Guzel anneler meraba. Herkes gibi bende cok giremiyorum. Okadar bunaldimki yavrumu emzirirken bari girim derdimi anlatim yoksa catlicam dedim.
Yeni yeni lohusa bunalimindan cikarken yeniden bunalima giricem sanirim. Ben yavrumun sagligi ile ugrasirken bi yandanda kafayi kayinvalideme takmis durumdayim. Cocuk cok gazlu die huysuzlaniyor. Uykudan uyaniyor. Ve her seferinde kucaguna aliyor yada evirip ceviriyor. Yada tum uykusunu kucaginda bi yastikta sallayarak gecirtiyor. Kac kez soyluyorum uygun bi dille ama yok. Bi haftaya kalmaz gidecek ben burda tek basima kimsem yok. Hep kucaktami durucak bu cocuk.ya siz iykusunda bebegi bi oyana bi buyana ceviriyomusunuz. 30 gunluk duzenimiz alt ust oluyor. Napcagimi sasirdim. Bide lohusa kadina yardim cocuk bakarak degil isini gucunu yaparak olur. Nedir benim kaderim anlamadim gitti yaa.
hoşgelmiş nilsu...
Fiyatı da çok değil aslında ,acı çekerek ağlamasınlar yeter yavrucaklar.ben sab simplex kullanıyorum şuan ama sanıyorum çok etki etmiyo,sabaha karşı 5 nöbetlerimiz azalmadı hiç,uykusunda da çok inliyo yavrucak,en son da acıyla uyanıyo(
canım sab simplexi ben de kullanıyorum ruhsatsızmıymış ne bir de sahtesi üretiliyormuş.neo baby ye başlıycam sanırım.sab içime sinmedi
mama takviyesi yapan anneler mamayı ne ile veriyosunuz.doktorum kaşıkla ver diyo ama beceremiyo yemeyi yavrum dökülüyo hep
canım ne şekilde veriyorsun kaç saat arayla ve kaç damla2 sene öncesine kadar öyleydi,pfizer firması artık türkiyede ruhsatlı satıyor,güvendiğin bir eczaneden alabilirsin.
olmazmı ya yavrum cok cok dıye cekıyo sonra genzıne kacıyo.mınık dudaklarıyla oksurmeye calısıyo benım rengım atıyo o kendıne gelene kadar.cok panıklıyorum.bıde alnına neden bastırılıyo canım bırcok kısde gormustum ama bır baglantı kuramadım:44::44:süt çok fazla olunca genzine kaçıyo kızımın sizde de oluyo mu?
elim ayağıma dolaşıyo benm..
hemen omzuma alıp alnını çekiyorm bugün bayağı bir tıkandı nefesini toplayana kadr zorlandı
tekim birde evde emzirmekten korktuğm oluyo walla :)
cok guzelmıs gozumde canlandı cok hosuma gıttıcanım daha kolay bir yöntem dizine yüzü koyun yatırıver sırtına pıt pıtla ensesine yakın bir yere daha kolay döner nefesi.ve ne olursa olsun panik yok. bir annenin en çaresiz kaldığı andır panik yaptığı an.
hem durun daha bismillah yeni başlıyo maraton. daha boncuklar yutulucak, böcekler ağızdan alınıcak, yer sildiğiniz sulara girilicek, cam siller parfüm niyetine gardolaplara boşalacakayyy aklıma geldi büyüğünün yaptıkları ne güzel geçmiş 3 yıl. hele bundan sonrası iyice tımarhane gibi olcak ev ufaklıkta ayaklanıp dillenince iki olanlar dahada şanslıyız büyükler küçüklere mama yedirmeye kalkışcak daha. kendilerine süremedikleri kremler onların üzerinde denenecek sinirden saçları diken diken olan bizler sonrada böyle gülerek anlatıcaz.
bızımde ılk zamanlar 3saat uyuyordu bana yetmıyordu 3saatlık uyku sonra 2saate dustu sımdı gaz sancılarımızla bırlıkte 1saat uyuyor oda aglaya sızlaya.bugun zınco aldım bakalım ıse yarayacak mı.halıne sukret mufıncımmmahh dünürüm gel beraber ağlayalım ne zaman yüzümüz gülecek hepimizin.3 saate bir uyan aptal gibi dolaşıyorum ortalıkta.neyse helva yemeye devam helvacı helva
canım allah yardım etsın ama ınsan uykusuz olunca cok sınırlı oluyor.ayrıca bır canlının bakımını ustlenmek sorumlulugunu almak urkutGuzel anneler meraba. Herkes gibi bende cok giremiyorum. Okadar bunaldimki yavrumu emzirirken bari girim derdimi anlatim yoksa catlicam dedim.
Yeni yeni lohusa bunalimindan cikarken yeniden bunalima giricem sanirim. Ben yavrumun sagligi ile ugrasirken bi yandanda kafayi kayinvalideme takmis durumdayim. Cocuk cok gazlu die huysuzlaniyor. Uykudan uyaniyor. Ve her seferinde kucaguna aliyor yada evirip ceviriyor. Yada tum uykusunu kucaginda bi yastikta sallayarak gecirtiyor. Kac kez soyluyorum uygun bi dille ama yok. Bi haftaya kalmaz gidecek ben burda tek basima kimsem yok. Hep kucaktami durucak bu cocuk.ya siz iykusunda bebegi bi oyana bi buyana ceviriyomusunuz. 30 gunluk duzenimiz alt ust oluyor. Napcagimi sasirdim. Bide lohusa kadina yardim cocuk bakarak degil isini gucunu yaparak olur. Nedir benim kaderim anlamadim gitti yaa.
Kaşıkla nasıl verilir ki süt kıvamında değil mi,ben biberonla vermiştim.Yenidoğanlar için yavaş akışlı biberonlar var onları deneyebilirsin.
varrrrr tatlım ayakta sallamaya karşıydım ona alıştırdım kolda zor oluyorrr
canım ne şekilde veriyorsun kaç saat arayla ve kaç damla
benım oğlusumda cok sık hıckırık tutuyor ve cok uzun suruyor bazen 10 -15dakıka...dıyaframı gelısırmıs ama gunde 3-4kez tutuyo baska bı sebebı olabılır mı sızde de var mı.duduk yutmus gıbı otuyo yavrukusum
benım oğlusumda cok sık hıckırık tutuyor ve cok uzun suruyor bazen 10 -15dakıka...dıyaframı gelısırmıs ama gunde 3-4kez tutuyo baska bı sebebı olabılır mı sızde de var mı.duduk yutmus gıbı otuyo yavrukusum
slm annişlerr ben 2 hafta sonra doğum yapıcam göğüslerim şimdiden yara oldu çok hassaslaştı lanolin krem kullanıyorum ama daha etkili bi krem varmı kullananlar yardımcı olsun lütfeeeeennnnnn
kızlar gaz için neo baby gripe mixture kullanan var mı çok övmüşler merak ettim olmazsa sab simplexi bırakıp ona başlıycam
MERHABA GÜZEL ANNELER..
bebeğimi bende sağlıkla kucağıma aldım çok şükür.. gaz için önerim olabilir..
biz hastanede iken gece uyumayan bebeğimi gündüz alıp geri getiren hemşirenin ardından kızım 3 4 saat deliksiz uyudu ve şaşırdık. soruyoruz mama almadı karnı toktu dediler vs. kayınvalidemin ısrarı üzeirne bir ilaç verdiklerini söyledi hemşire.. çıkıştada adını aldım.. tamamen doğal bir şurup nette araştırılmıştır :) günde 2 kez çay kaşığı ile veriyoruz .. çok şükür kolik gibi olmuyoruz rahatız o yönden.. sonra öğrendimki bu şurubu kolik olan bir arkadaşımın bebeğine de doktoru vermiş .. araştırıp kullanabilirsiniz reçeteye ihtiyaç olmayan doğal bir şurup.. anneler de içebiliyor bebeklerde.. nacizane tavsiyem :) denemesi bedava :)
herkese sağlıklı bebekler diliyorum...
surup ismi : neo baby gripe mixture
Chıcco Key Fıt Ana Kucağı Oto Koltuğu 0-13 kg- Sıfır ürün fiyatı 369-TL.
Büyük oto koltuğu aldığım için 150-TL ya satıyorum. Ankara'da bulunan arkadaşlar elden teslim alabilirler, şehir dışı arkadaşlar için Ptt kargo ile gönderirim alıcı ödemeli..
Özellikleri:
Doğumdan itibaren 13 kg'ya hem bebeği taşımak içinana kucağı hem de otomobilde oto koltuğu olarak kullanılabilir.
Yeni doğan bebekler için(6 kg'ya kadar) ilk aylar hava geçiren kumaştan üretilmiş yükselticisi bebeğin başının en doğru pozisyonda durmasını sağlamak içingeliştirilmiştir.
Otomobilin gidiş yönüne ters olarak bağlanır.
Kemerlerdeki ekstra ped sistemi sayesinde maksimum konfor sağlar.
Çıkarılabilir güneş tentesi mevcuttur.
Taşıma sapı sayesinde evde kullanıldığında hem oto koltuğunu sabit pozisyona hem de sallanır pozisyona getirmek mümkündür.
Yandan darbeli kazalar içingeliştirilmiş Yan Koruma Sistemi mevcuttur.
Sırt dayama bölümü üzerindeki starfor tabakası Şok Emici Tabaka görevi görmektedir.
Chicco Simplicity Plus ve Together Puset ile uyumludur ve takım olarak kullanılabilir.
Kalite Belgeleri: ECE R44/04 sayılı Avrupa Birliği Yönetmeliği uyarınca test edilip onaylanmıştır.
Markanın Ait Olduğu Ülke: İtalya
Üretim Yeri: PRC
Arkadaşlar selam;
Bende 2012 Ocak annesiyim. Ankara'da oturuyorum, doğumdan önce bebeğim için beşik yaptırmıştım Suluhan'da. Aynı zamanda kendi yatağı olduğu için sadece 1 ay kullandım, şimdi de elimden çıkartmak istiyorum. İçerisinde pamuk yatak, ince bir çarşaf, takı yastığı, süt yastığı ve kılıfları, cibinlik, beşik örtüsü bulunmaktadır. Malzemesi komple Fransız güpür olduğundan sadece kız bebekler için kullanılabilir yani bu benim fikrim. Çok şık duruyor. Kargo ile uğraşmak istemediğimden sadece Ankara'daki arkadaşlarla irtibata geçmek isterim, anlaşırsak gelir müsait bir zamanda alırlar. Detaylı bir fotoğraf koymak isterdim ama çekmemişim maalesef..Bu arada ben 375-TL ya almıştım, 200-TL a satıyorum..Beşik aksanı bambu değil metaldir, sağa sola sallanabilmektedir.
selam hatunlarrr... sütü az olanlarla paylaşmak istediğim bişey var,
biz 1 aylık olduk anne sütüyle besleniyoruz ama son zamanlarda oğlum daha çok istemeye ve sanki doymamaya başladı, ben de merak edip 2 gün önce sütümü sağıp vereyim dedim, 2 emme arası 2 göğsümden toplam 60 cc anca çıktı ve moralim bozuldu, gerçi oğlum 4900 olmuş maşallah cumartesi kntrolde dr gayet iyi dedi, neyse ben de başladım nasıl sütümü arttırırım diye dellenmeye2 gün boyunca kilo kilo (!) yeşil üzüm, tahin helvası ve tabak tabak kısır yedim içtiğim suyun haddi hesabı kalmadı böyle yiyincede ve dün gece yatmadan yine sağayım dedim tek göğsümden 110 cc sağdım ve yorulduğum için bıraktım, oysa devam etsem eminim 160-180 cc gibi çıkardı
ayrıca bebeğim emdikten sonra gazını çıkarmakta biraz zorlanıyordum bazen artık dayanamayıp çıkarmadan yatırıyordum ve tabi gaz sancısı sonunda kusma oluyordu..
uzman tv de bir teyze gaz çıkarmayı çok güzel anlatmış sağolsun2-3 gündür bu yöntemle hemen çıkıyor gazımız
Bebeğin gazını en kolay nasıl çıkarırız? - UZMANTV
videoda da söylediği gibi emme işlemi biter bitmez anında kaldırın bebeği, ben daha kaldırırken omzuma koymadan çıkarıyor gazını,hatta memeyi bırakmasını beklemiyorum, doyduğunu anladığımda memeden çekip hemen kaldırıyorum
ay şu gaz sorunumuz çözülecek kadar buyusek artık( kaka yapamıo oğlum bugun gece 4 ten beri ağla ağla bi hal oldu,yapmadığımız şey kalmadı kayınvalidemler bir kez zorla kaka yapabildi ıkınıyo sürekli huzursuz. şimdi uyudu biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?