2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar oğlum kakasını yapamıyor,normalde günde 3 kere yapardı ,kızarıyor,ıkınıyor sonra ağlamaya başlıyor ,ne yapabilirim?

canım kolik mi acaba.ıkınması kızarması bizim de aynı durum var.ama günde 4-5 kez kaka yapıyor az da olsa kızarıyor zırlaya zırlaya.ayağına sıcak su torbası koyuyorum masajlar neler neler.dene derim

kızlar bebeğine gaz için gerçek kimyon çayı içiren var mı?nasıl yapılcağını bilmediğim için kendim yapıp içiyorum piyasadaki katkı maddelileri almıyorum nasıl yapılıyor sahi????

dr browns biberondan çoook memnunum.cidden emerken köpük çıkmaması mucize.avent köpürüyor ama

kızlar benim kız fena kucağa alıştı.uyuduğu saatler haricinde hep kucakta yani uyanıkken şöyle beşiğinde yattığı yok hep kucak.dolaşma halinde.var mı böyle olan

varrrrr tatlım ayakta sallamaya karşıydım ona alıştırdım kolda zor oluyorrr

canım bizim dr da verdi.ruhsatı var mı ilacın kontrol edin sahtesi üretiliyormuş internetten okudum.eşime söyledim kontrol edip almış.inşallah fayda eder inan çok zor gaz sıkıntısı kendi ayaklarınızı da sıcak tutun.baklagiller de yapıyormuş soğan ve sarımsak da.hatta süt ürünleri de.ne yiyeceğiz anlamadım gitti

aynen canım valla zor.inan ne çocuğumuzu sevebiliyoruz ne de emzirme işini yapabiliyoruz.masaj vb fayda etmedi pek fazla.

canım arada benim de geliyor terelelli hallerim geçici bir durum stresi bırak herşey yoluna girecek diye düşün.biz neleri atlattık topik olarak bunu mu atlatamıycaz. uyu dinlen kendine gel sende enerji olursa bebişler de huzurlu olur

slm kızlaarrrrrr
lütfen yarıdm edin.......
göğüs uçlarım acayip yara oldu bebişimi emzirirken çok ağrı çekiyrm......
siz bunu önlemek için neler yaptınız........

ılık suyla göğüs duşu ardından zeytinyağı sürüp havalandır.üzerine ister garmastan ister lansinoh krem sürdüm

selam minnoşlar:))

bebişler nasıl,bende sadece süt veriyorum mama vermedim. salı kontrolumuz var bakalım oğluş kaç kg olmuş.

selam minnoşlar:))

bebişler nasıl,bende sadece süt veriyorum mama vermedim. salı kontrolumuz var bakalım oğluş kaç kg olmuş.

selam canım, bebekler doğalı uzaklaştık forumdan, bizim keyfimiz yerinde hamdolsun bebeğim 6 günlükken göbeği düştü banyosunu yaptırdık, bugün 11.günümüzdü banyo sonrası keyfi çok yerinde oluyor güzelce uyuyor, ben de hiç mama vermedim sütüm yetiyor sanırım sadece kusmaları var biraz zamanla geçer inşallah, ayrıca geçen hafta topuk kanını aldılar bu hafta bir kez daha alınacakmış ben doğum yaptığım hastanede topuk kanı aldırmamıştım burda sağlık ocağına aldırıyorum, ben de kilosunu merak ediyorum bakalım kaç gram yada kilo almış :)

Bu arada resminiz çok tatlı görünüyor tam gıdıktan yemelik

oh ne guzel gobek te sorun oluyo,düimesi hem bizi hemde bebeği rahat ettiryo. bizimde ayın 4 ünde 1 ay oalcak:) banyo çok ii gelıo gerçekten rahatlayı uyuyolar hemen,bizimkide şimdi uyandı sakın sakın altını değiştirdim emzirdim uyudu tekrar mis kokulum.

teşekür ederiz kendim çekmeye çalıştım :) ama hoş olmuş:)

Kac dk emziriyorsun. Bitince agliyomu. Ben abartisiz 2 saat emzirfim hala meme ariyordu. O zaman mama verdim.

caNIM bi gögsümü emdirmiyuorum ben sürekli,bakıorum süt varsa emziriyorum yaklaşık 12-20 dk kadar emiyor sonra diğer gögsüme geçiriyorum 5 dk falanda onu alıyo sonra doygunu anlıyorum zaten. fazla emdiğinde artık emmek değil oynamaya geçiıo onu bende denedim zevk yapıo ama emmiyo zaten sütte gelmiyo o zaman.

uzman tv de video izledim bununla ilgili 15 dk içinde bebek lacağı sütü alıyormuş tek gosüsten osnrası hava dıyor,aklında bulunsun tek goguste kalma sürekli diğerinide geçir.

birde şunu sölim,çişli bez aldığında bezin ağırsa eğer karnı doyuyor ve sütün yetiyor anlamına galıyormuş. maşllah ben çiş yapsda hep ağır alıyorum bezi.

benim bebiş emerken birde sesler çıkartıyo çok hoşuma gidio:) doyuyorum oley der gibi:))

Kac dk emziriyorsun. Bitince agliyomu. Ben abartisiz 2 saat emzirfim hala meme ariyordu. O zaman mama verdim.

peki sütünün o an yeterli geldiğinden eminmisin? çünkü emerken su lıkırtısı gibi seste çıkıyor boğazından benımkınden,gogsumu çekip bakıyorum dudağının kenarında süt birikmiş oluyo ve emın oluyorum.

yeşilimsi benim yazacaklarımı yazmışsın ve aynı bizim oğlanı anlatmışsın, bende tek göğsümden 20 dk emziriyorum sonra kendisi memeyi atıyor zaten gazını çıkarıyorum sonra diğerini alırsa veriyorum ama genelde almıyor ve 2 saat yatıyor ardına altını değiştiriyorum çişini ve kakasını yapmış oluyor sonra tekrar emziriyorum şimdilik hayat böyle devam ediyor bakalım doktora gidince durumlar ne çıkacak :)

:))) aynen canı istemeyınce ve süt gelmezse çok belli ediyo zaten:) benımkide 3 saat falan uyuyo sonra yıne aynı şey bez değiştir emzir:) emerken ses çıkartıyomu peki:)

:))) aynen canı istemeyınce ve süt gelmezse çok belli ediyo zaten:) benımkide 3 saat falan uyuyo sonra yıne aynı şey bez değiştir emzir:) emerken ses çıkartıyomu peki:)

ooooo ne diyosun tempolu bir sesi var bizimkinin arada nefes almaya fırsat buluyor ya resmen ohhh der gibi iç çekiyor :)) ben de acele etme oğlum hepsi senin diyorum atlı kovalıyor gibi bizim oğlanı

ooooo ne diyosun tempolu bir sesi var bizimkinin arada nefes almaya fırsat buluyor ya resmen ohhh der gibi iç çekiyor :)) ben de acele etme oğlum hepsi senin diyorum atlı kovalıyor gibi bizim oğlanı

aynen ya çok tatlı oluyo o sesi çakartırken yavrum benım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…