, o da yalan oldu , korse çok sıkmayacak nefessiz kalmayacağım kadar bir şey kullanabilirsin dedi ,valla hamileyken günde bir kahve içiyordum şimdi o bile yok, gebelik şekerim vardı, doğumdan sonra dondurma yiyeceğim dedim, olmadı , kısaca gaz yapmayalım diye, soğuk olan yiyecek içecek ten , kahve salata, süt, yoğurt , ayran vb. yiyeceklerden uzak duruyorum , ayaklarımda da çorap var :) daha ne olsun ...
abi ve albaların ellerinden kardeşlerin gözlerinden öper , gelecek bebişleride hasretle ve sağlıklısı ile beklediğimizi belirtmek isterim
20 gun oldu hala dogum hikayemi yazicam. Bebeyle hayat biraz zormus ama keyifli bir zorluk bu. Butun derdimiz gaz ve sut. Gaz sorununu bebek kendi cozmek zorunda ama sut! Ne yapicagimi sasirdim artik. 30cc zar zor sutum geliyor. Mamayla besliyorum. Uzulmemeye calisiyorum olan da gitmesin die... Gercekten cok etkili bi cozumunuz vatmi? Benim gibi sut sıkıntısı ceken var mi aranizda
20 gun oldu hala dogum hikayemi yazicam. Bebeyle hayat biraz zormus ama keyifli bir zorluk bu. Butun derdimiz gaz ve sut. Gaz sorununu bebek kendi cozmek zorunda ama sut! Ne yapicagimi sasirdim artik. 30cc zar zor sutum geliyor. Mamayla besliyorum. Uzulmemeye calisiyorum olan da gitmesin die... Gercekten cok etkili bi cozumunuz vatmi? Benim gibi sut sıkıntısı ceken var mi aranizda
bende aynı durumdayım mama vermesem oğlum doymuyorçok üzülüyorum bu duruma..söylenen herşeyi yaptım ama arttıramadım sütümü :2:
İnsallah bir caresini buluruz. Rabbim verir rizkini yavrularimizin.bende aynı durumdayım mama vermesem oğlum doymuyorçok üzülüyorum bu duruma..söylenen herşeyi yaptım ama arttıramadım sütümü :2:
Burada bi arkadas BOZAyı onermişti onda cok işe yaramış denemediyseniz denemekte fayda var.İnşallah yararı olurda biran önce kuzularınıza bol bol süt gelir
Allah yardımcın olsun bugece uyuyamazsın artık acaba bende o günleri görebilecekmiyim40+1 olduk ve yarın sabah 8 de epidural sezeryana giriyorum kısmetse heyecan ve endişe içiçeHayırlısıyla kolaylıkla Allah tüm bekleyenleri evlatlarına kavuştursun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?