2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım uçuk için şöyle bir tedavi uyguladdım hamilelikte ilk 3 ay çok çıktı bende.çıktığını farkeder etmez buzdolabı poşetinin içine buz doldur o bölgede beklet.ilk gün ama bu.sonrası için soğuk-sıcak tedavisi uyguladım.buz-kaynar suya batırılmış pamuk .virüsleri öldürüyormuymuş ne sen yine de bir araştır.ama ilk çıkarken karıncalandığında buz torbası koymak çok işe yarıyor

muffincimm[sıze=2][/sıze]
canım yarın yaramaz kokoş kızına kavusacaksın ne kadar guzel yaaa...
Inşallah memnun kalırsın dogumdan bebegınide saglıklıca kucagına alırsın

canım geçmişi okuyorum yeni gördüm sağol.ay sorma fena oldu.oturup gaz çıkarmamızı istemiyor.ya konuşcaksın ya da gezdirceksin hanımefendiyi.bezinin değiştirilmesini sevmiyor.aman pek bir nazlı oldu.ilk 2 gün idealdi.uslu yatağa koyduk mu uyuyan.önizlemeymiş o.şimdi gerçek yüzünü görüyorum hanımefendinin

sevindiğim nokta bebek kilolu olmasına rağmen 5 dk da doğurmuşsun . benim endişem bebeğin kilolu olması ve suni sancı ile olursa sancım gelmezse nasıl olacağı konusu.. hayırlısı olsun..

Kızlar 10 gün oldu biz doğalı.şu an sağsam 20-30 cc süt geliyor iyi mi?bana az geliyor.mama vermek istemiyorum.ay dereotu sapı kaynatıp içiyorum.aslında yemekten önce 1 tutam yemek lazımmış ama olmadı yenmiyor.humana içiyorum.yaş incir-kuru incir suyu-siyah üzüm hoşafı.ay hoşaf oldum resmen nasıl artcak süt kızlar ya günde 2-3 lt su içiyorum.inek gibi çimen yesem olur mu

canım inan okurken o kadar etkilendimki rabbim sabır versin böyle imtihan etmesin kimseyi nasıl zordur tahmin etmeye çalışıyorum edemiyorum bile nefesim kesiliyor.. rabbim sana sabır versin eşinede öyle.. inan çok üzüldüm seni en iyi anlayacak bizleriz ve dayanması zor olsada rabbim inancımızı güçlü kılsın inş.

Kızlar oğluşum sıcaktan isilik oldu.Boynu eklem yerleri kırmızı isilik dolu.Eczaneye gittim sordum.Bepantene verdi.Bakalım sürdüm iyi gelecek mi ? aranızda bu sorunu yaşayan varr mı varsa öneriinizi nedir ?

Canım benim oğlumda olmuştu, ılık suyla duş aldırdım ve sıkı giydirmedim 1 günde geçti şükür...

öyle rastgele gezerken okudum umarım kızmazsın cevap verdim diye ben mayıs annesiyim sakın memene birşey sürdürme hatta balı asla nette oku bebeklere 1 yaşına kadar bal yasak. benim kızımda almadı bir mememi en başta başı yok diye biri tavsiye etti şimdi hangi memeni alıyorsa hep o tarafa yatırıyon ya alışıyor sende yastık yardımıyla aynı tarafa yatırıp öbür memeyi ver ben kızımı öyle alıştırdım bilmem anlatabildimmi memenin başını lansolin kremle bol bol ov zamanla az da olsa büyüyor

sevindiğim nokta bebek kilolu olmasına rağmen 5 dk da doğurmuşsun . benim endişem bebeğin kilolu olması ve suni sancı ile olursa sancım gelmezse nasıl olacağı konusu.. hayırlısı olsun..

Hiç endişelenme, anne olacaksın daha güzeli var mı:) Hep böyle düşün:) Ben suni sancıyla yaptım normal doğum, bizim yaramaz keseyi patlattı ve suyum geldi, tüm suyu boşalttım 4 saatte, sancı yok! Doktor bekledi bekledi,açılma yok, hatta rahim geriye bakıyor hala, tık yok anlayacağın, 6 saat bekleyip de sancım gelmeyince verdi suni sancıyı. Asıl yoğun sancılar gelmeye başladıktan 20 dk sonra doğum yaptım. Yani korkma suni sancıdan, doğum yapma süren hızlanıyor böyle düşün:) ki benim oğlanın kafası doğum anına kadar yan bakıyordu. Şimdi kucağımda meleğim, hayırlısıyla sen de alacaksın o anı hayal et böylece daha güçlü hissedeceksin! Annesin sen, savaşçısın unutma:)

Son düzenleme:

canım başın sağolsun,rabbim sabır ve dayanma ggücü versin inş.diğer bebeğine uzun hayırlı ömürler versin,çok üzüldüm okuuynca,yine verir rabbim hayırlısıyla.

kelimelerin anlamsız kaldığı durumdayım, insan kendi başına gelmiş gibi hissediyor. rabbim sabrını versin inş.

ben en çok tahin helvasından fayda görüyorum. helva üzerine süt içiyorum hemen doluyo memelerim. bir de humana ve bol su ama en çok helvadan sonra arttı

ohhh 3.5 ayın sonunda evime geldim şükürler olsun
bebeğimde yatağına kavuştu
çok yaramaz bi bebek 19 günlük olduk gece uykumuz hiççç yok sabaha kadar bekçiyiz sizler nasılsınız

Sutum cok dedim simdide Bebegimi doyurmuyo mecbur gunde birkerede olsa mama veriyorum siz siz olun Sutum var demeyin vallah nazara geldi Annem diyodu Sutum var deme sut cok cabuk nazar olur diye

canım çok üzüldüm rabbim sabrını bol versin inşaallah kızını hayırlı sağlıklı bir ömür nasip etsin

gözün aydın canım sakın öyle şeyler yaptırma aç bırak bebeği zorla ver göğsünü
yaaa bu arada sen benm kuzenimisin???
ben derya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…