Doğurdum çok şükür 3860 gr 53 cm genel sezeryan yavrumun adida goktug tugra. Olduda bitti:
yenidoğanın geçici aknesi diye bişi var, bebiş 2-3 haftalıkken başlıyor, en fazla 4-5 aylık oluncaya kadar devam ediyormuş. benim oğlumda da var. kafası, saç dipleri bile sivilcelerle dolu. yıkayınca hafif sönüyor. her gün yıkamak lazım ama kesin çözüm yok, gerek de yok diyorlar. kendiliğinden geçermiş. ancak sarı sarı kabuklanıp sulanıyorsa mutlaka doktora gösterin deniyor.
muffincim ben bir marka önereyim,"abdurrahman tatlıcı" eşim en lezzetlisi bu diyor. ben ondan yiyorum
bulabilir miyim bilmiyorum yine de sağol canım
Bizim sıpa sadece memede uyuyor gezerek emmeyide cok seviyor bende gaz sorunu oldugundan kıyamıyorum gezdiriyorum valla ayaklarım kopuyor.
sağdığın sütümü verıosun yoksa saklıomusun?
Doğurdum çok şükür 3860 gr 53 cm genel sezeryan yavrumun adida goktug tugra. Olduda bitti:
canım dr umuz biogaia diye bir damla verdi bitkisel ve bağışıklık güçlendirici,bağırsak florasını güçlendiriyor gaza iyi geliyor araştır derim.2 gündür sorunsuz uyku :)))
canım eğer ailede egzama varsa vakit kaybetmeden bir dermotoloğa göster. ve mustella nın şampuanıyla, yüz temizleme jelini öneririm. büyük oğlumda var egzaman benim ve ilk ayda baş gösteriyor zaten. birde kasıklarınada dikkat et egzamanın belirti yerlerinden biride kasıklardır. ve aman dikkat et çocuk doktoruyla işi çözmeye çalışma hemen kortizonlu kremlere yöneliyorlar ki o da ileriki yıllarda egzamanın daha kötüye gitmesine sebep oluyo. eşimde ypılmış o hata adamcağız şimdi pek çok şey yiyemiyor, ve kortizona alerjen geliştirmiş vücut.selam kıslar kızımın yüzü pütürlü kırmızı sivilcelerle doldu.
araştırdım biraz. kızım atopik egzama olmuş gibi görünüyo. böyle bir durumla karşılaşan var mı?
kızım ilk doğduğu haftada da yanakları kırmızıydı. geçmişti. ama şimdi kulaklarına varana kadar kırmızı pütürcükler var
acaba zinko kullanıyorum 3 gündür o mu yaptı
sorma canım daha öncede söylemiştim yan komşumun çamaşır makinası giderinde sorun var benim mutfağa veriyo. elli kere dedim şunu banyonun giderine veriver yada klozete diye ama nafile bu yüzden miniğim 7 günlükken farketmeyip suya basıp düşmüştüm kucağımda çocukla. oda yetmedi hala devam aynı hikaye. birde altımdaki tutturdu akıyoda akıyo banyodan diye kaç tane usta geitrttik zaten 8 aylıkken bütün banyoyu kırdırmıştım her şey yeni yapıldı. yine tutturdu kırdır diye ustalar geliyo bu bi seneden önce kurumaz boşa kırmayalım bekleyin yine damlarsa kırarız diyolar ama kadında anlıcak kafa yok o zaman sarardı ya tutturdu kırılıcak diyoda başka bişey demiyo. eşim kuduruyo çocuk daha küçük evde onca toz toprak ya mikrop kaparsa diye ama kime anlatıyosun. yani anlıycağın ruh sağlığım için taşınıcam canım.tatli annecik benim oglaninki de dokulmeye (gazini omzunda cikarirken agzima giriyordu dokulen saclar:)) basladi once bir garip oldu derisi hafif beyazimsi simdi normallesti :) hem kizimin da dokulmeye basladi iyi oldu :))
canimm hayirdir napti komsular boyle ?? ya da kisaca hay ben boyle komsularin :)) bosver hayirlisi olsun
galiba ben de 2 ayi tamamlayinca yaptiricam tatlim buyukler dugun olmaz o zaman diyorlar ama napalim artik :)
aman canım sakin. ilk bebeiş heralde çok doğal böyle duyguları yaşaman ilkimde ende öyleydim şimdi bunu yoğuruyorum tabiri caizseBebegim 20gunluk altını değiştirirken giydirirler biryerine zarar vericek diye çok korkuyorum
Kizlar cok fena mide bulantisi ishalim bebeginmi emzirsem mi bilemedim. Oda olurmu benim gibi sutten. Nolur bi akil verin
canım dr umuz biogaia diye bir damla verdi bitkisel ve bağışıklık güçlendirici,bağırsak florasını güçlendiriyor gaza iyi geliyor araştır derim.2 gündür sorunsuz uyku :)))
Canim sadece bunumu kullanıyorsun gaz icin. Eger memnundan bende alayım . Yavrum perişan oluyor gazdan
bizde pamukçuk oldk teyzeler..
dilimzde fazla yokta yanaklarımzn iç taraflarında var.
karbonatlı suya tülbenti ısladm temizlemiştim dün ama bugün yine olmş
gece emzirdikten sonrada yapamamki sürekli aynı şeyi..
ağzı sütlüyken uyuduğu için oluyomş ilerlemese bariyaaa:26:
kızlar oğlum kakasını yapamıyor,normalde günde 3 kere yapardı ,kızarıyor,ıkınıyor sonra ağlamaya başlıyor ,ne yapabilirim?
ayy kıyamam o sorun bizdede vardı kabız sanmıştım ama zorlamadan poposunda çatlaklar oluşmuş onun için yapamıyormuş dr iki tane krem verdi her bez değiştirmede karıştırp sürüyrm rahat yapıyor artık
bizde pamukçuk oldk teyzeler..
dilimzde fazla yokta yanaklarımzn iç taraflarında var.
karbonatlı suya tülbenti ısladm temizlemiştim dün ama bugün yine olmş
gece emzirdikten sonrada yapamamki sürekli aynı şeyi..
ağzı sütlüyken uyuduğu için oluyomş ilerlemese bariyaaa:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?