2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

uyuyamıyor ve sinir oluyor kızım .hıçkırığı geçirmek için biraz ağlatmak lazım ağlayınca geçiyor

canım poposuna hafif sıcak(yakmasın) suya batırdığın pamuğu koy cart diye yapıyor.sab simplex ve biogaia kullanıyorum.kendim de kimyon içiyorum

slm annişlerr ben 2 hafta sonra doğum yapıcam göğüslerim şimdiden yara oldu çok hassaslaştı lanolin krem kullanıyorum ama daha etkili bi krem varmı kullananlar yardımcı olsun lütfeeeeennnnnn
ısıtılıp soğutulmuş gerçek zeytinyağ üstüne bazen garmastan bazen lansinoh krem sürdüm ama önce ılık suya tuttum sonra yağı sürdüm.iyi geldi

Canim bizimkininde gaz sancilari cok ve cok acayip alisti kucakta hoplamaya benim derdim uyurken yataginda yatsin kucakta degil. Su saat oldu daha yeni uyudu neymis yaninda yatsin ona bakarmis. Hic iyi olmuyo bole kalp kirmaktan korkuyorum artik.

Ayni dert iste. Uyuyan cocuk gazdan surekli inleyerek uyuyo die zart zurt oyana buyana cevrilmez ki oylede boylede kendi isteyince cikariyor gazi. Soyle cevirdim bole gaz cikardi dedikce sinirden catliyorum inan.birakda kendi basina uyusun. Odama almadigima bin pisman oldum. En azindan su zamanlarda bu sikintilari biraz hafif atlatirdim.
mama takviyesi yapan anneler mamayı ne ile veriyosunuz.doktorum kaşıkla ver diyo ama beceremiyo yemeyi yavrum dökülüyo hep

Canim benim oglum dogdugundan beri mama yiyor biberonla beni de birakmadi insallah da birakmaz.
Sabret sabret de insanlara sabredemiyorum. Cok fena takiyorum. Dogumda baska sikintilar simdi baska sonra bekle ki sut olcak....

oğluşum uyurken sayfaları gezindim 2 gündür bakamamıltım çok huysuz bi çocuk sürekli ağlama halinde beni deli ediyor gece sıfır uyku düzeliriz inşaalah

bizde 90cc ye geçmiştik ama benide emdiği için fazla geldim sanırım 60 bazen 75 cc veriyrm maşşaallah 120 ii yiyor ama sdc mama sanırım
dr browns biberonunu bende kullanıyrm hem genzine kaçmıyor hemde gazı önlüyor gerçekten süper

şu ana kadar hep biberonla verdik benide emiyor ama inşaallah bırakmaz artık şansımıza doymuyr çünki sütümle

arkadaşlar ben kaka sorununa çözüm buldum sonunda kızımada yapmıştım önce küçük diye korktum ama sonra yapınca bişey olmadı şükür önce popuştan şırıngayla yağ veriyrm arkasında tel tokanın arka kısmıyla hafifce uyarıyrm hemen yapıyor kuzucum ağlamasından iidir

Son düzenleme:

canm en azından yanında birileri var. kızm 12 günlükken tek kaldk biz.
walla bazen kızımı huzurla kucağına bırakabileceğim pış pışlayack birilerini arıyorm.
uykusuzlktan gözlerm ağrıyo artk kirpik kaçtı sanyrm gözüme ama yok arpack gibi ağrıyo iç tarafı.
ilk 3 ay çocuklar bişiye alışmaz diolar bilmezlemiş sıkma canını

bende yıllardr annelerde görürüm bu alnını çekme işini sebebini kendim anne olunca çözdüm.
daha doğrusu bir yerde okudum.
alnını çekerken kafayı dik konuma getiriyosnya nefes yolu açılıp daha rahat nefes alıyomş
kendini çabuk toparlıyomş

al benden de o kadr..
hani şu plastik oyuncaklar varya sıktıkça düdük çalan onlar gibi oluyolar
hıçkırması gelişiminin iyi olduğunu gösterirmiş endişe etme
ayrıca emdikten sonra hıçkırırsa doyduğununda göstergesiymş

depresifim sekerler bugun yorgunluk bir yandan kaka yapamamaya basladi ufakliklar durmadan agliyorlar hem de ikisi bir anda agliyor , bir yandan koca ilgi bekler , bir yandan bir de simdi ustume caydanliktan kaynar su doktum boydan boya onun acisi bir yandan canim burnumun ucunda bu hafta sonu ya da onumuzdeki hafta basi karma asilarimiz da var onun panigi de diger yandann

off yaa..
Allah yardmcn olsn canm benm
bizde sıkıntımz var diye geçiniyoruz tek çocukla
2 çocuk derdi ikiye katlamak demek..
her zaman yaptığımz gibi dertlerimzn geçici olduğunu düşünelim
ya sabır çekerek geçecek bu günlerde..

sagol canim , cumlemize Allah guc kuvvet versin
ayni anda aglamasalar hıc dert degil , uyku falan da istemiyorum ama iste aynı anda bagırınca..
genelde isi sakaya falan vurup idare ediyorum ama bugun bittim
annelik benim boyumu asiyor diye dusunmeye basladim..

Allah kolaylık versin iki çocuk çok zor kızım 5 yaşında ama onun bile zorluğu çok büyük gece oğluşum uyumuyor gündüz o uyurken bende dinleniyim diyrm bu kez kızım başlıyor anne uyuma diyee
geçmiş olsun canm nasıl yaktın kendini off en korktuğum şey yanmakk

gaz icin termoforlara su koyarken oldu tatlim. sonra da yeni bisi ogrendim yaninca yanan yeri islatip toz sekere bulayinca acisini aliyormus
ama su anda sekere bulali halimle bile cekilmiyorum

slmlar,40 ı çıkan arkadaşlara bi sorum var,doğum dr unuz 40 çıkınca muayeneye çağırdı mı muayenede neye bakıyor

canım napcaz biz bunlarla.hepsi hemen hemen aynı.bir de sütümle doymuyor bazen 30-bazen 60 lık mama veriyoruz.alıştırmak istemedim mamaya ama doymuyor.bu sütümüz ne zaman çoğalacak.emziriyorum pompayla tamamen boşaltıyorum ama nafile.

ay evet diyafram akciğer gelişiminin belirtisiymiş.hıçkırınca sinirleri bozuluyor minik kuşumun.doyduğunu gösteriyor demek oleyyy

canım hepimiz aynı durumdayız.şapşallaştırdı bebişler bizi.vvalla sarhoş gibi dolanıyorum.kaka için zeytinyağ sür poposuna

slmlar,40 ı çıkan arkadaşlara bi sorum var,doğum dr unuz 40 çıkınca muayeneye çağırdı mı muayenede neye bakıyor

canım doğum kontrol yöntemleri hakkında bilgilendirme amaçlı çağırıyorlar yasal prosedür gereği. bizimde bu gün 40 'ımız ama 2. ayın sonunda gidicez biz benim tüpler bağlandığı için öyle bir dert kalmadı İNŞALLAHHHHH...
bende sabah önce kendim 40landım, sonra oğluşumu 40ladım sonrada iki kuzumuda giydirip çıkıp şöyle bir turladım. nasıl iyi geldi anlatamam. şimdide ikiside yattılar nihayet bende yemekle, bulaşıkları halldeyim. evimizin Kölesi olarak

kızlar 1 aylık kontrolümüzde anlaşıldıki oğlum 1 ayda 1200 gr almış .doktorumuz mamayı vermemeye çalış sütün yetiyorki bu kiloyu almış dedi.ben mamayı nasıl kesicem.oğlum doymuyor ki memeyle şaşırdım kaldım bi akıl verinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…