Araştırırken öğrendiklerim,
* Mongol lekesi diye birşeymiş, doğuştan olurmuş
* Esmer bebeklerde, daha doğrusu esmer olacak bebeklerde bulunurmuş pigmentlerden dolayı
* Kimisi şanslı bebeklerde olur diyor
* Anne hamileyken ciğer yediyse olabiliyormuş
* 6 ay da sürebiliyormuş 6 yaşına kadar da
* Sezeryan normal doğum farketmemiş yaşayanlarda
* En komiği Hintlilerde ve Afrikada görülüyormuş, kimisi de Akdeniz ırkı özelliği diyor.
Neyse geçici birşey galiba
Bir de ben bezini bağlarken belini kaldırmak için elimi kürek gibi kalçasının arkasından kaldırıp öyle yerleştiriyorum, belki o da yapmıştır dicem ama o da masum bir neden. Umarım bir sorun değildir
canım kızarıklık f,lan mı?alerji derken ?
Araştırırken öğrendiklerim,
* Mongol lekesi diye birşeymiş, doğuştan olurmuş
* Esmer bebeklerde, daha doğrusu esmer olacak bebeklerde bulunurmuş pigmentlerden dolayı
* Kimisi şanslı bebeklerde olur diyor
* Anne hamileyken ciğer yediyse olabiliyormuş
* 6 ay da sürebiliyormuş 6 yaşına kadar da
* Sezeryan normal doğum farketmemiş yaşayanlarda
* En komiği Hintlilerde ve Afrikada görülüyormuş, kimisi de Akdeniz ırkı özelliği diyor.
Neyse geçici birşey galiba
Bir de ben bezini bağlarken belini kaldırmak için elimi kürek gibi kalçasının arkasından kaldırıp öyle yerleştiriyorum, belki o da yapmıştır dicem ama o da masum bir neden. Umarım bir sorun değildir
arkası oğlan derler mor olunca hadi bakalım
hayır nerden çıkarmış atalarımız bunu anlamış değilim
bu arada bebekleri viyak viyak ağlayanlar tavsiyemdir:
Psy - Gangnam Style - PSY | İzlesene.com Video
şu an uyuyor Hintli kız
bi de bi baba bu şarkıyla mama yediriyodu izlemiştim, hakkaten varmış bi nanesi. zaten tatil köylerindeki çocuk kulübü şarkıları gibi
günaydın herkese,
uzun zamandır vardı ama geçer diye umursamamıştım. kızımın kuyruk sokumu ve kaba etlerinde, kalça üstünde morluklar var. bugün dr kontrolümüz var sorucam ama sizde de aynı sorunu yaşayan var mı? göğermek deriz biz hafif morumsu yeşilimsi.
Günaydın arkadaşlarrrr,
herkes evinde tabiiii....Ben var çalışmak , bi sütümü sağıp geleyim
canım o bizim bebişte de var genelde oluyor çocuklarda. yiğenlerimde hep vardı. büyüdükçe geçti. endişe etme. ben kendimi öyle avutuyorum.
iyi ki birkaç yiğenim olmuş da deneyim kazanmışım. yoksa milletin lafıyla her gün dra gitmem gerekecekti.
herkes bişey söylüyo. saçları uzamış kes tırnakları yüzünü çiziyor kes(zaten kesilmiş) fazla yatırdın beli ağrıdı kucağına al gez. emerken copurdatmadı mama ver. poposunu aç
havalansın(bu soğukta) ev kaloriferli içerisi sıcak yani. az giyinmiş hırka giydir ağladı emzir(30 dk. önce emmiş bu arada) çok uyudu uyandır.
analayacağınız herkes bişey söylüyor napalım büyüklere söz geçmez.pek takmıyorum doğrusu.
bir de tabi eşimin ailesinin enterasan sevmelri yok mu: biz bebişi senden daha çok seviyoruz. bizim sevgimiz kızımıza yeter. büyünce bizden hiç çıkmak istemicek hep bizi isticek. dedecim gel babaanne yetiş dicek
kaynanam.: dışarı çıkınca özlüyomusun kızını( 1,2 saat işim oluyor) ne kadar seviyosun ben senden çok seviyorum. alıp götürecem evime
bize ver nüfusumuza geçirelim bile dediler
.. gülüp geçiyorum. onların da sevgilerini göstermelerinin yolu bu diyorum.
bir de tabi eşimin ailesinin enterasan sevmelri yok mu: biz bebişi senden daha çok seviyoruz. bizim sevgimiz kızımıza yeter. büyünce bizden hiç çıkmak istemicek hep bizi isticek. dedecim gel babaanne yetiş dicek
kaynanam.: dışarı çıkınca özlüyomusun kızını( 1,2 saat işim oluyor) ne kadar seviyosun ben senden çok seviyorum. alıp götürecem evime
bize ver nüfusumuza geçirelim bile dediler
.. gülüp geçiyorum. onların da sevgilerini göstermelerinin yolu bu diyorum.
günaydın herkese,
uzun zamandır vardı ama geçer diye umursamamıştım. kızımın kuyruk sokumu ve kaba etlerinde, kalça üstünde morluklar var. bugün dr kontrolümüz var sorucam ama sizde de aynı sorunu yaşayan var mı? göğermek deriz biz hafif morumsu yeşilimsi.
günaydın kızlar bişey sormak istiyorum.
Seyahat halinde çocuğu emzirmek doğrumu bu konuda bilgisi olan var mı?
günaydın kızlar bişey sormak istiyorum.
Seyahat halinde çocuğu emzirmek doğrumu bu konuda bilgisi olan var mı?
günaydın herkese,
zambak sanırım bizim oğluşlar aynı gün doğmuşlar:)kaç kilo oldu oğluşun?boyu ne kadar?
canım su tsh yuksek cıkmıstı ya ne oldu sureklı takıp ettırıyo musun bız 2kere tekrarlattık normal degerden 2fazla cıktı dusmemıstı bıdaha ama doktor normal oldugunu soyledı.sızde durumlar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?