2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sen söyleyince aklıma geldi ; bir ara babasının babaannesinin kayınvalidesine de benzetti ayol !!! Tanzimattan önce yaşamış kadına bile benzedi,bir bana benzeyemedi yavrummmmmm

o da iyiymiş, biz bu çocukları nerden aldık yahuuu

Çok ayıp olacak ama çüş yani bu kadarda olmaz

Bişey sorucam ; bu katı gıdaya geçiş tam olarak ne zaman,6. ay bitince mi,6.aya girince mi ?Düz mantık düşünüyorum ; ilk 6 ay sadece anne sütü ise 6 ay bitince ...Ama herkes yavaştan başlamış sanki ya,şaşırdım

amann benimki de aradabir gec geliyor nolcak yani bosver tatlim sen konus kocanla tekrar
ah orası öylede geç gelmesi gerektiği durumlar da oluyor, yani bir şekilde önüme 2 seçenek koyuyor, ya taşınıcam ya da haftanın yarısı orda kalıcam

yani izninle cus ve oha demek istiyorum

aynen canim bence de
kaka icin bir cay kasigi zeytinyagi yuttur tatlim sip diye cozuyor

walla tatlim sana da izninle cus ve oha demek istiyorum
Sen söyleyince aklıma geldi ; bir ara babasının babaannesinin kayınvalidesine de benzetti ayol !!! Tanzimattan önce yaşamış kadına bile benzedi,bir bana benzeyemedi yavrummmmmm

pazardan aldik canim bizim tomatescinin yanindaki tezgahtann
o da iyiymiş, biz bu çocukları nerden aldık yahuuu

ben hipp kullaniyorum canim cok da memnunum
benimkilerin ikisi de canima okuyor wallahi

doğumdan sonraki ilk günlerde demiştim ki, Allah emzirmeyi annelere ,kv lerden bebişlerini alabilmeleri için vermiş, imkan olsa emzirme biz mama verelim bizde kalsın diyip alırlar öyle bir alt benlik varr , ne sorun olmuştu emzirem , birde kendisi emzirememiş , kv.de de kayın peder de anlamaz emzirmekten :26:ilk günler ağlasın azcık ,süt mü yetmiyor oldu , boyu kilosu çok iyi çıktı ,''obez olmasın '' die saçmalandı , o olmadı ek gıdaya geçince bırakır sütü , memeyi hayalindeler, hayır bu kadar mucize birşey denilen anne sütünü nasıl kendi bencillikleri için torunlarından sakınıyorlar , nasıl bir okumuş bilmiş cahillik ,onu anlamıyorum , anlamayada çalışmıyorum , ben bildiğimi yaparım ,benim çoçuğum .

kizlar biz ek besinlere basladik bu arada
mercimek corbasi yayla corbasi bal peynir masallah deyin teyzoslari

Anaaammm maşallah maşallah ,tam ben de onu sorduydum...1 yaşından önce bal yasak diye biliyordum ,yanlış mı hatırlıyorum ki?

Aslında var ya ; lohusayken depresyondayım ayağına boğazlasaydık ya kız bunları

kızlar bezde 4 numaraya gecen var mı? ben birdahaki paketi 4 numara almayı düşünüyorum

bencilliktende öte birsey bu iyiki herkesten uzagım iyi ki yalnızım valla

Son düzenleme:
Aslında var ya ; lohusayken depresyondayım ayağına boğazlasaydık ya kız bunları

ahhaaa haa hiç güleceğim yoktu ne güldüm yaaa , kaçırdık galba treni , en iyissi biz gidip 2012 aralık -kasım annelerine söyliyelim , onlar bari faydalansınlar bu durumdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…