benim bebişinki 8 günlükken düştü, geride pıhtı kaldı. böyle siyah, kabuk gibi. her banyodan sonra havlusuna, bezine bir miktar kan bulaştığını gördüm. 2-3 gün önce o pıhtı da çıktı yerinden. şimdi 19 günlük banyodan sonra çok hafif kanama oluyo ama hemen pıhtı oluşuyor. dün bir pediyatriste sordum, devamlı bir kanaöma olmadığı sürece normalmiş. devam eden,akışkan, kesilmeyen, pıhtılaşmayan kanmalar anormalmiş.
amann millet halt yesin zaten hep bulurlar panikletecek bisi. ilk gunlerde 40 in ciksin ondan sonra gorursun gununu diyorlardi (bu arada 40 gun zaten uyumadik) simdi de aman ayaklasinlar da o zaman gorursun diyorlar
hissadan hisse sallama be guzelim milleti :))
oluyor canim normal bizde de oldu 5 - 7 gun oldu gecti sonra. dr devam ederse gel demisti. aglarken falan da bisi olmuyor merak etme (benimkiler de yirtiniyor resmen aglarken)
ameda lactaline kullaniyorum pompa olarak , arkadasimdan aldim. muhtesem bisi tavsiye ederim
valla canım gaz sancıları basladıgındna bu yana aynı bzimde uyuması bir lutuf. Dun akşam uzeri 6da bi uyandı sabah 10a kadar sadece 3 saat uyudu uymadı. Gunduz uyur dedim daha yeni 1saattir uyuyor. Eş konusunda biz hassasız onlar bizden hassas aynen bizde bebege kızamayınca birbirimize catıyoruz :)sl kızlar nasılsınız, şuan uyusam sabahı bulurum sanırım, oğlum 5te uyandı, 11 gibi uyudu, ayrıca misafirim geldi, şuan çok yorgunum, oğlum bıraksa uzun süre uyurum
annem gitmeseydi keşke, onsuz çok zor oluyor yetişemeyince çok gergin oluyorum, eşimle bi dargın bi barışığız
Benim sezeryan oldu ameliyattan sonra baktım aynen duruyor :) Sezeryanda gobek kalır dediler hep demekki kalacak dedim gecen bi baktım dumduz olmus inmiş gobek falan 0 ama ne ara indi bilmiyorum valla farketmedim hiç :)Kızlar göbekler ne alemde, ben normal yapmama rağmen göbek hala yerinde
Korse takamadım sıcaktan, 40 çıktıktan sonra mekik çekmeye balşayacağım, umarım çözüm olur
don atlet yatıyorum:)) sezeryan yaptım bende bu sıcakta hırkamı hayatta gıymem
Hemde bugun evin yanindaki dr suuyun az dedi. Bende kenfi dr aradim. Sagolsun beklemem dedi. Buda bak basinin caresine demek ole degilmi.
merhaba hanımlar celisin ablasın yine ben bu sefer güzel haberlerle :)
kardeşimin günü malumunuz bayağa bi geçti dün gidilen nst de yine bişi çıkmadı doktor bebek iri ve kilolu sancın yok sezeryan yapabilirim dedi yarın gel dedi kaldı,..
ve bugünnn
sabah 11 gibi yatışını yaptırdık suni sancıya başladılar an itibari(6 saat olduu) ile hala içerde aldıgımız haberlerıne göre neşesi yerinde sancısını hissetmiyor fakat nst de suni sancıdan dolayı sancı var ama bizim cici annnemiz hissedemiyorsadece 1 santim acılımı varmıs bu şekilde bi kaç saat daha devam edeceğini baktılar olmadı en son çare sezeryana alacaklarını sölediler dualarınızı küçük minik anne ve sonunda adı belli olan kızımız gökçe den eksik etmeyin sizden ricam... bir an önce hayırlısıyla doğumu gerçekleşsin işlh
benden haber vermesi sizden dua etmesi girmeden hepinize selamlarını iletti tekrar görüşmek üzereee :18:
kardeşimin günü malumunuz bayağa bi geçti dün gidilen nst de yine bişi çıkmadı doktor bebek iri ve kilolu sancın yok sezeryan yapabilirim dedi yarın gel dedi kaldı,..
ve bugünnn
sabah 11 gibi yatışını yaptırdık suni sancıya başladılar an itibari(6 saat olduu) ile hala içerde aldıgımız haberlerıne göre neşesi yerinde sancısını hissetmiyor fakat nst de suni sancıdan dolayı sancı var ama bizim cici annnemiz hissedemiyorsadece 1 santim acılımı varmıs bu şekilde bi kaç saat daha devam edeceğini baktılar olmadı en son çare sezeryana alacaklarını sölediler dualarınızı küçük minik anne ve sonunda adı belli olan kızımız gökçe den eksik etmeyin sizden ricam... bir an önce hayırlısıyla doğumu gerçekleşsin işlh
benden haber vermesi sizden dua etmesi girmeden hepinize selamlarını iletti tekrar görüşmek üzereee :18:
evet ben doğum sonrası iç sıkıntısı, isteksizlik, hatta yavrusuyla bile ilgilenmek istemeyen biri halini aldım ne yapabilirim bilmiyorum artık kızlar mumukunse desteklerinizi bekliyorum ne olur bu zor donemlerimde yanımda olun kuran okuyordum namaza baslayacam allaha sığınıyorum hatta geçen gece bebeğimi oldurme dusuncesi saplandı kucuk bir dusunce ama saplandı işte beynimin bir tarafı tamamen reddediyor bennasıl dusunurum diyorum boyle birseyi insan zihni işte oyunlar oynuyor insana en kısazamanda atatmak istiyorum allah bize yardım etsin zor bir donem geçiriyorum inşallah kısa surer şimdiye kadar herşeyimi paylastım ne kadar zor gelsede bunuda paylaşmak istedim sizin desteğinize ihtiyacım var
canım ağlamasına izin vercem ama dün göbeği düştü.bugün altını değişirken ağladı baktık göbeğinde biraz kan vardı.çok korkuyorum sizlerde de oldu mu kızlarrrrrrrrrr bir cevap yazın nolur
40 cıksın bi Allahın izniyle haftasonu eşime gece için sagıp verecem uyucam hayalim bu suanda
Canım sende biliyorsun işte bu bir donem elbet gecip gidecek kendine yuklenme kızma cok buyuk bir degişiklik ve sorumluluk hayatımızda
ve bugünnn
evet ben doğum sonrası iç sıkıntısı, isteksizlik, hatta yavrusuyla bile ilgilenmek istemeyen biri halini aldım ne yapabilirim bilmiyorum artık kızlar mumukunse desteklerinizi bekliyorum ne olur bu zor donemlerimde yanımda olun kuran okuyordum namaza baslayacam allaha sığınıyorum hatta geçen gece bebeğimi oldurme dusuncesi saplandı kucuk bir dusunce ama saplandı işte beynimin bir tarafı tamamen reddediyor bennasıl dusunurum diyorum boyle birseyi insan zihni işte oyunlar oynuyor insana en kısazamanda atatmak istiyorum allah bize yardım etsin zor bir donem geçiriyorum inşallah kısa surer şimdiye kadar herşeyimi paylastım ne kadar zor gelsede bunuda paylaşmak istedim sizin desteğinize ihtiyacım var
annem vardı gitti dun ama kız kardesim yanımda ama konustugum kişilerde kızını al ilgilen ısın diyorlar ne yapacağımı bilmiyorum canım offf cok sıkıcı bir durum hiçbirsey yapmak istemiyorum psikologa gitsemmiCanım hepimizde var bu sıkıntılar, az veya çok, seninkide lohusa depresyonu.
Geçecek ama zamandı var, seni en çok biz anlarız eminim, ailenden birileri varsa yanında hiçbişeye karışma, sadece dinlenmene bak.
Annem buradayken oğlumu emzirip anneme veriyordum, sadece emzirmeden emzirmeye alıyordum, çok rahattım.
ya bi sağımda ne kadar süt geliyor.. çok sordum ama cevap alamadım umarım sen cevaplarsın canım...
valla ben ilk hafta sagdım sadece 30cc gelmişti canım cıkmıstı manuel ile :) ozaman ilk geldiği zamandı 4-5.gun azdı yani
annem vardı gitti dun ama kız kardesim yanımda ama konustugum kişilerde kızını al ilgilen ısın diyorlar ne yapacağımı bilmiyorum canım offf cok sıkıcı bir durum hiçbirsey yapmak istemiyorum psikologa gitsemmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?