2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

göbek bizim göbeği çatlatır desene canım.ne göbekmiş ama

ameda iyiymiş satıcı kadın önermişti.kargoyla yolladım aldığım mağazaya değiştirecekler işallah.acil lazımdı ama.

valla canım gaz sancıları basladıgındna bu yana aynı bzimde uyuması bir lutuf. Dun akşam uzeri 6da bi uyandı sabah 10a kadar sadece 3 saat uyudu uymadı. Gunduz uyur dedim daha yeni 1saattir uyuyor. Eş konusunda biz hassasız onlar bizden hassas aynen bizde bebege kızamayınca birbirimize catıyoruz :)
Kızlar göbekler ne alemde, ben normal yapmama rağmen göbek hala yerinde
Korse takamadım sıcaktan, 40 çıktıktan sonra mekik çekmeye balşayacağım, umarım çözüm olur
Benim sezeryan oldu ameliyattan sonra baktım aynen duruyor :) Sezeryanda gobek kalır dediler hep demekki kalacak dedim gecen bi baktım dumduz olmus inmiş gobek falan 0 ama ne ara indi bilmiyorum valla farketmedim hiç :)

don atlet yatıyorum:)) sezeryan yaptım bende bu sıcakta hırkamı hayatta gıymem

aynen canım bende senin gibi don atlet oturuyorum kızımın sutune gaz geçecek diyede korkuyorum ama sıcaklardan durulmuyor

Hemde bugun evin yanindaki dr suuyun az dedi. Bende kenfi dr aradim. Sagolsun beklemem dedi. Buda bak basinin caresine demek ole degilmi.

birkaç doktoradaha gorun hemen bir doktorun dediğini dinleme bence normal doğumu dene

evet ben doğum sonrası iç sıkıntısı, isteksizlik, hatta yavrusuyla bile ilgilenmek istemeyen biri halini aldım ne yapabilirim bilmiyorum artık kızlar mumukunse desteklerinizi bekliyorum ne olur bu zor donemlerimde yanımda olun kuran okuyordum namaza baslayacam allaha sığınıyorum hatta geçen gece bebeğimi oldurme dusuncesi saplandı kucuk bir dusunce ama saplandı işte beynimin bir tarafı tamamen reddediyor bennasıl dusunurum diyorum boyle birseyi insan zihni işte oyunlar oynuyor insana en kısazamanda atatmak istiyorum allah bize yardım etsin zor bir donem geçiriyorum inşallah kısa surer şimdiye kadar herşeyimi paylastım ne kadar zor gelsede bunuda paylaşmak istedim sizin desteğinize ihtiyacım var

merhaba hanımlar celisin ablasın yine ben bu sefer güzel haberlerle :)
kardeşimin günü malumunuz bayağa bi geçti dün gidilen nst de yine bişi çıkmadı doktor bebek iri ve kilolu sancın yok sezeryan yapabilirim dedi yarın gel dedi kaldı,..
ve bugünnn
sabah 11 gibi yatışını yaptırdık suni sancıya başladılar an itibari(6 saat olduu) ile hala içerde aldıgımız haberlerıne göre neşesi yerinde sancısını hissetmiyor fakat nst de suni sancıdan dolayı sancı var ama bizim cici annnemiz hissedemiyorsadece 1 santim acılımı varmıs bu şekilde bi kaç saat daha devam edeceğini baktılar olmadı en son çare sezeryana alacaklarını sölediler dualarınızı küçük minik anne ve sonunda adı belli olan kızımız gökçe den eksik etmeyin sizden ricam... bir an önce hayırlısıyla doğumu gerçekleşsin işlh
benden haber vermesi sizden dua etmesi girmeden hepinize selamlarını iletti tekrar görüşmek üzereee :18:

Allah yardımcısı olsun inşallah saglıklı hayırlı sekilde biran evvel kızını alır kucagına artık
Aslında onun adının Nazlı olması gerekte Gökcede cok guzel isim :) Çok nazlandı valla erkenden panik yaptırdı birde :)

allah meleğini ona bağışlasın allah bir avazda kurtarsın inşallah

Canım sende biliyorsun işte bu bir donem elbet gecip gidecek kendine yuklenme kızma cok buyuk bir degişiklik ve sorumluluk hayatımızda

benim oğlumdada oldu göbeği düştükten sonra , bizim göbeğimiz biraz yukarı çıkıktı,göbek fıtığına müsaitmiş göbeği orayı bi bezle b astırıp kapattı ,3 gün duracak sonra açın dedi kanama olursa geri getirin dedi ,3 gün sonra açtık göbeği içeri gitmiş bi dahada kanama olmadı.

hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallahh. Allah yardımcısı olsun...

Canım hepimizde var bu sıkıntılar, az veya çok, seninkide lohusa depresyonu.
Geçecek ama zamandı var, seni en çok biz anlarız eminim, ailenden birileri varsa yanında hiçbişeye karışma, sadece dinlenmene bak.
Annem buradayken oğlumu emzirip anneme veriyordum, sadece emzirmeden emzirmeye alıyordum, çok rahattım.

annem vardı gitti dun ama kız kardesim yanımda ama konustugum kişilerde kızını al ilgilen ısın diyorlar ne yapacağımı bilmiyorum canım offf cok sıkıcı bir durum hiçbirsey yapmak istemiyorum psikologa gitsemmi

Kısa surede atlatırsın umarım bu durumu kendini bunaltma fazla insanları dinleyip aynı sekild efazla kendinide dinleme bu donem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…