2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben oğluma günde 1 kere falan mama veriyorum, onun dışında hep anne sütüyle besliyorum, zaten mamayı sevmiyor, acaba açmı bırakıyorum oğlumu, 120'lik içiyor sadece.
zambak sanırım bizim oğluşlar aynı gün doğmuşlar:)kaç kilo oldu oğluşun?boyu ne kadar?

kızlar rota yaptırmadım ama doktorumuz ben olsam torunumayaparım dedı. ya cok arada kaldım yaptırmadıgıma pısman olmak ıstemıyorum

bu arada beebegımı bırazcık usuttum galıbaa allahdan gorumcem yanımda ve allahdan bebegım oyle huysuz degıl ama ıcım parcalanıyor doktor bıseyı yok dedı ama o altın sarısı kakası gıttı yesıl sulu kakası geldı ve karnıda gurul gurulllll
aslında doktor bıseyı yok ıslenmıs sut urunlerı tuket gerısını kes duzellır dedı offfffffffff kafam cok bulanıkkkkkkkkkkk

Sut izinini sen ne zaman istersen o zaman veriyorlar, yasal hakkin. Vermeme gibi bir durum olamaz....

sağolun kızlar valla aynen öyle anne olmak zor iş her şey bizim üzerimize malesef.allah bize sabır ve güç versin bunu dilemekten başka çaremiz yok malesef.kuzular da mecbur bu düzene alışıyorlar el mahkum...

ya kızlar ne güzel sizin bebişler emmeye devam ediyor benim ufaklık memeyi bıraktı bırakacak sadece geceleri emiyor o da rica minnet 1-2 kez 5 er dk... çok üzülüyorum sağıyorum veriyorum ama sağma ile de sütün kesileceğini düşünüyorum... ne yapsam da tekrar memeye dönse bu bıdık emziremiyorum diye depresyona girdim

alsen ben 10+10 günü kullANIYorum. 20 günümü daha kullanıp öyle ücretsiz izin yapmayı planlıyorm ama her şey istediğimiz gibi olmuyo

bende bilemiyorum bu izin işini, yıllık izin + mazeret iznimi kullanıcam haftadan itibaren, sonra nolcak bakıcaz

düşünmüyo tabi, ama ennn azz 3 çocuk demeyi biliyolar. nasıl bakılacak onu da anaları düşünsün, ya ücretsiz izin alsınlar veya çalışmasınlar

Yuhhhhh...Ulan bu hırsla süt de çıkarır bunlar memelerinden ...Korktum

psikolojik olarak eğer çok isterlerse felan, gelebiliyomuş süt, aman diyim. bi daha vermezler bebeleri

kizlar biz ek besinlere basladik bu arada
mercimek corbasi yayla corbasi bal peynir masallah deyin teyzoslari

1 yaşından önce bal alerji yapar kızlar. Pekmezide suyla karıştırmayı öneriyorlar

bal alerji yapar mı onu hiç duymadım ama ben şöyle biliyorum, bebekler için toksinler olabiliyor içinde. o nedenle vermeyin diyolar. balın karakovan anzer vs olması da bu durumu değiştirmez kesinlikle. hepsinde olacak diye bişey yok tabi, ama gene de riskli.

Allah sağlık versin, bebeklerimizi de korusun. seni çok iyi anlıyorum, düşündükçe afakanlar basıyo. annem biraz yardım ederim diyo, ama bilemiyorum, belli olmuyo pek ne yapıcağı. bi bakarım diyo, bi bakıcı ara diyo. bırakmak da istemiyorum bakıcıya

sen sağ güzelim, topikte kaç anne var, sağdılar ve sütleri devam etti.

tesadüfen konunuza daldım kızlar.sanırım bebeleriniz 3-5 aylık kadar.bu aralar emmelerinde azalma oluyo.sonra tekrar artıyo.merak etmeyin,bırakmayın emzirmeye devam edin.bizde de olmuştu aynı durum.

Canim hayatta 200 cc yemezki bu bıdık ac olsa hic emmese anca 120 cc yer fazlasını ağzına bassan diliyle itekler almaz... Sanırım benimki 2,5 aylik düzende gidiyor beslenme olarak fazlasını öldürsen almıyor...bebe buskivisini bugun deneyim bakalım...

CANIM bide düşünürsen 100 cc sagiyorsan göğüste hala bir o kadar daha var derler iki göğsümüde emziriyorum günde en az on kere emıyor hadi 100 ccden hesaplasak 1000 cc eder 200 bazen 300 ccde kasik mamasi bide 70 cc kadar meyve puresi yiyor sence bu 100 ler 200 e çıksa fazla olmazmı biz 4-5 ogun beslenmiyoruz ne zaman acıkırsa emıyor bende istedikce emziriyorum bazen 8 oluyor bazen 15 e de çıkabiliyor ama genelde 10 ogun emıyor normalmi sence??

Günaydın arkadaşlarrrr,
herkes evinde tabiiii....Ben var çalışmak , bi sütümü sağıp geleyim

Günaydın herkese..

biz anne-kız hastayız.üşüttük sanırım.

bir de durmuyor huysuzlanıyoe.kucak istiyor.bende hasta.hemen toparlanmam,iyileşmem lazım.bebeğim için en azından.aman kızlar sizde dikkat edin bu zamanlar çok salgın sanırım

Eki Görüntüle 551323

Hehe sabaha keyifli bir başlangıç için :)

ne istiyorumm:
-sadece canım istedğinde işe gitmek,
-evde yemeklerin 5 dk. da hazırlanması, 5 dk. da sofranın kurulması ve toplanması,
-çocuklarımın hastalanmaması,
-kocamın daha çok yardım etmesi,
-zayıflamak,

oo daha da sayarım da şimdilik bunlar geldi aklıma

günaydın herkese,

uzun zamandır vardı ama geçer diye umursamamıştım. kızımın kuyruk sokumu ve kaba etlerinde, kalça üstünde morluklar var. bugün dr kontrolümüz var sorucam ama sizde de aynı sorunu yaşayan var mı? göğermek deriz biz hafif morumsu yeşilimsi.

günaydın kızlar bişey sormak istiyorum.
Seyahat halinde çocuğu emzirmek doğrumu bu konuda bilgisi olan var mı?

Araştırırken öğrendiklerim,

* Mongol lekesi diye birşeymiş, doğuştan olurmuş
* Esmer bebeklerde, daha doğrusu esmer olacak bebeklerde bulunurmuş pigmentlerden dolayı
* Kimisi şanslı bebeklerde olur diyor
* Anne hamileyken ciğer yediyse olabiliyormuş
* 6 ay da sürebiliyormuş 6 yaşına kadar da
* Sezeryan normal doğum farketmemiş yaşayanlarda
* En komiği Hintlilerde ve Afrikada görülüyormuş, kimisi de Akdeniz ırkı özelliği diyor.

Neyse geçici birşey galiba

Bir de ben bezini bağlarken belini kaldırmak için elimi kürek gibi kalçasının arkasından kaldırıp öyle yerleştiriyorum, belki o da yapmıştır dicem ama o da masum bir neden. Umarım bir sorun değildir

Bence de bir sorun yoktur rahat ol

günaydın kızlar bişey sormak istiyorum.
Seyahat halinde çocuğu emzirmek doğrumu bu konuda bilgisi olan var mı?

Doğru mu derken ? Ben bayramda seyahat halinde emzirdim,ciyaklıyodu hatta iyi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…