2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

180 cc yı bı ıcısde bıtırıyormu??
masallahh

benım oglum cok cok ıstahsız bır bebek ozaman
ben 3 satte bır 90 cc yı zorla ıcırıyorumda

valla cnm akıta akıta ıcıyor bucurukler senınde mı ikiz anne sutu yetmedıgı ıcın mama cok ıcıyorlar cnm pure versene ben vrıyorum 3.5aylıgız kasık mamasıda vrıyorum

Galiba 4. Ayda benide kimse durduramayacak. Ek gida mi olur asil gidami bilmem. Bu arada anne sutunu sagip icine bisey katip versem diyorum.tatlandirsin diye. Valla cocuklarda hakli hem mamanin tadi hemde anne sutunun tadi pek cazip degil. Ya benim sutum kotu anlamadim.

Sevgili cipskolam.ikiz anneleri topigine ugramiyormusun gerci burasi daha hareketli. Birde bebekler ayni buyuklukte. seninkiler baya istahliymis. Ben zorluyorum biraz galiba oda ters tepiyor.

oraya ayda bır gelıyorum cnm kımse olmuyor bursı daha curcuna her soruna cvp alıyosun sag olsun arkadaslardan sendemı temmuz 27 dogumlusun cnm mamayı degıstırsen belkı yerler

cok zor tatlim sutu de gecenin korunde saga saga daha dogrusu memeyi sundure sundure anca cikartiyorum
millete oynayinca gulucuk atiyorlar benim oynama firsatim olmadi icin cok da goremiyorum

cnm bak ne yap bılymusun kasık mamaları varya sutlu pırınclı al sulu kıvamda yap bıberonla ıcır ben ypıyorum bole dene

valla cnm akıta akıta ıcıyor bucurukler senınde mı ikiz anne sutu yetmedıgı ıcın mama cok ıcıyorlar cnm pure versene ben vrıyorum 3.5aylıgız kasık mamasıda vrıyorum
cok canım benım ıkız degıl
oglum var sadece
ama ıstahsız bır cocuk
kılo alımı da normal nasıl alıyor bu kıloyu bılmıyorum
bıde sunu cvp larsan sevınırım
hangı mamadan verıyorsun
belkı benım verdıgım mamayı sevmıyordur oglum

benım oglumda anne sutunu resmen ıgrenc bıseymıs gıbı yuz burusturuyordu
cok cok üzüldüm ama elımden bısey gelmıyor
sen hangı mamadan verıyorsun

cnm bak ne yap bılymusun kasık

mamaları varya sutlu pırınclı al sulu kıvamda yap bıberonla ıcır ben ypıyorum bole dene
. Aslinda olabilir.belki icerler yoksa zayif dusecekler.benimkiler 28 temmuzda dogdu. Bu Arada benimkilere bisey oldu surekli uyuyor..acliktanmi anlamadim

Ben aptamil veriyorum aliyorlardi onceleri ama. Arkadaslar daha cekici baska mama oneriniz varmi. Kasik mamasi ne bilmiyorum.benim baya bir arastirma yapmam lazim.

Ben aptamil veriyorum aliyorlardi onceleri ama. Arkadaslar daha cekici baska mama oneriniz varmi. Kasik mamasi ne bilmiyorum.benim baya bir arastirma yapmam lazim.

bende aptamıl verıyorum
öncelerı benımkıde alıyordu
evet degıssekmı mamayı
kasık mamasını bende bılmıyorum
cıldırcam
ılk annelık ne zormus

bebelac vrıyorum cnm aptamıl kabız yapmıstı bu yapmıyor cok sukur senın sutun acıdr belkı ıctınmı hıc oluyormus bazen duymustum burda da kg ıyıyse dert etme bence cnm

. Aslinda olabilir.belki icerler yoksa zayif dusecekler.benimkiler 28 temmuzda dogdu. Bu Arada benimkilere bisey oldu surekli uyuyor..acliktanmi anlamadim

senın bıcırıklar kac kg cnm buyuduklerı ıcın annesı uyuma saatlerı uzuyor keske benım bebelerde uyusa cok hala gecelerı uyanıyorlar UYUYAN COCUK DAHA CABUK BUYUr derler uykusun da da mama vermeyı dene

senın bıcırıklar kac kg cnm buyuduklerı ıcın annesı uyuma saatlerı uzuyor keske benım bebelerde uyusa cok hala gecelerı uyanıyorlar UYUYAN COCUK DAHA CABUK BUYUr derler uykusun da da mama vermeyı dene
.
Zaten sadece gece besliyorum.benimkiler en son uc aylik kontrolde alti civariydi.gunduz uyuyunca biberon veriyorum bu sefer uyanip kiziyorlar. Bu ay pek kilo almayacaklar galiba

canim kendimize yaptigimiz corbalardan veriyorum yalniz aci katmiyorum icine
mesela mercimek corbasi icin sogani , patatesi , havucu rendeliyorum
tereyaginda kavuruyorum bir kase mercimek katiyorum ustune etsu atiyorum
cnm bana yaptıgın corca tarıflerını yazarmısın not alıyım 2 hafta sonra 4 aylık oluyoruz baslıym corbalara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…