kızlar oğlum kabız oldu galiba, gece zorla yaptı, sabah kalktım yine yok, bu saat oldu yine yapmadı,zorlanıyor ama tık yok
Zeytinyağını denedim 15dk. oldu ama bişey yok, çok zorlanıyor yavrum yaa, ne yapıcam ben
kızlar 1. ayınızda tam teşekküllü bir hastaneye çocuk doktoruna gittiniz mi?
yoksa sadece aile hekimliğinde aşısını mı vurdurdunuz?
Birde aile hekimliklerinde bebeğin kilosuna bakılıyor mu?:26:
slm kızlaarrrrrr
lütfen yarıdm edin.......
göğüs uçlarım acayip yara oldu bebişimi emzirirken çok ağrı çekiyrm......
siz bunu önlemek için neler yaptınız........
slm benim böyle bi sorunum olmadı ama bepanten iyi geliyo diyolar merhemi.dr un önerdiği kremlerden daha iyi diyenler var.ama tabi kişiden kişiye göre değişir.tabi sürdüğün zaman emzirmeden önce göğüs ucunu temizleyeceksin
slm kızlaarrrrrr
canım sorunun sadece ağrı ise garmastanı öneririm. gerçekten bulabileceğinin en iyisiymiş. ama durum daha vahimse örn benim ilk zaman yara açılmış ve kanamayla birlikte ihtihap kamaya başlamıştı. onada travazolu öneririm bende doktor tavsiyesiyle kullandım ancak travazol tedavi amaçlı bir krem ve onu sürdükten sonra 6 saat o göğüsten emzirme yapamıyorsun !!!!!! sonrasında ise çok iyi durulayıp bi 5 dk sağıp o sütü döküp sonra emzirebliyorsun !!!!
slm kızlaarrrrrr
canım sorunun sadece ağrı ise garmastanı öneririm. gerçekten bulabileceğinin en iyisiymiş. ama durum daha vahimse örn benim ilk zaman yara açılmış ve kanamayla birlikte ihtihap kamaya başlamıştı. onada travazolu öneririm bende doktor tavsiyesiyle kullandım ancak travazol tedavi amaçlı bir krem ve onu sürdükten sonra 6 saat o göğüsten emzirme yapamıyorsun !!!!!! sonrasında ise çok iyi durulayıp bi 5 dk sağıp o sütü döküp sonra emzirebliyorsun !!!!
Allah saglıklı, hayırlı ömürler versin insallah. Tabi bunun yanında huzurlu, düzenli uykularBugün kızımla bir arada 3.günümüz
Biz geldik teyzeleriiiiii
29.08.2012 çrş. 40+0 saat40 da sezaryenle kızımız Mihrimah dünyaya gözlerini açtı.Kilomuz 3.340, boyumuz 51 cm fakat 3.200e düştü kilomuz taburcu olana kadar. Bugün sarılık kontrolumuz vardı, 7,9 olan değerimiz 8,4e çıkmış hızlı yükselmemiş bu yüzden yarın çağırmaya gerek görmedi ancak p.tesi tekrar çağırdı umarım artış olmaz,bol bol emzirmeye çalışıyorum kuzumu :26:
Fırsat buldukça girmeye çalışacağım, Hepinizi çok öpüyoruz
mama veren anneler bebişlere kaç cc veriyorsunuz
ilk doğduğunda 10 cc daha sonra 30 cc 60 cc derken bugun 90cc geçtik çokmu sizce bunun yanındada emiyor tabi 4 saate bir mama aralarda emziriyorm
sizlerin düzeni nasıl
selammm taze annişlerr...
ben bu gün çok fenayım sabahtan beri bi sıkıntı bi ağlama hali ne birşey görmek istiyorum ne duymak.bıraksınlar durmadan ağlıyim. ama onuda yapamıyorum bu sefer büyük oğlum etkileniyo oda başlıyo ağlamaya iyice zıvanadan çıkıyorum. noldu bana böyle hiç anlamadım. sabah rutin gece uykusuzluğuyla yarı uyur yarı uyanık 6 da güne başladık bişey yoktu. ufaklık emiyo evde herkes uyuyo bende bir yandan kucağımda onu emziriyorum bir yandan büyüğümüze bişeyler hazırlamaya çalışıyorum. ( 7 de onun kalkma saati çünkü ve sofrada değişik bişeyler olmazsa kahvaltı etmez ) sonra birden ne olduysa bir öfke, bir isteksizlik, bir ağlama geldi. ama kendimi tutamıyorum. sandalyelerden birine bıraktım kendimi miniş kucağımda o emiyo benim gözlerimden süzülüyo derken büyüğü kalktı öyle görünce beni babasını kaldırmış eşim geldi ufaklığı kucağımdan aldı. dolaptaki hazır sütlerden ısıtıp vermiş uyutmuş büyüğünüde doyurmuş dedesinin pc ye yollamış beni apar topar odaya götürdü zaten. ama yok durmuyo öğlen 12 civarıydı susabildiğimde ama hala var. birde işin kötüsü heralde moral bozukluğundan göğüslerim bomboş normalde bu kadar saat emmicek taş gibi olurlardı biraz önce eşim geldi hadi biraz dışarı çıkalım sakinleşirsin dedi. git dedim bu haldemi dışarı çıkıcam gözler şiş kendime bakasım yok. ufffff anlıycanız çok fenayım kızlar. ona koş, buna yetiş, sürekli güler yüz, sakin olmaya çalış derken pil bittii acil şarja ihtiyacım var galiba ama nasıl olcak bilmiyorum. benim gibi olanınız varmı ????
mama veren anneler bebişlere kaç cc veriyorsunuz
ilk doğduğunda 10 cc daha sonra 30 cc 60 cc derken bugun 90cc geçtik çokmu sizce bunun yanındada emiyor tabi 4 saate bir mama aralarda emziriyorm
sizlerin düzeni nasıl
benim ilk durum baya feciydi canım birde çabuk geçirmek için kullandık kadın doğum uzmanım önermişti.travazol u göğüs e de uygulanabildiğini bilmiyordum.mantar tedavisinde kullanmıştım ben onu antibiyotikli bi krem sanırım
işte güzelim bendeki durum oydu. hem kan iltihap akıyordu bırak emzirmeyi üzerime bir şey giyerken ağlıyordum acıdan zaten bu kremide iki gün kullandım sadece geceleri o göğsü sağıp sürüyordum. 4 saat sonra sağıp ( o ara biraz dinlemesi gerekti ) ilkini sağıp döküp öyle verdim ama maşallah iki günde tertemiz oldu ne acı kaldı ne yaradan iz. boşa çekmişim bir hafta dedim sonra kendi kendime.hmmmmmm..baya etkili bi ilaçmış .......teşekkürler bu arada......
uçları yara olmuş ,bi taneside sanki sarı iltihaplanmaya başlamış.....
Allah yardımcın olsun tatlım senin işin cok zor hem iki bebek hem aileyi idare etmeye çalışmak patlamazsan kork bence yoksa dol dol sonu ne olacak :) Buda azda olsa rahatlama olmustur sana. Herseyi idare edebilmeyi güçlü olmayı istiyoruz ama unutmayalım ki bizde insanız kabul etmsekte bizimde sınırlarımız var annelik gücüde biryere kadar :)
Canim sadece bunumu kullanıyorsun gaz icin. Eger memnundan bende alayım . Yavrum perişan oluyor gazdan
canım valla anlamadım gitti.gaz oluşumu olunca sab simplex denen damlayı aldık bugün ilk kez kullandık.işallah kurtulur kızım.1 ay geçsin nursey harveys alcam onun methini çok duydum.bir de neo baby gripe mixture denen damla.biogaia denen damla gaz oluşumunu önleyiciymiş.bu diğer saydıklarım oluşan gazdan kurtariyor.bir de bir bebekte işe yarayan damla başka bebekte yaramayabiliyormuş diğer topiklerde okudum deniyoruz şimdilik
Benimde sutum yok. Emzirip mama veriyoruz. Cok uzuluyorum. Napicam bilrmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?