zambak sanırım bizim oğluşlar aynı gün doğmuşlar:)kaç kilo oldu oğluşun?boyu ne kadar?Kızlar ben oğluma günde 1 kere falan mama veriyorum, onun dışında hep anne sütüyle besliyorum, zaten mamayı sevmiyor, acaba açmı bırakıyorum oğlumu, 120'lik içiyor sadece.
canım sen dua et öğretmen olduğun için.en azından belli saatler arası evladından ayrı kalacaksın.beninde kasım15te doğumiznim bitiyor,1 aylık yıllık iznimi kullanacağım inşallah aralık 15te işe başlayacağım.sabah 8 akşam 5 arası çalışan memurum.süt izni var güya 3 saat ilk 6 ay, ama nasıl ve ne şekilde verileceği muamma.oğlum daha 3 aylık.birde bunun yanında aynen senin gibi büyük oğlum var oda 2.sınıfta.ben hepsine nasıl yetişeceğim bilmiyorum.gurbetteyim,anne kayınvalide şansı sıfır.bakıcıdan başka çare yok.nasıl güvenip nasıl bırakacağım?of of çok üzülüyorum.inan oğlumun yüzüne bakınca aklıma geliyor bu sorunlar ve ağlıyorum.yavrumun kaderine bak!bakıcı ellerinde büyüyecek diye!ücretsiz izinde alamıyorum.ev kredisi çektik.amannn işte böyle,çalışan annelerin sorunları
canım sen dua et öğretmen olduğun için.en azından belli saatler arası evladından ayrı kalacaksın.beninde kasım15te doğumiznim bitiyor,1 aylık yıllık iznimi kullanacağım inşallah aralık 15te işe başlayacağım.sabah 8 akşam 5 arası çalışan memurum.süt izni var güya 3 saat ilk 6 ay, ama nasıl ve ne şekilde verileceği muamma.oğlum daha 3 aylık.birde bunun yanında aynen senin gibi büyük oğlum var oda 2.sınıfta.ben hepsine nasıl yetişeceğim bilmiyorum.gurbetteyim,anne kayınvalide şansı sıfır.bakıcıdan başka çare yok.nasıl güvenip nasıl bırakacağım?of of çok üzülüyorum.inan oğlumun yüzüne bakınca aklıma geliyor bu sorunlar ve ağlıyorum.yavrumun kaderine bak!bakıcı ellerinde büyüyecek diye!ücretsiz izinde alamıyorum.ev kredisi çektik.amannn işte böyle,çalışan annelerin sorunları
Gecmis olsun oncelikle. Ben de ogretmenim 3 haftadircalisiyorum. Okulum oglene kadar ben de sut birakiyorum. Bazen mama da aliyor ama az. 16 saat dersim vardi ama depo olarak calisan bir arkadas vardi gidecekmis haftaya buyuk ihtimalle 24 saate yukselecek dersim. Ben zaten bu kadarina zor adapte oldum. Zor geldi ise baslamak yordu acikcasi. Ama neyse saglik olsun da calisalim, bebeler mama kiyafet bez vs :) herseyi ister. Keske daha uzun olsa izinlerimiz. Hem dogurun diyorlar hem iki ayliken ise baslatiyorlar.
alsen ben 10+10 günü kullANIYorum. 20 günümü daha kullanıp öyle ücretsiz izin yapmayı planlıyorm ama her şey istediğimiz gibi olmuyo
yaaa devletimiz hiçmi düşünmüyor 3 aylık bebeği bırakıp nasıl işe başlayabilirim.imkanı olan alıyor ücretsiz izin ya olmayan.çokk üzülüyorum bebişlerin karnı doyucak belki ama ya annesinin sevgisi onun yeri nasıl doldurulacak
Yuhhhhh...Ulan bu hırsla süt de çıkarır bunlar memelerinden ...Korktum
kizlar biz ek besinlere basladik bu arada
mercimek corbasi yayla corbasi bal peynir masallah deyin teyzoslari
1 yaşından önce bal alerji yapar kızlar. Pekmezide suyla karıştırmayı öneriyorlar
ya kızlar ne güzel sizin bebişler emmeye devam ediyor benim ufaklık memeyi bıraktı bırakacak sadece geceleri emiyor o da rica minnet 1-2 kez 5 er dk... çok üzülüyorum sağıyorum veriyorum ama sağma ile de sütün kesileceğini düşünüyorum... ne yapsam da tekrar memeye dönse bu bıdıkemziremiyorum diye depresyona girdim
cnm bnım ya sen bırak sen o hemsırelerı anca soylerler ne yasadıgını anne bılır valla canım bence super kızının kg ben 3.5 aylık olmusum kuveze gırmedıgı halde anca bu kadar aldı senın kuzun neler neler yasadı oooo atlamıs gecmıs bızıde gecer kesın senın sutun 100 cıkıyorsa yermezz bebelsıne 3 4 ay arası bebekler 200cc doyuyor cnm sen kasık maması yapınca ıcıne toz halıne getırılmıs bebe buskıvısı koy 3 cay kasıgı bak nasıl yer dene bı
cnm bnım ya sen bırak sen o hemsırelerı anca soylerler ne yasadıgını anne bılır valla canım bence super kızının kg ben 3.5 aylık olmusum kuveze gırmedıgı halde anca bu kadar aldı senın kuzun neler neler yasadı oooo atlamıs gecmıs bızıde gecer kesın senın sutun 100 cıkıyorsa yermezz bebelsıne 3 4 ay arası bebekler 200cc doyuyor cnm sen kasık maması yapınca ıcıne toz halıne getırılmıs bebe buskıvısı koy 3 cay kasıgı bak nasıl yer dene bı
Araştırırken öğrendiklerim,
* Mongol lekesi diye birşeymiş, doğuştan olurmuş
* Esmer bebeklerde, daha doğrusu esmer olacak bebeklerde bulunurmuş pigmentlerden dolayı
* Kimisi şanslı bebeklerde olur diyor
* Anne hamileyken ciğer yediyse olabiliyormuş
* 6 ay da sürebiliyormuş 6 yaşına kadar da
* Sezeryan normal doğum farketmemiş yaşayanlarda
* En komiği Hintlilerde ve Afrikada görülüyormuş, kimisi de Akdeniz ırkı özelliği diyor.
Neyse geçici birşey galiba
Bir de ben bezini bağlarken belini kaldırmak için elimi kürek gibi kalçasının arkasından kaldırıp öyle yerleştiriyorum, belki o da yapmıştır dicem ama o da masum bir neden. Umarım bir sorun değildir
günaydın kızlar bişey sormak istiyorum.
Seyahat halinde çocuğu emzirmek doğrumu bu konuda bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?