2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım bizim prof böyle geçiş zamanlarında çok olur dedi.salgın var bir de

emzir yatağına at bu arlar bi 5 dkka kadar sallıyorum uyuyor

benimkide bi süre kendi kendine uyuduemziğini veriyordum eme eme uyuyordu.ne olduysa huyu değişti.ya kucakta uyuyor ya da beşikte sallıcan. sallamak zor gelmiyorda kendi kendine uyumaya alışmışken huy değiştirmesi insanı sinir ediyor.amaan sağolsunlarda sallayalım napalım

sağol canım arada hapşıruyor ateşle mücadele ettik.geçti inşallah
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
3. ay aşısına götürcem yarın rota dışında ne var başka?ateş yapıyor mu?
yok canım başka rota yaptırmadım çoğu bebekde alerji yapmış.

benimkide öyleydi kendi uyuyordu şimdi değişti diş annesi diş

Allahtan çok sallama gereği duymuyor

Kızlar ben oğluma günde 1 kere falan mama veriyorum, onun dışında hep anne sütüyle besliyorum, zaten mamayı sevmiyor, acaba açmı bırakıyorum oğlumu, 120'lik içiyor sadece.

yokk canım bizim bebeklerde artık az emmeye başladı en azından benimki öyle

malesef canım ilk 6 ay anne sütü derler ama çalışan anneleri de böyle süründürürler.

hazırlanmış biberon maması kaç saat dışarda bekleyebilir.?bazen kızım uyanmaya yakın hazırlıyorum uyanmıyor?ben de bekletiyorum.1 saat geçtiyse döküyorum.

bizim prof 5. ay dedi.

kızlar daha çok erken biliyorum ama özellikle eski anneler cevaplasın lütfen.

mama sandalyesi olarak bi öneriniz var mı? kullanıp (ya da kullanandan duyup) memnun kaldığınız?

chicco poly magic aldım canım ben yatma kademeleri var yenidoğanlarda da kullanılıyor

canım tahin-pekmez dene ben bugün başladım

benim canım o bahtsız insan:)) bebişi 1 saatliğine bıraktığım için sorun olmadı.okula giderken de sağıp bırakıyorum o gün kaç saat gideceksem ona göre biberonlara sağıyorum birer içimlik bırakıyorum.biz daha mama almadık hiç çok şükür. bugn kuzum çok hasta aşırı öksürüyor ve balgamı var.doktor şurup verdi.bir de iğne vurdurdu 1 seferlik.canım sıkkın o öksürdükçe benim soluğum kesiliyor.tek güzel haber kuzum gayet iyi büyümüş.sakın mama falan verme böyle devam dedi doktor.
benim de kulağım derste yüksek ses oldukça çok kötü çınlıyodu.meğer tıkanmış temizledi doktor ve orta kulak iltihabı var dedi.antibiyotik içmen gerek dedi.geçer inşallah.amannn bitmedi bizim evde bu sene hastalık

canım hiç erken değil bence.ben kızımı yarı oturur pozisyona getiriyorum mutfakta her işimi yapıyorum seviyor onda yatmayı.beni izliyor.
geçen sene chicco dan almıştık çokta memnunum önerebilirim.

hangisi canım sizinki polly magic mi polly çift kılıflı mi? chicco çok ağır ve kolay hareket etmiyor diyorlar ama katılıyor musun? :44:

Ben de yeni aldim cift kiliflidan. Aslinda kraft alirim diye gitmistim ama yatar pozisyona gelebilmesi beni cezbetti. Evet biraz buyuk ve hantal ama sonucta mutfakta duracak. Ben simdiden alissin oturmaya sonra zorluk cikarmasin diye aldim.A

canım sen dua et öğretmen olduğun için.en azından belli saatler arası evladından ayrı kalacaksın.beninde kasım15te doğumiznim bitiyor,1 aylık yıllık iznimi kullanacağım inşallah aralık 15te işe başlayacağım.sabah 8 akşam 5 arası çalışan memurum.süt izni var güya 3 saat ilk 6 ay, ama nasıl ve ne şekilde verileceği muamma.oğlum daha 3 aylık.birde bunun yanında aynen senin gibi büyük oğlum var oda 2.sınıfta.ben hepsine nasıl yetişeceğim bilmiyorum.gurbetteyim,anne kayınvalide şansı sıfır.bakıcıdan başka çare yok.nasıl güvenip nasıl bırakacağım?of of çok üzülüyorum.inan oğlumun yüzüne bakınca aklıma geliyor bu sorunlar ve ağlıyorum.yavrumun kaderine bak!bakıcı ellerinde büyüyecek diye!ücretsiz izinde alamıyorum.ev kredisi çektik.amannn işte böyle,çalışan annelerin sorunları

bu arada bebeşinide sanada çok çok geçmiş olsun.inşallah hemencecik atlatırsınız

Gecmis olsun oncelikle. Ben de ogretmenim 3 haftadircalisiyorum. Okulum oglene kadar ben de sut birakiyorum. Bazen mama da aliyor ama az. 16 saat dersim vardi ama depo olarak calisan bir arkadas vardi gidecekmis haftaya buyuk ihtimalle 24 saate yukselecek dersim. Ben zaten bu kadarina zor adapte oldum. Zor geldi ise baslamak yordu acikcasi. Ama neyse saglik olsun da calisalim, bebeler mama kiyafet bez vs :) herseyi ister. Keske daha uzun olsa izinlerimiz. Hem dogurun diyorlar hem iki ayliken ise baslatiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…