180 cc yı bı ıcısde bıtırıyormu??
masallahh
benım oglum cok cok ıstahsız bır bebek ozaman
ben 3 satte bır 90 cc yı zorla ıcırıyorumda
benım oglum 1 haftadır resmen ac
mamadanmı tıksındı ne oldu bılmıyorum besleyemıyorum kafayı yıyecegım
3 bucuk aylık
elma suyu vermeye basladım vıtamın olsun dıye
cay kasıgı ıle gunde 10 cay kasıgı falan
onu severek ıcıyor
4.aya kadar vercem 2 gunde 1 10 çay kasıgı kadar
4..ayda kımse durduramaz benı kasık mamasına baslıcam
Sevgili cipskolam.ikiz anneleri topigine ugramiyormusun gerci burasi daha hareketli. Birde bebekler ayni buyuklukte. seninkiler baya istahliymis. Ben zorluyorum biraz galiba oda ters tepiyor.
masallah ıyımıs kg bız daha 5440 olmusuz ne guzel tek bakmak o kadar zor kı dogru durust sevemıyorum bıle ihtıyaclarını yapmaktan onu uyut bunu besle yıka alt ac yemek yap ıs yap aksama betım benzım atıyo eee halıyle sutte cıkmıyo maleseff anca ilaç nlyetıne 30 bazen 60 hersey yııyıp ıcıyorum ama sadece dınlenınce doluyor gogsum
Galiba 4. Ayda benide kimse durduramayacak. Ek gida mi olur asil gidami bilmem. Bu arada anne sutunu sagip icine bisey katip versem diyorum.tatlandirsin diye. Valla cocuklarda hakli hem mamanin tadi hemde anne sutunun tadi pek cazip degil. Ya benim sutum kotu anlamadim.
cok canım benım ıkız degılvalla cnm akıta akıta ıcıyor bucurukler senınde mı ikiz anne sutu yetmedıgı ıcın mama cok ıcıyorlar cnm pure versene ben vrıyorum 3.5aylıgız kasık mamasıda vrıyorum
Galiba 4. Ayda benide kimse durduramayacak. Ek gida mi olur asil gidami bilmem. Bu arada anne sutunu sagip icine bisey katip versem diyorum.tatlandirsin diye. Valla cocuklarda hakli hem mamanin tadi hemde anne sutunun tadi pek cazip degil. Ya benim sutum kotu anlamadim.
. Aslinda olabilir.belki icerler yoksa zayif dusecekler.benimkiler 28 temmuzda dogdu. Bu Arada benimkilere bisey oldu surekli uyuyor..acliktanmi anlamadimcnm bak ne yap bılymusun kasık
mamaları varya sutlu pırınclı al sulu kıvamda yap bıberonla ıcır ben ypıyorum bole dene
Ben aptamil veriyorum aliyorlardi onceleri ama. Arkadaslar daha cekici baska mama oneriniz varmi. Kasik mamasi ne bilmiyorum.benim baya bir arastirma yapmam lazim.
cok canım benım ıkız degıl
oglum var sadece
ama ıstahsız bır cocuk
kılo alımı da normal nasıl alıyor bu kıloyu bılmıyorum
bıde sunu cvp larsan sevınırım
hangı mamadan verıyorsun
belkı benım verdıgım mamayı sevmıyordur oglum
Benım verdıgım mama bebelac cnm bu arada sutun belkı acıdır hıc ıctınmı cunkı bazen oluyormus duymstum anne sutunun acı oldugunu kg normalsa yetıyordur o zaman yedıklerı cnm
benım oglumda anne sutunu resmen ıgrenc bıseymıs gıbı yuz burusturuyordu
cok cok üzüldüm ama elımden bısey gelmıyor
sen hangı mamadan verıyorsun
. Aslinda olabilir.belki icerler yoksa zayif dusecekler.benimkiler 28 temmuzda dogdu. Bu Arada benimkilere bisey oldu surekli uyuyor..acliktanmi anlamadim
Ben aptamil veriyorum aliyorlardi onceleri ama. Arkadaslar daha cekici baska mama oneriniz varmi. Kasik mamasi ne bilmiyorum.benim baya bir arastirma yapmam lazim.
bende aptamıl verıyorum
öncelerı benımkıde alıyordu
evet degıssekmı mamayı
kasık mamasını bende bılmıyorum
cıldırcam
ılk annelık ne zormus
kizlar ben aptamilden hipp e gectim daha fazla sevdiler
kokusu tadi da aptamilden guzel
.senın bıcırıklar kac kg cnm buyuduklerı ıcın annesı uyuma saatlerı uzuyor keske benım bebelerde uyusa cok hala gecelerı uyanıyorlar UYUYAN COCUK DAHA CABUK BUYUr derler uykusun da da mama vermeyı dene
cnm bana yaptıgın corca tarıflerını yazarmısın not alıyım 2 hafta sonra 4 aylık oluyoruz baslıym corbalara
kizlar ben aptamilden hipp e gectim daha fazla sevdiler
kokusu tadi da aptamilden guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?