canım gece gündüz henüz ters olabilir bebişinde. ayrıca şuan için uyandır yeni doğan sarılığından korumanın tek yolu beslemektir.10 gün sonra bırak kendi düzenini kursun.
muffincim aman canım bu kadar kasma kendini süt içinde endişe etme mümkün olduğunca duş al, bol sıvı tüket. herkesin yöntemi faklı ben bozada buldum çareyi o maşallah arttırdı sütümü.ve bol bol emzirme bebekle ne kadar temas ederse göğüs o kadar artıyo.ve garip bir inanış bebişin biraz ağlamasına izin verinyok yok şaka değil ve dikkat edin bir süre sonra o ağladığı an göğüsleriniz sızlıyor ve süt damlamaya başlıyor
guzel anneler ve anne adaylari ve tabii minnaklar biz geldik hepinizi de koccaman opuyoruzz
canim dogumdan once kullandigim demir ilacini hic kesmedi dr (bir de kanama gecirince gunde ikiye cikartti) yani evet kansizligim var kisacasi :)) icini ferah tut demir ilaciyla falan geciyor ama icin bosalmasini anlamadim. emzirdikten sonra hafif basin donuyormus gibi hissediyorsan o normal ama digerini bilmiyorum tatlim :44:
canim benim cok uzuldum.. ne desem bilemedim.. Allah evladina ve size uzun omurler ve sabir versin..
guzelim cook normal hatta ilerleyen zamanlarda bebeler susmayinca onlarla agliyorsun da haftasonu ben aglayinca kizim sustu anne elden gidiyor diye dusundu herhaldehaa bu arada benim koca da arada beni cildirtiyor el kadar bebeyle kavga ediyor sussun diye o bagirdikca bebe hepten bagiriyor derin nefes al ortami terket ama kocana da cok yuklenme (onlarin da felegi sasiyor nasilsa :)))
20 - 30 cc haydi haydi yeter tatlim zaten yetmese sipalar yetmedigini anlatiyorlar merak etmee :)
ben sadece lansinosh kullandim canim ama kendi sutunu sur ve memenin tamamini itelemeye calis agzina , belki gogus kalkanlari da ise yarayabilir. ama sezaryen yaralarinda sikinti olmamasi lazim bir dr na sor istersen
canım ağlamasına izin vercem ama dün göbeği düştü.bugün altını değişirken ağladı baktık göbeğinde biraz kan vardı.çok korkuyorum sizlerde de oldu mu kızlarrrrrrrrrr bir cevap yazın nolur
canım ben de aynı şeyi düşünüyorum ama süt pompan bozuk çıktı yolladım firmaya.7-8 kez ya kullandım ya kullanmadım.afinity lansinohun çiftli pompasıydı.günde 1 kez kullanıyordum göğüs ucumu dinlendirmek için.işe yarıyordu ama 2 gündür elektrik aksamı 80 lik ihtiyar gibi ses çıkarıyor kendine hayrı yok40 cıksın bi Allahın izniyle haftasonu eşime gece için sagıp verecem uyucam hayalim bu suanda
canım ağlamasına izin vercem ama dün göbeği düştü.bugün altını değişirken ağladı baktık göbeğinde biraz kan vardı.çok korkuyorum sizlerde de oldu mu kızlarrrrrrrrrr bir cevap yazın nolur
bende de oldu ama yüzü ve boynunda.başlarda kırmızı leke şeklindeydi.havayla temastan oluyor dedi dr geçermişbebeğimin yüzü, saç dipleri hep sivilcelerle doldu. çok üzülüyorum ama netten araştırdım normalmiş ve yapacak birşey yokmuş
canım sütüm benle dalga geçti resmen.herşeyi denedim humana,hurma,hoşaf vb.sıcak su8kaynar olmamalıymış sütü kesiyor dediler) ile göğüse masaj yap bir de dereotu suyu kaynat ya da açken dereotu ye.bunlar biraz işe yaradıya kızlar ne kadar sütünüz geliyor?? bebeğinizin doyduğunu nasıl anlıyorsunuz?? benim sütüm yetmiyor endişesi yaşıyorum.. bi de süt için ne yiyip içiyorsunuz?
bende çatladıktan sonra aldım o uçları ama hala açıyor dediğini yaptım inş işe yarar yoksa yarın gögüs pompası alıcam
sezeryan doğum yaptığım için sürekli hırkayla gezdiriyorlar canım ne açması
ben de sezeryan yaptım.kim giydiriyor hırka anlamadım
canım telaş yapma damla şeklinde kızımdada oldu.ama kanama devam ederse ve artarsa doktora götür.
Emzik almadan önce arastırdıgım kadarı ile Kaucuk emzikten vazgecip silikon emzik almıştım. Kaucuk emziğin bebek tukurugu ile teması halinde kansorejen bir madde ortaya cıktıgına dair haberler vardı.
Oğlum silikon emzik alamayınca agzına eşime halen bu kadar marka uretip sattgına gore haberler asılsız dedim ve eczaneye gonderdim.Eczacımız artık Kaucuk emzik uretilmedigini soylemiş.
Kullanan arkadaslar var ise tekrar arastırırsa daha iyi olur.Yeni bir karar olabilir en son inceleme gelecekti piyasadaki kaucuk emziklere.
don atlet yatıyorum:)) sezeryan yaptım bende bu sıcakta hırkamı hayatta gıymem
Beni basıma gelmedi ama yakın zamanda bi arkadasmın kızında olmustu doktora gittiler takip etmesini devam ederse gelmesini istemişti oda devam etmedi zaten
Çok sağol canım
İŞte millet panikletti daha bir aylık kilosunu bile ogrenmedik süt şimdi yetiyormu onu bile tam bilemiyorumda millet basladı sen daha biraz buyusun ozaman gor demeye süt yetmiyormuş
canım ben de aynı şeyi düşünüyorum ama süt pompan bozuk çıktı yolladım firmaya.7-8 kez ya kullandım ya kullanmadım.afinity lansinohun çiftli pompasıydı.günde 1 kez kullanıyordum göğüs ucumu dinlendirmek için.işe yarıyordu ama 2 gündür elektrik aksamı 80 lik ihtiyar gibi ses çıkarıyor kendine hayrı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?