2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar ne kadar sütünüz geliyor?? bebeğinizin doyduğunu nasıl anlıyorsunuz?? benim sütüm yetmiyor endişesi yaşıyorum.. bi de süt için ne yiyip içiyorsunuz?

ya kızlar ne kadar sütünüz geliyor?? bebeğinizin doyduğunu nasıl anlıyorsunuz?? benim sütüm yetmiyor endişesi yaşıyorum.. bi de süt için ne yiyip içiyorsunuz?

Benim sütümde yetmiyor malesef, oğlum doymuyor, uyanıkken sürekli ağlama modunda, bu kadar sakin bebek niye böyle oldu anlamıyorum, mamada veriyorum ama yine meme istiyor

Canim sutun yetmiyosa bebek aglar gazi yoksa actir demeki benimki dun gece emdi gazini cikardim yine huzursuzdu az bir mama yaptim ONU icti ve uyudu doymasa bebek ister ve seninde sutunden anlaman lazim gogus dolumu yetermi yetmezmi diye

kızlar doğumdansonrabende kansızlık olustu şimdi doktor gyno ferro verdi afedersiniz dıskım koyu yeşil mide bulantısı ve mide kasılması var iştahsızlık bu benim psikolojimi çok etkiliyor ne olur yardım edin bu ilacı kullanıpta aynı etkileri hisseden varmı

Canim sutun yetmiyosa bebek aglar gazi yoksa actir demeki benimki dun gece emdi gazini cikardim yine huzursuzdu az bir mama yaptim ONU icti ve uyudu doymasa bebek ister ve seninde sutunden anlaman lazim gogus dolumu yetermi yetmezmi diye

süt var göğsümde ama yetip yetmediğini anlayamıyorum.. uffff yetersiz bi anne oldğumu düşünüyorum

inanki öyle garip duygular içindeyimki namaza kalktıktan sonra uyuyamadım dalmışım biraz yeni kalktım .. sanki yarın olmucak gibi geliyor yada gelirse nasıl olcak diye bir sürü bir sürü soru kafamda.. hamileliğim boyunca o kadar ferahtı ki gönlüm neden son gün böyle oldum bilmiyorum ama ağlamak istiyorum moralim bir garip .. biliyorum böyle olmamam gerektiğini ama anlamıyorum.. dua ediyorum sadece.. aslında ağrı çekmekten korkmuyorum acı vermesi hissi beni korkutmuyor sanırım endişeliyim..

nolur dua edin neden böyle oldum bilmiyorum anlamıyorumda.. sanırım hamilelikte olacağım hassaslığı hiç yaşamadım geldi geldi son güün buldu beni :) suni ile rahat bir doğum yapmış olman rahatlattı beni. açıklığım olmazsa sancım olmazsa hiç işe yaramazsa diye düşnüüp duruyordum..

canım benim emin ol çok normal bunlar.ben de doğum yaacağım gece uyumadım hiç.hatta sadece ben değil annemler de uyumamış:)) bunlar çok normal insan bilmediği bir şey yaşıyor ilk de olsa 5. de olsa farketmiyor.endişelenmen çok normal.dediğin gibi bol bol dua et ve içini ferah tutmaya çalış.
ben sezeyanda o 10 dklık sürede bile beyin kanaması geçiriyorum sandım bebeği gösterene kadar kafamdan milyonlarca şey geçti.diğer doğumumu hatrladım vs. ama sürekli dua ettim.hiç durmadan..ve çok şükür aldım kuzumu kucağıma.inşallah sen de sağlıkla alacaksın bebişi.

inanki öyle garip duygular içindeyimki namaza kalktıktan sonra uyuyamadım......
....düşnüüp duruyordum..

Dualarımız seninle! Yarından itibaren sen de bizimle birlikte kalkıp yatacaksın, gazı mıydı sütüm müydü diye sorular soracaksın:) Ben doğum yapmadan önce üşene üşene namaza kalkardım şimdi benim oğlan çalar saat gibi:) Kalktığıma mı sevineyim, kıldırmayıp ağladığına ilgi istediğine mi kızayım Bak daha neler konuşup güleceğiz, eğleneceğiz, endişelerimizi paylaşacağız yeri gelince:) Hepimiz yarın senden güzel haberler alacağız Allahın izniyle gönlünü ferah tut arkadaşım... Hassas olman çok doğal, bu doğal bi süreç, daha dur bunun lohusalığı var:) Ben hamileyken; "neden kar yağdııı ! yağmasın söyleyinn!" diye ağladığımı biliyorum, bi keresinde de "hormonlarımdan nefret ediyoruuumm, hormon tedavisi görüceem, neden böyle hassasım başlıycam hormonunaaa!" diye ağlayıp durdum gecenin 11inde , kocam sabırla susturmaya çalışmıştı beni hadi gel dondurma alalım bak çikolataya da bandırırız falan diye kandırabilmişti beni:) şimmdi geçmişe bakıp gülüyoruz o hassas çocuksu hallerime:) sen hamilelikte yaşamamışsan şimdi çıkması çok normal, hatta bırak çıksın dök içini ohhh hafiflersin:) Hiçbir şeyi içine atma, dök ferahla, ister kahkaha atarak ister ağlanarak nasıl olursa olsun ama içine atma ve bu yaşadıklarını hatırlayınca yüzünde bi tebessüm oluşacağını hiç unutma :) Hem şimdi endişeye yer yok, heyecana yer var, bebeğine kavuşmana tek bir adım kaldı inşallah:)

Arkadaşlar merhaba,

24/08/2012 saat 14:38 'de Epiduralsiz Normal doğum ile bebeğimi kucağıma aldım. Allah herkese nasip etsin.. Hastane de süper jet doğum dediler:) Maşallah 6 saat suni sancı çektim.. Doğumn hikayemi uzun uzun yazıcam ama sorularım var...

Bebek en geç 2 saatte bir uyandırılıp süt verilecekmiş hastaneden öle dediler.. Benim bebeğim gece uyumuyor sabah ezanına kadar uyumuyor ne yapsakta ağlıyor gündüz ise mışıl mışıl.. Gece uyumuyor neden acaba ?
Uyuduğunda da 2 saat sonra emzirmek için uyandırıyorum. Annem yapma diye ama kan şekeri düşermiş yapmak lazımmış..
Bu konularda ne diyorsunuz ?

Gece neden uyumaz ki ?

merhaba allah bağışlasın bebeğini analı babalı mutlu ,huzurlu , hayırlı, uzun ömürlü olur inşallah. bebeğin 2 günlük henüz çok küçük büyük ihtimalle onda gece gündüz yer değiştirmiş.kızımda doğduğunda 3 gece sabaha kadar uyumadı. annemle helak olmuştuk.sonra uyku süreleri uzamaya başladı.40 ı çıktıktan sonra gece 1 veya 2 kez uyanıyordu.o zamanda neden uyanmıyor acaba? acıkır mı? uyandırsam mı uyandırmasam mı? karar veremiyordum. internetten bakıp uyandırmaya gerek olmadığını görünce rahatlamıştım.ilk günler zor geçiyor ama onlarla herşey çok güzel.

merhabalaarrrr 22.08.2012 sabah 8.23te kızım duru dunyaya geldiii annesii spinal sezeryan olduu ikimizde cokk iyiyizzz kızım annesi gibi uzun olacaktı evet doktorumuz oyle demişti ama herkesi baya sasırtarak 57cm dogdu bakalım ilerleme nasıl olacak 2metre olma kızım haa diyorum ara ara işe yarar umarım dogum hikayemi yarım saatte yazdım site hata verdi hepsiii silindi başka bigun yazmaya calışacam sinirlendimde biraz

sağlıkla büyüt bebeğini.benim oğlum 24 günlük gündüz mışıl mışıl uyuyor ama gece uyumuyor.40ndan sonra düzelir diyolar bakalım bekliyoruz bizde...gündüz uyumasa idare edilir ama gece uykusuzluğu çok yoruyo

canım suni ile mi doğum yaptın işte en merak ettiğim konu bu yarın bende suni ile başlayacağım sabaha yatış yapıcam o zamana kadar da gelmezse kendi sancım malumunuz suni ile başlayacağım. açıklığım varmı bilmiyorum :) çok sevindim senin adına.. benimde 40. haftam 24 ünde doldu ama 3 gün daha bekleyelim dedik ancak işte bende saat sayıyorum :)

canım benim yazdıkların için çok teşekkür ederim.. :) yine gözlerim doldu aaa bu ne psikolojidir aaa :) sabah ağladım nedense moralim bozuktu çok saçma halbuki hayatımın en güzel dakikaları için ağladım diyorum ama dediğin gibi elimde değil sanırım. sonra eşimde moralimin bozuk olduğunu anladı yanıma geldi bişeyin mi var hayatm söyle dedi ben birdaha başladım hıçkıra hıçkıra ay yazık adamda ne oldu die bana bakıp duruyo valla bişey yok diyorum :) o da beni teselli etti. bugün evimizi temizledik o süpürdü sildi bende mutfağı temizledim.. kızımızın yatağı kurulu idi ama içini sermemiştim onu da hallettik.. hazırladık evimizi kızımıza :) bugün kızımda ayrı bir hareketli annesi yarın sevcek inş. güzel güzel :) eşimle durup durup yarın baba olucaksın yok sende anne olucaksın deyip duruyoruz :) değişik daha tatmasakta heyecanlıyız :) diyorki evet sancı çekeceksin ama güzel birşey için olacak hem içini ferah tut nniye zor olucak diye düşünüyorsun bence düşündüğün gibi olmayacak dua ediyoruz hep diyor.. haklı da ama işte :)
yarın inş. kucağımıza alıp eve geldiğim gbi size yazacağı inş. söz :)

duaların için teşekkür ediyorum.. valla bizde eşimle namaza rahat kalkıyoruz da kalkıpta kılamama durumumuz nasıl olur onu bilmiyorum :) inş. bizimki uslu olur oyy doğururken uyuyan yiyen bebek olsun die dualar edim ben

24 ağustos saat 13:40'da Eylül Alya'ma kavuştum çok şükür epidural sezeryan oldu herşey çok güzeldi gayet sakın bir şekilde girdim ameliyata babamızda yanımızdaydı aynı zamanda doğum fotoğrafçımızda babamızdı:) meleğimizi ilk biz gördük harika bir duyguydu...bugün çıktık artık evimizdeyiz şükürler olsun bir ara doğum hikayemizi yazarız öpüldünüz teyzoşlar ve melekleri

22.08.2012 de kızımı dünyaya getirdim allaha şükür ama 2 gündür kanla yaşla ağlıyorum gögüs uçlarım çatladı sezeryan yaralarım açıyor çatlaklar için öneri bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…