2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

anne kokusnu tek geçerim:)) ay çok hoşuma gıdıo kucağıma alıyorum emzırır gıbı göbeğime kadar sokuluyo uyuyo:))

bu arada helva dednoız canom helva cektı hee:) du bakam olacaktı bı yerlerde:))

helvacı helva şeker lokumlu helva Neresini seviyosun canım ben sırf süt için yoksa 40 sene olmasa aramam

canım babası ayakta gezmeye alıştırdı zırlak oldu kız.ağlatmamaya çalışıyoruz göbeği dışına çıkmasın ve kanamasın diye ay nazlı olacak başıma.daha farklı yetiştirecektim.babası ve nenesi sağolsun hop kucak.napcam bunlarla bilmiyorum.yarın gazetede 3. Sh haberlerinde lohusa depresyonuna giren anne kocasını ve annesini pencereden attı diye haber görürseniz bilinki benim

Kızlar 2 muhabbet delim kaçmayın hemen.kaç cc süt çıkıyo tek seferde?pompa kullanıyor musunuz?

Kızlar 2 muhabbet delim kaçmayın hemen.kaç cc süt çıkıyo tek seferde?pompa kullanıyor musunuz?

valla ben evde olduğum için süt sağmıyorum şuanda gögsümden emmek varken sağmak mantıklı değil bana göre. sadece çalışacağım için stok yapıcam bı kaç gun ıcınde,dün sağdım denedım verdım bebişe löp löp yuttu:)

canım boşalttıkça süt üretimi arttığı için sağıyorum.bir de hatunun bişeyi azcık geç kalsın sinirlenip ısırıyor dişleri olsa mahvedecek sıpa.ucu diken batmış gibi acıyor bazen.

Bizim sıpa sadece memede uyuyor gezerek emmeyide cok seviyor bende gaz sorunu oldugundan kıyamıyorum gezdiriyorum valla ayaklarım kopuyor.

Bizim sıpa sadece memede uyuyor gezerek emmeyide cok seviyor bende gaz sorunu oldugundan kıyamıyorum gezdiriyorum valla ayaklarım kopuyor.

aynen memede uyuyo benımkıde. bazem memeye çokmu alıştırdım dıyorum ya,emzik oldum resmen doyuyo oynuyo sonra :)

aynen memede uyuyo benımkıde. bazem memeye çokmu alıştırdım dıyorum ya,emzik oldum resmen doyuyo oynuyo sonra :)

valla uzmanlar bebek 3ay hiçbirseye alısmaz diyorlar ama alıstı bence daha hiç kendi kendine yada sallama ile uymuslugu yok illa memede uyuyacak tokta olsa bi emzik alabilse cok guzel olacak hayat :))

emziği atıyo hemen ya illede meme:)

canm benmkide öyleydi.
sadece memede uyuyodu yatırıca memeyi arayp uyanıyodu.Emziğide almıyodu bir türlü.
kendime hurmadan komposto yapıyorm.
kızım içinde bir çay bardağının dibine koydm emziğin uucunu hafif batırıp veriyorm
nası iştahlı emiyo
bir güzel uyuyo
öyle böyle alıştırdm emziğe..
gerçkten hayat kurtarıcıymş
emziği veriyorm kendi işlerime bakıyorm yatakta oynayp duruyo
diğer türlü kucağmda gezdirip duruyodm

canım bugun oglen yazdıgını tam okuyordum kı saglık ocagından aradılar benımde oglusumun tsh hormonu yuksek cıkmıs tekrar gelın tekrar kan alıp gondercez dedıler.cok uzuldum cok canım sıkıldı.ınsallah yukselmez duser dıye dua edıyorum.bıraz arastırdım annenın hormonlarından gecmıs olabılır yada dogumda bebek strese gırmıstır ondan olabılır dıyo.offf mınıcık yavrum yaa cok moralım bozulduu.bıde dusuk cıkarsa aramazlarmıs yuksek cıkarsa yıne kan verecegız sanırım ve ılac tedavısıne baslanırsımdı sız ne ılacı kullnıyısunuz tekrar nezaman kan verecksınz.kesın teshıs konulmamıs anladıgım kdarıyla.
Rabbım herkesın evladına saglık sıhhat versın acılarını gostermesın

Canım bebeğin kaç günlük?
Belirli bir süreden sonra düşebiliyor ama bizimki yükselmişti, o nedenle ilaç tedavisine başladık.
Allah'tan çok yüksek değil, bizim değerimiz 16, doktor tedbir amaçlı kullanmamızı istedi, ultrasonda da bişey çıkmadı çok şükür.
İlacı 15 gün kullanıp tekrar kan vericez, inşaAllah düşmüş olur, ama ilacı yakın zamanda bırakamayacağız sanırım, tekrar yükselme ihtimali olabiliyormuş.

canım bugun 14gunluk oldu yavrum.ıkıncı kez alındı topuk kanı bakalım ınsallah yukselmemıstır.bende degerı sordum hemsırelere ama onlarda bılmıyor.telefonla arayıp bıraz yuksek cıktı demısler.ama endıselenmemek elde degıl.sen cocuk doktorunamı goturdun yoksa saglık ocagındamı hallettın ultrason ve ılac işini merak ettım.umarım sende hayırlı saglıklı haberler alırsın.anne olmak cok baska bıseymıs canım acıyor valla

Bizim çocuk doktoru yakınımız var o takip altına aldı, yoksa buralarda aile hekimi aramıyor bile, o kadar ilgisizler.
Yüksek çıkınca büyük ihtimal düşer dedi ama daha yükseldi malesef, ben hastanede yaptırdım, hem bu arada sarılık testi falanda yapıldı.
Ultrasonda troid bezlerine bakıldı, oda sorunlu olabiliyormuş bazı bebeklerde.
İnş. 2.de düşmüş olur canım, yoksa büyük ihtimal ilaç tedavisine başlarsınız.
Ama Rabbim daha büyük dertler vermesin, bu ilaç tedavisiyle düzelebilecek bir hastalık çok şükür.

yenidoğanın geçici aknesi diye bişi var, bebiş 2-3 haftalıkken başlıyor, en fazla 4-5 aylık oluncaya kadar devam ediyormuş. benim oğlumda da var. kafası, saç dipleri bile sivilcelerle dolu. yıkayınca hafif sönüyor. her gün yıkamak lazım ama kesin çözüm yok, gerek de yok diyorlar. kendiliğinden geçermiş. ancak sarı sarı kabuklanıp sulanıyorsa mutlaka doktora gösterin deniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…