- 16 Haziran 2011
- 4.328
- 19
- 108
Sen söyleyince aklıma geldi ; bir ara babasının babaannesinin kayınvalidesine de benzetti ayol !!! Tanzimattan önce yaşamış kadına bile benzedi,bir bana benzeyemedi yavrummmmmm
yok tatlim yetmiyor 2 ayliktan itibaren mama takviyesi yapiyoruz
bir ilac verdiler ama piyasada yokmus zaten eczaci ferrum olabilir dedi simdi arayip sorucam
senin ufakliklar nasil senınle aramızda 15 gun varmıs bizde 3.5 aylık olduk sukur bırı sakın de dıger kızım pöööfff yane haşatımı cıkarıyor ama acayıpp cilveli:* ben bebelak kullanıyorum sen
Benim kayınvalide tam göğsünü açıyorduki elinden bir hışımla aldım, varmı böyle bişey yaa, gülerek 'her önüne gelen mememi verecek' dedim, kızdı bana. Oda şaka yollu beni sinirlendirmeyin, ben 4 çocuk büyüttüm muhabbetlerine girdi. Ha umrumdamı tabiki değil, babanne bu yaa kalkmış göğsünü veriyor, nasıl bir mantık anlamadım.
o da iyiymiş, biz bu çocukları nerden aldık yahuuu
ah orası öylede geç gelmesi gerektiği durumlar da oluyor, yani bir şekilde önüme 2 seçenek koyuyor, ya taşınıcam ya da haftanın yarısı orda kalıcam
Benim kayınvalide tam göğsünü açıyorduki elinden bir hışımla aldım, varmı böyle bişey yaa, gülerek 'her önüne gelen mememi verecek' dedim, kızdı bana. Oda şaka yollu beni sinirlendirmeyin, ben 4 çocuk büyüttüm muhabbetlerine girdi. Ha umrumdamı tabiki değil, babanne bu yaa kalkmış göğsünü veriyor, nasıl bir mantık anlamadım.
demmir-can
istanbulda yaşayan biri olarak şunu diyebilirim ki nacizane, 1 saatlik mesafe çok uzak bir mesafe değil hatta uzak bir mesafe değil ,kaldı ki helede kendi adıma kendi evimin dışındaa başka bir evde kalmak için bir bahane hiç değil, ama tabi şartları ve koşulları sen kendi yaşamına göre daha iyi bilirsin , eğer illede taşınmadığınızda orada kalmanız gerekli ise , sanırım taşınmak daha cazip duruyor, bizde kv.ile oldukça yakınız , sağolsun bana çok iyilikleri geçmiştir ama sıkıntını anlıyorum bir yerden sonra insan kendini sürekli bir nezaket çerçevesi içerisinde hesap veriyormuş gibi hissediyor, çünkü mesafe kısa olduğu için her gün mutlaka görüşüyoruz ,e bu arada da ne var ne yok anlatılıyor konuşuluyor , müdahale ediliyor vs. zaten görüşmesek bile birde bunların üstüne telefonla konuşuyoruz :))) (aile bağları çok sıkı sıkı bağlıda ) gibi gibi
en güzeli sen kendini nasıl rahat hissediceksin bir düşün şartları o şekle sokmaya çalış,
dün geçe 24:00 dan sonra uyanan Poyraz bey imiz *3:30 sularında uyuyup 05:30 sularında yeniden uyandı arada yine kesik kesik ağlamalar, az öncesine kadar da hala doğrudürüst uyumadı , bakalım şimdi ne kadr uyuyacakdün kakasını yapmadı ,onu huzursuzluğu olur mu acaba,:44:anne sütünde 5 gün müş kabızlık için mama daha uzun muş, anne sütü alıyor , inşallah 5 günü bulmaz ,
Sen söyleyince aklıma geldi ; bir ara babasının babaannesinin kayınvalidesine de benzetti ayol !!! Tanzimattan önce yaşamış kadına bile benzedi,bir bana benzeyemedi yavrummmmmm
o da iyiymiş, biz bu çocukları nerden aldık yahuuu
yok tatlim yetmiyor 2 ayliktan itibaren mama takviyesi yapiyoruz
bir ilac verdiler ama piyasada yokmus zaten eczaci ferrum olabilir dedi simdi arayip sorucam
senin ufakliklar nasil senınle aramızda 15 gun varmıs bizde 3.5 aylık olduk sukur bırı sakın de dıger kızım pöööfff yane haşatımı cıkarıyor ama acayıpp cilveli:* ben bebelak kullanıyorum sen
kizlar biz ek besinlere basladik bu arada
mercimek corbasi yayla corbasi bal peynir masallah deyin teyzoslari
doğumdan sonraki ilk günlerde demiştim ki, Allah emzirmeyi annelere ,kv lerden bebişlerini alabilmeleri için vermiş, imkan olsa emzirme biz mama verelim bizde kalsın diyip alırlaröyle bir alt benlik varr , ne sorun olmuştu emzirem , birde kendisi emzirememiş , kv.de de kayın peder de anlamaz emzirmekten :26:ilk günler ağlasın azcık ,süt mü yetmiyor oldu , boyu kilosu çok iyi çıktı ,''obez olmasın '' die saçmalandı , o olmadı ek gıdaya geçince bırakır sütü , memeyi hayalindeler, hayır bu kadar mucize birşey denilen anne sütünü nasıl kendi bencillikleri için torunlarından sakınıyorlar , nasıl bir okumuş bilmiş cahillik ,onu anlamıyorum , anlamayada çalışmıyorum , ben bildiğimi yaparım ,benim çoçuğum .
Anaaammm maşallah maşallah ,tam ben de onu sorduydum...1 yaşından önce bal yasak diye biliyordum ,yanlış mı hatırlıyorum ki?
kızlar bezde 4 numaraya gecen var mı? ben birdahaki paketi 4 numara almayı düşünüyorum
doğumdan sonraki ilk günlerde demiştim ki, Allah emzirmeyi annelere ,kv lerden bebişlerini alabilmeleri için vermiş, imkan olsa emzirme biz mama verelim bizde kalsın diyip alırlaröyle bir alt benlik varr , ne sorun olmuştu emzirem , birde kendisi emzirememiş , kv.de de kayın peder de anlamaz emzirmekten :26:ilk günler ağlasın azcık ,süt mü yetmiyor oldu , boyu kilosu çok iyi çıktı ,''obez olmasın '' die saçmalandı , o olmadı ek gıdaya geçince bırakır sütü , memeyi hayalindeler, hayır bu kadar mucize birşey denilen anne sütünü nasıl kendi bencillikleri için torunlarından sakınıyorlar , nasıl bir okumuş bilmiş cahillik ,onu anlamıyorum , anlamayada çalışmıyorum , ben bildiğimi yaparım ,benim çoçuğum .
Aslında var ya ; lohusayken depresyondayım ayağına boğazlasaydık ya kız bunları
kızlar bezde 4 numaraya gecen var mı? ben birdahaki paketi 4 numara almayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?