2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim hata payı olabiliyor bazen bizimkine 3300 demişlerse ama doğumda 3700 çıktı, çok kafana takma sütun bol olur çabucak kilo aldırırsın yavruna :)

Su saat oldu uyku yok yavruyu yeni yatırdım dünden beri gazımız zorluyor biraz, kusmalarimizda var gözüm hep üzerinde bu yüzden birde burnu tikali buralar soğuk usutmekten korkuyorum cocuğumu o yüzden UFO sipariş ettik bekliyoruz. Bu arada son 2 banyodur ben yaptiriyorum oğluma ilkin panikledim ama ikinci daha iyiydi yine de korkuyor insan çevirirsen Allah'tan suyu sevdi bizimki oyle çok ağlamıyor benimde elim ayağım birbirine dolanmıyor :))

denemeye değer bende artık çözüm olarak kanguru almayı düşünüyodum
canım onu bende düşünmüştüm ama bir kaç ay için kıyamadım doğrusu o parayı vrmeye.

bahsettiğim bağlama şekli o zaten canım ve onu alıcağına nacizane fikrim bir şal edin uzun olsun sırf onun için kullan hem sonrasında da kullanarsın bir kaç ay sonra kenaraatılmaz fazla eşya olarak

kızlar benimkinin kilosu yuvarlak hesap 3700 dü doğunca.1 nolu prima primeum care den 3,5 paketi bitirdim yarım paket kaldı.2 nolu premium care e geçsem mi ne farkı var?özellikleri aynı mı.sadece 1 nolu 2-5 kg arası -2 nolu ise 3-6 kg arası.karar veremedim 4 paket alcam internetten.

Son düzenleme:

günaydın cnm
1 no bezmi kullanıyorsun biz 2 yle başladık doğum kilomuz 3200kg üstelik
1 aylığız şimdi 4100gr olmuş artık 2 no bez sıkmaya başlıyor kenarları iz yapıyor bide erkek bebeklere bi no büyük bez olması lazım diye
3 no ya geçicez
eğer kilo alımı iyiyse 3 no al derim 4 pakt alıcan birde yazık olur
bizde alalım dedik ama 4 pkt ha deyince bitmez birde küçülürse diye vazgeçtik

doğuma girdiğim gün 3219kg çıktı us de 3200 kg doğdu
sağlıkla gelsin doğduktan sonra bol bol emzir bak nasıl tontiş olursunuz

gunaydin guzel anneler ve biricik minnaklari

canim ben kanguruya basladim cok uzun sure durmuyorlar en fazla 20 - 30 dk , uzerinde dogumdan itibaren kullanilabilir diyor
niye onermiyorlar acaba simdi kafam karisti ?

arkadaslar bez alacak olan varsa unnado da kargo bedava kampanyası var primada. 4lü alırsanız 2 paket de ıslak mendil var ben aldım, hatta 3 numara aldım daha evde 2 numara var diye. ihtiyacı olanların haberi olsun istedim piyasaya göre oldukca ucuz bence.

canım benim bebişte 3 700 civarında dogdu bende 3 6 kg diye 2 numaradan basladım almaya ama büyük geldi simdi 1 numarasını kullanıyorum tam geliyo kiloda 3-6 arası yazıyo ama baslangıclarda 2-5 olanı daha uygun bence sızma olmuyo

canım sağol alıyorum şimdi .öptük teyzesi

canım dün 2 yi denedim sızmış sırtı ıslanmış.kilo alımı için dr a gitmedik henüz.evdeki tartıyla da ölçmedim.umarım 2 de 1 kadar iyidir.2 yi dün takınca pipisi kıpkırmızı olmuş nedense.

Canım benim cocukta 3700 dogdu 16 gün oldu bugün itibariyle kaç kilo oldu şuan bilmiyorum ama primanın yeni doğanından 1 paket bitirdim sadece bulunduğum yerde tekrar prima yeni doğan bulamayınca canbebe aldım ama her gün kıyafet değiştirdim hep sızma yaptı bezlerini çok ağır aldım çişini çok yapıyor bizimki o yüzden 2.paketi bitiremedim ve şuan 2 numara molfix aldım şuan rahatız bence sende 2 numaraya geç artık bol bol çişlerini yapsınlar :) bu arada günde kaç bez atıyorsun? ben en az 6 tane atıyorum

Aslında cok cesit varmıs onda da alıp hangisini seviyor denemek zor olacak osekilde birsey denesem daha iyi ama korkuyorum iyi baglayamam falan diye :)

gunaydin guzel anneler ve biricik minnaklari

canim ben kanguruya basladim cok uzun sure durmuyorlar en fazla 20 - 30 dk , uzerinde dogumdan itibaren kullanilabilir diyor
niye onermiyorlar acaba simdi kafam karisti ?
Yenidogan için ise kullanabilirsin canım genelde 3aydan sonrası için olanlar var.Tabi kısa sure kullanmak en iyisi osekilde yenidogan içinde olsada :) BU konuda da doktorların hepsi farklı dusunuyorlar herzamanki gibi :)

bugün kızımın aşısı vardı.1 ayımız bitti.kızım 5500 kg 55 cm olmuş.büyüyor yavrum.sağlık ocağındaki doktor kzımın kafasını sağ tarafa dönük olduğunu söyledi.evet kızım sağ tarafına çok yatıyor.hastaneye götürmemi söyledi.kafam karıştı.sizin bebişlerde varmı böyle bişey kızlar?

Anne Sütü Nasıl Arttırılır 2 - YouTube
Anne Sütü Nasıl Arttırılır Bitkisel Çay tarifi
8.dakikada bitkisel çay tarifi var süt için telefondan giren arkadaslar için bende yazayım
1 yemek kaşığı Rezene
1 Yemek kaşığı Isırgan
1 Yemek kaşığı Ihlamur
1 Tatlı kaşığı Tane Kimyon - Yapan bayan doktor tadı çok güzel olmadığından yarım tatlı kaşığı kullandı ama cok faydalıymış süt için-
1 Tatlı Kaşığı Anason
Bunları tercihen porselen bir demliğe koyup üzerine sıcak su ekleyip 15 dakika demlendiriyoruz. Günde 3-4 fincan içilebilirmiş. Doktor yemeklerden sonra içiyormuş. Denemek isteyen bitkiselci arkadaslara afiyet olsun :))

ben kızıma 3 numara kullanmaya başladım oluyor valla

benim ilk bebişim öyleydi.akşam saat 7 de başlar 11 e kadar sürekli ağlardı.saç kurutma makinesi çok işe yarıyordu.birde eşimle battaniyeye koyup sallıyorduk.6 ay sonra düzeldi.
Aynen canım ancak sallayınca yada kucağa alınca rahatlıyo ama nereye kadar salla salla valla eşimle belimiz kopuyo:96: Allah yardımcımız olsun...

Canım açıklayıcı anlatımın için teşekkürler, aynen o saatlerde aşırı stres oluyorum bu da muhakkak bebişime yansıyordur, artık 2. ayımızı bitiriyoruz umarım denildiği gibi 3. ayın sonunda biter ve bebeğim de biz de rahatlarız yavrum nasıl da ağlıyo kıyamıyor insan..:93:

masallah canım sag tarafa donuk ne demekmis ki :44: sen icini ferah tut tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…