2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benimki yeşil yaptı bugün de.ek gıdaya geçeceğim günü iple çekiyorum

sağıyorum canım kesilmez değil mi?hep emzirmek sütü artırır deniyor o nedenle kesilmesinden korkuyorum.

Bu emzirme problemi çoğunlukta var sanırım, dönemsel birşeydir inşallah. Ben de suçu emziğe yüklüyordum, emziğe alıştı meme almıyor diye.. Sizleri de duyunca biraz daha rahatladım :)

cnm ben de 44 kiol falandım toplam 10 kilo aldım oğlum 2820 gram doğdu şimdi 3 aylık olduk 6 kilo..bi sıkıntı da yok..merak etme..

Arkadaşlar oğlum çok geç kaka yapıyor bugün 6.gün ve hala yapmadı araştırdım normalmiş ama içim hiç rahat değil her gaz sesinde açıp bakıyordum ama bişey yok en son geçen cuma zeytin yağını tampon yaptırarak kakasını yapabildi ama bunu sürekli yapmakta istemiyorum, niya böyle oluyor acaba yarın sağlık ocağına gideceğim birde ordaki doktora sorayım bari...

selam kızlar bizim prenseste tükürük baloncuk yapıyor ellerini emiyor eldiven yetişmiyor takmak istemiyorum ama geçen gün bütün tırnaklarını kestim törpü bile yaptım ilk kez:)) ama o halde bile gözünün yanını çizmiş boydan boya şok oldum kaşla göz arasında yaptı şimdi korkuyorum gözüne falan zarar gelir diye takıyorum bu sebeple..yarında kontrolumuz var idrar yolu enf.çıkmıştı inşallah geçmiştir dua edin lütfen...bende diyorum kızımın karnında nasıl kızarıklık olup geçiyor meğersem emziğe değdirdiğim baldanmış bidaha aslaaa...burdan öğrendim balı da bu forum çok faydalı herkes birbirine yardımcı oluyor fikir veriyor destek oluyor uzun ömürlü olur bu forum inşallah....kuzularınızı öpün bol bol.

canm dün bizimde kakamız yeşil az ve tuhaftı ama aşıyla alakası yok çünkü biz aşıyı bugün olduk.biara bizim kakamızda değişti doktor içinde kan yoksa ateşi falan yoksa çok takma kafana arada bebeklerin kakasında değişiklik olur dedi bende takmamaya çalışıorum

bebeği diş çıkaran var mı arkadaşlar? varsa bu dönem nasıl geçiyor? biz çıkarıyoruz daha 2 buçuk aylığız erken ama çıktı işte biraz huzursuz şu sıralar sırt üstü yattımı kıyamet koparıyor huy değiştirdi resmen ya

oo geçmiş olsunn , kıyamam ben ona daha gaz sancılarıda geçmemiştir yahu ,nasıl anladınız diş çıkardığını , bize de örnek olsun bari ,ileriki dönemlerde hangi belirtiler, birde inşallah sorunsuz atlatırsınız bu dönemii , maşallah size

ilk eltim farketti diş olduğunu zaten ağzı köpük köpük oluyordu diş kaşıyıcı aldık yavrum daha tutamıyor ki arada biz kaşıyıp rahatlatıyoruz ama yine de daha çok küçük damağı zedelenir diye kendi kendine çıkmasını bekliyoruz, diş etleri ateşlenirmiş soğuk parmağımı dişinde gezdirince hoşuna gidiyor, alt damağında 2 küçük beyazlık var dişinin iki kenarıymış 1 aya tamamen çıkarmış, eltimin oğlu 10 aylık 3 bucuk aylıkken ilk dişini çıkardı genetik sanırım.

Bir de biberon almıyordu benim oğlum ilk haftalarda almıştı sonra almadı haftaya işe başlayacağım sütümü sağıp bırakmam gerekiyor, meğer akışı az olduğu için almıyormuş süt gelmediğinden büyük delikli emzik aldım şimdi çok şükür içiyor rahatladım :)

benimkide köpek dişlerinin oralar şiş ve bembeyaz çok huzursuz 3 aylıkkken başladı bizim sorun 4 aylık olcaz çıkarcak sanırım diş jelini nasıl sürcemi bilemiyorum

oy çok küçük daha yaaa ,bizde de tükürükler var ama dişten değil sanırım zaten o kadar da beyazbir şeyler görünmüyor , gerçi artık baktırtmıyor , valla çalışan tüm annelerin Allah yardımcısı olsun , ben evdeyken zorlanıyorum , size daha da zor ,birde işin içine özlem giriyorr ,

önceden başlıyor cnaım belirtileri

benimkide köpek dişlerinin oralar şiş ve bembeyaz çok huzursuz 3 aylıkkken başladı bizim sorun 4 aylık olcaz çıkarcak sanırım diş jelini nasıl sürcemi bilemiyorum

sizdemi diş çıkartıyorsunuz yahu, size de maşlllah, sen nasılsın bu arada dün doktor sonrası sendromu yaşıyordun , benimki çirkeflik yapmaya başlayınca yazamadım sana ,çok biliyor o doktorun diye, hatta herkes herşeyi ne çok biliyorr

bugün kaptım başka doktora götürdüm evet sonuçta durum iyi sağol canım ..

sanada yakın 10 gün var arada

canım biz de 17 ağs doğumluyuz ara ara yapıyor benimki de bu dönem çok fazla büyüme atağı gecirdikleri için normalmiş..gaz için acı elma yagı öneririm ayagının altı ve karnına sür biz çok faydasını gördük cnm.

sen hıc sıkma canını canım benım. bır bebegı annesınden baska hıc kımse daha ıı tanıyamaz onun duzenını bırtek annes anlar annesı bılır. sakın etrafından duyduklarına takılma deneyımlı olabılırler o deneyımlerının hepsını al ama sutun yok o yok bu yok yok cocuk durmuo yok susturamıosun yok ole yok boyle hıcbırını duyma valla bugun annem geldı oyle uyumaz dedı cok bılıyorsn al sen uyut dedım sustu alıp denemedı bıle HICBIRIMIZ COCUGUMUZUN DÜŞMANI DEGILIZ HIC BIRIMIZ COCUGUMUZUN AC KALMASINA DAYANAMAYIZ. etrafımızdakı ınsanlar bızı canı sanıyorlar herlde. canım benım sutum yok dıyede sakın uuzulme cok sukur devam mamaları var sen sagabıldıgın kadar sag sutunu yınede anne sutudur ama mama verdıgın ıcınde uzulme o ac degıl dıye sevın keyfı yerınde dıye sevın ve en önemlısı moralını yuksek tut sen stres olmıcaksın kı cocukda streslı bır ortamda olmasın sen rahat ol emın ol senın huzurun ona gecıcektır. bız hep yanındayız

herkeseee merhaba..

bir zamanlar girebiliyordum siteye.. ama artık ikiz kızlarım sayesinde oturamıyorum bile Allah onlara sağlık versin, herşeye razıyım tabi ki.

Benim kızlarımda ağızlarından tükürük çıkartıyor ama hiç diş diye düşünmemiştim. Yarın ilk iş bakacağım.

Kızlarım çok yaramaz. Özellikle bir tanesi tam bir cadı. "atom bombası " diyoruz ona Gece uykuları kısmen iyi ama gündüz hiç uyumuyorlar desem yeridir. Ben mi yanlış yapıyorum bilemedim. Sizlerin bebekleri gündüz nasıl uyuyor ?? Nasıl bir düzen kurdunuz ??

bugün kaptım başka doktora götürdüm evet sonuçta durum iyi sağol canım ..

sanada yakın 10 gün var arada

ya ben ayın 10 undan 10 una gidiyorum :)) ama önümüzdeki aşıları düşünmemeye çalışıyorum , ne dedi bu seferki doktor, ya benim aklıma şu ayaklarını basmıyor meselesi takıldı napıcakmışız da ayakları basıkcamış, yada basmalımıymış ki dünden beri seni okuduktan sonra çoçuğu hoplatıp duruyorum , gerçi ağırlaştıkça pek hoplatılmıyorlarda

bebegımı usuttmedıgım dısında hıc yesıl kaka gormedım ıkı gun once yıne usuttu zaten karnından gurul gurul sesler gelıyrdu karın agrısı ckmesın dıye sabah bı cay kasıgı agrı kesıcı surup verdım bırde aksam verdım o gun 3 kere yaptı kakasını yesıl yesıl ama her seferınde yesıl tonu sarıya daha yaklasmaya basladı ertesı sabahda verdım bı cay kasıgı bebegımıde sıcak tuttum bugun kakasını yaptı zaten keyfı yerıne gelmısdı cok sukur ve bugunku kakası sarı. bence yedıklerımızle alakaası yok cunku ben dogurdugumdan berı baklıyat yemıyorum gazlı sındırımı zor seyler yemıyorum eeeeeee usutmedıgımde sapsarı usuttugumde yesıl bence yedıklerımızle alakası yok bu ısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…