- 6 Mart 2007
- 2.549
- 116
- 323
canım ben bu sıpacağımda tesadüfen bir çözüm buldum. bi gün balkonda kucağımda kene gibi yapışmış nasıl yapılcak bu işler diye bakınırken bir gurup roman gördüm birinin kucağında bağlı iki elinde torbalar niye olmasın ki dedim ve hava sıcak diye ince namaz örtüsüyle kucak gibi bir omzumun üzerinden birde koltuk altımdan geçirerek bağladım ufaklığı göğsüme o gün bir uyku ki anlatamamya uyutmak problem değil de uyanıkken kucak harici durmuyor.yani 3 saatmi uyanık 3 saat kucaklarda.işim zor yani.yatırıyım bi yarım saat bile uyanık dursa diyorum yoookk.işim zor yanii
canım göbeği düştüğü gibi alıştırmalara başla. ben ilkimde yapmıştım ve sonra bir ara dişti hastalıktı düzeni bozulur gibi oldu ama kolay döndü yine.belli bir saat edin, o saat gelince ( acıkmayada başlasın o arada ) önce soy hafif bir masaj yap bu onu oyalar, sonra ılık ve kısa bir duş, sonra tüm ışıkları kapat evde sessizliği sala ( uyku saatini bilsin ) ve kucağına alarak artık meme olur, mama olur neyle besliyorsan yumuşak bir sesle ninni söyleyerek yedir, son gazını çıkardığın gii yatağına yatır ve halen dalmamışsa hiç ses çıkarmadan bir kaç defa hafif hafif başını yukarıdan aşağıya gözlerini kapar gibi okşa ve uyumasada yatağında bırak ( yanlız loş ışık ve sessizliği kesin sağla )bunu en az 1 ay sürekli yap saati kaçırmamaya dikkat et.kızlar ben asıl ne merak ediyorum biliyormusunuz? bebegi yataginda kendi kendine uyumaya nasil ve ne zaman alistiracagiz? fikri olan var mi?.
bir ayın sonunda yeni doğan sarılığı ihtimali kalkıyormuş, 2. ayın sonunda da şekerinin düşme ihtimali bu sebeple 2. ay dolana kadar sık dişini canım. sonrasında bırak uyusunkızlar yaa bişe daha ben geceleri oğlanı uyandırıp emziriyorum mesela 4 saat önce emmiş oluyo. sizler ne yapıyorsunuz. uyandırmalımıyım acaba. genelde arastırdım kilosu normalse uyandırmayın diyor ama bizimki daha yeni doğdu fikriniz ne acep ?
ondan bi tanede bende vardı deliricektim bir ay boyunca sonunda yeter dedim. bir gün 6 saat memede kaldı saçlarım diken oldu artık bunaldım. evde 10un üzerinde emzik hiç birini almıyo. tam bırakıyorum bağrıyo eşim daha doymadı heralde diyo sonunda başlarım doymasına al sen emzir o zaman demiştimkızlar imdatt! mememi emzik yaptı benim bücür! ay kaç çeşit emzik verdim almıyor çıldıracağımmm! :)))
şuanda bebeğimin ağzının heryeri pamukçuk olmuş. Neden olur bu pamukçuk, karbonat sürüyorum ( kulak kürdanına gazlı bez sarıp dilinde gezdiriyorum 2 gündür) sonuç alamadım birde doktorun
Geçmiş olsunnnn,seni en iyi ben anlarım sanırım,3 gün önce ben de elimi kızgın yağla yaktım,3 parmak bandajlı geziyorum(
kızlar bbeğ,m 12 günlük ama hala göbeği düşmedi sizinkiler ne kadar sürdü doktora mı sorsam bi sorun olur mu ?
Bundan sonra biraz aglatim bende kuzumu sutum olsun insallah.
Kizlar sizlerin bebeler 24 saatte kac kere kaka yapiyor? Benimki 1 yada 2. Ewet bazen zorlaniyor. Mama verdigim icin mi 1 kwre yapiyor acaba?
Sevgili anneler emzik kullanan var mı? Annemin ısrarıyla dün gece emzik kullanmaya başladık ama iyi mi yaptık kötü mü bilmiyorum aslında hiç istemiyordum ama annem beni emzik gibi kullanmaya başladığını, emzik kullanırsam ikimiz için de daha iyi olacağını söyledi ve emziği ağzına verdi. İlk başta almadı ama sonraki denemelerde aldı ve sanki emziği alınca daha sakin bir bebek oldu. Ama ben kendimi suçlu hissediyorum şimdi sanki emzik vererek kendimden uzaklaştırdım onu çünkü o meme isterken bence anne sıcaklığını, kokusunu istiyor. Bu konuda düşünceleriniz nedir? Çok geç olmadan emziği unutturayım mı?
canım karbonatlı suya devam et.bızım cocuk doktoru emzırmeden once gogsunu yıkamalısın, annenın terı pamukcuk yapar dedı.şuanda bebeğimin ağzının heryeri pamukçuk olmuş. Neden olur bu pamukçuk, karbonat sürüyorum ( kulak kürdanına gazlı bez sarıp dilinde gezdiriyorum 2 gündür) sonuç alamadım birde doktorun verdiği bir şurup gibi bişi var onuda ağzına sıkınca hemen emi,yor, dilinde durması gerekiyormuş oysa. sizler neler yapıyorsunuz geçmesi için?
Gunaydin guzel anneler bugun nasilsiniz bebeler nasil?
36 gunluk bebegim ve ben kendimi yeni anne gibi hissediyorum sevgimi hissediyorum artik oyuzdennn bugun cok mutlu uyandikkk.
Keske bebemi dogdugunda hemen kucagima alabilseydim onu gormek dokunmak icin iki gun beklemek zorunda olmasaydimda bu guzel duygular icin uzunca bi sure beklemeseydim.
prima premıum care den cok memnun kaldım gercekten sıvı kakayı emıyor.gecen gun yıne prıma nın yenıdogan ıcın olan farklı bır bezını aldım hıc memnun kalmadım dısına cıkarıyor hafıfte pısık oldu sanırım bezden kaynaklandı.yıne molfıxın hedıye bezlerı vardı onlarda rezalet.
kızlar 54lu prıma nekadar sure gıdıyor sızın bebıslere???????????????
canim soyle diyim iki bebek iki ayda prima premium care den 14 paket kullandik
bende alistirdim emzige ayni senin bebis gibi. Cok guzel emiyor ama uykuda dusse uyaniyor. Gece uykusunda vermicem bundan sonra.
prima premıum care den cok memnun kaldım gercekten sıvı kakayı emıyor.gecen gun yıne prıma nın yenıdogan ıcın olan farklı bır bezını aldım hıc memnun kalmadım dısına cıkarıyor hafıfte pısık oldu sanırım bezden kaynaklandı.yıne molfıxın hedıye bezlerı vardı onlarda rezalet.
Kızlar 54lu prıma nekadar sure gıdıyor sızın bebıslere???????????????
he walla ocagimiza incir agaci dikecek bebeler
Kızlar benim bebişim 52 günlük, 40 ı çıkar rahat edersin dediler ama ben bi değişiklik pek göremedim :93: var olan gaz sancılarımız tam gaz devam daha doğrusu akşam saat sekizde sanki kurulmuş gibi kuzum ister uyanık ister uyuyor olsun birden bağırıyo ve 2 saat sürüyo benim durumumda olan varmı..:97:
canim soyle diyim iki bebek iki ayda prima premium care den 14 paket kullandik
3 haftada 3 buçuk paket gitti 54 lükten canım hiç bekletmiyorum pişik olmasın diye
kızlar rezene çayı içiyorum 2 gündür ama kızım daha huzursuz olmaya başladı.acep bu çaydan olabilirmi.
Yeşill sivri zeka olcak bizim ağustos bebeleri.benimki de öyle.ay şaka gibi şükür sırayla doğumları yaptık kurtulduk.şaka gibi dün ikili taramadan bahsediyorduk bugün gaz sancısı.iyiki tanımışız kızlar birbirimizi doğumlarımız keyifli oldu hepinizi seviyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?