kızlar oğlum kakasını yapamıyor,normalde günde 3 kere yapardı ,kızarıyor,ıkınıyor sonra ağlamaya başlıyor ,ne yapabilirim?
kızlar benim kız fena kucağa alıştı.uyuduğu saatler haricinde hep kucakta yani uyanıkken şöyle beşiğinde yattığı yok hep kucak.dolaşma halinde.var mı böyle olan
bnm kızımda 21 günlük bnde son 2 gündür gaz sıkıntısı çekiyorum..dün gece hiiiiç uyumadı doğal olarak uyutmadı da :)
çok yorucuydu streste oluyo insan sabaha karşı uyku basıyo gözler kapanıyo..anne olmak zormuş anladım.
bugün doktorunu aradım gaz giderici sap simplex al dedi eşime aldırdım...günde 5 kez 8'er damla kullanmamı söledi...
ama henüz başlamadım bakalım bu geceyide geçireyim yine uyumazsa yarın başlıcam.
Anladım canim sagol. Biz simdi zinco ve simplex kullanıyoruz ama tam çözüm degil. Birde forumlarda gaz icin ilaç kullanmayın diyorlar ama ben ağlamasını geçtim cocuk gaz sancısı çektiğinde beslenemiyorda. Ne memeyi alıyor nede biberonu. El mahkum kullanıyoruz damlaları . Ya birde ben kızımda hiç gaz sıkıntısı yaşamamıştım . Bunda 3 haftadan sonra birden basladi. Bir anda eşekten dusmuse döndüm .
selammm taze annişlerr...
ben bu gün çok fenayım sabahtan beri bi sıkıntı bi ağlama hali ne birşey görmek istiyorum ne duymak.bıraksınlar durmadan ağlıyim. ama onuda yapamıyorum bu sefer büyük oğlum etkileniyo oda başlıyo ağlamaya iyice zıvanadan çıkıyorum. noldu bana böyle hiç anlamadım. sabah rutin gece uykusuzluğuyla yarı uyur yarı uyanık 6 da güne başladık bişey yoktu. ufaklık emiyo evde herkes uyuyo bende bir yandan kucağımda onu emziriyorum bir yandan büyüğümüze bişeyler hazırlamaya çalışıyorum. ( 7 de onun kalkma saati çünkü ve sofrada değişik bişeyler olmazsa kahvaltı etmez ) sonra birden ne olduysa bir öfke, bir isteksizlik, bir ağlama geldi. ama kendimi tutamıyorum. sandalyelerden birine bıraktım kendimi miniş kucağımda o emiyo benim gözlerimden süzülüyo derken büyüğü kalktı öyle görünce beni babasını kaldırmış eşim geldi ufaklığı kucağımdan aldı. dolaptaki hazır sütlerden ısıtıp vermiş uyutmuş büyüğünüde doyurmuş dedesinin pc ye yollamış beni apar topar odaya götürdü zaten. ama yok durmuyo öğlen 12 civarıydı susabildiğimde ama hala var. birde işin kötüsü heralde moral bozukluğundan göğüslerim bomboş normalde bu kadar saat emmicek taş gibi olurlardı biraz önce eşim geldi hadi biraz dışarı çıkalım sakinleşirsin dedi. git dedim bu haldemi dışarı çıkıcam gözler şiş kendime bakasım yok. ufffff anlıycanız çok fenayım kızlar. ona koş, buna yetiş, sürekli güler yüz, sakin olmaya çalış derken pil bittii acil şarja ihtiyacım var galiba ama nasıl olcak bilmiyorum. benim gibi olanınız varmı ????
slm kızlaarrrrrr
lütfen yarıdm edin.......
göğüs uçlarım acayip yara oldu bebişimi emzirirken çok ağrı çekiyrm......
siz bunu önlemek için neler yaptınız........
selam minnoşlar:))
bebişler nasıl,bende sadece süt veriyorum mama vermedim. salı kontrolumuz var bakalım oğluş kaç kg olmuş.
selam canım, bebekler doğalı uzaklaştık forumdan, bizim keyfimiz yerinde hamdolsun bebeğim 6 günlükken göbeği düştü banyosunu yaptırdık, bugün 11.günümüzdü banyo sonrası keyfi çok yerinde oluyor güzelce uyuyor, ben de hiç mama vermedim sütüm yetiyor sanırım sadece kusmaları var biraz zamanla geçer inşallah, ayrıca geçen hafta topuk kanını aldılar bu hafta bir kez daha alınacakmış ben doğum yaptığım hastanede topuk kanı aldırmamıştım burda sağlık ocağına aldırıyorum, ben de kilosunu merak ediyorum bakalım kaç gram yada kilo almış :)
Bu arada resminiz çok tatlı görünüyor tam gıdıktan yemelik
selam minnoşlar:))
bebişler nasıl,bende sadece süt veriyorum mama vermedim. salı kontrolumuz var bakalım oğluş kaç kg olmuş.
Kac dk emziriyorsun. Bitince agliyomu. Ben abartisiz 2 saat emzirfim hala meme ariyordu. O zaman mama verdim.
Kac dk emziriyorsun. Bitince agliyomu. Ben abartisiz 2 saat emzirfim hala meme ariyordu. O zaman mama verdim.
yeşilimsi benim yazacaklarımı yazmışsın ve aynı bizim oğlanı anlatmışsın, bende tek göğsümden 20 dk emziriyorum sonra kendisi memeyi atıyor zaten gazını çıkarıyorum sonra diğerini alırsa veriyorum ama genelde almıyor ve 2 saat yatıyor ardına altını değiştiriyorum çişini ve kakasını yapmış oluyor sonra tekrar emziriyorum şimdilik hayat böyle devam ediyor bakalım doktora gidince durumlar ne çıkacak :)
:))) aynen canı istemeyınce ve süt gelmezse çok belli ediyo zaten:) benımkide 3 saat falan uyuyo sonra yıne aynı şey bez değiştir emzir:) emerken ses çıkartıyomu peki:)
ooooo ne diyosun tempolu bir sesi var bizimkinin arada nefes almaya fırsat buluyor ya resmen ohhh der gibi iç çekiyor :)) ben de acele etme oğlum hepsi senin diyorum atlı kovalıyor gibi bizim oğlanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?