lohusalık bu oluyo işte ..o kadar çok gel gitler oluyo ki bende de...geçecek bu günler güçlü ol bebeğine bak ve rahatla..benimde annem yanımda ilk 20 gün kalır gönderirim diodum ama şimdi 40 çıkana kadar kalmasından yanayım..çok yardımcı olyuo saolsun..kaç gecedir uykusuz..ödeyemem hakkını...dünde uçuğum çıktı ..farketmeden öptüm mü die içim içimi yiyo..emiyoda ço dikkat ediyorum emzirmeden önce elimi yıkıyorum aa yavrum memedeyken eli uçuğuma değiyo siliyorum elini ama yine de ..allah 'a emanet bebişlerimiz..rabbim korusun hepimizin bebeğini..sanırım çok incelememek hayırlısı...duamı ediyorum allah'ıma emanet diyorum artık..
muffincimm[sıze=2][/sıze]
canım yarın yaramaz kokoş kızına kavusacaksın ne kadar guzel yaaa...
Inşallah memnun kalırsın dogumdan bebegınide saglıklıca kucagına alırsın
Biz kilosunu 3300 biliyorduk en son doğumdan 4 gun önce başka hastane oyle söylemişti tarttiklarinda 3700 deyince çok şaşırdım sürpriz oldu, seninki de iyiymis ama inş benim gibi bir sürprizle karsilasmazsin :) yine de normal dogum tavsiye ederim yalnız ikinma aşamasında dikkatli ol ben sanırım kendimi fazla zorladım suan oturup kalkarken çok zorlanıyorum ve afedersin büyük abdestimi yapamadım henüz orda şişkinlik var geçmesini bekliyorum ayrıca 6 dikişim var devlet hastanesi olduğu icin oyle epidural falan yok ağrı hafifletici bir iğne yaptılar sadece ben her acıyı hissettim açıkcası dogum ani 5 dakikada gerceklesti ama sonrası biraz daha zorladı beni rahmi temizlemek dikis falan acı verdi. İnş gonlunce bir dogum yasarsın Allah evladına tez zamanda kavuştursun :)
arkadslar kötü bi haber olsada sizle paylaşmak istedim 22 agustos bayramın 3. günü öğlen baslyan sancım ve sonra gelen kanamamla acile ggittik annem ve kayınpedermle ebe cagırdılar nst ye baktı maalesef kal atısı yoktu bebeğimin baska ebe cagırdılar tecrübeli oda baktı inşallah yanılıyoruzdur ultrasonda sorun çıkmaz ama maalesef bebek ölü dedi dr geklsin baksın dedi dr da tatil dönüşüğndeymiş geldi ultrasonda baktı ve oda bebeğin öldüğünü söyledi anestezistin olmadıgını sabah alacaklarını söylediler gece 11 de yatırdılar serum taktılar sabaha kadar sancı çektim ağrı kesici yapamazlarmış.sabah sezeryana aldılar gecem sabahım ağlamakla geçti gerçi sancıdan üzüntümü bile yasayamadım sabah ameliyata girdim spinal anestezim yapıldı ve 5 dakika sonra 09.00 da bebeğim çıkmış ben anlamadım sonra bitmiş bi şekilde odama çıkardılar beni çok ilgilendiler sagolsunlar benimle agladılar valla.babamıza aksam üstü teslim ettiler bi o gördü bebeğimizi ama YIKILDI BİTTİ TABİİ ama bana hiç belli etmemeye calışıyo bana benziyomuş meleğim kilosu 3350 boyu 49 cm herşeyi güzeldi hiç bi sorunu yokmuş ama ebenin dediğine göre 2 gün olmuş en az karnımda öleliş 2 günüde geçmezmiş ama.hiç bi sorun kalmadıgına göre ve içerdede çıktıgına göre kakasını yutmuş günü geçince yutar bebekler benm bildiğim .bu nasıl bişey anlamıyorum ama şükür rabbime bana hep dua ettiğim için dayanma gücü sabrını veriyo dicek bişey yok kelimeler anlamsız rabbim düşmanıma bile yaşşatmasın bu acıyı.
Kızlar oğluşum sıcaktan isilik oldu.Boynu eklem yerleri kırmızı isilik dolu.Eczaneye gittim sordum.Bepantene verdi.Bakalım sürdüm iyi gelecek mi ? aranızda bu sorunu yaşayan varr mı varsa öneriinizi nedir ?
herkeze merhaba 22.08.2012 12:50 de kızım azra spinal sezeryanla dünyaya geldi.evdeyiz bir kayınvalide problemiyle iç içeyiz bebişim mememin birini emiyor diğerini emmiyor şişti çok fenagöğüslerim yara içinde pompaya çekip rahatlatıyorum kayınvalidemde göğsüme vişne reçeli ve bal sürmeye çalışıyor ağzına alsın diye ondanda ben korkuyorum tatlı diyee acill yardım kızlar perişan haldeyim
sevindiğim nokta bebek kilolu olmasına rağmen 5 dk da doğurmuşsun . benim endişem bebeğin kilolu olması ve suni sancı ile olursa sancım gelmezse nasıl olacağı konusu.. hayırlısı olsun..
arkadslar kötü bi haber olsada sizle paylaşmak istedim 22 agustos bayramın 3. günü öğlen baslyan sancım ve sonra gelen kanamamla acile ggittik annem ve kayınpedermle ebe cagırdılar nst ye baktı maalesef kal atısı yoktu bebeğimin baska ebe cagırdılar tecrübeli oda baktı inşallah yanılıyoruzdur ultrasonda sorun çıkmaz ama maalesef bebek ölü dedi dr geklsin baksın dedi dr da tatil dönüşüğndeymiş geldi ultrasonda baktı ve oda bebeğin öldüğünü söyledi anestezistin olmadıgını sabah alacaklarını söylediler gece 11 de yatırdılar serum taktılar sabaha kadar sancı çektim ağrı kesici yapamazlarmış.sabah sezeryana aldılar gecem sabahım ağlamakla geçti gerçi sancıdan üzüntümü bile yasayamadım sabah ameliyata girdim spinal anestezim yapıldı ve 5 dakika sonra 09.00 da bebeğim çıkmış ben anlamadım sonra bitmiş bi şekilde odama çıkardılar beni çok ilgilendiler sagolsunlar benimle agladılar valla.babamıza aksam üstü teslim ettiler bi o gördü bebeğimizi ama YIKILDI BİTTİ TABİİ ama bana hiç belli etmemeye calışıyo bana benziyomuş meleğim kilosu 3350 boyu 49 cm herşeyi güzeldi hiç bi sorunu yokmuş ama ebenin dediğine göre 2 gün olmuş en az karnımda öleliş 2 günüde geçmezmiş ama.hiç bi sorun kalmadıgına göre ve içerdede çıktıgına göre kakasını yutmuş günü geçince yutar bebekler benm bildiğim .bu nasıl bişey anlamıyorum ama şükür rabbime bana hep dua ettiğim için dayanma gücü sabrını veriyo dicek bişey yok kelimeler anlamsız rabbim düşmanıma bile yaşşatmasın bu acıyı.
arkadslar kötü bi haber olsada sizle paylaşmak istedim 22 agustos bayramın 3. günü öğlen baslyan sancım ve sonra gelen kanamamla acile ggittik annem ve kayınpedermle ebe cagırdılar nst ye baktı maalesef kal atısı yoktu bebeğimin baska ebe cagırdılar tecrübeli oda baktı inşallah yanılıyoruzdur ultrasonda sorun çıkmaz ama maalesef bebek ölü dedi dr geklsin baksın dedi dr da tatil dönüşüğndeymiş geldi ultrasonda baktı ve oda bebeğin öldüğünü söyledi anestezistin olmadıgını sabah alacaklarını söylediler gece 11 de yatırdılar serum taktılar sabaha kadar sancı çektim ağrı kesici yapamazlarmış.sabah sezeryana aldılar gecem sabahım ağlamakla geçti gerçi sancıdan üzüntümü bile yasayamadım sabah ameliyata girdim spinal anestezim yapıldı ve 5 dakika sonra 09.00 da bebeğim çıkmış ben anlamadım sonra bitmiş bi şekilde odama çıkardılar beni çok ilgilendiler sagolsunlar benimle agladılar valla.babamıza aksam üstü teslim ettiler bi o gördü bebeğimizi ama YIKILDI BİTTİ TABİİ ama bana hiç belli etmemeye calışıyo bana benziyomuş meleğim kilosu 3350 boyu 49 cm herşeyi güzeldi hiç bi sorunu yokmuş ama ebenin dediğine göre 2 gün olmuş en az karnımda öleliş 2 günüde geçmezmiş ama.hiç bi sorun kalmadıgına göre ve içerdede çıktıgına göre kakasını yutmuş günü geçince yutar bebekler benm bildiğim .bu nasıl bişey anlamıyorum ama şükür rabbime bana hep dua ettiğim için dayanma gücü sabrını veriyo dicek bişey yok kelimeler anlamsız rabbim düşmanıma bile yaşşatmasın bu acıyı.[/QUO
Allahım sana sabırlar versin.Çok üzüldüm..İnan söyleyecek söz bulamıyorum.Allah kimseye yaşatmasın bu duyguyu.Ama anlamadığım sebebi ne bu durumun.
kakasını yutmuş cnm tahminen karnımda ölmeden 2 gün önce de dr a gitmiştim ama bahane işte nasip napalım
Kızlar 10 gün oldu biz doğalı.şu an sağsam 20-30 cc süt geliyor iyi mi?bana az geliyor.mama vermek istemiyorum.ay dereotu sapı kaynatıp içiyorum.aslında yemekten önce 1 tutam yemek lazımmış ama olmadı yenmiyor.humana içiyorum.yaş incir-kuru incir suyu-siyah üzüm hoşafı.ay hoşaf oldum resmen nasıl artcak süt kızlar ya günde 2-3 lt su içiyorum.inek gibi çimen yesem olur mu
kakasını yutmuş cnm tahminen karnımda ölmeden 2 gün önce de dr a gitmiştim ama bahane işte nasip napalım
cok uzuldum başın sağulsun. bende bekliyorum canım sıkılıyo illa bekletiyolar 1 hfat erken olsun gelişsin diye bu saatten sonra kilodan başka nesi gelişecek korku sardı şimdi beni. illa 39 haftayı doldursun diye sezeryan zaten ne bekletiyo beni yaaa.
kansızlık yasayan varmı
Hepinizde sağolun arkadaşlarım bende sizleri değerli gördüğüm için kötüde olsa paylaştım güzeli paylaşıyorsak acıyıda paylaşmamız gerek die düşündüm.ama rabbim sabır veriyo heralde ben daha zor olur diye düşündüm şaşıyorum kendi kendime. Gerçekten hepinize tekrar teşekkürler.bebeklerinizi sağ salim iyi günlerde büyütün..
herkeze merhaba 22.08.2012 12:50 de kızım azra spinal sezeryanla dünyaya geldi.evdeyiz bir kayınvalide problemiyle iç içeyiz bebişim mememin birini emiyor diğerini emmiyor şişti çok fenagöğüslerim yara içinde pompaya çekip rahatlatıyorum kayınvalidemde göğsüme vişne reçeli ve bal sürmeye çalışıyor ağzına alsın diye ondanda ben korkuyorum tatlı diyee acill yardım kızlar perişan haldeyim
ben en çok tahin helvasından fayda görüyorum. helva üzerine süt içiyorum hemen doluyo memelerim. bir de humana ve bol su ama en çok helvadan sonra arttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?