2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah yardımcın olsun,laf anlamayana laf anlatmak kadar zor şey yok şu hayatta...Benzer sorunu ben de yaşadım sayılır,ben de uyuturdum bebişi,arkamı bi dönüyom almış kucağına,neymiş "gözünü açmıştı ben de aldım" , baktım her seferinde aynı şey,dedim artık " gözünü açsa bile alma yatağından,ağlarsa ben alırım "
15 gün zor dayandım valla,herkes bilirkişi,bir daha doğurursam 40. güne kadar misafir bile kabul etmiycem,çocuk şakına dönüyor.

canım sab simplexi ben de kullanıyorum ruhsatsızmıymış ne bir de sahtesi üretiliyormuş.neo baby ye başlıycam sanırım.sab içime sinmedi

canım sab simplexi ben de kullanıyorum ruhsatsızmıymış ne bir de sahtesi üretiliyormuş.neo baby ye başlıycam sanırım.sab içime sinmedi

2 sene öncesine kadar öyleydi,pfizer firması artık türkiyede ruhsatlı satıyor,güvendiğin bir eczaneden alabilirsin.

mama takviyesi yapan anneler mamayı ne ile veriyosunuz.doktorum kaşıkla ver diyo ama beceremiyo yemeyi yavrum dökülüyo hep

mama takviyesi yapan anneler mamayı ne ile veriyosunuz.doktorum kaşıkla ver diyo ama beceremiyo yemeyi yavrum dökülüyo hep

Kaşıkla nasıl verilir ki süt kıvamında değil mi,ben biberonla vermiştim.Yenidoğanlar için yavaş akışlı biberonlar var onları deneyebilirsin.

kızlar gaz için neo baby gripe mixture kullanan var mı çok övmüşler merak ettim olmazsa sab simplexi bırakıp ona başlıycam

olmazmı ya yavrum cok cok dıye cekıyo sonra genzıne kacıyo.mınık dudaklarıyla oksurmeye calısıyo benım rengım atıyo o kendıne gelene kadar.cok panıklıyorum.bıde alnına neden bastırılıyo canım bırcok kısde gormustum ama bır baglantı kuramadım:44::44:
cok guzelmıs gozumde canlandı cok hosuma gıttı ayyy yerım ben onlarıııı
ahh dünürüm gel beraber ağlayalım ne zaman yüzümüz gülecek hepimizin.3 saate bir uyan aptal gibi dolaşıyorum ortalıkta.neyse helva yemeye devam helvacı helva
bızımde ılk zamanlar 3saat uyuyordu bana yetmıyordu 3saatlık uyku sonra 2saate dustu sımdı gaz sancılarımızla bırlıkte 1saat uyuyor oda aglaya sızlaya.bugun zınco aldım bakalım ıse yarayacak mı.halıne sukret mufıncımmm
canım allah yardım etsın ama ınsan uykusuz olunca cok sınırlı oluyor.ayrıca bır canlının bakımını ustlenmek sorumlulugunu almak urkut
uyor ınsanı.bıraz sabret hepsı gececk ben oyle telkın verıyorum kendıme.lohusalık psıkolojısı cok zormus vesselam.herseye aglamak ıstıyorum bırınde emzırırken aglayasım geldı bebegım hıssettı sanırım annesının uzgun oldugunu o gece hıc uyumadı yavrum.neyse sabır sabır yaaa sabır....

Kaşıkla nasıl verilir ki süt kıvamında değil mi,ben biberonla vermiştim.Yenidoğanlar için yavaş akışlı biberonlar var onları deneyebilirsin.

canım ılk 3gun benımde sutum gelmemıstı aptamıl bebek sutu vermıstık.bıberonla vermekten korktuk memeyı almaz sonradan dıye.nuby nın kasıgıyla verdı annem.ama agzına sutu lık dıye bosaltmadı.dılının ucuna kasıgı uzattı oda emme refleksıyle kasıgı emdı azar azar mamayı ıcmıs oldu.eger kasıgı agzına bosaltırsak tembellesır daha sonra emmek ıstemezmıs

benım oğlusumda cok sık hıckırık tutuyor ve cok uzun suruyor bazen 10 -15dakıka...dıyaframı gelısırmıs ama gunde 3-4kez tutuyo baska bı sebebı olabılır mı sızde de var mı.duduk yutmus gıbı otuyo yavrukusum

canım ne şekilde veriyorsun kaç saat arayla ve kaç damla

emzirmeden hemen önce veriyorum,tam saat ayarlaması yapamıyorum ama,sabah ,öğleden sonra ,akşam geç vakit ve sabaha karşı 4-5 gibi veriyorum. günde 4 kez 8 damla,toplamda 32 damla.

Hıçkırık bizim klasiğimiz,uyutuyorum,tam yatağına bırakıyorum HIKKK :)) Karnımdayken de çok hıçkırıyodu,emdikten sonra da çok hıçkırıyo.Doğru,diyaframı genişliyo,başka bi sebebi yok merak etme.1-2 damla limon hemen geçiriveriyo,doktor önerisi,ama birazcık suyla karıştır.Ben bazen karıştırmadan da veriyorum,kesiliyor hemen.

canım çoğu bebekte oluyor benim kızımdada oluyor.hıçkırık tutunca tekrar emzir geçer.

slm annişlerr ben 2 hafta sonra doğum yapıcam göğüslerim şimdiden yara oldu çok hassaslaştı lanolin krem kullanıyorum ama daha etkili bi krem varmı kullananlar yardımcı olsun lütfeeeeennnnnn

kızlar gaz için neo baby gripe mixture kullanan var mı çok övmüşler merak ettim olmazsa sab simplexi bırakıp ona başlıycam

Canım misbonum yazmış biraz önce denk gelmiştim, buyur

Üç ürünü de ben satıyorum. Hepsi temiz kullanılmıştır.

bunu daha öncede izlemiştim ve doğduğundan beri aynı yöntemi uyguluyorum kesin çözüm veriyorr

bu sorun bende de var malesef saatlerce huzursuz olup.sonra ard arda yapıo rahatlıo o zaman uyuyo anca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…