2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aaa dediğin şekilde benim oglumda da varda azaldı sanki, ben cok zayıf dogdugu için sanıyordum ve dedğin gibi esmer ve iyice esmerleşecek

canım kızarıklık f,lan mı?alerji derken ?

bilmiyorumki canm facede araştırırken bi anneler yazmıştı :44:

arkası oğlan derler mor olunca hadi bakalım

canım o bizim bebişte de var genelde oluyor çocuklarda. yiğenlerimde hep vardı. büyüdükçe geçti. endişe etme. ben kendimi öyle avutuyorum.
iyi ki birkaç yiğenim olmuş da deneyim kazanmışım. yoksa milletin lafıyla her gün dra gitmem gerekecekti.

herkes bişey söylüyo. saçları uzamış kes tırnakları yüzünü çiziyor kes(zaten kesilmiş) fazla yatırdın beli ağrıdı kucağına al gez. emerken copurdatmadı mama ver. poposunu aç
havalansın(bu soğukta) ev kaloriferli içerisi sıcak yani. az giyinmiş hırka giydir ağladı emzir(30 dk. önce emmiş bu arada) çok uyudu uyandır.
analayacağınız herkes bişey söylüyor napalım büyüklere söz geçmez.pek takmıyorum doğrusu.

bir de tabi eşimin ailesinin enterasan sevmelri yok mu: biz bebişi senden daha çok seviyoruz. bizim sevgimiz kızımıza yeter. büyünce bizden hiç çıkmak istemicek hep bizi isticek. dedecim gel babaanne yetiş dicek
kaynanam.: dışarı çıkınca özlüyomusun kızını( 1,2 saat işim oluyor) ne kadar seviyosun ben senden çok seviyorum. alıp götürecem evime
bize ver nüfusumuza geçirelim bile dediler
.. gülüp geçiyorum. onların da sevgilerini göstermelerinin yolu bu diyorum.

ben de sendenim canim sagma halindeyimm
Günaydın arkadaşlarrrr,
herkes evinde tabiiii....Ben var çalışmak , bi sütümü sağıp geleyim

canim hepsi birbirinden parlak ama favorim cok uyudu uyandir
bir de nufuslarina gecirmek istemeleri

biz senden daha çok seviyoruz ne demekmiş ya Allah sabır versin bu kayınvalide yakınındakilere valla

Benım zekı kızım kendıne nınnı soyleyerek uyuduu Masallah mazallah SupanAllah babası ayanda sallarken hep eee eee eh hımm hım derdı sabah bı baktım agzında emzık resmen eeee dıyerek uyudu sasırdım resmen mest oldum

benim kızımda yok ama komşumun bebeğinde vardı doğumdan kaldı demişti

Canım doğduğundan beri varsa korkma benim ilk oğlumun kalçasındada vardı doktor 5 yaşına kadar kalır sonra gider dedi oğlum 7,5 yaşında ve hiçbirinden eser yok 4 yaşlarında gitti.Şimdi küçüğünün göz kapaklarında ve saçlarınındibinde kırmızı lekeler var onlar kalıcı galiba.gözlerindekiler gitse keşke.

arkadaşlar 8 agustos doğumluyuz biz gaz sancılarından öldük bittik, yeni yeni azaldı. bu süre boyunca gittiğimiz doktorlar bizim kafamızı daha da karıştırdılar, ilk bebeğimiz zaten bilmediğimiz ve paniğe yol açan durumun içindeydik, yok alerji sütü kes, yok kesme, yok kitle olabilir ultrason vs.. bi sürü şey.. şimdi daha iyiyiz çok şükür ama doktor tavsiyesine ihtiyacım var izmirde yaşayan arkadaşlardan..

selamlaaarrrnabersınız hanımlar ve yavru canavarlarrrrrıı(umarım canavar dedıgım ıcın kımse alınmıyordur)
bizdeki gelişmeler susekılde
* 5-6gundur kucak ıstıyoruz bundan once hıc oyle bır huyu yoktu.sevmek ıcın kucagınıza aldıgınız anda tekrar yerıne bırakmak mumkun degıl.poposunun yere degdıgını hıssettıgı anda bır aglama bır aglama sormayın.kucaga almaya korkuyoruz
* bıde ac tok farketmıyor dılını ust dudagına degdırıp ust dudagını copcop emıyor.kotu bıseymıbu kızlar.
hoşçaakalın

canım su tsh yuksek cıkmıstı ya ne oldu sureklı takıp ettırıyo musun bız 2kere tekrarlattık normal degerden 2fazla cıktı dusmemıstı bıdaha ama doktor normal oldugunu soyledı.sızde durumlar nasıl

zambak sanırım bizim oğluşlar aynı gün doğmuşlar:)kaç kilo oldu oğluşun?boyu ne kadar?

Canım benim oğlum 2440 doğdu, 2 hafta önce 6200 ve 61cm di.

Kızlar şuan oğlum göğsümde uyuyor, beşiğine yatıramıyorum, hep kucak istiyor
Sabahtan bu yana 1 yumurta ile duruyorum yaa, karnım aç ama bırakmıyor beni

canım su tsh yuksek cıkmıstı ya ne oldu sureklı takıp ettırıyo musun bız 2kere tekrarlattık normal degerden 2fazla cıktı dusmemıstı bıdaha ama doktor normal oldugunu soyledı.sızde durumlar nasıl

aman ona dikkat edin, daha geçen gün doktorumuz söyledi. İlacı 1 ay vrmesek 20 ay geri gidebilirmiş.
Bizimde artık düşük çıkıyor ama bırakmadık ilacı, 2 yaşına kadar devam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…