2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tabi cnm uyandırıp emzirmek lazımmış çok uyuduğu için kan şekeri düşermiş ay maaşşaallah 4 saat uyuyormuş benmki yarım saat uyusa uykumu alıcam ama uyumuyr akşama kadar uyuyor gece 12ye doğru mesaimiz başlıyor maalesef sinir oluyrrmm
kaç günlüksünüz canm biz yarın 1aylık olucaz inşaallah

walla canim benim 40 gunluk annelikte ogrendigim bisi var uyuyan cocuk uyandirilmaz benimkiler ufak dogdu 2 kg gibi dediki dr aman 2 saatte bir hatta saatte bir emzir (bir de ikiz saatte bir emzirsem hic uyuma demis oluyor dr yani ) neyse geldik eve aman dr dedi ya bebeyi durtup uyandirdim amanin bir kudurdu bir kudurdu ne memeyi aliyor ne uyuyor ne duruyor simdi uyandirmiyorum walla ne yalan , ne zaman isterse o zaman emiyor. zaten bir sure sonra da duzene giriyor yavas yavas merak etme.
ben gaz icin zinco ve muskat kullaniyorum canim bir ayak altina termofor. altini da cok islak tutma. banyodan sonra da ayakaltina aci elma yagi suruyorum

kizlar bir de birsey kesfettim
dun bizim sipalar durmadan agliyorlardi ya sutum bir artti bir artti anlatamam (ki onlari avutmaktan su falan da icemedim dogru durust)
burda bir arkadas demisti galiba revolution di aglayinca sutunuz artar diye walla denedim artiyor

teşekkur ederim yaa araştırrdım bazısı 5 saate kadar uyusun yazmış bazısıı 3 saate kadar bazısıda uyanır zaten uyku duzeni oluşsun uyandırmayın yazıyo. zaten benimde içime sinmiyo ac yatması uyandırıyorum

canim ac olunca zaten sen naparsan yap uyaniyor sipalar

5 guınluk teyzesi kız bakıyoruz hee şimdiden

birde bizdeki sorun göbeği. atleti sürekli kan napıyım yarın dr kontrolumuz var sorcam acaba ağrısı acısı ondan olabilirmi

Çok teşekkür ederim ilgin için, kafama takılmıştı içim çok rahatladı. Vay be 1 aylık çocuk anası olmuşum mutlu oldum :)

GoBek icin dr alkol verdimi size bana kizimda vermisti bu oglanda vermedi. Acaba ondanmi kaniyo. Simsiyah oldu bsende bugun alkol aldim temizlicem hergun

kızlar imdatt! mememi emzik yaptı benim bücür! ay kaç çeşit emzik verdim almıyor çıldıracağımmm! :)))

Aynı dert bende de var emzik arastırıyorum yine birde damaksız aldıracam onu deneyecem.Kucagada alıstı surekli kucagımda bugun 2bucukta yiyebildim birseyler aclıktan ölecektim.Beşiktede yatmıyor yanımızda yatacak illa bu uzmanlar 3ay birseye alısmaz diye nasıl diyorlar anlamadım :)

Ben Avent'in aşağıdaki 2li setini aldım. İlk başta garipsiyor ama tuttu mu tam emiyor. Bir de Chicco'nun aldım 0+ olan Psyhio mu ne ama onun de tutma yeri küçük, ağzına verene kadar canım cıkıyor hoooop atıyor ağzından. Kısacası Avent iyi gayet.

Yatma olayına gelince Babası diyor biz buna o kadar yatak vs aldık bu neden salonda yatıyor diye. Adamcağız haklı, serdim bi alt açma minderi gibi birşey üzerine de bi penye battaniye hanfendi anca orda rahat yatıyor gündüz. Herhalde güvende hissetmek istiyor ses olsun annesi etrafında olsun diye.

emzik bu : Philips Avent 0% BPA Yalancı Emzik Desenli 2'li (0-6 Ay) - e-bebek.com

offf offf cocuklar doğdu dertler başladı. hangisini anlatsam uykusuzluğumumu , sürekli emmek istemesinimi yoksa gaz probleminimi? gaz için bişeler öneren varmı arkadaşlar.

arkadaşlar muhabbete çok katılmasamda ara ara girip takip ediyorum sizi, benim kızımda 17 günlük oldu bugün, 10. günden itibaren çok fena gaz sancımız vardı, doktorumuz metsil verdi ama çözüm sağladığını söyleyemicem, neyse dün bir de eczaneye sorayım dedim Allah göndermiş beni, eczacı bayanında 6 aylık bir oğlu varmış, bizde çok çektik ama ben şöyle bir çözüm buldum dedi: Şimdi anlatıyorum: bebeğinizin ayak bileklerini üst üste geçirip karnına doğru hafifçe itip popoyu biraz yukarı kaldırıyosunuz, bir kaba bebeğinizin poposunu yakmıcak sıcaklıkta su hazırlıyosunuz ve o suyu pamukla bebeğinizin popo deliğine 1 kaç damla sıkıyosunuz, bunu yapıncaya kadar bir kaç kere tekrarlıyosunuz, bizim kız anında yaptı ve çok rahatladı, eczacı bebeğin oradaki kaslarını uyardığı için kakasını hemen yapacağını söyledi ve hiç bir zararı da yok dedi, bir deneyin derim:)

Geçmiş olsunnnn,seni en iyi ben anlarım sanırım,3 gün önce ben de elimi kızgın yağla yaktım,3 parmak bandajlı geziyorum (

canım ilk iki hafta falan bende 2 saatte bir uyandırıp emziriyordum sarılık ve beslenmesi için ama.şimdi kendi uyanmsını bekliyorum

GoBek icin dr alkol verdimi size bana kizimda vermisti bu oglanda vermedi. Acaba ondanmi kaniyo. Simsiyah oldu bsende bugun alkol aldim temizlicem hergun

Merhaba ben şubat annesiyim, taze annişlere bir bakmak için geldim. Herkezin bebişi hayırli olsun sağlıkla buyutun.
Benim bebisde gobek bagi dustukten sonra kanama oluyordu.kanda gobek deligi icinde kuruyordu. Biz hic dokunmadik.doktora goturduk bir doz daha k vitamini ignesi yapmisti sanirim yanlis hatirlamiyorsam. Hatirladigim kadariyla 1 doz zaten hastanede yapilmisti fakat bizimkine yetrli gelmemisti. Bir doktorunuza sorun isterseniz.

Bbenimde ilk cocugumda yapmiSti k vit. Ignesi ama bunun daha dusmedi gobegi. Ondn korktum. Yarin aldik randevu gidcez haysirlisiyla bise cikmaz insalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…