Anaaammm maşallah maşallah ,tam ben de onu sorduydum...1 yaşından önce bal yasak diye biliyordum ,yanlış mı hatırlıyorum ki?
maşallahhh ta , aklıma takıldı bal veriliyor muki???
kızlar bezde 4 numaraya gecen var mı? ben birdahaki paketi 4 numara almayı düşünüyorum
aynı seyı sorcaktım
oglun kac kılo oldu canım
bende 4 e gecmeyı dusunuyorumda
kızlar bezde 4 numaraya gecen var mı? ben birdahaki paketi 4 numara almayı düşünüyorum
Ben hala 3 kullanıyorum ama erkek bebekler 1 numara büyük kullanıyolar sanırım...
bende bir paket var canım 4 numara cok buyuk tabi benim oglum minik birde o var :)
3ayın sonunda 5bucuk kiloyu gorememişiz henuz
Bence al bi dene 4 numara bez bak sonucta buyuk dersende sorun olmaz kalır sonra kullanırsın.
oyyy masallah kuzularına tek mı bakıyosun kac cc mama verıyosun bu arada ılacın ısmını yaz bızde alalım
kac kg lar cnm bebıslerıntekim canim annem yardim ediyor gunduzleri
mamayi gunde toplam 450 - 500 cc bebe basina yine 200 cc ye yakin da anne sutu canim
ilacin adini tam bir aliyim yazarim
Benim kayınvalide tam göğsünü açıyorduki elinden bir hışımla aldım, varmı böyle bişey yaa, gülerek 'her önüne gelen mememi verecek' dedim, kızdı bana. Oda şaka yollu beni sinirlendirmeyin, ben 4 çocuk büyüttüm muhabbetlerine girdi. Ha umrumdamı tabiki değil, babanne bu yaa kalkmış göğsünü veriyor, nasıl bir mantık anlamadım.
Aslında var ya ; lohusayken depresyondayım ayağına boğazlasaydık ya kız bunları
kizlar canli yayin yapayim 4. ay asilari evlere senlik yapiyor bebeleri
selam kızlar, nasılsınız?????
ben 1 haftadır burnumdan soluyorum şimdi acil fikirlerinize ihtiyacım var, kafam karmakarışık...
şimdi eşimin iş yeri eve 1 saat mesafede, sabah akşam git gel zor oluyor benzin masrafı da cabası..
eşimin ailesi iş yerimize yakın oturuyor (yeni taşındılar oraya, onlarda burdaydı)
şimdi eşim haftanın 3-4 günü orada kalalım istiyor, ben de haliyle karşı çıkıyorum ama ona da üzülüyorum.
o zaman biz de buraya taşınalım diyor.. ee ozaman yine kaynanamla dip dibe olucam, burdaki kurulu düzenimi bozucam ki oraları da hiç sevmem... ee ben ne yapıcam yaaa siz olsanız ne yapardınız??
kac kg lar cnm bebıslerın
nıye tek dıyosun gunduz annen vamıs calısıyorsun glıba benım kımse yok annem uzak 15 gunde bır gelır 2 gun kalır gder anne sutunu nasıl hesap edıyosun ben 180 cc mama verıyorum 3 saatte bır
oyyy şimdiden geçmiş olsunnn , sıkıntısız atlatın diyelim inşallaah , kaç aşı olunuyor ???
kac kg lar cnm bebıslerın
nıye tek dıyosun gunduz annen vamıs calısıyorsun glıba benım kımse yok annem uzak 15 gunde bır gelır 2 gun kalır gder anne sutunu nasıl hesap edıyosun ben 180 cc mama verıyorum 3 saatte bır
Merhaba anneler.bende yeni uyeyim yazamasamda siki takip ediyorum. Buradan cok sey ogreniyorum . Ek gidaya gecenler olmus benim oglanlarda uc bucuk aylik oldular. Valla cocuklar sikildi iyice mamadan memeden ne yapacam bilmiyorum. Bende mi gecsem ek gidaya ama tedirginim daha kucukler gibi. Gecmezsek de ac kalacaklar bu gidisle. Hadi mama neysede anne sutu de almiyor bunlar.
canim 6,5 kg lar senin ufakliklar ne kadar oldu ?
kendi isimiz bebeleri de getirip calisiyorum annemle beraber calisiyoruz
senin isin zormus ikizde tek olmak cok zor Allah kolaylik versin
bizim sipalar 180 ni bitiremiyorlar anne surunu de esit icsinler diye sgip veriyorum da ondan biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?