2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba bende böyle bi rahatsızlık geçirdim ateşlendim.dr umu aradım göğüs iltihaplanmıştır dedi.ağrı kesici ateş düşürücü bir de antibiyotik verdi.o şekilde düzeldim.geçmiş olsun

selam kızlar doğurmayan kaldı mı

şimdi sıra bize geliyor,dua edin bizlere.. bebişlerinizi de güle güle büyütün...

bende zeytinyağı sürüyorum popsuna ovuyorum hem karnını hem poposunu.bazen de 1 2 damla içiriyorum iyi geliyor

kızlar benim kız fena kucağa alıştı.uyuduğu saatler haricinde hep kucakta yani uyanıkken şöyle beşiğinde yattığı yok hep kucak.dolaşma halinde.var mı böyle olan

Anne olmak zor derlerdi de cok da zor degil derdim. Simdi geceden beri kusmam ve ishalim var yatsktan kalkamiyorum cok kotuyum. Hasta anne olmak cok zormus.

Bugün kızımla bir arada 3.günümüz
Biz geldik teyzeleriiiiii
29.08.2012 çrş. 40+0 saat40 da sezaryenle kızımız Mihrimah dünyaya gözlerini açtı.Kilomuz 3.340, boyumuz 51 cm fakat 3.200e düştü kilomuz taburcu olana kadar. Bugün sarılık kontrolumuz vardı, 7,9 olan değerimiz 8,4e çıkmış hızlı yükselmemiş bu yüzden yarın çağırmaya gerek görmedi ancak p.tesi tekrar çağırdı umarım artış olmaz,bol bol emzirmeye çalışıyorum kuzumu :26:
Fırsat buldukça girmeye çalışacağım, Hepinizi çok öpüyoruz

Sende kavuştun kuzuna sonunda. Allah anali babali saglikla büyütmeyi nasip etsin . Sarılık icin üzme kendini bol bol emzir. Sütun azsa takviye yap sakin anne sutu verecegim diye ac birakma

Masallah kuzucuna canim. Allah anali babali buyutsun.

Canim aynı sorun bizdede var maalesef. Steril gazli bezi parmahima dolayip Karbonatli suya batirip temizliyorum. Ardına mikostatin diye bir damlayı ağzına sıkıyorum . Günde 3 defa tekrarlıyorum cok faydasını gordum. Yalnız damlalik ağzına degdikten sonra yıkamadan ilacın icine tekrardan koymamak gerekiyor.

Anne olmak zor derlerdi de cok da zor degil derdim. Simdi geceden beri kusmam ve ishalim var yatsktan kalkamiyorum cok kotuyum. Hasta anne olmak cok zormus.

Bosuna cennet annelerin ayakları altında demiyorlar.
Hasta anne olmak gercekten zor. Rabbim tez zamanda şifa versin.

yarın minoşum bir aylık oluyor inş. anne olmak gerçekten çok güzelmiş aynı zamanda çok zor, onlarla birlikte ev işi yapmak yemek yapmak çok zor, mutfakla oda arasında mekik dokumak sinir bozucu ama onlar sağlıklı olsun yeter, herkesin yavrusunu Rabbim bağışlasın

oğluşum 18 günlük oldu bile.2 güne kadar çok huzurlu bir bebekti ama 2 gündür gaz sıkıntısı yaşıyor.Zavallım eğilip bükülüyor çok üzülüyorumBugün bütün gün uymadı taa akşam üzeri uyudu gaz sıkıntısı yüzünden ..Sizler ne kullanıyorsunuz gaz sancısı için acil yardıma ihtiyacım varr

aynı gün doğmuş kuzularımız bizde yarın bir aylığız...gerçekten çok güzel çokta zor...allah hayırlı sağlıklı ömür versin kuzularımıza

bnm kızımda 21 günlük bnde son 2 gündür gaz sıkıntısı çekiyorum..dün gece hiiiiç uyumadı doğal olarak uyutmadı da :)
çok yorucuydu streste oluyo insan sabaha karşı uyku basıyo gözler kapanıyo..anne olmak zormuş anladım.
bugün doktorunu aradım gaz giderici sap simplex al dedi eşime aldırdım...günde 5 kez 8'er damla kullanmamı söledi...
ama henüz başlamadım bakalım bu geceyide geçireyim yine uyumazsa yarın başlıcam.

aynı gün doğmuş kuzularımız bizde yarın bir aylığız...gerçekten çok güzel çokta zor...allah hayırlı sağlıklı ömür versin kuzularımıza

Benim kuzumda 2 sinde dogdu bizde yarin 1 ayligiz. Hayirli saglikli bir omur nasipetsin rabbim kuzucuklarimiza

kızlar 1. ayınızda tam teşekküllü bir hastaneye çocuk doktoruna gittiniz mi?
yoksa sadece aile hekimliğinde aşısını mı vurdurdunuz?
Birde aile hekimliklerinde bebeğin kilosuna bakılıyor mu?:26:

cnm bnm nası mutlu oldum anlatamam içim huzur doldu rabbim sağsalim büyütmeyi nasip etsin ohhh emzir emzir ne güzel anneliği özel yapan bi 9 ay tasımak bide emzirmek zaten..kokla mihrimah ı bnm için bebek kokusuna bayılırım(adı ççok güzel bu arada adıyla büyüsün)

kızlar oğlum kabız oldu galiba, gece zorla yaptı, sabah kalktım yine yok, bu saat oldu yine yapmadı,zorlanıyor ama tık yok
Zeytinyağını denedim 15dk. oldu ama bişey yok, çok zorlanıyor yavrum yaa, ne yapıcam ben

geçmiş olsun annesi kıyamam bizde yaşadık geçen hafta kabus oldu yavruma
aile hekimine götürdüm 2 tane krem verdi karıştırıp sürüyrm makattan her bezde sonra rahat rahat yapıyor
zeytinyağı bizdede işe yaramamıştı

mama veren anneler bebişlere kaç cc veriyorsunuz
ilk doğduğunda 10 cc daha sonra 30 cc 60 cc derken bugun 90cc geçtik çokmu sizce bunun yanındada emiyor tabi 4 saate bir mama aralarda emziriyorm
sizlerin düzeni nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…