slmlarrr anneler bişey sorucam bebekleriniz doğduğunda usg nin ölçtüğü kiloyla aynımıydı,yani çok bi değişiklik oluyomu oluyosa usg fazlamı yoksa eksikmi ölçüyoo.. ben 38 haftamdayım bebk 2930 gr çıktı biraz düşük sanki kilosu cevaplandırırsanız sevinirimm
bende 60 kiloya düştüm 3 kilom kaldı normale. 68 dim doğumdan önce,normalim 57
canım onu bende düşünmüştüm ama bir kaç ay için kıyamadım doğrusu o parayı vrmeye.denemeye değer bende artık çözüm olarak kanguru almayı düşünüyodum
Bende kucagımdan bırakıp bir iş yapamıyorum malesef sling siparişi vereceğim ama azıcık kilo alsın diye bekledim. Kullanımında 3 kilo yazıyordu satılanların
Eskiler yaparmış koyde falan bir bildikleri varmış kullananlar çok memnun tabi sıpa içinde durursa
kızlar benimkinin kilosu yuvarlak hesap 3700 dü doğunca.1 nolu prima primeum care den 3,5 paketi bitirdim yarım paket kaldı.2 nolu premium care e geçsem mi ne farkı var?özellikleri aynı mı.sadece 1 nolu 2-5 kg arası -2 nolu ise 3-6 kg arası.karar veremedim 4 paket alcam internetten.
slmlarrr anneler bişey sorucam bebekleriniz doğduğunda usg nin ölçtüğü kiloyla aynımıydı,yani çok bi değişiklik oluyomu oluyosa usg fazlamı yoksa eksikmi ölçüyoo.. ben 38 haftamdayım bebk 2930 gr çıktı biraz düşük sanki kilosu cevaplandırırsanız sevinirimm
Kanguruyu özellikle bukadar erken önermiyorlar bilhassa erkek bebeklerde cok zararlı bulunuyor. SLingleri arastır istersen canım sende.
ya canim biz de 4 kg civarindayiz 1 no. kullaniyorum biraz bacaklarimizi sikmaya basladi
erkeklerde niye 1 no. buyuk kullanmaliyiz acaba :44:
günaydın cnm
1 no bezmi kullanıyorsun biz 2 yle başladık doğum kilomuz 3200kg üstelik
1 aylığız şimdi 4100gr olmuş artık 2 no bez sıkmaya başlıyor kenarları iz yapıyor bide erkek bebeklere bi no büyük bez olması lazım diye
3 no ya geçicez
eğer kilo alımı iyiyse 3 no al derim 4 pakt alıcan birde yazık olur
bizde alalım dedik ama 4 pkt ha deyince bitmez birde küçülürse diye vazgeçtik
kızlar benimkinin kilosu yuvarlak hesap 3700 dü doğunca.1 nolu prima primeum care den 3,5 paketi bitirdim yarım paket kaldı.2 nolu premium care e geçsem mi ne farkı var?özellikleri aynı mı.sadece 1 nolu 2-5 kg arası -2 nolu ise 3-6 kg arası.karar veremedim 4 paket alcam internetten.
gunaydin guzel anneler ve biricik minnaklari
canim ben kanguruya basladim cok uzun sure durmuyorlar en fazla 20 - 30 dk , uzerinde dogumdan itibaren kullanilabilir diyor
niye onermiyorlar acaba simdi kafam karisti ?
ya canim biz de 4 kg civarindayiz 1 no. kullaniyorum biraz bacaklarimizi sikmaya basladi
erkeklerde niye 1 no. buyuk kullanmaliyiz acaba :44:
şimdi okuyunca şaşırdım herkes 1 den başlamış 2 ye daha geçmemiş
2 no çok sıkıyor bacaklarını belinden zor birleişyr
cnm pipişlerden dolayı dr dedi her zaman 1 no büyüğünü al diye sıkıştırmasın diye
arkadaslar bez alacak olan varsa unnado da kargo bedava kampanyası var primada. 4lü alırsanız 2 paket de ıslak mendil var ben aldım, hatta 3 numara aldım daha evde 2 numara var diye. ihtiyacı olanların haberi olsun istedim piyasaya göre oldukca ucuz bence.c
canım dün 2 yi denedim sızmış sırtı ıslanmış.kilo alımı için dr a gitmedik henüz.evdeki tartıyla da ölçmedim.umarım 2 de 1 kadar iyidir.2 yi dün takınca pipisi kıpkırmızı olmuş nedense.günaydın cnm
1 no bezmi kullanıyorsun biz 2 yle başladık doğum kilomuz 3200kg üstelik
1 aylığız şimdi 4100gr olmuş artık 2 no bez sıkmaya başlıyor kenarları iz yapıyor bide erkek bebeklere bi no büyük bez olması lazım diye
3 no ya geçicez
eğer kilo alımı iyiyse 3 no al derim 4 pakt alıcan birde yazık olur
bizde alalım dedik ama 4 pkt ha deyince bitmez birde küçülürse diye vazgeçtik
canım onu bende düşünmüştüm ama bir kaç ay için kıyamadım doğrusu o parayı vrmeye.
bahsettiğim bağlama şekli o zaten canım ve onu alıcağına nacizane fikrim bir şal edin uzun olsun sırf onun için kullan hem sonrasında da kullanarsın bir kaç ay sonra kenaraatılmaz fazla eşya olarak
Yenidogan için ise kullanabilirsin canım genelde 3aydan sonrası için olanlar var.Tabi kısa sure kullanmak en iyisi osekilde yenidogan içinde olsada :) BU konuda da doktorların hepsi farklı dusunuyorlar herzamanki gibi :)gunaydin guzel anneler ve biricik minnaklari
canim ben kanguruya basladim cok uzun sure durmuyorlar en fazla 20 - 30 dk , uzerinde dogumdan itibaren kullanilabilir diyor
niye onermiyorlar acaba simdi kafam karisti ?
canım benim bebişte 3 700 civarında dogdu bende 3 6 kg diye 2 numaradan basladım almaya ama büyük geldi simdi 1 numarasını kullanıyorum tam geliyo kiloda 3-6 arası yazıyo ama baslangıclarda 2-5 olanı daha uygun bence sızma olmuyo
Aynen canım ancak sallayınca yada kucağa alınca rahatlıyo ama nereye kadar salla salla valla eşimle belimiz kopuyo:96: Allah yardımcımız olsun...benim ilk bebişim öyleydi.akşam saat 7 de başlar 11 e kadar sürekli ağlardı.saç kurutma makinesi çok işe yarıyordu.birde eşimle battaniyeye koyup sallıyorduk.6 ay sonra düzeldi.
Canım sanırım bebeğin Kolik çünkü kolikte hergun akşam 7veya 8de başlıyorlar ağlamaya.Okudugum cogu yazıda ve yakın bir arkadasımın bebeginde gordugum bu.Hergun AYNI saatte sebepsiz şiddetli ağlamalar.(Genel sebebi diger bebeklerin sorunu olan GAZ olarak gorulsede sabit saatler ve şiddetli ağlaması bu tanımın ortaya cıkmasına sebep oluyor.)
Açıkcası belli bir donemi var bunun sonlanmasının, anne sabit saatte oldugu için saat yaklaştıkca strese girdigi için genellikle bebege baskası baksa o saatlerde daha iyi oluyor ama mumkun olmuyor işte cok fazla bu. Allah yardımcın olsun hepimizde var bu gaz sorunu ama butur bebekler ayrı bir zorlu oluyor.
Kolik ağlaması sırasında yapabilecekleriniz:
Bebeğin kolik ağlamaları belli saatlerde ise bu saat yaklaşırken bebeğe banyo yaptırın, ortam değiştirin.
Bebeğin kolik ağlamaları öncesinde arabayla gezdirin.
Bebeğin kolik ağlamalarının sıklaştığı saatlerde bebeği babası, anneannesi ya da babaannesi ile bırakın. Farklı kişilerle olmak bebeğin kolik ağlamasını azaltır.
Bebeğinizi kolik ağlaması sırasında kucağınıza alın.
Bebeğin ağlamasından çok etkileniyorsanız bebeği kucağa alma görevini babaya veya evdeki diğer yakın kişiye verin. O süre içinde onunla aynı odada bulunmayın.
Bebeğinizin dikkatini dağıtın, farklı şeylerle ilgilenmesini sağlayın. Bunun için elektrik süpürgesi, çamaşır makinesi, saç kurutma makinesi gibi elektrikli aletleri çalıştırabilirsiniz.
Unutmayın!
Kolik geçici bir rahatsızlıktır ve bu, bebeğinize bir zarar vermez. Tıbbi muayeneler sonucunda bebeğinizin başka bir rahatsızlığı olmadığını gördüğünüzde ve bu problemin 3 ay sonunda biteceğini düşündüğünüzde kolik ağlamalarının da yüzde 80 oranında azaldığını fark edeceksiniz.
bugün kızımın aşısı vardı.1 ayımız bitti.kızım 5500 kg 55 cm olmuş.büyüyor yavrum.sağlık ocağındaki doktor kzımın kafasını sağ tarafa dönük olduğunu söyledi.evet kızım sağ tarafına çok yatıyor.hastaneye götürmemi söyledi.kafam karıştı.sizin bebişlerde varmı böyle bişey kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?