kızlar yaa bişe daha ben geceleri oğlanı uyandırıp emziriyorum mesela 4 saat önce emmiş oluyo. sizler ne yapıyorsunuz. uyandırmalımıyım acaba. genelde arastırdım kilosu normalse uyandırmayın diyor ama bizimki daha yeni doğdu fikriniz ne acep ?
kızlar yaa bişe daha ben geceleri oğlanı uyandırıp emziriyorum mesela 4 saat önce emmiş oluyo. sizler ne yapıyorsunuz. uyandırmalımıyım acaba. genelde arastırdım kilosu normalse uyandırmayın diyor ama bizimki daha yeni doğdu fikriniz ne acep ?
teşekkur ederim yaa araştırrdım bazısı 5 saate kadar uyusun yazmış bazısıı 3 saate kadar bazısıda uyanır zaten uyku duzeni oluşsun uyandırmayın yazıyo. zaten benimde içime sinmiyo ac yatması uyandırıyorum
tabi cnm uyandırıp emzirmek lazımmış çok uyuduğu için kan şekeri düşermiş ay maaşşaallah 4 saat uyuyormuş benmki yarım saat uyusa uykumu alıcam ama uyumuyr akşama kadar uyuyor gece 12ye doğru mesaimiz başlıyor maalesefsinir oluyrrmm
kaç günlüksünüz canm biz yarın 1aylık olucaz inşaallah
maşaallah Allah hayırlı ömür versin inşaallah bizde yarın 1 aylık olucaz inşaallah5 guınluk teyzesi kız bakıyoruz hee şimdiden
birde bizdeki sorun göbeği. atleti sürekli kan napıyım yarın dr kontrolumuz var sorcam acaba ağrısı acısı ondan olabilirmi
Şimdi hastaneyi aradım bizde pazar günü hastenede yaptıralım demiştik.Pazar günü aşı yapmıyoruz dediler. Cumartesi mesai saatlerinde yapıyorlarmış ama erken gelmeyin pazartesi gelin dedi çocuk hemşiresi.
kızlar imdatt! mememi emzik yaptı benim bücür! ay kaç çeşit emzik verdim almıyor çıldıracağımmm! :)))
Aynı dert bende de var emzik arastırıyorum yine birde damaksız aldıracam onu deneyecem.Kucagada alıstı surekli kucagımda bugun 2bucukta yiyebildim birseyler aclıktan ölecektim.Beşiktede yatmıyor yanımızda yatacak illa bu uzmanlar 3ay birseye alısmaz diye nasıl diyorlar anlamadım :)
offf offf cocuklar doğdu dertler başladı. hangisini anlatsam uykusuzluğumumu , sürekli emmek istemesinimi yoksa gaz probleminimi? gaz için bişeler öneren varmı arkadaşlar.
depresifim sekerler bugun yorgunluk bir yandan kaka yapamamaya basladi ufakliklar durmadan agliyorlar hem de ikisi bir anda agliyor , bir yandan koca ilgi bekler , bir yandan bir de simdi ustume caydanliktan kaynar su doktum boydan boya onun acisi bir yandan canim burnumun ucundabu hafta sonu ya da onumuzdeki hafta basi karma asilarimiz da var onun panigi de diger yandann
GoBek icin dr alkol verdimi size bana kizimda vermisti bu oglanda vermedi. Acaba ondanmi kaniyo. Simsiyah oldu bsende bugun alkol aldim temizlicem hergun
Merhaba ben şubat annesiyim, taze annişlere bir bakmak için geldim. Herkezin bebişi hayırli olsun sağlıkla buyutun.
Benim bebisde gobek bagi dustukten sonra kanama oluyordu.kanda gobek deligi icinde kuruyordu. Biz hic dokunmadik.doktora goturduk bir doz daha k vitamini ignesi yapmisti sanirim yanlis hatirlamiyorsam. Hatirladigim kadariyla 1 doz zaten hastanede yapilmisti fakat bizimkine yetrli gelmemisti. Bir doktorunuza sorun isterseniz.
kızlar kırk hesaplarken doğduğu günü bir olarakmı sayıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?