2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben de ilk haftalar gece2 satte bir hatta ssat kurup uyandırıyordum, sonra kendi uyanmaya başladı..
ama işte acaba dedim gece az mı emmiş, gerçi aç olsa uyumaz ya da uyanır heralde

yaa kızlar ben bazı geceler hayal görüyorum çok fena

gecen gece bir uyandım oturuyorum yatakta, bebeği emzirir pozisyonda, eşim beni öyle görünce bebek nerde dedi, ben de işte burda dedim kucağımı gösterip, hanii dedi, bir baktım yokkkk

yatakta bebek aradık gece gece, düştü sandım, bir baktım yavrum mışıl mışıl beşiğinde uyuyor

yine bazı geceler uyanıyorum eyvah ben neden yattım bebişi emziriyordum diyorum yine 5 dk bebek arıyorum yatakta, size de oluyor mu yoksa ben kafayı mı yiyorum

Bende de oluyor canım ya bebek bebek diye diye kafayı yiyoruz hadi gözümüz aydın

Bende de oluyor canım ya bebek bebek diye diye kafayı yiyoruz hadi gözümüz aydın

sorma yaa adam da bana olan güvenini kaybetti artık günde 50 kere arıyor akıl sağlığından şüphe etmeye başladım bebek uyuduğunda yat uyu diyip duruyor

ben de ilk haftalar gece2 satte bir hatta ssat kurup uyandırıyordum, sonra kendi uyanmaya başladı..
ama işte acaba dedim gece az mı emmiş, gerçi aç olsa uyumaz ya da uyanır heralde

Artık uyandırmana gerek yok canım bırak uyusun hem uykuda onemli buyumesi için :)

Benim hiç olmadı ama yalnız değilsin emin ol cok fazla okudum o durumu
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...runlari/351067-anne-haller-biraz-gulelim.html

ahahaa bu kadar tesadüf olur ben de 9 buçukta uyuyakaldım uyandığımda gece 2 idi bebiş uyuyordu emmedi derin uykudan.şekeri düştü heralde gidip sağdım 3 te anca verdim sütü.sağmak uzun sürdü.uzun süren uyku olmasın dedi dr kan şekeri düşer diye 2-3 saat denildi.sütü sindirmesi o kadar sürdüğü için sanırım

Son düzenleme:

yaa ben de ona takılıyorum ama uyurken o uyanmadan emzirmeye kalkışınca 5 dk emip uyuyor ben de uyandıramadığım için böyle 10 dk da bir uyanıp emmek istiyor, ozaman hiç düzen kalmıyor hatta sütüm de kalmıyor, o yüzden onun uyanması lazım emzirmem için, gerçi ilk defa dün gece okadar uzun uyudu belki birdaha olmaz, normalde 2-2buçuk saati geçmiyor

Son düzenleme:
emzirme konusuna gelince bende bir kaç gündür bocalıyorum

oğlum bir emişte 5 ile 10 dakika arasında memede kalıyor ve daha tutmuyor. gecen gün 15 dk birini 15 dk diğerini emsin dye neredeyse 3 saatte bir emzirdim ama yine aynısı oldu en az 5 dk en fazla 10dakika emdi. ertesi gün çocuğum dün aç kaldı benim yüzümden bugün ne zaman isterse vericem dedim nerdeyse 1 saatte bir istedi yine en fazla 10 dk emdi bıraktı. gerçi göğsüm baya boşalıyor emmeye başlayınca ama bilmiyorum tabi durum ne

bir de bir gün neredeyse tüm gün uyuyo sadece emmek için kendine geliyor diğer günde uyumamak için direniyor. ne yapsam olmuyor uyku düzenini ben kontrol edemiyeceğim galiba kendi düzeni ni kendi kuruyor bu bebek gece 2 ye kadar oturuyor yahu saat 1 de uyursa oh bee diyorum

canım bütün bebekler kendi düzenini kendileri oluşturuyor bize de onlara uymak kalıyor
aslında bebek ne zaman isterse memeyi vermek lazım diyenler de var ama ben öyle yaptığım zaman sütüm kalmıyordu oğlum aç kaldığı için mama vermek zorunda kalıyordum,
şimdi baya zorlaya zorlaya en az 2buçuk saat arayla emziriyorum 10 dk ya yakın bir memeyi yine 10dk ya yakın diğerini emiyor ve her seferinde fazla fazla sütüm oluyor, 1 haftadır mamayı da kestim

emzirme konusuna gelince bende bir kaç gündür bocalıyorum

oğlum bir emişte 5 ile 10 dakika arasında memede kalıyor ve daha tutmuyor. gecen gün 15 dk birini 15 dk diğerini emsin dye neredeyse 3 saatte bir emzirdim ama yine aynısı oldu en az 5 dk en fazla 10dakika emdi. ertesi gün çocuğum dün aç kaldı benim yüzümden bugün ne zaman isterse vericem dedim nerdeyse 1 saatte bir istedi yine en fazla 10 dk emdi bıraktı. gerçi göğsüm baya boşalıyor emmeye başlayınca ama bilmiyorum tabi durum ne

bir de bir gün neredeyse tüm gün uyuyo sadece emmek için kendine geliyor diğer günde uyumamak için direniyor. ne yapsam olmuyor uyku düzenini ben kontrol edemiyeceğim galiba kendi düzeni ni kendi kuruyor bu bebek gece 2 ye kadar oturuyor yahu saat 1 de uyursa oh bee diyorum

Son düzenleme:
benim oğlum bi memeyi 5 dk anca emiyor diğerini hiç almıyor doyuyor mu anlamıyorum suan emzirdim anca 5 dk etti işte diğerini hiç almadı ne yapmalıyım zaten sütüm de az

kızlar 3 saatte süt de olgunlaşıyormuş.kısa süreli emzirirsek olmuyor sanırım.son süt denen bişey var yeni öğrendim.ilk emzirirken memeden önsğt geliyormuş tatlı-karbonhidratlı-iştah açıcı.onun arkasından doyurucu ve yağlı olan son süt geliyormuş asıll faydalı olan buymuş.memelerin ikisinden verirsek önsüt içecekleri için doymayabilirler diye düşünüyorum.besin değeri olan sonsütmüş.allah hepimize bol sonsütler versin şakır şakır.

amiin canım, doğru söylüyorsun, o yüzden her emzirmeye bir önceki emzirmede en son verdiğin memeden başlamak gerekiyor ki o bahsettiğin son sütü alabilsin, ben de önceler devamlı tek meme verme taraftarıydım ama ozaman 1 saat geçmeden diğer memem çok şişiyor ve acımaya başlıyor, mutlaka ikisini da az da olsa emzirip boşaltmam lazım

süt arttırmak için ne yapılması gerek ? sütüm ilk günlere göre cok azaldı bu beni çok üzüyor oysaki ben en az 6 ay emzirmek istiyordum

süt arttırmak için ne yapılması gerek ? sütüm ilk günlere göre cok azaldı bu beni çok üzüyor oysaki ben en az 6 ay emzirmek istiyordum

gerçi her bünyede farklılık gösterir ama bana beyaz üzüm çok süt yapıyor, hümana devamlı içiyorum, bol su ve arada maltana içiyorum, bir de düzenli ve devamlı emzirmek çok önemli

selam kıslar süt konusunda geceleri benimkide uyanmıyor.
ben kendim uyandırmadan emziriyorum. alarm kuruyorum.
zaten gece 2 de 3 te uyuyo
gaz sorunu olursa ooooo hiç uymuyo. sürekli ağlama modunda:18::18::18::18::18:
kaka sorunumuzda cabası. 12 saatten fazla sürüyo kakasını yapması.2 aylık olunca dr kontrolü var
bakalım dr ne dicek

gerçi her bünyede farklılık gösterir ama bana beyaz üzüm çok süt yapıyor, hümana devamlı içiyorum, bol su ve arada maltana içiyorum, bir de düzenli ve devamlı emzirmek çok önemli

humana bende içiyorum ama rezene çayını bol su içiyorum bulgur pilavı yumurta falan da süt yapıyor diyorlar ama tık yok bende bu beni çok üzüyor ek mama vermek istemiyorum mecbur kalırsam verecem ama keske daha sütüm olsa ya şu humana still tea işe yarıyor mu

selam kızlar ne zamandır yokuz ankaraya annemlerin yanına geldim sıpalarla mücadele ediyorum.
kızlar bu emzirme işini çok stres yapmayın bana kalırsa.bebeklerimiz artık yavaş yavaş büyümeye başladılar ve kendi düzenlerini oturtmaya çalışıyorlar.bu arada bizim paniklerimiz onların düzenini bozabilir.bizimki mesela 20 gündür gece 12 gibi uyuyor ve sadece gece 4 gibi emip 7 buçuğa kadar uyanmıyor.ben de emzirmek için kaldırmıyorum açıkçası.uyku da büyümek için önemli bir faktör.sarılık için riskli dönem de geçti gibi artık.bırakın panik yapmayın.1 ay kontrolunde 1600 gr almışız demekki doyuyorr dedim ben.halbuki sizi okuyunca bizimki halattta 15 dk falan emmiyor.maksimum 10 dk.gazı varsa hatta 5 dk zor emiyor sinirleniyor.biraz masaj yapıp sakinleştirip tekrar aynı göğsü veriyorum ki mayalanmış sütü içsin diye.bu arada diğer göğsüm de dinlanmiş oluyor.
tabbiii ki her anne çocuğu için en iyisini yapar siz bilirsiniz ama korkmayın bebişlenrden.siz panikledikçe onlar huzursuz oliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…