- 16 Haziran 2011
- 4.328
- 19
- 108
sederk nerelerde yaa uzun zamandır görmüyorumm:44::44:
ben arada goruyorum canim ama foruma yazmiyor prenses tum zamanini aliyor olabilir
doğru valla, ama sen de takdirliksin tatlım iki bebişle bize de vakit ayırıyosun hergün
Merhabalarrr.......
Oglusumla dr dan geldik.bugun 41gunluguz. Kalca ultrasonu cekildik rutin bebek kontrolleri yapildi.sol kalca tam yetine oturmamis her aykontrol edelim cift bez baglayin dedi dr muz. Sizlerde varmi bole bi sorun. Boyumuz 57cm kilomuzda. 5600 olmus. Yani 40 gunde 2 kilo almis bebisim. Mamayi azaltalim mi dedim. Hayir cocuk istedigi surece ver dedi taaa ki sutun cok artarda bebis istemez ozamana kadar. Kes der die bekliyodum yani azalt der die. Bizden haberler bole bi gecmise bakalim sizlerden haber alalim birazda.
evet canım hep sol göğsümü tek geçerdim geçen deli etti beni.sağdakinden daha dolu ve hafif ağrılıydı sıcak su masajı herşeyi yaptım sağ göğüs benim favorimi sağladı geçti.alcam atcam amazon kadınlar gibi o olacak.selam kızlar biz geldik
benim küçük sıpa yer yadırgayıp bir saat bile uyumayınca iki gün boyunca sabah erkenden geldik şimdi uyuyo çok şükür ama benim saçlar diken oldu uykusuzluk yorgunluktan.
kızlar bişey sorucam size benim bi göğüsten çok az süt çıkıyor diğeriyle kıyaslanınca bu durumu yaşayan varmı ?????????
Merhabalarrr.......
Oglusumla dr dan geldik.bugun 41gunluguz. Kalca ultrasonu cekildik rutin bebek kontrolleri yapildi.sol kalca tam yetine oturmamis her aykontrol edelim cift bez baglayin dedi dr muz. Sizlerde varmi bole bi sorun. Boyumuz 57cm kilomuzda. 5600 olmus. Yani 40 gunde 2 kilo almis bebisim. Mamayi azaltalim mi dedim. Hayir cocuk istedigi surece ver dedi taaa ki sutun cok artarda bebis istemez ozamana kadar. Kes der die bekliyodum yani azalt der die. Bizden haberler bole bi gecmise bakalim sizlerden haber alalim birazda.
selam kızlar biz geldik
benim küçük sıpa yer yadırgayıp bir saat bile uyumayınca iki gün boyunca sabah erkenden geldik şimdi uyuyo çok şükür ama benim saçlar diken oldu uykusuzluk yorgunluktan.
kızlar bişey sorucam size benim bi göğüsten çok az süt çıkıyor diğeriyle kıyaslanınca bu durumu yaşayan varmı ?????????
Merhabalarrr.......
selam kızlar bebişler ve sizler nasılsınız
dün akşamdan beri oğluma mama vermedim emziriyorum sık sık bol su süt arttırıcı gıdalar deniyorum böyle kendimi baktım olmuyo mecbur mama vercem gene sizlerde ne var ne yok
bu arada dün kaç usg miz çekildi herşey normal ama üfürümden şüphelendiler cuma çocuk kardiyoloğuna gidicez benim paşa başladı mız mızlanmaya
evet canım hep sol göğsümü tek geçerdim geçen deli etti beni.sağdakinden daha dolu ve hafif ağrılıydı sıcak su masajı herşeyi yaptım sağ göğüs benim favorimi sağladı geçti.alcam atcam amazon kadınlar gibi o olacak.
ilk kez mamayı artır diyen dr duydum.her mama verişimde yaşadığım vicdan azabı ve acıyı anlatamam.o göğüsleri kesip atcam o olacak.gözün aydın canım.bu kalça çıkığı denen şey olmasın diye ne yapmak lazım.kundak yapmayın diyorlar ama hafifi sarıyorum
Arkadaşlar bişey sormak isityorum benim göğsüm çocuğu emzirdikten sonra çok fazla sızlıyor acısı dayanalıcak gibi değil, benim gibi bu sorunu yaşayan var mı acaba aranızda? Sizce neden olabilir? Doktora gittiğimde bunuda soracağım? Bir de çocuğumun yüzünde minik minik sivilceler çıktı banyosuna da dikkat ediyorum ama çok can sıkıcı inşallah hemen geçer
selam kızlar bebişler ve sizler nasılsınız
dün akşamdan beri oğluma mama vermedim emziriyorum sık sık bol su süt arttırıcı gıdalar deniyorum böyle kendimi baktım olmuyo mecbur mama vercem gene sizlerde ne var ne yok
bu arada dün kaç usg miz çekildi herşey normal ama üfürümden şüphelendiler cuma çocuk kardiyoloğuna gidicez benim paşa başladı mız mızlanmaya
Kizlar bisi sorcam sizeee. Cok afedersiniz bebisinizin gazi cok kokuyormu? Bizimki buyuk insandan beter masallah
maşallah sana canım. ben de öyle oldum. kızım var 2,5 yaşında onunla yere oturup oyunlar oynadım ilk günden itibaren kucağıma çıktı onu besledim falan filan. ilk bebekte kolaymış. büyük olunca haliyle o da ilgi istiyorcanım ben 8 saat sonra gelip yemek yapıp büyük oğlumu besledim. çamaşırlarımı yıkayıp astım. 2 gün sonradasüpürge vs. gibi işlere başladım. bir tek ütüde dikkatli olmanı öneririm çünkü tam kesi bölgesine yakın kalıyo ütü masası ve ısı ki bu da dikişlerde kanamaya yol açabiliyo ilkimde yapmıştım o hatayı
HANDAN cım mukusumsu kakada doktora danışmanda hatta bir test yapılmasında fayda. ama devamı önemli bir sefer olduysa sorun yok ancak devam ederse doktora götür canım.
neyse kızlar biz bir kaç gün yokuz kayınvalidem ve laftan anlamaz komşularım sağolsunlar bu gün sinirden ufaklığa süt yetiremeyip mama vermek zorunda kalınca eşime yürü gidioruz yoksa olan benim psikolojiyle çocuğun sütüne olucak dedim. amcamın yazlıktaki evin anahtarlarını aldım 3-4 gün yokum. kendinize ve bıcırlara iyi bakın.öpüldünüz
ipliği olmayan önlükler var. kafadan geçirmeli lastikli veya yandan çıtçıtlı onlardan al birkaç taneşükür bügün kırkımız çıktı, ne bitmez kırktı yaa Rabbim hepimizin yardımcısı olsun birde kızım sürekli kusuyor ve kıyafetleri ıslanıyor ne yapcam bilmiyorum önlük takmak istemiyorum belki yatarken Allah korusun boynuna filan dolanır diye önlük takan yada ne zaman önlük takılması gerektiğini bilen varsa yardımcı olursa sevinirim sürekli kıyafet değişt,irmek ve altına bez koymak istemiyorum
kızlar bız 24gunluguz ve burnumuz tıkalı gecelerı daha zorluyor nefes alısımızı.bugece buhar makınesınını calıstrcam.dun gece tonımer tuplerden damlattık ama tamamen gecırmedı.neden olmus olabılır usuttummu yavrukusumu acaba.of anne olmak cok zormusss
bizim oğlanın kakası fena kokuyor ve gaz çıkaramıyoruz emincekusuyor ve rahatsız oluyor 5 kere emse bir kez gaz çıkarabiliyor yani günde iki defa falan :44:
benim oğlumda öyle :)))
Kizlar bisi sorcam sizeee. Cok afedersiniz bebisinizin gazi cok kokuyormu? Bizimki buyuk insandan beter masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?