2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah oğluşuna

selam kızlar bebişler ve sizler nasılsınız

dün akşamdan beri oğluma mama vermedim emziriyorum sık sık bol su süt arttırıcı gıdalar deniyorum böyle kendimi baktım olmuyo mecbur mama vercem gene sizlerde ne var ne yok

bu arada dün kaç usg miz çekildi herşey normal ama üfürümden şüphelendiler cuma çocuk kardiyoloğuna gidicez benim paşa başladı mız mızlanmaya

evet canım hep sol göğsümü tek geçerdim geçen deli etti beni.sağdakinden daha dolu ve hafif ağrılıydı sıcak su masajı herşeyi yaptım sağ göğüs benim favorimi sağladı geçti.alcam atcam amazon kadınlar gibi o olacak.

ilk kez mamayı artır diyen dr duydum.her mama verişimde yaşadığım vicdan azabı ve acıyı anlatamam.o göğüsleri kesip atcam o olacak.gözün aydın canım.bu kalça çıkığı denen şey olmasın diye ne yapmak lazım.kundak yapmayın diyorlar ama hafifi sarıyorum

Son düzenleme:

Benim de sol göğsüm sağınkinin nerdeyse iki katı :))

Arkadaşlar bişey sormak isityorum benim göğsüm çocuğu emzirdikten sonra çok fazla sızlıyor acısı dayanalıcak gibi değil, benim gibi bu sorunu yaşayan var mı acaba aranızda? Sizce neden olabilir? Doktora gittiğimde bunuda soracağım? Bir de çocuğumun yüzünde minik minik sivilceler çıktı banyosuna da dikkat ediyorum ama çok can sıkıcı inşallah hemen geçer

ilk kez mamayı artır diyen dr duydum.her mama verişimde yaşadığım vicdan azabı ve acıyı anlatamam.o göğüsleri kesip atcam o olacak.gözün aydın canım.bu kalça çıkığı denen şey olmasın diye ne yapmak lazım.kundak yapmayın diyorlar ama hafifi sarıyorum

Ufurum oglumda var kardiyologa gittigimizde cikti olabilir 6. Ayda kontrol edelim dedi duzelebilir bisi korkulcak bisi degildir insallah.

Sut olmayinca dr napsin canim. Bebek istiyorsa verceksin diyor. Doymayinca agliyor zaten ozaman gelde verme. Ac birakmak daha bi vicdan azabi canim.Cok sıkı giydirmemek gerekiyor. Zaten sonradan olmuyor dogustan oluyo canim

Yeni dogan sivilcesi canin bizim ilk zamanlar cok fazlaydi durup durup yeniden cikiyordu. Simdi arada cikiyor temez tuttuktan sonra yapabilcek bisi yok canim bebek buyudukce geciyor

Son düzenleme:
canim bizde de ufurum var ama azalmis yenidoganlarda olabiliyormus zamanla gecermis
birkac ay takip edip gecmezse kardiolog a yonlendirecek dr muz

bizim oğlanın kakası fena kokuyor ve gaz çıkaramıyoruz emince kusuyor ve rahatsız oluyor 5 kere emse bir kez gaz çıkarabiliyor yani günde iki defa falan :44:

Slm kızlar bugün iyice kafayı yedim artık, 2 gündür doğru dürüst uyumuyor bu çocuk, 5dk'da bir uyanıyor.
Bugün dayanamayıp eşimi işten çağırdım ve 4 saat uyudum çok şükür, şimdide nasıl olduysa uyuyor, sanırım oda yoruldu.
Tek umudum pazartesi anneme gitmek, gitmezsem kafayı yerim düzene girene kadar.
Herkes uzakta bakacak kimsem yok, lavaboya bile zor gidiyorum, dün gece almayalım beşiğinden dedik, o kadar kötü ağladıki, katıla katıla, en sonunda alıp emzirdim, gözleri yaşarmış içini çeke çeke meme emdi, o zamanda kıyamıyorum, ne yapacağımı şaşırdım

maşallah sana canım. ben de öyle oldum. kızım var 2,5 yaşında onunla yere oturup oyunlar oynadım ilk günden itibaren kucağıma çıktı onu besledim falan filan. ilk bebekte kolaymış. büyük olunca haliyle o da ilgi istiyor

ipliği olmayan önlükler var. kafadan geçirmeli lastikli veya yandan çıtçıtlı onlardan al birkaç tane

ben oğlumun burnunu küçük firkete ile temizliyorum burnu tıkalıyken ağlıyor nefes almada zorlanıyor.
bir de başından şapkasını eksik etme hemen tıkanıyor burnu

oğlumun kakası sarı turuncu gibi ama pütür pütür hiç cıvık değil. hani keçi dışkısı olur ya zeytin gibi onun küçültülmüş hali sert ve pütürlü. normal mi ki?

bizim oğlanın kakası fena kokuyor ve gaz çıkaramıyoruz emince kusuyor ve rahatsız oluyor 5 kere emse bir kez gaz çıkarabiliyor yani günde iki defa falan :44:

benim oğlumda öyle :)))

Masallah bizim kokarcalara) kaka bizimde zor oluyor bazen iki gunde bir gazi en rahat emzikle cikariyor tavsiye ederim

Evet benim oğlumda emzik ve meme emerken rahat çıkarıyor.
Hatta mem emerken zorlanıcam diye göğsümü ısırıyo kerata
Kızlar benim oğlum emziğe bişey sürmeden almıyor, daha doğrusu emzikten bişey gelmeyince çıkarıyor acaba emzikmi değiştirmek lazım, her emzikte aynı şeyi yaparmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…