- 16 Haziran 2011
- 4.328
- 19
- 108
humana bende içiyorum ama rezene çayını bol su içiyorum bulgur pilavı yumurta falan da süt yapıyor diyorlar ama tık yok bende bu beni çok üzüyor ek mama vermek istemiyorum mecbur kalırsam verecem ama keske daha sütüm olsa ya şu humana still tea işe yarıyor mu
yaa kızlar ben bazı geceler hayal görüyorum çok fena
gecen gece bir uyandım oturuyorum yatakta, bebeği emzirir pozisyonda, eşim beni öyle görünce bebek nerde dedi, ben de işte burda dedim kucağımı gösterip, hanii dedi, bir baktım yokkkk
yatakta bebek aradık gece gece, düştü sandım, bir baktım yavrum mışıl mışıl beşiğinde uyuyor
yine bazı geceler uyanıyorum eyvah ben neden yattım bebişi emziriyordum diyorum yine 5 dk bebek arıyorum yatakta, size de oluyor mu yoksa ben kafayı mı yiyorum
canım geceleri yataktan sıçrıyorum koşarak salona geliyorum kızımı arıyorum bakıyorum yok kendime gelince anlıyorum ki bebişim beşiğinde yatıyor. başka gece hop yine kalktım saçımı toplamak için toka ararken emziği bulmuşumonu saçıma tutturmaya çalışıyom olmuyo sonra ayıkınca anladım güldüm kendime.
çoğunlukla alarm çalmadan uyanıyorum hep bir endişem oluyo yüzünü battaniyesi örttü mü nefes alıyo mu kustu mu ....................vs. endişeli olduğumuz için oluyo bence:ddd
yahu biz emzirirken nasıl kilo vericez.............! acil kilo vermem lazım 5 kilom kaldım ya,pantolonların içine giriyorum ama yanlardan fışkırdı ve çok canım sıkıldı.... :)
yaa kızlar ben bazı geceler hayal görüyorum çok fena
gecen gece bir uyandım oturuyorum yatakta, bebeği emzirir pozisyonda, eşim beni öyle görünce bebek nerde dedi, ben de işte burda dedim kucağımı gösterip, hanii dedi, bir baktım yokkkk
yatakta bebek aradık gece gece, düştü sandım, bir baktım yavrum mışıl mışıl beşiğinde uyuyor
yine bazı geceler uyanıyorum eyvah ben neden yattım bebişi emziriyordum diyorum yine 5 dk bebek arıyorum yatakta, size de oluyor mu yoksa ben kafayı mı yiyorum
ben de verdiğim 12 kgyla kaldım, bir 5 kg da ben de var hala..
ama okadar yediğim halde almıyorum emzrdiğim için bence, demek biraz dikkat etsem baya baya vericem
yahu biz emzirirken nasıl kilo vericez.............! acil kilo vermem lazım 5 kilom kaldım ya,pantolonların içine giriyorum ama yanlardan fışkırdı ve çok canım sıkıldı.... :)
ay aynısı bendede oldu..
gece eşim yanıma gelmiş ayrı yattığımız ıcın hasret kaldık tabi:)) ben uykudan uyandın o sırada bebeği emziriyorum sanıyorum bebeğin kafasını nerde ya ayaklarıda yok demişim çarşafın içinde bebek aramışım yerine koyucam aklım sıra,eşimde sen iyimisin yeliz diye diye hanı bebek yok dedım aşkım bebek yok yok kafayımı yedın dedı çarşafı aldı kucağımdan yere attı bak bebe yok yerınde uyyo dedi:))
bi kezde evde tekım bebeğim uyıdu bende uyuyım dedım,çarşaf ayağıma dolanmış yanmda sandım çarşafın altında boğuldu sandım töbe töbe... o çarşafı bi kadırdım bebek arıyorum sonra baktım yerınde. korktum kendı kendıme kafayı yıyom dıye,tek ben değilmişim:)
bende kaldım işte 60 da ne ınıyo ne cıkıyo napacaz:) tek bulgur yesek verırmıyız acaba:)) sütte lazım püfss
ya canım benim de moralim bozuluyo walla. ayakkabı numaram 37 idi. geçen gün bir deneyim dedim.olmadı içine bile girmedi ayağım topuklu ayakkabılarım.
şimdi ayakkabı masrafı yapcam walla. üst baş zaten yenilendi. acil zayıflamam lazım. bu göbek ve kalçalarla olmuyo.bende kızımı arabısına koyuyorum 1,2 saat çarşıda pazarda geziyorum.
yürüyüş oluyo terler içinde eve geliyoruz
yaa sütü geçtim ben çikolata pasta börek tatlı bayaa yiyorum yanii, yine de hala 1 gram almadım
onları kessem bile vericem yanii
hergün oğlumla yürüyüş de yapıyoruz, ayy dur ben vereyim artık 3-5 kg dahaiyi hatırlattın
aynen dunyaın topuklusu var ve dar gelıolar ıcıne gırıyomda canım yanıoppppppppppppp
arabaylamı çıkıyosun ay ben hıc çıkmadım oğlumla daha yarın çıkıcam kısmetse:)
demircanım hadı kilolarımızı verelım başlasakmı mı ne 1 ayda 5 kılo versek ne ıyı olur
harbi başlayalım canım ya birbirime gaz verirsek hallederiz
evet canım bebek arabasıyla çıkıyoruz, zaten daha evdeyken arabaya koyunca uyuklama moduna geçiyor, hele dışarıda tam uçuşa geçiyor
sütü etkilemeden anca spor yaparak hallederız bu işi galıba,eğzersizler var onala başlıyalım ve hbr verelım bırbırımıze şu kadar kılo verdık dıye yazak:)
tamam canımm
ben en önelisi şu tatlı olayını kesiyorum hemen,
ayrıca hamurişi makarna pilav cart curt onları da kaldırdım an itibariyle, sadece bulgur serbest
ve dediğin gibi sporrrrr hadi bakalım hayırlı olsunn
kızlar kocişlerle aranız nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?