nadirende olsa bazen sütüm fazla geliyo yada ağznda biriktiriyo bende korkuyorum zaman
mama takviyesi yapan arkadaşlar varmı acaba? ben çok üzülüyorum ama veriyorum mecburen günde 3-4 kez 30 - 50 cc arası veriyorum.
süt çok fazla olunca genzine kaçıyo kızımın sizde de oluyo mu?
elim ayağıma dolaşıyo benm..
hemen omzuma alıp alnını çekiyorm bugün bayağı bir tıkandı nefesini toplayana kadr zorlandı
tekim birde evde emzirmekten korktuğm oluyo walla :)
canım daha kolay bir yöntem dizine yüzü koyun yatırıver sırtına pıt pıtla ensesine yakın bir yere daha kolay döner nefesi.ve ne olursa olsun panik yok. bir annenin en çaresiz kaldığı andır panik yaptığı an.
hem durun daha bismillah yeni başlıyo maraton. daha boncuklar yutulucak, böcekler ağızdan alınıcak, yer sildiğiniz sulara girilicek, cam siller parfüm niyetine gardolaplara boşalacakayyy aklıma geldi büyüğünün yaptıkları ne güzel geçmiş 3 yıl. hele bundan sonrası iyice tımarhane gibi olcak ev ufaklıkta ayaklanıp dillenince iki olanlar dahada şanslıyız büyükler küçüklere mama yedirmeye kalkışcak daha. kendilerine süremedikleri kremler onların üzerinde denenecek sinirden saçları diken diken olan bizler sonrada böyle gülerek anlatıcaz.
hemen omzuma alıp alnını çekiyorm bugün bayağı bir tıkandı nefesini toplayana kadr zorlandı
Yeşilimsi ;oluyo ve çok korkuyorum o an:53:
Yeşilimsi ;
bebişin çok ısırmalık görünüyo,sağlıkla keyifle büyüsün inşallah...
benm kızıma memeyi veripte almadığını görmedm ben.
Sürekli aç gibi..
20 dk filan emziriyorm kendim çekiyorm göğsümü yoksa uyukluyo göğsümde sıpa ağzındann çıkarmıyo asla..
Bıraksam saatlerce öyle uyuyacak.
Doymamşsa uyanıp tekrar istiyo bir 5 dk daha diğer göğsümü emip uyuyo..
Eğer sen göğsünü çekince uyumayp ağlıyosa emzirmeye devam et annesi doymuyodur kuzu..45 dk yı geçmessn tabi emme süresi o kadr süreden sonra bebek efor kaybedermiş biraz dinlensin doymamşsa sonra devam edersinz gerçi doymamasına imkan yok ama
ohhhh seninki azmış canımya benimki 1 saate yakın emiyo tabi keyif yapiyo tam ağzından çekiyorum ağlamaya başlıyor ben arada mamada veriyorum doysa bile ilaki göğsüme koymam lazım 5 dakada olsa
MERHABA GÜZEL ANNELER..
bebeğimi bende sağlıkla kucağıma aldım çok şükür.. gaz için önerim olabilir..
biz hastanede iken gece uyumayan bebeğimi gündüz alıp geri getiren hemşirenin ardından kızım 3 4 saat deliksiz uyudu ve şaşırdık. soruyoruz mama almadı karnı toktu dediler vs. kayınvalidemin ısrarı üzeirne bir ilaç verdiklerini söyledi hemşire.. çıkıştada adını aldım.. tamamen doğal bir şurup nette araştırılmıştır :) günde 2 kez çay kaşığı ile veriyoruz .. çok şükür kolik gibi olmuyoruz rahatız o yönden.. sonra öğrendimki bu şurubu kolik olan bir arkadaşımın bebeğine de doktoru vermiş .. araştırıp kullanabilirsiniz reçeteye ihtiyaç olmayan doğal bir şurup.. anneler de içebiliyor bebeklerde.. nacizane tavsiyem :) denemesi bedava :)
herkese sağlıklı bebekler diliyorum...
surup ismi : neo baby gripe mixture
ay şu gaz sorunumuz çözülecek kadar buyusek artık( kaka yapamıo oğlum bugun gece 4 ten beri ağla ağla bi hal oldu,yapmadığımız şey kalmadı kayınvalidemler bir kez zorla kaka yapabildi ıkınıyo sürekli huzursuz. şimdi uyudu biraz
ne yapcaz sütümüz ne zaman çoğalır bu hep böyle mi gidecek?
Hayırlı olsun öncelikle,sağlıkla büyüsün inşallah minik,kaçırdım bu arada,sizde isim polemiği vardı,en son kararınız ne oldu merak ettim :))
Gaz ilacı tavsiyesi için de teşekkürler,minik gazmanım için deniycem :))
aynen bende sabah giderken eşim işe hadi ben gittim dedi güle güle dedi benim surat beş karış cevap bile vermeden tuvalete gittim ağladım:)) ay sinirim bozuk ööööööööööööööööö
nadirende olsa bazen sütüm fazla geliyo yada ağznda biriktiriyo bende korkuyorum zaman
mama takviyesi yapan arkadaşlar varmı acaba? Ben çok üzülüyorum ama veriyorum mecburen günde 3-4 kez 30 - 50 cc arası veriyorum.
evet iyi hatırladınız valla :) bu şurubu zamanında kk da da paylaşmışlar gaz için birebir diye.. fiyatı 26.50 tl ama baya gider bebek ölçeği ile :) ben memnunum .. doğal olduğu ilaç olmadığı içinde ayrıca rahatım
sonuç : NİLSU koyduk kızımıza isim :)
herkeste etkili mi bilmem ama,ben humana stel tea içtim,sanırım fayda ediyo,ayrıca da tahin helvası ve beyaz üzüm yedim bolca,arttı bayağı sütüm.5. Gün sarılığını yaşamıştım ben de açlıktan ,1 gece küvezde kaldı miniğim...
guzel anneler meraba. Herkes gibi bende cok giremiyorum. Okadar bunaldimki yavrumu emzirirken bari girim derdimi anlatim yoksa catlicam dedim.
Yeni yeni lohusa bunalimindan cikarken yeniden bunalima giricem sanirim. Ben yavrumun sagligi ile ugrasirken bi yandanda kafayi kayinvalideme takmis durumdayim. Cocuk cok gazlu die huysuzlaniyor. Uykudan uyaniyor. Ve her seferinde kucaguna aliyor yada evirip ceviriyor. Yada tum uykusunu kucaginda bi yastikta sallayarak gecirtiyor. Kac kez soyluyorum uygun bi dille ama yok. Bi haftaya kalmaz gidecek ben burda tek basima kimsem yok. Hep kucaktami durucak bu cocuk.ya siz iykusunda bebegi bi oyana bi buyana ceviriyomusunuz. 30 gunluk duzenimiz alt ust oluyor. Napcagimi sasirdim. Bide lohusa kadina yardim cocuk bakarak degil isini gucunu yaparak olur. Nedir benim kaderim anlamadim gitti yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?