- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
ya kızlar ne kadar sütünüz geliyor?? bebeğinizin doyduğunu nasıl anlıyorsunuz?? benim sütüm yetmiyor endişesi yaşıyorum.. bi de süt için ne yiyip içiyorsunuz?
ya kızlar ne kadar sütünüz geliyor?? bebeğinizin doyduğunu nasıl anlıyorsunuz?? benim sütüm yetmiyor endişesi yaşıyorum.. bi de süt için ne yiyip içiyorsunuz?
Canim sutun yetmiyosa bebek aglar gazi yoksa actir demeki benimki dun gece emdi gazini cikardim yine huzursuzdu az bir mama yaptim ONU icti ve uyudu doymasa bebek ister ve seninde sutunden anlaman lazim gogus dolumu yetermi yetmezmi diye
Hiç endişelenme, anne olacaksın daha güzeli var mı:) Hep böyle düşün:) Ben suni sancıyla yaptım normal doğum, bizim yaramaz keseyi patlattı ve suyum geldi, tüm suyu boşalttım 4 saatte, sancı yok! Doktor bekledi bekledi,açılma yok, hatta rahim geriye bakıyor hala, tık yok anlayacağın, 6 saat bekleyip de sancım gelmeyince verdi suni sancıyı. Asıl yoğun sancılar gelmeye başladıktan 20 dk sonra doğum yaptım. Yani korkma suni sancıdan, doğum yapma süren hızlanıyor böyle düşün:) ki benim oğlanın kafası doğum anına kadar yan bakıyordu. Şimdi kucağımda meleğim, hayırlısıyla sen de alacaksın o anı hayal et böylece daha güçlü hissedeceksin! Annesin sen, savaşçısın unutma:)
inanki öyle garip duygular içindeyimki namaza kalktıktan sonra uyuyamadım dalmışım biraz yeni kalktım .. sanki yarın olmucak gibi geliyor yada gelirse nasıl olcak diye bir sürü bir sürü soru kafamda.. hamileliğim boyunca o kadar ferahtı ki gönlüm neden son gün böyle oldum bilmiyorum ama ağlamak istiyorum moralim bir garip .. biliyorum böyle olmamam gerektiğini ama anlamıyorum.. dua ediyorum sadece.. aslında ağrı çekmekten korkmuyorum acı vermesi hissi beni korkutmuyor sanırım endişeliyim..
nolur dua edin neden böyle oldum bilmiyorum anlamıyorumda.. sanırım hamilelikte olacağım hassaslığı hiç yaşamadım geldi geldi son güün buldu beni :) suni ile rahat bir doğum yapmış olman rahatlattı beni. açıklığım olmazsa sancım olmazsa hiç işe yaramazsa diye düşnüüp duruyordum..
inanki öyle garip duygular içindeyimki namaza kalktıktan sonra uyuyamadım......
....düşnüüp duruyordum..
Arkadaşlar merhaba,
24/08/2012 saat 14:38 'de Epiduralsiz Normal doğum ile bebeğimi kucağıma aldım. Allah herkese nasip etsin.. Hastane de süper jet doğum dediler:) Maşallah 6 saat suni sancı çektim.. Doğumn hikayemi uzun uzun yazıcam ama sorularım var...
Bebek en geç 2 saatte bir uyandırılıp süt verilecekmiş hastaneden öle dediler.. Benim bebeğim gece uyumuyor sabah ezanına kadar uyumuyor ne yapsakta ağlıyor gündüz ise mışıl mışıl.. Gece uyumuyor neden acaba ?
Uyuduğunda da 2 saat sonra emzirmek için uyandırıyorum. Annem yapma diye ama kan şekeri düşermiş yapmak lazımmış..
Bu konularda ne diyorsunuz ?
Gece neden uyumaz ki ?
Arkadaşlar merhaba,
24/08/2012 saat 14:38 'de Epiduralsiz Normal doğum ile bebeğimi kucağıma aldım. Allah herkese nasip etsin.. Hastane de süper jet doğum dediler:) Maşallah 6 saat suni sancı çektim.. Doğumn hikayemi uzun uzun yazıcam ama sorularım var...
Bebek en geç 2 saatte bir uyandırılıp süt verilecekmiş hastaneden öle dediler.. Benim bebeğim gece uyumuyor sabah ezanına kadar uyumuyor ne yapsakta ağlıyor gündüz ise mışıl mışıl.. Gece uyumuyor neden acaba ?
Uyuduğunda da 2 saat sonra emzirmek için uyandırıyorum. Annem yapma diye ama kan şekeri düşermiş yapmak lazımmış..
Gece neden uyumaz ki ?
Arkadaşlar merhaba,
Gece neden uyumaz ki ?
Dualarımız seninle! Yarından itibaren sen de bizimle birlikte kalkıp yatacaksın, gazı mıydı sütüm müydü diye sorular soracaksın:) Ben doğum yapmadan önce üşene üşene namaza kalkardım şimdi benim oğlan çalar saat gibi:) Kalktığıma mı sevineyim, kıldırmayıp ağladığına ilgi istediğine mi kızayımBak daha neler konuşup güleceğiz, eğleneceğiz, endişelerimizi paylaşacağız yeri gelince:) Hepimiz yarın senden güzel haberler alacağız Allahın izniyle gönlünü ferah tut arkadaşım... Hassas olman çok doğal, bu doğal bi süreç, daha dur bunun lohusalığı var:) Ben hamileyken; "neden kar yağdııı ! yağmasın söyleyinn!" diye ağladığımı biliyorum, bi keresinde de "hormonlarımdan nefret ediyoruuumm, hormon tedavisi görüceem, neden böyle hassasım başlıycam hormonunaaa!" diye ağlayıp durdum gecenin 11inde , kocam sabırla susturmaya çalışmıştı beni hadi gel dondurma alalım bak çikolataya da bandırırız falan diye kandırabilmişti beni:) şimmdi geçmişe bakıp gülüyoruz o hassas çocuksu hallerime:) sen hamilelikte yaşamamışsan şimdi çıkması çok normal, hatta bırak çıksın dök içini ohhh hafiflersin:) Hiçbir şeyi içine atma, dök ferahla, ister kahkaha atarak ister ağlanarak nasıl olursa olsun ama içine atma ve bu yaşadıklarını hatırlayınca yüzünde bi tebessüm oluşacağını hiç unutma :) Hem şimdi endişeye yer yok, heyecana yer var, bebeğine kavuşmana tek bir adım kaldı inşallah:)
24 ağustos cuma günü saat 15:40 ta bende kızım duruya kavuştum 3200 gram 48 cm ve tam bir melek :)
allah analı babalı büyütsün ,uzun hayırlı bir ömrü olsun inş. meleğinle beraber.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?