2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ağrım yok canım, oturabiliyorum üzerine ama yanlış oturunca acı hissediyorum.
Canımı sıkan şey iplerin henüz düşmemiş olması, nasıl ipse anlamadım, geçen gün biri düştü, sanırım bi tane kaldı...

kızlar bebeğim 20-25 dk emiyor emmeyi bırakmak istemiyor ağzından alınca kızıyor.sizde de var mı*

Ohhhh seninki azmış canımya benimki 1 saate yakın emiyo tabi keyif yapiyo tam ağzından çekiyorum ağlamaya başlıyor ben arada mamada veriyorum doysa bile ilaki göğsüme koymam lazım 5 dakada olsa

ay şu gaz sorunumuz çözülecek kadar buyusek artık( kaka yapamıo oğlum bugun gece 4 ten beri ağla ağla bi hal oldu,yapmadığımız şey kalmadı kayınvalidemler bir kez zorla kaka yapabildi ıkınıyo sürekli huzursuz. şimdi uyudu biraz

Canim normal dogum yaptın degilmi?benimde hala ağrılarım var cok oturduğum zaman agriyo bazen bebeğimi uzanarak emziriyorum Perşembe gunu 1 ay olucak kanamam cok olmadı benim hala devam ediyo ama cok az

kısırı severim bende deniycem daha fazla sütüm olsun,birde helva. zaten bulgur süt yapar diyeduymuştum çoğu kişi bulgur pilavını tercih ed,o ama kısır daha ıyı bi fikir:)

Canim normal dogum yaptın degilmi?benimde hala ağrılarım var cok oturduğum zaman agriyo bazen bebeğimi uzanarak emziriyorum Perşembe gunu 1 ay olucak kanamam cok olmadı benim hala devam ediyo ama cok az

Evet normal yaptım canım, kanamada hala devam ediyor, adet kanaması gibi ama rengi bazen açık oluyor, bazen koyu.
Arasıra hiç gelmiyor, düzensiz yani.
Daha çok dikişler endişelendiriyor beni...

Canim benimkide dünden beri aynı tam yapamiyo aslında mama takviyesi yaptığımdan beri boyle birtek kendi sütümü verdigim zaman boyle degildi ama dünden beri kıvrım kıvrım kivraniyo göğsümün üstüne koyduğum zaman rahatliyo heralde bizde hep o pozisyondayiz rabim yardımcımız olsun

ay amin canım ya,valla bende bittim oda bitti. zombi gibi dolşıom evde surat beş karış:)

kısırı severim bende deniycem daha fazla sütüm olsun,birde helva. zaten bulgur süt yapar diyeduymuştum çoğu kişi bulgur pilavını tercih ed,o ama kısır daha ıyı bi fikir:)

kızlar bulgur, soğan gibi şeylerin hem süt hemde gaz yapıcı etkisi olduğunu biliyoruz değil mi?
ben ilk başlarda bulgur pilavı yiyodm anck bu acı gerçeği duyunca
tahin helvası ve humuna still tea de karar kıldm işede yarıyor.

ne yicez arkadaş onu yeme bunu yeme:))) çocuğum 1 yaşına gelsinn:))) humana çayı bende içiorum süt yeterlide daha fazla olsa daha guzel olur tabi.

ay amin canım ya,valla bende bittim oda bitti. zombi gibi dolşıom evde surat beş karış:)

Vallah canim ben artık dun dayanamadım zar zor uyutum bulaşıkları yikarken bir ağlıyorum eşimde bir telaş zavallı niye ağlıyorsun bosu bosuna diyo hem dun cok uykusuz kaldım hemde bebeğim cok ağladı oyle olunca doğal
Olarak bizde patlak veriyoruz

merhaba anneler herkes bebişlerini kucağına almış maşallah

bende karın ağrısıyla gittim 11 ağustos akşamı bütün günde gezdim tabii o gece doğum yaptım.meğer açılmam varmış şükür çok uzun süre sancı çekmeden 12 ağustosun ilk saatleri doğdu kuzum.

aynen bende sabah giderken eşim işe hadi ben gittim dedi güle güle dedi benim surat beş karış cevap bile vermeden tuvalete gittim ağladım:)) ay sinirim bozuk ööööööööööööööööö

gaz sorunu 2 gündür bizdede var eczaneden gaz damlası aldım biraz rahatlattı ama gene sabaha karşı sancılanıyosürekli karnını ovuyorum.emerek uyumak istiyo, sürekli emziriyorum ama doymuyo sütüm doyurucu değil gün içinde istememsemde mama takviyesi yapıyorum.demin emerek uyuttum yatırdım gene kendini uyandırıyo yemek yapıcam yapamıyorum napalım artık akşama kahvaltı hazırlarım.

aynen kahvaltı hazırla tabi yapacak bişey yok mecbur bebkle ilginlenmek zorundasın babada buldugunu yesın artık:))

ne yicez arkadaş onu yeme bunu yeme:))) çocuğum 1 yaşına gelsinn:))) humana çayı bende içiorum süt yeterlide daha fazla olsa daha guzel olur tabi.

sorma :))
geçen gün misafirlerim geldi hayırlı olsuna acemi anne tuttum mercimek köftesi yaptm
millet yedi ben baktm :)
bende anlamadm ne yiceğimizi onu yeme bunu yeme şaşırdm kaldm.ne yemek yapacağımı şaşırıyorm.

süt çok fazla olunca genzine kaçıyo kızımın sizde de oluyo mu?
elim ayağıma dolaşıyo benm..
hemen omzuma alıp alnını çekiyorm bugün bayağı bir tıkandı nefesini toplayana kadr zorlandı
tekim birde evde emzirmekten korktuğm oluyo walla :)

nadirende olsa bazen sütüm fazla geliyo yada ağznda biriktiriyo bende korkuyorum zaman

mama takviyesi yapan arkadaşlar varmı acaba? ben çok üzülüyorum ama veriyorum mecburen günde 3-4 kez 30 - 50 cc arası veriyorum.

bende mama takviyesi yapıyorum. üzülme boşuna bende çok üzülüyordum baktım iyice sütüm azaldı artık moralimi yüksek tutuyorum bebeğim sağlıklı diye şükrediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…