20 gun oldu hala dogum hikayemi yazicam. Bebeyle hayat biraz zormus ama keyifli bir zorluk bu. Butun derdimiz gaz ve sut. Gaz sorununu bebek kendi cozmek zorunda ama sut! Ne yapicagimi sasirdim artik. 30cc zar zor sutum geliyor. Mamayla besliyorum. Uzulmemeye calisiyorum olan da gitmesin die... Gercekten cok etkili bi cozumunuz vatmi? Benim gibi sut sıkıntısı ceken var mi aranizda
40+1 olduk ve yarın sabah 8 de epidural sezeryana giriyorum kısmetse heyecan ve endişe içiçeHayırlısıyla kolaylıkla Allah tüm bekleyenleri evlatlarına kavuştursun inşallah
yeni anneler bişi sorcam..
bebekleriniz kaç saat uyuyor.
hastanedeki doktorlar 3 saatten fazla uyutmayın emzirin dediler
çevremdekilerde saatte bir emzir uyandır diyolar
kafam karıştı.
dünde yengem aradı kısa aralklarla uyandırp emzirme kilo almaz dedi.
en fazla 3 saat uyutup emziriyorm kızımı
bazen ağlaynca saatte bir verdiğimde oluyo..
şaşırdm kaldm acemilik böle bişi olsa gerek
kızlar göğüs ucu yarası olanlara 2gündür deneyip beni rahatlatan bi tarif vereyim 2yemek kaŞIĞI saf zeytinyağını iyic kızdırn sonra soğumaya bırakın daha sonra 2yemek kaşığı su ilave edip çırpıp krem haline getirin ve sürün ben bayağa rahatladım.benimde en büyük problemim bebeğşm sürekli ağlıo bi tek memede sak,nlşio göğüs ucumda yara olduğunda işkence oluo resmen ne gece ne gündğz uykumuz var kolik bebek mi acaba çok korkuyoruminş değildir
Ahh canım neler deniyorum. Altını acıyorum siliyorum hemsirenin gosterdiği sekilde hırpalıyorum burnunu sıkıyorum cenesini ayagını durtuyorum :) İki yudum alsa uyku arasında geri puskurtuyor inat gibi :)
canım pompayla sagıp kasıklamı verıyosun bıberonlamı?benım 2ucu da yaraıyılesmesı uzun zaman alacak sanırım.bıde bebegın memedekı kahve halkayı komple agzına alması gerekıo ıyılesmesı ıcın bızımkı bıraz zorlanıyo sıkıntıya gelmıyo hıc valla
bzıde bugun saglıkocagına gıdecegız topuk kanı ıcın.benımde oglusun gozlerı sarı omuzlardada hafıf var bol bol emzırım sabah gunese koyuyorum ınsallah doktorlara gerek kalmadan gecer yavrum.senın bebegınede rabbım sıfalar versın canım.annelık bambaska bırseymıs yaaa.....can bunlar can
Bozayi denicem. Gunde4 lt su iciyorum caylar kompostolar haric. Bos da olsa emiyor die sagmayi erteliyordum bugun onada yeniden basladim onsallah artacaktir. Yoksa 30cc napar yavruya. Zamanla onla ugrasmayida birakir doe korkuyorum.boza, malt içecekleri, sütü sağmak ve çok su içmek benim direk arttırdığını hissettiğim şeyler. Her emzirme sırasında kocaman bardak su içiyorum.Evden biri su içiyorsa bana da getiriyor. Göğsün iyice boşalmadığını hissediyorsam sağıyorum. Sağdıklarımı bebişin emme durumuna göre takviye olarak arada veriyorum.
Lansinoh manuel süt pompası süpermiş rahatsız etmeden iyice boşalıncaya kadar sağmayı sağlıyor. Uçları büyütüyor. İlk zamanlar acıdığında emzirmeden azıcık sağıyordum uçları alıştırıp sütü getirince bebişe verdim, acımayı çok engelledi.
Kizlar Anne sutunu artirmaya karpuzda iyi geliyo
herkese slm taze anneler.
Sanırım benim gibi doğurmayan kalmadı.
Ben yarın 41. Haftayı bitiriyorum fakat hala açılmam yok.dr. Cuma sabahtan gel dedi suni sancı verelim olmaz ise sezeryana döneriz dedi.
Benim durumum gibi olan varmıydı aranızda...
Sezeryanda hemen süt geliyor mu. Süt sağmak için en iyi marka nedir yada en kullanışlısı. Biberon olarak hangi markayı önerirsiniz.
Hastanede unutmamam gereken aklınıza gelen detaylar var mı yardımcı olursanız çok sevinirim..
40+1 olduk ve yarın sabah 8 de epidural sezeryana giriyorum kısmetse heyecan ve endişe içiçeHayırlısıyla kolaylıkla Allah tüm bekleyenleri evlatlarına kavuştursun inşallah
cuma büyük gün sonunda miniciğime kavuşucam inşallah
eşim doğum yaptı hanımlar. :) bu siteye çok giriyor diye biraz hayıflanırdım eşime ama şimdi çocuğumuzu görünce heyecanını daha iyi anlıyorum, yavrumuz normal doğumla 3700 gr ağırlığında doğmuştur. Darısı tüm bekleyenlerin başına. :)
kimse yok evet ay doğuran doğurana benimde en geç 27 sinde inş. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?