Slm kızlar nasilsiniz meleklerimiz nasil? Ya kızlar iki gündür benim göğsümde misketende buyuk düğümler var acimiyo ama dun cok feci rahatsizlandim ateş üsüme ter bebeğimi kucama alıp emziremedim bile internetten araştırdım göğüs iltabi olabilir ve bu ateş halsizlikte ondan olabilirmiş ama emzirince ağrımıyor iltihap falan olsa cok ağrır diyorlar ama varmi kimsede boyle bir durum?
ayy kıyamam o sorun bizdede vardı kabız sanmıştım ama zorlamadan poposunda çatlaklar oluşmuş onun için yapamıyormuş dr iki tane krem verdi her bez değiştirmede karıştırp sürüyrm rahat yapıyor artık
Bugün kızımla bir arada 3.günümüz
Biz geldik teyzeleriiiiii
29.08.2012 çrş. 40+0 saat40 da sezaryenle kızımız Mihrimah dünyaya gözlerini açtı.Kilomuz 3.340, boyumuz 51 cm fakat 3.200e düştü kilomuz taburcu olana kadar. Bugün sarılık kontrolumuz vardı, 7,9 olan değerimiz 8,4e çıkmış hızlı yükselmemiş bu yüzden yarın çağırmaya gerek görmedi ancak p.tesi tekrar çağırdı umarım artış olmaz,bol bol emzirmeye çalışıyorum kuzumu :26:
Fırsat buldukça girmeye çalışacağım, Hepinizi çok öpüyoruz
Bugün kızımla bir arada 3.günümüz
29.08.2012 çrş. 40+0 saat40 da sezaryenle kızımız Mihrimah dünyaya gözlerini açtı.Kilomuz 3.340, boyumuz 51 cm fakat 3.200e düştü kilomuz taburcu olana kadar. Bugün sarılık kontrolumuz vardı, 7,9 olan değerimiz 8,4e çıkmış hızlı yükselmemiş bu yüzden yarın çağırmaya gerek görmedi ancak p.tesi tekrar çağırdı umarım artış olmaz,bol bol emzirmeye çalışıyorum kuzumu :26:
bizde pamukçuk oldk teyzeler..
dilimzde fazla yokta yanaklarımzn iç taraflarında var.
karbonatlı suya tülbenti ısladm temizlemiştim dün ama bugün yine olmş
gece emzirdikten sonrada yapamamki sürekli aynı şeyi..
ağzı sütlüyken uyuduğu için oluyomş ilerlemese bariyaaa:26:
Anne olmak zor derlerdi de cok da zor degil derdim. Simdi geceden beri kusmam ve ishalim var yatsktan kalkamiyorum cok kotuyum. Hasta anne olmak cok zormus.
yarın minoşum bir aylık oluyor inş. anne olmak gerçekten çok güzelmiş aynı zamanda çok zor, onlarla birlikte ev işi yapmak yemek yapmak çok zor, mutfakla oda arasında mekik dokumak sinir bozucu ama onlar sağlıklı olsun yeter, herkesin yavrusunu Rabbim bağışlasın
oğluşum 18 günlük oldu bile.2 güne kadar çok huzurlu bir bebekti ama 2 gündür gaz sıkıntısı yaşıyor.Zavallım eğilip bükülüyor çok üzülüyorumBugün bütün gün uymadı taa akşam üzeri uyudu gaz sıkıntısı yüzünden ..Sizler ne kullanıyorsunuz gaz sancısı için acil yardıma ihtiyacım varr
yarın minoşum bir aylık oluyor inş. anne olmak gerçekten çok güzelmiş aynı zamanda çok zor, onlarla birlikte ev işi yapmak yemek yapmak çok zor, mutfakla oda arasında mekik dokumak sinir bozucu ama onlar sağlıklı olsun yeter, herkesin yavrusunu Rabbim bağışlasın
aynı gün doğmuş kuzularımız bizde yarın bir aylığız...gerçekten çok güzel çokta zor...allah hayırlı sağlıklı ömür versin kuzularımıza
cnm bnm nası mutlu oldum anlatamam içim huzur doldu rabbim sağsalim büyütmeyi nasip etsin ohhh emzir emzir ne güzel anneliği özel yapan bi 9 ay tasımak bide emzirmek zaten..kokla mihrimah ı bnm için bebek kokusuna bayılırım(adı ççok güzel bu arada adıyla büyüsün)Bugün kızımla bir arada 3.günümüz
kızlar oğlum kabız oldu galiba, gece zorla yaptı, sabah kalktım yine yok, bu saat oldu yine yapmadı,zorlanıyor ama tık yok
Zeytinyağını denedim 15dk. oldu ama bişey yok, çok zorlanıyor yavrum yaa, ne yapıcam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?