2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

başın sağolsun Allahım sabır versin inan çok üzüldüm başlığı okuyunca dondum kaldım şuan ne diyeceğimi bilmiyrm ama ne söylense bos Allahım diğer evladına uzun sağlıklı ömür nasip etsin Allahım yardımcın olsun...

bu forumda hepimiz kardeştik.acıyı-tatlıyı-telaşı herşeyi paylaştık.o kadar alıştık ki birbirimize aile olduk.acını paylaşıyorum canım çok üzüldüm allahım sana sabırlar versin meleğin emin ol ki cennettedir şu an.allahım yazmış bu hayatı hepimizin yarını ona emanet.allah size uzun ömür versin.elbet acıyı gösteren allahım çok güzel günlerini de hazırlıyordur.allah tez zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin.

herkeze merhaba 22.08.2012 12:50 de kızım azra spinal sezeryanla dünyaya geldi.evdeyiz bir kayınvalide problemiyle iç içeyiz bebişim mememin birini emiyor diğerini emmiyor şişti çok fena göğüslerim yara içinde pompaya çekip rahatlatıyorum kayınvalidemde göğsüme vişne reçeli ve bal sürmeye çalışıyor ağzına alsın diye ondanda ben korkuyorum tatlı diyee acill yardım kızlar perişan haldeyim

aynen öyle canım bende o yüzden zaten dedim başlarım doktoruna diye birde kendi doktoruda değil mecbur nöbetçi doktora gittik bayram günü diye ukala herif iki gün çıldırttı bizide çocuğuda.

forumda geçmişi okuma gibi bir alışkanlığm pek yoktur keşke şuan sayfayı açmasaydm
muhtemelen görmeyecektm bu acı haberi
inan çok üüzüldm sanalda olsa güzel arkadaşlıklar yaşadk bu topikte
birbirimizi tanır oldk sanki..
acını yürekten paylaşıyoruz.
ne mutlu sanaki cennet annelerinden oldun.
kızın seni ahiret gününde cennetin kapısında bekleyecek inş.
Rabbim sabrını versn.
bir daha böyle bir acı yaşatmasn inş.

Allah sabırlar vesin. sözün bittiği nokta gerçekten ne desek boş. tez zamnda acısını unutturacak haberler mujdeler versin size.

Hepinizde sağolun arkadaşlarım bende sizleri değerli gördüğüm için kötüde olsa paylaştım güzeli paylaşıyorsak acıyıda paylaşmamız gerek die düşündüm.ama rabbim sabır veriyo heralde ben daha zor olur diye düşündüm şaşıyorum kendi kendime. Gerçekten hepinize tekrar teşekkürler.bebeklerinizi sağ salim iyi günlerde büyütün..

kızlar az önce ablamları yolcu ettik.o kadar destek oldular ki allah razı olsun.moralim çok bozuk.uzak bir şehirdeler.o kadar iyi bir ablam var ki benim bütün gerginliklerime-lohusa ruh hallerime katlandı.onu bile tersledim.şimdi içime oturdu zırıl zırıl ağlıyorum.ailemin eski günlerini,herkes evlenip uzaklara gitmeden önce hepbirarada olduğumuz zamanlarını özlüyorum.onlara bişey olacak diye çok korkuyorum kızlar.ruh halim o kadar değişti ki kendimi tanıyamıyorum.çok yalnızmışım gibi.eşim de sinir etti zaten.bebeğin altını değiştirirken tartıştık.göbeğine dikkatsizz davranıyor zarar gelecek diye her seferinde uyarıyorum ama laftan anlamıyor.başını ve belini destekle hassas diyorum her seferinde sadece popodan destek oluyor.beni çıldırtmaya kararlı.el oğlu işte.ama ben herşeyi bebeğimin sağlığı için yapıyorum.anlamıyor kızlar.çok doluyum çok ağlamaktan ateşim yükselir genelde.işallah bu sefer olmaz.rüyamda bebeğimi kaybettiğimi gördüm.fatmaya o kadar üzüldüm ki rüyamda yaşadıklarımdan onu çok iyi anlıyorum.allah sabırlar versin.keşke evde yalnız kalsam da daha rahat ağlayabilsem

Son düzenleme:

başın sağ olsun canım..Rabbim başka keder göstermesin....sözün bittiği yer yapılabilecek tek şey dua..dualarım seninle ...artık bir melek annesisin..cennette şefaatsin olacak inş.

lohusalık bu oluyo işte ..o kadar çok gel gitler oluyo ki bende de...geçecek bu günler güçlü ol bebeğine bak ve rahatla..benimde annem yanımda ilk 20 gün kalır gönderirim diodum ama şimdi 40 çıkana kadar kalmasından yanayım..çok yardımcı olyuo saolsun..kaç gecedir uykusuz..ödeyemem hakkını...dünde uçuğum çıktı ..farketmeden öptüm mü die içim içimi yiyo..emiyoda ço dikkat ediyorum emzirmeden önce elimi yıkıyorum aa yavrum memedeyken eli uçuğuma değiyo siliyorum elini ama yine de ..ALLAH 'A EMANET BEBİŞLERİMİZ..RABBİM KORUSUN HEPİMİZİN BEBEĞİNİ..SANIRIM ÇOK İNCELEMEMEK HAYIRLISI...DUAMI EDİYORUM ALLAH'IMA EMANET DİYORUM ARTIK..

Allahım sabırların en büyüğünü versin sana çok üzüldüm gerçekten acını paylaşıyorum ((

Ne kadar üzüldüğümü tarif edemem Allah sabrınızı artırsın kardeşim verende alanda O (cc) tekrar sevindirir sizi en kısa zamanda inşallah, dualarımız seninle meleğin sana şefaatçi olur inş.

Canım gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum! Çok üzüldüm! Acını paylaşıyorum. Veren de Rabbim alan da.. Dayanma gücü versin sizlere.. Meleğin cennette seni bekliyor olacak tatlım. Başınız sağolsun!

Kızlar oğluşum sıcaktan isilik oldu.Boynu eklem yerleri kırmızı isilik dolu.Eczaneye gittim sordum.Bepantene verdi.Bakalım sürdüm iyi gelecek mi ? aranızda bu sorunu yaşayan varr mı varsa öneriinizi nedir ?

bitanem nolur bana kızma ama nacizane bişey diycem sana; bunun lohusalık dönemine bağlı olduğunu hep aklına getir ve aman diyeyim eşine ters davranma, bak benim çok yakın arkadaşım eşinden boşandı bebek 5 aylıkken, mahvetti evliliklerini, eşine sürekli "şunu yapma bunu yapma yok şöyle dur vs vs" diye diye bunalttı adamcağızı. Adam öyle içlenmişki, bana virüslü gibi davranıyordu diyor, o benim de bebeğimdi diyor. Kız arkadaşımı da kırmadan uyardım bikaç defa ama nafile, şimdi bin pişman.... sakın sen aynı hataya düşme bitanem... el oğlu deme, biz lohusalık dönemine giriyoruz ama emin olun ki erkekler de psikolojik olarak ters düz oluyolar, onlar da hassaslaşıyorlar, sadece biz değil... onlar sadece belli etmiyolar ve süreci bizden biraz daha farklı geçiriyorlar...
İyi olacaksın buna emin ol, sadece 40 güncük:) ve sadece sabır:) bunu hiç unutma maksimum 40 gün, hatta belki de yarın bitecek bu lohusalık:)) Tadını çıkar bebişinin:)

Kızlar oğluşum sıcaktan isilik oldu.Boynu eklem yerleri kırmızı isilik dolu.Eczaneye gittim sordum.Bepantene verdi.Bakalım sürdüm iyi gelecek mi ? aranızda bu sorunu yaşayan varr mı varsa öneriinizi nedir ?

Bepantene i 3 aydan küçük bebeklere vermiyor doktorlar, ağır bi krem. Benim de oğluşum aynı yerlerden isilik Hatta yüzünde bile bi sürü var maalesef. Doktor sakın bişey sürme 3 aydan önce dedi, bebe yağı sürebilirsin boyun kıvrımlarına ama en önemlisi kaynamış ılımış suyla sil kurut günde 3 defa dedi. Ve inanırmısın işe yarıyor 3 günde baya azaldı:)

sağol canım foruma geç girmişsin keşke daha önce tanısaymışız seni.haklısın sanırım.aşırı bir koruma içgüdüsü yapıştı yakama.ona bir zarar gelecek diye korkuyorum.ilk günler içme suyunu ısıtıp siliyordum altını şimdi ılık musluk suyu kullanıyorum.çok fazla hassasız sanırım.normal yaşama devam etmek gerekiyor.dışardan gözlemlediğimizle kendi yaptığımız uymuyor.o arkadaşını gözlemleseydim eğer adama haksızlık ettiğini anlardım ama şimdi ben de böyle davranıyorum azarlıyorum sürekli ama çok dikkatsiz eşim.ısrarla dikkat etmiyor.bebek için tuttuğumuz bir günlük var ilk günden bu yana hep yazmaya çalışıyorum önemli şeyleri(hergün değil ama) o da 2-3 yazdı.şimdi doğumdan sonra yazacağını söyledi ve hala yazmadı.ilerde bebeğe büyük bir anı olacak anne babasından.o kadar boşvermiş geliyor ki kızmamak elde değil.düşüncesiz diyelim.sabır çekicem artık .allah hepimize normale dönme şansı versin.teşekkürler yorumun için

Isilik inanır mısınız doğumdan 2 hafta önce benim göğüs aralarında oluştu sık sık duş almama rağmen geçmedi.bepanteni 1 kez sürdüm çok etki etmedi.doğuma gitmeden 3-4 gün önce bebe pudrası sürdüm terleyen bölgelere geçirdi valla.şükür kurtuldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…