2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım ağlamasına izin vercem ama dün göbeği düştü.bugün altını değişirken ağladı baktık göbeğinde biraz kan vardı.çok korkuyorum sizlerde de oldu mu kızlarrrrrrrrrr bir cevap yazın nolur

canım sınav gibi bişey bu bebek seviyorsun ama tüketiyor.eşe davranışın bile değşiyor.aman allah sabır versin hepimize.bebişin göbüşü düşünce kan geldi mi?göbek düştükten sonra batikon vb sürdünüz mü??........................................................bir de ben emziriyorum bir seferde 10-15 dk sütüm de aşırı olmasa da var biraz.ama altını değişiyorum aranıyor ağzını açıyor emmek istiyor.doymaması imkansız.ne yapıcam ben yaaaaaaa

Beni basıma gelmedi ama yakın zamanda bi arkadasmın kızında olmustu doktora gittiler takip etmesini devam ederse gelmesini istemişti oda devam etmedi zaten

40 cıksın bi Allahın izniyle haftasonu eşime gece için sagıp verecem uyucam hayalim bu suanda
canım ben de aynı şeyi düşünüyorum ama süt pompan bozuk çıktı yolladım firmaya.7-8 kez ya kullandım ya kullanmadım.afinity lansinohun çiftli pompasıydı.günde 1 kez kullanıyordum göğüs ucumu dinlendirmek için.işe yarıyordu ama 2 gündür elektrik aksamı 80 lik ihtiyar gibi ses çıkarıyor kendine hayrı yok

canım telaş yapma damla şeklinde kızımdada oldu.ama kanama devam ederse ve artarsa doktora götür.

ya kızlar ne kadar sütünüz geliyor?? bebeğinizin doyduğunu nasıl anlıyorsunuz?? benim sütüm yetmiyor endişesi yaşıyorum.. bi de süt için ne yiyip içiyorsunuz?
canım sütüm benle dalga geçti resmen.herşeyi denedim humana,hurma,hoşaf vb.sıcak su8kaynar olmamalıymış sütü kesiyor dediler) ile göğüse masaj yap bir de dereotu suyu kaynat ya da açken dereotu ye.bunlar biraz işe yaradı

Emzik almadan önce arastırdıgım kadarı ile Kaucuk emzikten vazgecip silikon emzik almıştım. Kaucuk emziğin bebek tukurugu ile teması halinde kansorejen bir madde ortaya cıktıgına dair haberler vardı.
Oğlum silikon emzik alamayınca agzına eşime halen bu kadar marka uretip sattgına gore haberler asılsız dedim ve eczaneye gonderdim.Eczacımız artık Kaucuk emzik uretilmedigini soylemiş.
Kullanan arkadaslar var ise tekrar arastırırsa daha iyi olur.Yeni bir karar olabilir en son inceleme gelecekti piyasadaki kaucuk emziklere.

ben de sezeryan yaptım.kim giydiriyor hırka anlamadım

benim bebişinki 8 günlükken düştü, geride pıhtı kaldı. böyle siyah, kabuk gibi. her banyodan sonra havlusuna, bezine bir miktar kan bulaştığını gördüm. 2-3 gün önce o pıhtı da çıktı yerinden. şimdi 19 günlük banyodan sonra çok hafif kanama oluyo ama hemen pıhtı oluşuyor. dün bir pediyatriste sordum, devamlı bir kanaöma olmadığı sürece normalmiş. devam eden,akışkan, kesilmeyen, pıhtılaşmayan kanmalar anormalmiş.

ben de aynı şeyi duydum kauçukta emdikçe gelen zararlı bir madde varmış silikon aldım

amann millet halt yesin zaten hep bulurlar panikletecek bisi. ilk gunlerde 40 in ciksin ondan sonra gorursun gununu diyorlardi (bu arada 40 gun zaten uyumadik) simdi de aman ayaklasinlar da o zaman gorursun diyorlar
hissadan hisse sallama be guzelim milleti :))
Çok sağol canım
İŞte millet panikletti daha bir aylık kilosunu bile ogrenmedik süt şimdi yetiyormu onu bile tam bilemiyorumda millet basladı sen daha biraz buyusun ozaman gor demeye süt yetmiyormuş

oluyor canim normal bizde de oldu 5 - 7 gun oldu gecti sonra. dr devam ederse gel demisti. aglarken falan da bisi olmuyor merak etme (benimkiler de yirtiniyor resmen aglarken)

ameda lactaline kullaniyorum pompa olarak , arkadasimdan aldim. muhtesem bisi tavsiye ederim

sl kızlar nasılsınız, şuan uyusam sabahı bulurum sanırım, oğlum 5te uyandı, 11 gibi uyudu, ayrıca misafirim geldi, şuan çok yorgunum, oğlum bıraksa uzun süre uyurum
annem gitmeseydi keşke, onsuz çok zor oluyor yetişemeyince çok gergin oluyorum, eşimle bi dargın bi barışığız

Kızlar göbekler ne alemde, ben normal yapmama rağmen göbek hala yerinde
Korse takamadım sıcaktan, 40 çıktıktan sonra mekik çekmeye balşayacağım, umarım çözüm olur

Bugun dr cok kizdim beni fazladn on dk beklermjsiniz dedim hsyir dedi. Bende o dr vazgdcgim. Avrasya hast. Nurcan hn. Oneren varmi bide dogjm ne kadar acep

Hemde bugun evin yanindaki dr suuyun az dedi. Bende kenfi dr aradim. Sagolsun beklemem dedi. Buda bak basinin caresine demek ole degilmi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…