2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende her 4 saatte bir mama veriyorum. Emiyor suan. Birakirmi die korkuyorum. İlk cocukta mama veriyodum diyince merak ettim nezamn birakti memeyi hep mama veriyormuydun?

ilk 2 ay emzirdim sonra doymadığını düşünüp mama takviyesi yaptım. hemde emzirdikten sonra mamada veriyordum. yani direk mama vermedim. ancak belki 1 ayda öle gitmiştir yani 3 ay emzirebildim toplamda sonra malesef biberon istedi memeyi azına verince kusası geldi her defasında. bu yavruma kaşıkla veriyorum alıyo ama yinede anne memesini almadan uyumuyo. yani sorunu bazen doymak değil anne memesinde uyumak bizimkinin.

Korkuyorum yaa hep böylemi devam edecek, bu uykusuzluk hayatıma etki ediyor, dışarı bile çıkmak istemiyorum, arabasına koyup gezdiremiyorum ya yolda ağlayıp susmazsa diye çekiniyorum çıkmaya...

denemekte fayda var cık gez bazen bu küçük insanlar arabada gezerek uyumaktan zevk alır. sonra bakmışsınkı dışardan içeri giremiyorsun uyusunda bende kafa dinliyim diye

kaşıkla vermeyide denedim olmuyo ki dökülüyo emmeye çalışıyo kaşığı

zaten gece kaşıkla uğraşmak anneye işkence demek. o yuzden en azından gun içinde denesen. gecede biberon. ne biliyim insanın böle bişeden vicdan azabı olunca yardımcı olmak istiyo. bilmişlik olarak nitelendirme lutfen. ben geceden sadece mama veriyorum biberonla onda bile inanki korkuyorum memeyi almıcak diye. herkez çocuk aynı olacak diye bişede yok tabıkı

günaydın hatunlar

ya ben dr.uma sormayı unuttum size sorayım,

sezaryenli hatunlar spor yapmaya başladınız mı?
ne zaman başladınız ya da başlayacaksınız?
hangi sporları ya da hareketleri yapıyorsunuz?
yapmamamız gereken hareket ve sporlar hangileri?

cvplar için şimdiden çook teşekkürler, sizi seviyoruumm

Ben 13 gunlugum daha baslamadim. Kendi evimde kosu bandim var simdi annemde kaliyorum e
VE doner donmez baslamayi dusunuyorum. Yani 1 aylik olucam o zamana

teyzoslar biz geldik saglik ocagindan kolumuzdan verem asisi , bir bacagimizdan karma asi , diger bacaktan pnomokok , agizdan da rota....
cok agladi sipalarim az kaldi ben de koyveriyordum :2:
bakalim bu gece nasil gecicek dua edin bize

canim ben basladim yuruyuse ama nerdeyse kosar adim evde de surekli kosar adim oldugum icin vucut zorlanmadi

owww geçmiş olsun canım, inşallah fazla ateş falan yapmaz da çok huysuzlanmazlar,
bizim aşılar da ayın 4ünde, daha var..

ya yürüyüş yapıyoruz hergün oğlumla ama kalan göbüş için yetersiz gibi geliyor bana

Bu kadar asiyi bir keredemj yaptilar acimaasiz hemsireler

merhabalaar kızım 3 haftalık oldu bile ama biz hala sarılıkla ugrasıyoruz degerleri biturlu normale donmedi

sagol canim yaa bakalim nasil olcak:18: bir de verem asisinin iltihaplanmasi falan gerekiyormus sonra da kendi kendine kabuk baglayip dusucekmis
oy oyy bu gece uykusuz gecicek diycem de 2 aydir her gece uykusuz zaten

gobek ve bel cevresi icin bacaklari havada tutmali hareketler var kaslari calistiran bir de onlara basladim
nette arat hemen cikiyor

Dogdugumda memeyle degil biberonla tanisti yavrum 3.gun emzirmeye basladim ce her ogun meme sonrasi mama aliyor. Korkuyorum emmezse beni die. Zaten mamayla buyuyor azda olsa anne sutu aliyor onuda biraksin istemiyorum. İnsallah birakmaz emmeyi

Ay bu kilolarla basim dertte benimde. İlk 15?gun 11 kili gitti 42 gunluk olduk diger 11 kilo duruyor. Ew temizlemeye yemek yapmaya firsatim yok insallah oglum duzene girerde yuruyus spor bisi yapabilirim

bu nedır yaaaaa....canım bunlar ne boyle hepsi bırgunde nasıl yanı bizim sıpacıklardamı yıyecek bu asıları....allah yardımcımız olsun...bu arada en tecrubelımız sensın 2 bebişe ragmen paylasımlarını eksık etmedıgın ıcın senı tebrık edıyorum
merhabalaar kızım 3 haftalık oldu bile ama biz hala sarılıkla ugrasıyoruz degerleri biturlu normale donmedi
canım bızımde sadece gozlerde sarılık var.anne sutu sarılığıymıs.ne zaman gececk bılmıyorum.bılurubın degerı kac canım endıse edecek kadar yuksek degıldır umarım.allah şifa versin yavrukuşlarımıza

Ay bu kilolarla basim dertte benimde. İlk 15?gun 11 kili gitti 42 gunluk olduk diger 11 kilo duruyor. Ew temizlemeye yemek yapmaya firsatim yok insallah oglum duzene girerde yuruyus spor bisi yapabilirim

Amaaannn salla gitsin. Elbet gidecek ama bence sut olsun diye onune geleni yiyip b...kunu cikarmamak lazim. Ilkinde dogumdan sonra 6 kilo almistim. Sonuc yine kalitesiz sut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…