canları sağolsun bakalım mamada veriyorsundur sanırım sütün yetmiyrdr ikisine birden
benm bazen yetmiyor mama veriyrm o zaman
maasallah sızınkılere tatlım.allah cebınıze bol bereket versın dıyım bari
bızde haftada 1paket bıtırıyoruz canım ayda 4 paket olacak sanırım
kızlarrrr çok fena iştahım arttı.sürekli bişeyler yemek istiyorum.verdiğim 15 kilo geri gelcek dur demem gerekkkkkkkkk
canım ben bu sıpacağımda tesadüfen bir çözüm buldum. bi gün balkonda kucağımda kene gibi yapışmış nasıl yapılcak bu işler diye bakınırken bir gurup roman gördüm birinin kucağında bağlı iki elinde torbalar niye olmasın ki dedim ve hava sıcak diye ince namaz örtüsüyle kucak gibi bir omzumun üzerinden birde koltuk altımdan geçirerek bağladım ufaklığı göğsüme o gün bir uyku ki anlatamamhem ben rahatlıkla işimi gördüm, hem büyük başına gider dürtermi diye düşünmedim hemde o huzurla uyudu şimdi arada da çok sıkıştımmı yapıyorum tavsiye ederim özellikle huzursuz olduğu zaman ilaç gibi geliyo
denemeye değer bende artık çözüm olarak kanguru almayı düşünüyodum
kızlarrrr çok fena iştahım arttı.sürekli bişeyler yemek istiyorum.verdiğim 15 kilo geri gelcek dur demem gerekkkkkkkkk
biz de sac kurutma makinesiile yasıyoruz. biz nereye o oraya.gecebile acık kaldıvı oluyor. o sesle uyuyoruz hepimiz. ayrı a elimin altında oldugu icin arada gazınsınıstırdıgı ı hissettigimde sıcaklıgını ayarlayıp bacaklarına karnına tutuuyorumm masajla cıkıyo cıkartamasa da acıyo gozlerini faltası gibi sakin sakin etrafa bakıyor.benim ilk bebişim öyleydi.akşam saat 7 de başlar 11 e kadar sürekli ağlardı.saç kurutma makinesi çok işe yarıyordu.birde eşimle battaniyeye koyup sallıyorduk.6 ay sonra düzeldi.
aynen ya,ama ben çözüm bulacam :) yan yatış yastığının tam ortasına koyacam kafayı:) gündüz yaparım gece ne olur ne olmnaz kafa düzelsin az ya:) bizde seviyoruz seni minnooş
bebeğinizin kafası hep sağ da yada soldamı yatık,hiç dik yatmıo benımkı kafa sıvrı olacak:)
Kızlar benim bebişim 52 günlük, 40 ı çıkar rahat edersin dediler ama ben bi değişiklik pek göremedim :93: var olan gaz sancılarımız tam gaz devam daha doğrusu akşam saat sekizde sanki kurulmuş gibi kuzum ister uyanık ister uyuyor olsun birden bağırıyo ve 2 saat sürüyo benim durumumda olan varmı..:97:
canım ben bu sıpacağımda tesadüfen bir çözüm buldum. bi gün balkonda kucağımda kene gibi yapışmış nasıl yapılcak bu işler diye bakınırken bir gurup roman gördüm birinin kucağında bağlı iki elinde torbalar niye olmasın ki dedim ve hava sıcak diye ince namaz örtüsüyle kucak gibi bir omzumun üzerinden birde koltuk altımdan geçirerek bağladım ufaklığı göğsüme o gün bir uyku ki anlatamamhem ben rahatlıkla işimi gördüm, hem büyük başına gider dürtermi diye düşünmedim hemde o huzurla uyudu şimdi arada da çok sıkıştımmı yapıyorum tavsiye ederim özellikle huzursuz olduğu zaman ilaç gibi geliyo
denemeye değer bende artık çözüm olarak kanguru almayı düşünüyodum
Kanguruyu özellikle bukadar erken önermiyorlar bilhassa erkek bebeklerde cok zararlı bulunuyor. SLingleri arastır istersen canım sende.
bebeklerinizi nasıl yatırıyorsunuz.ben geceleri sırt üstü yatırmıyorum.hastanede dediklerinden beri hep yan yatırıyorum.kusmaya karşı.sırt üstü yatıramıyorum iç rahatlığıyla.eğer gözümün önündeyse öyle yatırıyorum.
aynen ya,ama ben çözüm bulacam :) yan yatış yastığının tam ortasına koyacam kafayı:) gündüz yaparım gece ne olur ne olmnaz kafa düzelsin az ya:) bizde seviyoruz seni minnooş
merhabalar kıslarrr nasılsınız??? bnm kızım 26 günlük şu zamana kdr gaz sıkıntımız yoktu seviniyodum..
ama dün bi başladı aman allahım....dur duraksız 3 saat boyunca ağladı..o ağlarken bi panik oluyorum bi stres oluyorum
o ağladıkça başıma ağrılar girdi iyice şiddetlenince bnde başladım ağlamaya.bi yandan eşime veriyorum oda diyo susmuyo napiyim.. omzuma alıp sırtına vurdum fayda etmedi...yüz üstü dizime yatırdım fyda etmedi...kafayı yicektim..memeye alıyoruz biraz susar gb oluyo 2 dakika bile geçmeden başalıyo acı acı ağlamaya..kucağımızda gezdirdik durduk odadan odaya..emziğini şekerli suya batırıp verdim..aslında iyi değilmiş ama napiyim sussun diye başika çare bulamadım..
gaz damlası almış eşim eczaneden..sap simplex tavsiye üzerine. günde 5 kez 8'er damla.. bakalım bugün onu damlattım...
akşama yine gaz olcakmı merak ediyorum inşallah olmaz..
slmlarrr anneler bişey sorucam bebekleriniz doğduğunda usg nin ölçtüğü kiloyla aynımıydı,yani çok bi değişiklik oluyomu oluyosa usg fazlamı yoksa eksikmi ölçüyoo.. ben 38 haftamdayım bebk 2930 gr çıktı biraz düşük sanki kilosu cevaplandırırsanız sevinirimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?