canm en azından yanında birileri var. kızm 12 günlükken tek kaldk biz.
walla bazen kızımı huzurla kucağına bırakabileceğim pış pışlayack birilerini arıyorm.
uykusuzlktan gözlerm ağrıyo artk kirpik kaçtı sanyrm gözüme ama yok arpack gibi ağrıyo iç tarafı.
ilk 3 ay çocuklar bişiye alışmaz diolar bilmezlemiş sıkma canını
Canim cicuk dr ayi dolunca degil 40 olunca cagirdi kalca ultrosonografiside cekilsin die. Kadin dogumcuya ayim dolunca gittim sezeryanliyim.40 olunca gelirsen dogum kontrol icin olur dedi. Tabi spiral tercih edilirse.slmlar,40 ı çıkan arkadaşlara bi sorum var,doğum dr unuz 40 çıkınca muayeneye çağırdı mı muayenede neye bakıyor
Canim bende aynen oyle. Her ogun 90 veriyorum daha aziyla doymuyor. Ben okadar ugrastimki hala ugrasiyorum sutum olsun die ama... 5 saat falam emzirmessem biraz oluyor sut o zaman bile mama ariyor. Hic ole likirti duymadim emzirirken 15 dk da emzirip birakmadin hic birakamadim eger biraktiysam az geliyo die cingar cikartiyodircanım napcaz biz bunlarla.hepsi hemen hemen aynı.bir de sütümle doymuyor bazen 30-bazen 60 lık mama veriyoruz.alıştırmak istemedim mamaya ama doymuyor.bu sütümüz ne zaman çoğalacak.emziriyorum pompayla tamamen boşaltıyorum ama nafile.
kızlar 1 aylık kontrolümüzde anlaşıldıki oğlum 1 ayda 1200 gr almış.doktorumuz mamayı vermemeye çalış sütün yetiyorki bu kiloyu almış dedi.ben mamayı nasıl kesicem.oğlum doymuyor ki memeyle şaşırdım kaldım bi akıl verinn
yine kimsecikler yokkkk
halbuki ben de size kek yapmıştım
al benden de o kadr..
Hani şu plastik oyuncaklar varya sıktıkça düdük çalan onlar gibi oluyolar
Hıçkırması gelişiminin iyi olduğunu gösterirmiş endişe etme
ayrıca emdikten sonra hıçkırırsa doyduğununda göstergesiymş
kızlar ben asıl ne merak ediyorum biliyormusunuz? bebegi yataginda kendi kendine uyumaya nasil ve ne zaman alistiracagiz? fikri olan var mi?.
arkadaşım bebeğini hıçkırınca emziriyo geçiyo
yine kimsecikler yokkkk
halbuki ben de size kek yapmıştım
kızlar ben asıl ne merak ediyorum biliyormusunuz? bebegi yataginda kendi kendine uyumaya nasil ve ne zaman alistiracagiz? fikri olan var mi?.
Selam herkese,
Bi sorum olacak,
Aşağıdaki takvim 1 aylık gösteriyor kızımı ama hesaplayınca Agustos 31 gün olduğundan ben ayın 7si gibi hesaplamıştım (08.08 doğumlu). Herneyse de ilk ay aşısı ve kontrolü için 1-2 gün gecikme sıkıntı yaratır mı? Ben halihazırda randevuyu cumaya almıştım, ona göre değiştiricem.
guzel anneler hepinizi cok opuyoruz. dunku depresifligimiz bebelerin butun gun aglamalarinin ustune 2 saat kesintisiz beraber aglamalari ile beraber benim aglama krizimle son buldubugun cok sukur biraz daha iyiyiz. ama kizim hala kakasini yapamadi teyzoslar. zeytinyagi icirdim , poposuna surdum , masaj yaptim ama yok. gaz cikariyor kaka yok :2: oneleriniz olursa bekleriz. en son pazar aksamustu yapmisti.
ahh canim ellerine saglik ne guzel olur soyle cayla birlikte yesek
walla ben yapiyorum canim cok mecbur olmadikca kucakta uyutmuyorum. Handanin dedigi gibi yapiyorum ama tulbent falan ortmuyorum. mıylarsa hafifce sirtini ya da gobegini sivazliyorum.
Bir iki ay öncesine kadr topiğimz hafta içi bu saatlerde ne yoğun olurdu :)
şimdide yoğunuz ama bebişlerden...
Selam herkese,
Bi sorum olacak,
Aşağıdaki takvim 1 aylık gösteriyor kızımı ama hesaplayınca Agustos 31 gün olduğundan ben ayın 7si gibi hesaplamıştım (08.08 doğumlu). Herneyse de ilk ay aşısı ve kontrolü için 1-2 gün gecikme sıkıntı yaratır mı? Ben halihazırda randevuyu cumaya almıştım, ona göre değiştiricem.
Selam herkese,
Bi sorum olacak,
Bizimde pazar gunune denk geliyor canım saglık ocagında cuma mı geleyim dedim erken değil sonrasında gel erken olursa yapmayız dediler.Pazartesi gel dedi. Birkac gun once saglık ocagındaydım orada hemsire olmadıgından cogu kişinin 1ay kadar aksamış aşıları yeni yapıyorlardı sorun olmuyormus, hatta birinede aşı yetmedi isterseniz haftaya istemezseniz bir ay sonra yapalım diyordu hemşire sıkıntı olmuyormuş.
kızlarrr nerdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?