2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bbeğ,m 12 günlük ama hala göbeği düşmedi sizinkiler ne kadar sürdü doktora mı sorsam bi sorun olur mu ?

Merhaba güzel anneler ve mis kokulu bebisleri...
Bende agustos annesi olmayı planlarken hic hesapta yokken 12 Temmuz gecesi doğumun başlaması üzerine 33+3 de dogum yaptım.. Bebegim 18gun yenidogan yogunbakimda kuvozde kaldı.. Cok zor günler atlattm fakat burda sizleri takip ettikçe güç topladım..
Bu kaka yapamama durumu son bir haftadır bizdede mevcut gazi icin zinko kullanıyorum rahat uyumasını sagliyor fakat kaka problemini çözmüyor. Her gece sasmadan 4 de kivranmaya inlemeye başlıyor
Karnına bazende poposuna masajla çözüyorduk fakat dün gece 2den bugün 9a kadar kıvrandi yavrum benim.masajda kar etmedi artık Dr a götürme planları yapiyordumki aklima bir çözüm daha geldi hemen bir tas ılık su hazırladım belinden aşağı ozellikle karnına suyu dökmemle saniye gecmeden kakasini yaptı ... Şiddetle tavsiye ediyorum mutlaka deneyin.en dogal yöntem :) sonrasında huzurlu haline geri dondü meleğim...

ben de nuk damaklı-avent 2li var ama en çok avent gelişmiş ortodontik emziği sevdi.yanda kanatları var diş kısmına destek oluyor araştırın kızlar ortodontist üretmiş

canım ben de o yöntemi kullanıyorum hemen cırtt yapıyor.bir de z.yağı pamuğa batırıp pıt pıt hafif dokunuşlar da işe yarıyor.ama mesele bebeğin altını açmakta bezini açtırırken hele de sancısı varsa yıkıyor ortalığı

Bundan sonra biraz aglatim bende kuzumu sutum olsun insallah.

Kizlar sizlerin bebeler 24 saatte kac kere kaka yapiyor? Benimki 1 yada 2. Ewet bazen zorlaniyor. Mama verdigim icin mi 1 kwre yapiyor acaba?

evet canım ben de zeytinyağı yerine kantaron yağı kullanıyorum oda çok etkili oluyo, bizde öyle bir sorun henüz yok hatta çok memnun oluyoruz bezinin açılmasından

offf offf cocuklar doğdu dertler başladı. hangisini anlatsam uykusuzluğumumu , sürekli emmek istemesinimi yoksa gaz probleminimi? gaz için bişeler öneren varmı arkadaşlar.
ben de emzik gibiyim. ne zor ismis bir bileni bulmak. kimisi her istediğinde emzireceksin özgüveni gelisecek diyor. kimisi de 15 dk dan sonra emziem gaz olur diyor. bebegimden ne istediğini anlamak için bir ip ucu bekliyorum o da yok...

bana hastanede 2'3 saatte bir mutlaka uyandırın. memede uyuya kalmasına izin vermeyin demisti hemsireler.

ooo aglamaya sebep cok ama garip cidden ))

deneyeceğim bakalım

kızlar bbeğ,m 12 günlük ama hala göbeği düşmedi sizinkiler ne kadar sürdü doktora mı sorsam bi sorun olur mu ?
bizimki 8. gün düstü

Merak etme düşer elbette, bizimki 18.günde düştü. Tişörtünde kan lekeleri oluyordu, 16. gününde doktora götürdük bir sorun olmadığını söyledi, kan lekelerinden dolayı 1 doz daha K vitamini yaptırdı. Ayrıca mikrop kapmasın diye de krem verdi. 2 gün sonra da düştü zaten bence endişe etmene gerek yok, ama kanama varsa yine de doktora göster bence..

şükür kanama yok ama düşmedi diye tedirgin oldum cevaplarınız için teşekkür ederim ..

Sevgili anneler emzik kullanan var mı? Annemin ısrarıyla dün gece emzik kullanmaya başladık ama iyi mi yaptık kötü mü bilmiyorum aslında hiç istemiyordum ama annem beni emzik gibi kullanmaya başladığını, emzik kullanırsam ikimiz için de daha iyi olacağını söyledi ve emziği ağzına verdi. İlk başta almadı ama sonraki denemelerde aldı ve sanki emziği alınca daha sakin bir bebek oldu. Ama ben kendimi suçlu hissediyorum şimdi sanki emzik vererek kendimden uzaklaştırdım onu çünkü o meme isterken bence anne sıcaklığını, kokusunu istiyor. Bu konuda düşünceleriniz nedir? Çok geç olmadan emziği unutturayım mı?

ben daha ilk doğduğu gün verdim uyuyunca atıyo uyanıkkende mızmızlanmasını önlüyo dışarda falanda iyi olur bence alıştır aventin 0.3 ay için emziği var ağıza giren yeri küçük onu tavsiye ederim..

canım ben de aynı duyguları hissederek verdim ilk zamanlar severek emiyordu şimdi emiyor bir süre sonra atıyor ağzından çok araştırdım kimileri verin ama 15 dk dan fazla emmesin diyor kimileri vermeyin diyor.bir de sindirimi kolaylaştırırmıymış ne.ve elini de emmeyi önlüyormuş.yalnız benimkie emziği atınca uyanıyor veriyorum uyuyor sonra yeniden başa dönüyoruz

Slm kızlar oğlum 2 gündür sabah 6'ya kadar uyumuyor.
Beşiğine koyduğum an çığlığı basıyor, sevmiyormu anlamadım, sırf bu yüzden dikişlerim acıyor yaa, onun yüzünden sürekli oturur haldeyim
Bugün gaz ilacı aldık umarım çözüm olur...

Bende alistirdim emzige ayni senin bebis gibi. Cok guzel emiyor ama uykuda dusse uyaniyor. Gece uykusunda vermicem bundan sonra.

selam kızlar en son 16 sında gece 1 gibi yazmıştım:) yine 16 sı saat 4 te kanamam başladı ve saat 1 de meleğim doğdu. doğumda hem normal doğum sancısı çektim açılma olmayınca sezaryen oldum hemde dikiş sancısı, hele gaz olayı beni mahfetti 5 gün kaka yapamadım sağ omuzuma vurdu ağrısı, ben böyle bir acı görmedim. doğum ayrıntılarını sonra anlatırım ( çok kötü bir doğum yaşadım ( neyse kızım dünyaya geldiya herşeyi unuttum. ah birde kilo alabilse.

şuanda bebeğimin ağzının heryeri pamukçuk olmuş. Neden olur bu pamukçuk, karbonat sürüyorum ( kulak kürdanına gazlı bez sarıp dilinde gezdiriyorum 2 gündür) sonuç alamadım birde doktorun verdiği bir şurup gibi bişi var onuda ağzına sıkınca hemen emi,yor, dilinde durması gerekiyormuş oysa. sizler neler yapıyorsunuz geçmesi için?

Gunaydin guzel anneler bugun nasilsiniz bebeler nasil?
36 gunluk bebegim ve ben kendimi yeni anne gibi hissediyorum sevgimi hissediyorum artik oyuzdennn bugun cok mutlu uyandikkk.
Keske bebemi dogdugunda hemen kucagima alabilseydim onu gormek dokunmak icin iki gun beklemek zorunda olmasaydimda bu guzel duygular icin uzunca bi sure beklemeseydim.

Canim eczanelerde dut surubu die bisi satiliyor pamukcuga bire bir iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…