canim kendimize yaptigimiz corbalardan veriyorum yalniz aci katmiyorum icine
mesela mercimek corbasi icin sogani , patatesi , havucu rendeliyorum
tereyaginda kavuruyorum bir kase mercimek katiyorum ustune etsu atiyorum
bilmez miyim canimm iki tane de ben de var
canım chicco alırken made in... kısmına bak.china veya PRC yazıyorsa uzak dur.ben avent kullanıyorum 1 nolu yavaş akış emziğiyle bırakmadı şimdilik.çok akışlı emzik kullanırsan bırakabilir.cazip gelebilir biberon.
kızlar benim önsüt hani şeffafa yakın süt çok fazla geliyor sağıyorum resmen önsüt çıkıyor dün 90 cc ye yakın çıktı.ama besleyici değeri fazla yok.yağlı ve beyaz olan süt nerdeyse yok gibi.su renginde nerdeyse 90 cc nin tamamı.ne yapacağım.sizde de oluyor mu?nedeni ne?
Kizim 1,5-2 saat uyuyduktan sonra aglayarak uyandı emerkende ağlaya ağlaya emdi ve tekrar uykuya daldı sanırım ası agri yaptı(( inşallah gece ağlamaz gözlerinden boncuk boncuk dokuyor yavrum...
cnm gecmıs olsun bebeklerımz aynu kg senın pramatur oldugu halde masallahı varmıs
kizlar biz ek besinlere basladik bu arada
mercimek corbasi yayla corbasi bal peynir masallah deyin teyzoslari
1 yasından once bebeklere bal yasak ama bunu butun doktorlar bas bas bagırıyor. ne olur sende dıkkat et. arkadasımın bebegını oyle acıle kaldırdılar doktordan da bı ton azar ısıttı ne olur bal konusunda dıkkat et dıgerlerıne masallahhhhhhhhhhhh
ben daha cesaret edemedım hala
Evet canim premature 4 ay bitti bugun düzeltilmiş 2,5 aylik oluyor görüntüsü cok güzel ne kilolu nede zayıf boyu 58 cm olmuş ama ebemiz kilosunu pek beğenmiyor her ay gittiğimizde zayıf buluyor daha ne olacaksa bu bebek erken doğdu ölümden dondü ben bu hale getirebileceğimi bile kestiremiyordum.. Su anda coook cok mükemmel bence varsın zayıf bulsun cokta tın :))
CANIM sen minnoslara bor günde nasil besliyorsun?? Ben sağarken iki göğsümden 70-100 cc arası sağıyordum artık emebiliyor o yüzden sağmıyorum sabah ve aksam üzeri 100 cc kasik mamasi oglenleride meyve puresi aralardada emıyor gündüz 4-5 kere emıyor aksamdan sabaha kadarda 4-5 kere emıyor ve ancak bu kadar kilo alıyor doyduğuna eminim çünkü daha fazlasını almıyor kusuyorki böyle bile cogu zaman kusuyor
Gerçi benim bebekliğimde boyleymis doyduğumda zerre bile yemezmisim narin çiti piti bir kizmisim ama kızımın boyu uzun olacak babası gibi :))
Benim oğlumda doğru dürüst gündüz uykusu yok yaa, gece 2 gibi yatar sabah 7'de uyanır 11-12'ye kadar illa meme ağzında olacak ben kalkınca hemen arkamdan uyanıyor, mecbur yanında yatıyorum. Yatana kadarda toplamda 2 saat bile uyumuyor. Birde kucak istemesi yokmu, bazen bunaltıyor beni...
kızlar bebekleriniz nasıl uyutuyorsunuz???
ben doktora dedim ki maske takayımda emzireyim dedi maske birşeyi önlemez hatta bunla ilgili nettede yazılar var.
o terlemesi salyalanması hep dişler yüzünden diyorlar genelde anneler hep yazıyor terliyor diye
ama istersen bi sağlık ocağına götür geçmiş olsun canım
Denızlı horozu gıbı erkencıyız nasılsınız gorusmeyelı benım kızlarımdan bırı elenı yumruk yapıyor resmen ust damagını kasıyor bu arada elıne cıngırak tutturdum nasıl bakıyo gozlerını bon bon acarak 3.5 aylık olduk cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?